22 Ekim 2009 Perşembe

West Ham ile Ligde Birinciyiz(22.Hafta)

Öncelikle bu sezon yaptıklarımızdan bahsedeyim. Takıma hazırlık maçı ayarlamayı unutmuşum ve araya ancak iki maç sıkıştırabildik. Bu maçlardan bir galibiyet, bir de yenilgi aldık. Kısaca oyuncuların durumunu gördüm. İlk maç as, ikinci maç yedek kadro oynadı.

Transferler

Gelenler
Takıma bu sezon on oyuncu birden katıldı. Özellikle de üç tane stoper aldım. Elimdeki stoperlerin seneye takımda olma şansları çok az. Çünkü ikisine de iyi teklifler gelecektir. İzlediğim oyuncuları da kimse kapmasın diye hemen aldım. Pandev’i satmayı düşündüğümden bir de ‘Welliton’ adında Brezilyalı oyuncuyu aldım.
Gelen Oyuncular

Gidenler
Sattığım oyuncuların yarısını para, diğer yarısını da gereksiz gördüğümden sattım. Özellikle Ansaldi sayesinde takımın kasasına 40M TL gibi büyük bir rakam girdi. Zaten bu para ve normal transfer bütçesiyle transferlerimizi yaptık.
Giden Oyuncular

Lig Durumu

Ligde beklemediğim bir şekilde ilk sıraya yerleştik. Bunda rakiplerimizin kötü sonuçlar almasının da etkisi büyük. Umarım ilk üçte kalır ve Şampiyonlar Ligi’ne katılma şansını elde ederiz.
Lig Tablosu(22.Hafta)

UEFA Avrupa Ligi

UEFA’da ise grubumuza; Lyon, Beşiktaş ve Metalurg takımları geldi. Grupta ikinci olmamıza rağmen iyi performans sergiledik. Şimdi hedefimiz en azından çeyrek finale çıkmak.
Avrupa Ligi Puan Tablosu

Tüm Sonuçlar
Ligde, kupada ve Avrupa Ligi’nde maçlarımız bu şekilde. Lig Kupası’ndan elendiğimizi de buradan belirteyim. Elenmemizin en önemli sebebi yedek kadro ile maça çıkmamız oldu.
Maç Sonuçları(1)
Maç Sonuçları(2)

Oyuncu Performansları
Takımımız genel olarak iyi performans sergiliyor. Özellikle stoperlerimden çok memnunum. Fakat Pandev takımda en fazla gol atan isim olmasına rağmen, iyi oynamıyor. Bu nedenle Napoli’ye 46M TL’ye sattım.
Oyuncu Performansları

Bakalım, bu sezonu kaçıncı bitereceğiz ve Avrupa Ligi’nde ne yapacağız!

0 yorum:

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie