2 Şubat 2009 Pazartesi

Sagopa Kajmer - As Kolera klibi izle indir sarki sozu

KOLERA
Müzakeremiz aheste, taksit iste sanki hediye kambur kambur üstüne yapma etme uyma jeste hepsi nekre düştü cemre tek bir metre dikti yokuşu piyango vuruşu yoruma kapalı darpın dokusu sabit kolera duruşu perde altı insan kokusu getir bir kanaat artık ey huşu modum saptı depara kalktı huzur kaçtı kalbim kutulu kural tanımaz oldu her duruüstüne simler savrulu mars yaşandı rap çıraktı karakalemle noktalandın ben duraktım son durakta yolculandın kalbim kırık tıbbi atık yelkovan sel aldı tarafsız taraftım tartı sağda kaldı kahve altı we Kolera uykusundan sıçradı hatırı sayılı döşeli dayalı nazarı üstüne yıkılı vidası sıkılı kıyamette alacakaranlık kuşağı bedenim dik suratım baş aşağı buyrun oturun şapa yaşa başa taşa kolera kafa kıwamı haşlama kirpiği yandı her dal sigarada yarım anestezik bir pirana SAGOPA
Ultra ince karma mantra beni deep freeze e bağla tadım iyice kaçmakta köküme işlemiş bir fobia herkes çekti kopya üç buçuktan dörtlük iddia iste bir yüzün wermezsem 2 yüzüm kara tam bir rampa lyriclerim uçurtma kapalı tıkalı kutuda kafanı fazla takma derine dalma

(nakarat)
BAS DAMARLARIMA SIZLASIN, AZAMİ HIRSIMIN DESTEĞİ OLMASA HASMIN HÜCÜMLARINA ÇARE ARAR BULAMAZ YERE ÖYLECE YIĞILIR MASKOT

SAGOPA
İyi şansın peşinde kowalayanlar yakaladıklarında bırakmayacaklar bu kesin. Zamanı ve seni iki yönde ele al. 1-Kullanılmaya ihtiyacı var 2-Huzura varmak için yapılır psikolojik çetin savaşlar.Bağrına basılan: taşlar Kokuşmuş ruh leşlerinize ruh eşimle ısırık attım,neyse kaderin çıksın falın. Benden bir dirhem sewgi çalamadı hasım. Sıkı ve zor bir yaşamın içinde yuvarlanan bir çenem olduğundan hastalıklı ve bulaşıcı bu nazım. Aynı giysiler altına saklanmış bedenim,ayrı sillelerle sarsılan süvarilerim. Rabbın nefesi rüzgar olmuş ben onunla sonsuza eserim. Cewapların olmalı,çünkü sorularım vardı !... Her kekelediğinde yalan sinyallerin yandı. Şimşek çakışı misali beş saniyelik gelip geçendi ağlamacıkların. Bayraklarımı topraklarına diktim.Sawaş yeni başladı şarkı sonuna dek devam edecek. Dört barın ardından şarkımda korku kokusu belirecek.

Sagopa Kajmer - Aruz olce klibi izle indir sarki sozu

Yeah! Yo yo Sagopa Kajmer 1001 gece karamsarları!
Sodalı sularda yandan sıyrılan rap hançeri kazınınca şeklini alır misyon şoparları havar havar cozutursa savar savar uçak bulpik misali sıçar sıvar sıkının kurusunu duvara çakar ibret-i alem olsun diyet niyet 1000 sene ordan bakar tılsımı uçkurunda arayan abazalar siklerin hicmini uğrarsa viagra çözüm olmaz vakit rap piçi uyan kahin uyanıp akibeti yazar son ölüm sahte zahir mezar ortasında bön bakan ilim dar müsvettesi fakiri ziyan olur kalendar Haziran 27 fuck you!
Duydum beati wacky wacky peki peki aldım pekiyi önüm arkam sağım solum leş it aiyooo. Sobeleme aşaması başa çıkabilecek mi bellek işi misilleme yapılan körpe rapleri boş sözleri 97 özleri 98 çölmezi ipne diyen ağzındaki azı diş kajmerin gölgesi yo blublublu etine giren kökün acısı blublu rapin kancası becerdiğin pulsipini aştı aceminin sicimi kütlesinden intikam aldı aiyooooo yaba daba duu. Baskülün Herküle dönüştüğü şu an kit, iç yumurta git kabar az buçuk ahkamın boyu 1,75 ise siksinler beni 55'e dua rap bu ya şıçar sıvar eder koma, fast tracker eder fast man dakikada 5 track ver katilin IBNENIN Tecavüzcü Coşkuna dönüştüğü yer. Yo yo fast track hırrr fast man dakkada 5 track wack katil ipnenin Tecavüzcü Coşkuna dönüştüğü bu yer pompiline miktaj biktaj Sabotaj'a kürtaj rapin özü bende senin hipi opu yok montaj markaj altında sondaj sodalı suda yüzü yıka açıl yaklaş hastayım sana büyüksün babaj rap kalktı oldum deşarj kelaj. Rapim göğü 99 derece ödünü koru ödünü verdin götünü Sabotaj R.A.K hahahah yooo

Dingo lingo chapo checko sago kajo raperino kiro nizo ero nome flow yasla kolaya fark at aruz ölçü failatün zühtü aştapoltu aldan oldu rhymelarımdan korumardı sardı killa bitlisaklı farklı haklı iki adam sardı geldi sago rastı kastı rapin özünü bir anda öcünü kıçından aldı.(X2)

Kabilesi mira olan adamın adı sagopa pa pa taşaklı baba yo harici düşmana adı belli militana tek dostum hiphopı bana karşı salana haram yiyen kopile dümbüle feriştah yemini benim rapim kilodan düşmeyecek lan boğacak seni boğasinek misali monitörde paten niyetine bir ileri bir geri yazarım lan basit izi takarım fişi yakarım prizi nefesisi pisi pisi pisikopat timsah dişi bileyledi yetti lan cana. Dedikodu orucu tutma vakti at ağzına barut patla götünden armut kafa yanında yalaka rapper katil ipne malafatı patlıcandan aşağa sarkıttı sagopa yo.

Dingo lingo chapo checko sago kajo raperino kiro nizo ero nome flow yasla kolaya fark at aruz ölçü failatün zühtü aştapoltu aldan oldu rhymelarımdan korumardı sardı killa bitlisaklı farklı haklı iki adam sardı geldi sago rastı kastı rapin özünü bir anda öcünü kıçından aldı.(X1)

Sagopa Kajmer - Anektod (ft. Divine) klibi izle indir sarki sozu

SaGo RaP 1

Sürç-i lisan eylediysem affola...
Kulaklarimda gaf dola,şamar yüzümde iz kala...
Ve bir çuval da incir yerle bir de olsa,köle bu ruha af ara.
Suçlu yok zamanda,bükük boynuma giotin olma...
Dilekçeler kelepçe yediler,kanlı macun mecnunun damaklarında...
Kestim şah damarımı padişahın huzrunda.
Dalıp giden bu şairin gelir-geçerleriyle melodi oldu söz sana...
Patakla ruhumun karamsar çocuklarını..
Al elinden şekerli elmalarını..
Felek çarkı döndü midem altüst oldu..
Ben nakit bir sevgiyim,karşılıksız hediyeyim,susuz bir bedeviyim..
Ve SaGoPa K ;rapte iç karartan ilk buluş,karanlık zirvelerden gün doğuş..
En zor anda bir devadır hoş sesin,kendinle utanmadan konuş!...
Konar göçer bir kuş gökkuşaklarında beşuş...


SaGo RaP 2


Ferasetim verasetin,şahadetin şedit cesaretim,ve bazı bazı hasretim kendi kendime...
Hakikatim,ben tam isabetim,hedeflerime kenetim...
Hocalarımın gözüne yansısın faziletim...
Yüzün yüzüme baka baka kızarır,düzün tersine karışır...
Ayağını denk al ortam marazlı..
Kollarında extra panik taşı !...
Hayata anlamsız gözlerle bakma şaşı!...
Yüz pisikopattan birinin açık kaşı...
Çocukken çizdiğim resimlerde iki kuşa selam eden güneş vardı...
Okyanusda bir Yunus boğuldu,gemiler sarsıldı ve sonra battı.
Ruh halime egoist psikolojilerinizi aşılamaktasınız neden?
Aslında ilk çağdan çok blu çağı beni ilgilendirendi...
3 sene lisede rehine dönemi geçirdim..
İlk sigarayla merabalaşmamda kendimi kabile reisi sanmıştım.
Arkadaşım bir canavarmış...malesef çok geç anladım.
Çakmak onun ellerindeydi....

Sagopa Kajmer - Analiz klibi izle indir sarki sozu

VERSE 1
Kralin elleri nasir ve yelleri soguk günün ve belleri kirik dünün ve gözleri donuk çocuk ve selleri yikar evim, duvarlarim buruk içim ve pilleri bitik kalplerin yönleri kayip ara. Yillatilmis senelerin nöbetçileri degil miyiz? Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun girtlagini ben kestim, katil oldum sirretinden müebbetim hürriyete!...Bu kül tablasi kaçinci kez yatti sigara altina?, söyle her nefeste kaç adim yanastim tahtima? Neferin nefesi manevi ve her maneviyatta cesareti sakladin ve cebine tiktin. Bikiktin, halden anlamazlar ordusuyla ayni yere tikiktin ah!... Sancilarina karsi sen yikiktin, hep bakiktin akibetine dürbünle, sürgüne kakiktin, analiz her bedende ayri ruhtu,sen kayiptin!... Evvelindir mahremin ve örtü örttüm üstüne ve Tanri, sanri çekti gözüne bir kalemde gelecek ekti. Körpe kalbim zorba düstü, torba doldu bin yalanla kin üsüstü, din bozuldu, hin doluydu tin hududu bin biçakla harp yasandi, sin gömüldü in içine, yarami tuzla sivadi her melek ve bin (sago Key)çile, gözümün içine igneler batirdi bu felek. Analiz ettim her günahta bir kelek, not aldim not edildi, özrü diledim reddedildi, yasadim yanildim resmedildi, günahin payini buldum.

Nakarat 2x

Analiz ettim kimler arkasinda kinler ve inlerin karanliginda günesi kim bekler ve geride kalan o dünler kime gülümser? Kime iyimser? Kime kötümser? Yarinin bugünden çikari ne?
Ve analiz ettim her duada gerçegin bir payini buldum, kudretinde puslu kisilik ayıplari ve düsene tekme atan o insan kayiplari, çikara dayali, pahali zamanin harcanisi. Bugünün yarindan çikari ne?

Anlamakti zor olan ki kolaya kaçmak alinmakti herseye. Ben asli buldum, yasli kalbin pasli kör durumda ilaci oldum. Hep kiraci kaldim verilen her degerde hanci durdum, yikilan her güvende yolcu düstüm, üsüdüm yalnizlarda, yildizimla karaya düstüm,sanci buldum, yankilandi bin acimda her sesim ve analiz ettim. Kimsesizdi ruhum ki; kimselerdi, kimsesizler hilesizdi tüm görüntüler ve her seferde gerçegin bir payini buldum. Yorgun oldum, sorgum bitti, durdum baktim yagma etti Tanri tüm ganimetleri, riya rüyalar anlatildi geregi yoktu. Martavalla avunan oldu insanoglu, çukura gömdü arzularini, tüm günahlariyla onure etti yalnızlar da garibe düştü. Ayak yürür,atar yürek, zaman çatar gömer kürek ve her bilek düser yere. Okka yüzlüm yara bere, korku bir tüfek ufak tefek, felekse avci gözü pek, analiz ettim,sen tek,hep yek!...

Nakarat 2x

Analiz ettim kimler arkasinda kinler ve inlerin karanliginda günesi kim bekler ve geride kalan o dünler kime gülümser? Kime iyimser? Kime kötümser? Yarinin bugünden çikari ne?
Ve analiz ettim her duada gerçegin bir payini buldum, kudretinde puslu kisilik ayıplari ve düsene tekme atan o insan kayiplari, çikara dayali, pahali zamanin harcanisi. Bugünün yarindan çikari ne?

Sagopa Kajmer - Al Birde Burdan Yak klibi izle indir sarki sozu

Al birde Burdan Yak, kapasite meselesi bak
Perde kapanmış lak lak, başlar az sonra
Dedikodu kazanına kepçe olsan kaç yazar?
Çatlak seslere alışkın her kulak
Beni update edin,
Rapi şadettim kulaklara download edin
Rapin evi çıtasını tepelere çaktım kontrol edin,
Teknoloji bugün yine jön
Dinmiş bakışlar bön
Yüzünü kendine dön
Çabalamalı ve bulmalı yön
Sago rapte en ön,
Nizam mayın malzeme mayın
Rahat espri dediğin ta kendisi hayat
Kim kaldı bir şakayla sakat?
Beş kişi kalmış canavar sagokat
Biz karagöz siz hep hacivat,
Kravatı takarak robota bağlasak tamı saklasak?
Kendimizi yemesek de yanında mı yatsak? yo
Kime trip atsak? bugünlerde herkes aksak
Kısa dönemeçten yolumuzu bulsak
Herkes işini bilir kişi maksat takdir dünyalı dostum yo yo yo yo

Bana iyi rol verin
Amacı var yapılan her eylemin,
Nihayetinde boşa akmasın terin
Hediyesi paketli her emeğin göz nuru
Nedirse ettiğin odur ki bulurun
Galaksilerde raks ederken şuuruna dostum
Hay aksilerde dolup taşar umudum..

Hadi gazla..!

Nakarat:
Al birde buradan yak
Sadrazamın ikram
Ben dilenci şayet hicvin sonu idam
Neyse ne baş koydum yoluma yürürüm yok hatam yok şakam (x2)

Dünya malı uçan halı bin ve de düş
Bitecek ol emin kurduğun her düş
Çok rüküş düşünce modaları gülüt
Fiyasko dolu aklımın odaları
Güç birimlerini devreye sokun hadi
He-man misali şahlanat bi matrix tanıdım benim ki matrax
Atraksiyonlarımın tamamı durmaksızın markaj
Gözlerin sulu boya kıvamı makyaj
Uzaklaş yanı başımdan işin yaş
Geceleri yüzde kırkımız ayyaş
Hip hop bala gora yelken fora ileri rota
Bağdat ı bulmuş emmim sora sora
Bazen kaderi belirler yazı yada tura
Moral düşünce zora
Komiklikler şakalar yetişir imdada,
Ustura misali keskin zekaların dansını izle
Acaba kaç cambaz yürür aynı ipte?
Emekler misin koşmadan önce?
Bilip de bilmezden gel
Bilinci linç eder dilenci oh çeker
Dilenci ahkam keser..

Hadi gazla..!

Nakarat:
Al birde buradan yak
Sadrazamın ikram
Ben dilenci şayet hicvin sonu idam
Neyse ne baş koydum yoluma yürürüm yok hatam yok şakam (x2)

Sagopa Kajmer - aklimin odalari klibi izle indir sarki sozu

Emeklemekle başlar, hayatın yolları
Ayak nasır tutar, madalyon çift taraflı
Nacizane ben ozan dizelerim sızı
Hangi birimiz yasadi tek tarafli
Sorma gitsin
Yokuslarim nefes kesselerde ben yolumda
Sersefil çakil tasi modunda direnir oldum
Sebepsiz arbedemdin dilimde küfre döndün
Özürlerimdin bugüne kabulsüz bir teklif oldun

Keyfime degmeyin rüyalarimda karmasik teranelerde yazarim
Olsun varsin anlasilmaz olsun yunusun kalbi çöple dolsun
Körpe duygularimi kahpelere de verdim sahteliklerim menfi
Düslerimde karakter oldum üzgünlügüm kendime özgü
Son hatalarin yok telafi lüksü küskün düstüm müstakil bir onurun
Miras kaldi küskün,düsen aglamaz yazilarimin ana temasiydi
Ben bildim kendimi sessiz kaldim isyanlarimi da yüregime gömdüm
Mültecilerimi öldürdüm hepsini

Lolipop sekerleriyle 18'ine kadar flörtsün ve mahluk söyle adin nedir?
Kaç harften olusuyosun?
Kaçın sesli? Kaçın sessiz?
Kaç davranış sergiledin?
Kaçı yerli? Kaçı yersiz?

Koş saraylarima bulabilirsen beni
Konuş ve dertleş eskisi gibi
Bul seni getir bana hediyem ol
Aklımın odaları senle doldu taştı (x3)

Sagopa Kajmer - Ahenk Ss klibi izle indir sarki sozu

Vektörüm zehirli meyile yatkın
dibini gördü kuyunun aklım
içine düşmemek gerekli sizce var mı yok
cümlelerde küfre ihtiyaç delaletim bu konuya
yazdığım ki yor damar mı
kaç tazıyla uğlaşır ki insan evrimi şu cinnetiyle başkalaştı
niyeti kanla boğdu cenk(savaş)
olmadı rapinde istenen bi şarkı kaçtı gözlerinde soldu renk
bak bu kurşunuyla dahil oldu memlekette
insanın beline kanun
diğer adıyla kâbus
yataklık etmemekle haklı kıldı kenidini
bu fikrim içine düştü sohbetin deminde
yazdırırdı işte böyle millet hakimim bu konuya hasretim ki
kalemi öptü tek elim
keliemelerle oynar bendeniz
fes bu rapte dillenir rejim ki muhalefetle saldırırdı sözlerim

Ömrü hicveden bu ahenk sürekli vahim
armonik sürerse hakkım keyifli zihin
gençliğim hayatta balçık dibinde rehin
daime yön verdim yönüme daim

Ömrü hicveden bu ahnek sürekli vahim
kalburustu şarkılar yazın hatırlar beyin
manevi gönülde sancı hısımda perçin
daime yön verdim yönüme daim

verse 2(leadri)

Hayat bi şanstı
unut bu faslı umut yalancı
ne elde kaldı verecek hatta kalpte hiç birşey yok
bitir bu savaşı bişey mi kaldı
ne isteyen bilir ne istenen canıma kim kiracı
inan ve yahut tünker etki günde kaldı geleceğim
akılda tek bi mesele varmış gidince göreceğim
diyeceğim de birşey olursa(yaz)
unutma yaz bi kenara 2 elimde kanda olsa ben cevabı vereceğim
uzadı bak zamanla dilimin en küçükce kelimesi
paragraf oldu bugün hayata evet ta kendisi
mesaisi var artık aklın unutma ceremesi
çekilmemiş bir aşkın hatrı yıl değil gün ertesi
yüzünün görememekti gözümün en hakiki korkusu
içimde cennetten bir bahçe yakıldı doğrusu
satır sonu gözüktü(bak)
üzüldü dizelerim
devam da etmek istesem de nokta koydu ellerim

Kalbim yolcu bekle yolumu avuttum umudumu gözlerimi kurutttum
sorduğum soruların yanıtı neydi inan bana ben de unuttum

Kalbim yolcu bekle yolumu avuttum umudumu gözlerimi kurutttum
sorduğum soruların yanıtı neydi inan bana ben de unuttuM

Sagopa Kajmer - Af Benim isim degil klibi izle indir sarki sozu

Huzurunda bir güneştim kapana kapana açılan
Affet, mağfiret et kudreti teksin başı ve sonu
Olmayan, nahoş olsun tüm dakikalar senin adını
Anmayan, duamı duydu, içime baktı, kabul etti
Gün doğmadan.
Herkesi iyi bilme !
Kötüye iyi demek günah hocam
Ey hayatı masal olmuş insan !
Senin hayatının masalından daha komik bir şey
Yoktur inan, git de düşüne dur başında
Yıkılmış kabrine dayan.

Ser elimde, sır cebimde takılıp
Kaf dağına çıkıp çıkıp, düşüp kalıp
Unutur oldu sözünü yok sayıp
Düşündüm de kaç kişi kırık yarık kalbi bırakıp
Takılır oldu Kolera sustu, içinden sövüp sayıp

Hemen durmaz egale ederim af benim işim değil
Zararlısın kimyama iste ondan olsun külüstür bu ruhun
Özrü yokki bende, bana yaptıklarını tanrım seyir eyle.

Eyle ne istersen eyle en güzel sen eylersin
Ben bir güldüm açtım, yapraklarımı toprağa sattım
Yapraklarım uzuvlarımdı, acıdı katılıp tekrar sana
Sevincinden ağladı. Eyle ne istersen eyle!..

Hemen durmaz egale ederim af benim işim değil
Zararlısın kimyama iste ondan olsun külüstür bu ruhun
Özrü yokki bende, bana yaptıklarını tanrım seyir eyle.

Eyle iste dilimi keseyim bu benim diyet deyip
Hayırlısın dimama, iste ondan olsun tövbe et ki
Dursun gözyaşın ve sussun deprem
Eyle ne istersen eyle
Biz leim sen Ekrem.

SAGOPA
Hazır ve nazırım başlıyorum
Gün benim günüm ilerledikçe görünür önüm
Ekmeklerimi böldüm, ekmeklerine yağ sürdüm.
Ben bölündüm, kendimi onlarla bölüştüm
Ayrılmış parçalarımla tek tek görüştüm.
Sus konuşma küsüm, kalplerinde kaç kuruşluk süsüm
Dışım Orhan içim Müslüm. Hışım meydan benim hüzün
Başım heyelan, dilim gözüm,sazım belan, sözüm özüm
Bulunsun çözüm egosistemleriniz çöksün
Fakir mantıklarında derin kritikler yapan sahtekârlar var,
Yumruğumu bir dalaşta kaybederken, tekmelerimi kıranlar var
Üzerime yapsın Rab'dan dualar.
Kaybettiğim sırlarımı aramaya koyulmalıyım.
Devirebilmek için hatırlamak gerek dudakları kelebek.
Haydi sagoya B-12 enjekte edek.
Küçüklerime şeytanlığını öğretmemen gerek lanet herif!..
Bu rüzgara dayanabilmek için bir kayamı olmalıyım?...
Bu tuğlalar bir bina yapmak için varlar.
Bu dalgalarsa kumdan adalarımı yıkmak için çağlar.
Cevaplarıma sorular sordukça sagopa ağlar..

Sagopa Kajmer - 56 Denklemi intro klibi izle indir sarki sozu

Sana bir hikaye anlatayım ister misin?
15 yaşındayken mahalledeki bir plakçıya giderdim.
Orda çalışan biri vardı ve o benim ne sevdiğimi bilirdi.
Ve birgün bana bir albüm vermişti.
Eve götürüp pikaba taktım ve anında nefret ettim.
Yani gerçekten nefret ettim.
Sadece anlayamıyordum.
Bu yüzden tekrar çaldım,tekrar çaldım ve sonra tekrar çaldım.
Sonunda farkettim ki çalmadan duramaz olmuşum.
O notaları dinleyip duruyordum.
O gün şunu anladım hayatım boyunca yapmak istediğim şey işte buydu.
Anladın mı müzik yapmak.

Yalan - günah
Kader - yazı
Umut - yarın
Yakın - ölüm
Uzak - tanrı
Silah - cahil
Bıçak - yalan
Yalan - acı
Bacı - namus
Deprem - kabus
Mahrem - kadın
Adem - nefes
Nefes - zulüm
Kafes - herkes
Töre -köle
Tecavüz -cinayet
İhanet - cinayet
Cinayet - idam
Rakam - ölü
Yaşam - insan dölü
Şilgi - azrail
İsrafil - haber
Nankör - bilgi
Kayıp - zaman
Aşk - metanet
Huzur - cesaret
Delalet - savaş
Hip hop - sagopa

Sagopa Kajmer - 3 Sefil Şair (feat Derin Darbe) klibi izle indir sarki sozu

Derin Darbe Rap

Ter kokar bu yılların ve şer yaşar
Bu mahrumiyet sebebi var mı?
İçtimaya çağırır tanrı
Top yekün değişir tavrı
Tek ayak çukurda
Secdeye eğil bakalım eğil
Ah benim etten çakalım
Babamdan devraldığım ilk arabam terlikti
Dört dikişlik girişmekti kabahatin hak adaleti
Bak oynadıkça bozulur insanın sukuneti
Minnettar olamadım gecikti kıymetim (evet)
Dürüst bu rapim peynir zeytin gibi
Elini öpmen gerekmez
Öptüren çeker mi ilgini?
Bilmem silgini kaç kez kullanırsın?
Ömür boyunca dört yapraklı gonca bulamayınca nal takıp gezermisin?
Rutince bugünümü katladım ikiye uçak yaptım
Attım ileriye rigayik şeyler yazdım arasına
Resenler bastı darasına devirdi güneşi
Renk verdi karanlık rehavet çöktü koydum noktayı...

Sinirlerim donmuş hava soğuk
Apansız bir hastalık bu lirik yazmak
Mürekkebimin ateşi çıkmış
Islak kağıtla yatıştırma eylemindeyim
Az sonra geçer umarım
Şu an tam demindeyim
Keplerin pençesine bağlı
Kelamların ağlamaklı uçar gelir kekeç diline dolanır siftinirse
Sırtım sırtarır yere gelmeyeciğine söz verir
Saplarım kalemi kağıda yazarım
Rezerve edilmiş tüm hatalar reval gününü bekleyecek ve sıkmayacaktır canını
Sır olarak kalacaktır belki de
Tekin olsun için dışına taşmasın
Yaşın tesir etsin bu cihana
Tezkerelerde can vermesin
Okyanusta kaybolan bir kuş gibiyim
Yüce kanatlarım ecele doğru çırpınır ve geriye dönüşü yok bu yolun!
Çıldırır dalga tongadır
Ton ton dedelerim manga olsa ruhu kurtarabilir mi? sanmam

NAKARAT
Hezeliyak değil real-i rabbani muhim üç sefil hicvardan
Yaprağa akar kardan yaşlar hava buz kirpiklerim don tutar x2

SAGO Rap
Bu yumruğun beynine saplanma ihtiyacı var
Kamufle et kendini RAP canavar!
Kumsallara kum sat
Rüyamlarımdaki cennet tarlasına yağan yağmur
Sago samsun 19 mayıstan istanbul köprüsüne ordan kutsal kapıya (yallah)
Düşüncelerin aylak aylak gezer
Melodilerime akarken bu gözyaşı
Selülitli istanbul caddelerine damlar
Yerinde olsam sudan kafamı çıkarır yaşamak adına nefes alırdım
Evet bunu yapardım...
Affedilmeyi haketmesemde
Dilimde aynı saatte aynı dualar var
Değişen doğrulara kalıcı yanlışlar yapmak akıl kârı değil
Entrika saldıraların kulaklarımı gıdıklasın
Kimin önce vurduğundan öte kimin sert olduğu önemli
Bomba kadar paniktin
Köprüaltında yazdığım şiiri dereye kağıttan uçak yapıp attım
Zamanı kendi elinde tutmaya çalıştığın için
Ne yazıkki ellerini kırdım

Hezeliyak değil real-i rabbani muhim üç sefil hicvardan
Yaprağa akar kardan yaşlar hava buz kirpiklerim don tutar x2

Sagopa Kajmer - 24 klibi izle indir sarki sozu

Acimasizca geçip giden zamandan geriye kalan sadece yanlizliklarimiz

Yaslanan Birgün Bugün. Bavulu Topluyor Ve Son Vedasi Tipki Dün Gibi, Köseye Çekilip Agliyor, Bense Yarina Penceremden Bakma Gafletindeyim. Gözlerim Dolu Ve Ellerim Tutuklu Yüzüme.

Dudaklarim Kilitli, Hosçakal Bugün!..Sen De Yolcusun Dünlerimde Sorgusun Ve 24lük Yorgunsun Git De Dinlen Gidenlerle Yarinim Kapida Bekliyor Ve Son Veda Zamani

Saçlarimda Sakli Kar Beyaz Ve Gözlerimde Hep Telas. Panik, Silik Resimler Ortasinda Bir Küçük Çocuktum Hep Konuktu Baska Gün Ve Çok Soguktu Her Geçen Dün. Tipki Sen Gibiydi Giden O Eski Dünler, Geçmisin Karanliginda Anilarimdi Onlar, Bense Bulamaz Oldum Onlari, Hep Selam Gönderdim Geride Kalana Kanitim Yoktu Yarina, Yolcularimla Agladim, Hiç Misafir Olmamisti Kimse Bunu Ben Anladim. Sonbaharda Katil Oldu Rüzgarlar, Öldu Tüm Yapraklar, Yagmur Aldi Gözyasi, Ve Rüzgar Oldu Ruhlar Estiler Yavasça. Sen Misali Aglamisti Her Dünüm Usulca.

(x4)
Dudaklarim Kilitli, Hosçakal Bugün, Sen De Yolcusun, Dünlerimde Sorgusun Ve 24lük Yorgunsun, Git De Dinlen Gidenlerle Yarinim Kapida Bekliyor Ve Son Veda Zamani.

Acimasizca geçip giden zamandan geriye kalan sadece yanlizliklarimiz

Aynalarda Bugulu Yüzümü Göremez Oldum, Ve Iyimserlik Mateminde Sari Gül Tuttum. Hayallerim Yok Oldu Koydugum, Yerde Yoktu Hiçbiri, Tek Yabanci Bendim Evde, Ve Bir Yalanci Mumdu,Dogan Günes. Solan Gülümdü, Talan Sonuydu, Kalan Resimdi Bir Vesikalik Gülen Çocuktum Yüzüme Bakarak Agladim, Yüzlesirken Kendimle Hiçkiriklarimla Savasir Oldum Ertelendim Yarina. Reddedildim, Gideni Yolcu Etti Gözlerim Ve Gelene Meraba Dedi Bu Kimsesiz Dilim, Ortalarda Gezinen Oldu, Dilenci Ellerim, Bu Son Demiydi Sonbaharin Son Yapraginda Son Gülümsemekki Nefesi Son Çekisti Içime Sonbahardi. Güz Agirdi Gün Üzeri Bir Tebessüm Etti Yüz, Sakli Kaldi Her Düsende Kirilan Onca Göçebe His, Biz Dünden Olma Yarina Varma Garibeyiz.

Acimasizca geçip giden zamandan geriye kalan sadece yanlizliklar olur

(x4)
Dudaklarim Kilitli, Hosçakal Bugün, Sen De Yolcusun, Dünlerimde Sorgusun Ve 24lük Yorgunsun, Git De Dinlen Gidenlerle Yarinim Kapida Bekliyor Ve Son Veda Zamani.

Yalnizlik Ömrüm Boyunca Tanimadigim Bir Yabanciydi ;Onunla Simdilerde Beraber Uyaniyoruz Her Yeni Güne iki Yalniz Sarkilar Yaziyoruz,Yorgunuz,Çok Yorgunuz,Cok Yorgunuz...

Recebin Sarki Sorledigi Turkcell Reklami

Fotomontaj Yapma Programi indir

foto, photo, montaj, fotomontaj, photomontaj, photoshop, indir, yükle, yukle, download, dovland, yapma, yapmak, yapıcı,nasıl yapılır, nasil-yapilir, montaj programı indir, montaj

Photoshop 5.5 indir

Photoshopun en eski sürümlerinden olan photoshop 5.5 indirmek istiyorsanız ve photoshop ilk çıktığı zamanlardaki durumu hakkında bilgi sahibi olmanız için photoshop 5.5 sizlere büyük kolaylık sağlayacaktır. 72 mb olan yazılımın demo sürümü sizlere indirilme olanağı tanınmıştır.

Photoshop 5.5 indir

Lisans: Demo
Sürüm: 5.5
Dil: İngilizce
Boyut: 73 Mb

Photoshop 6.0 indir

Photoshop 6.0 indir konusu ile sizlere photoshop yazılımının en eski sürümlerinden birini ulaştırıyoruz. İnternette ne kadar fazla arandığını farkettiğimizde sizlere kolaylık olması açısından hemen arama faaliyetine girip photoshop 6.0 indirme linkini sizlere sunduk. Shareware olan yazılım belli gün kullanmanıza olanak sunmaktadır.

Photoshop 6.0 indir

Lisans: Shareware
Sürüm: 6.0
Boyut: 73 Mb
Dil: İngilizce

Photoshop 7.0 indir

Photoshop sevenlerinin ısrarla aradığı ancak bulamadığı Photoshop 7.0 sürümünü biz sizlere sunuyoruz. Göz ren gi değiştirme, Gözdeki kırmızılığı giderme, saç rengi değiştirme, yüzdeki sivilceleri temizleme, elbise renkleri değiştirme gibi birçok fotomontaj işlemlerini photoshop 7.0 ile kolaylık yapabileceksiniz. Photoshop 7.0 ın demo sürümünü indirme olanağı bulacağınız programın full sürümü için ücretini ödemeniz gerekmektedir.

Photoshop 7.0 indir

Sürüm: 7.0
Lisans: Demo
Boyut: 153 MB
Dil: İngilizce

photoshop 8.0 indir

Photoshop 8 programı ile resim sanatında ileri gidebilirsiniz. Hayal gücünüzün sınırlarını zorladığınız ölçüde iyi çalışmalara imza atmanız konusunda şüpheniz olmasın.

Photoshop 8 indir

Lisans: Demo
Dil: İngilizce
Boyut: 151 mb
Versiyon: 8 cs

Photoshop 9 cs2

Photoshop resim düzenleme programı dünya çapında isim yapmış kendi alanının tartışmasız en başarılı programıdır. 9 versiyonu ile karşımıza çıkan photoshop ile kendiniz güzel efektler yapabilir ve hayali görüntüler elde edebilirsiniz. Adobe şirketi çalışanları her çıkan versiyonu ile geliştirdikleri yeni özellikler kattıkları programda bu versiyonu ile yeni fırçalar eklenmiş ve yapılacak fotomontajları basitleştirecek araçlar eklenmiştir.

CS2 şeklindede bilinen photoshop 9 indirmek ve kullanmak için belli bir ücreti ödemek zorunda kalacaksınız. Program yöneticileri bizleri photoshop 9 da gelen özellikleri sunmak için demo sürümünü indirme olanağı sunmaktadır.

Photoshop 9 indir

Photoshop CS3 indir

Resim ve fotoğraflara fotomontaj yapma konusunda dünyanın en popüler programı photoshop CS3 sürümü ile karşınızdayız. Bu sürümü yıllardır kullanılan ve beğeni kazanmış bir sürüm olup hala eski kullanıcıların değişmez versiyonu olmaktadır.

Photoshop CS3 indir

Lisans: Demo
Versiyon: CS3
Dil: Türkçe

foto, photo, montaj, fotomontaj, photomontaj, photoshop, indir, yükle, yukle, download, dovland, yapma, yapmak, yapıcı,nasıl yapılır, nasil-yapilir, montaj programı indir, montaj

Fotomontaj Yapma Programi indir

foto, photo, montaj, fotomontaj, photomontaj, photoshop, indir, yükle, yukle, download, dovland, yapma, yapmak, yapıcı,nasıl yapılır, nasil-yapilir, montaj programı indir, montaj

Photoshop 5.5 indir

Photoshopun en eski sürümlerinden olan photoshop 5.5 indirmek istiyorsanız ve photoshop ilk çıktığı zamanlardaki durumu hakkında bilgi sahibi olmanız için photoshop 5.5 sizlere büyük kolaylık sağlayacaktır. 72 mb olan yazılımın demo sürümü sizlere indirilme olanağı tanınmıştır.

Photoshop 5.5 indir

Lisans: Demo
Sürüm: 5.5
Dil: İngilizce
Boyut: 73 Mb

Photoshop 6.0 indir

Photoshop 6.0 indir konusu ile sizlere photoshop yazılımının en eski sürümlerinden birini ulaştırıyoruz. İnternette ne kadar fazla arandığını farkettiğimizde sizlere kolaylık olması açısından hemen arama faaliyetine girip photoshop 6.0 indirme linkini sizlere sunduk. Shareware olan yazılım belli gün kullanmanıza olanak sunmaktadır.

Photoshop 6.0 indir

Lisans: Shareware
Sürüm: 6.0
Boyut: 73 Mb
Dil: İngilizce

Photoshop 7.0 indir

Photoshop sevenlerinin ısrarla aradığı ancak bulamadığı Photoshop 7.0 sürümünü biz sizlere sunuyoruz. Göz ren gi değiştirme, Gözdeki kırmızılığı giderme, saç rengi değiştirme, yüzdeki sivilceleri temizleme, elbise renkleri değiştirme gibi birçok fotomontaj işlemlerini photoshop 7.0 ile kolaylık yapabileceksiniz. Photoshop 7.0 ın demo sürümünü indirme olanağı bulacağınız programın full sürümü için ücretini ödemeniz gerekmektedir.

Photoshop 7.0 indir

Sürüm: 7.0
Lisans: Demo
Boyut: 153 MB
Dil: İngilizce

photoshop 8.0 indir

Photoshop 8 programı ile resim sanatında ileri gidebilirsiniz. Hayal gücünüzün sınırlarını zorladığınız ölçüde iyi çalışmalara imza atmanız konusunda şüpheniz olmasın.

Photoshop 8 indir

Lisans: Demo
Dil: İngilizce
Boyut: 151 mb
Versiyon: 8 cs

Photoshop 9 cs2

Photoshop resim düzenleme programı dünya çapında isim yapmış kendi alanının tartışmasız en başarılı programıdır. 9 versiyonu ile karşımıza çıkan photoshop ile kendiniz güzel efektler yapabilir ve hayali görüntüler elde edebilirsiniz. Adobe şirketi çalışanları her çıkan versiyonu ile geliştirdikleri yeni özellikler kattıkları programda bu versiyonu ile yeni fırçalar eklenmiş ve yapılacak fotomontajları basitleştirecek araçlar eklenmiştir.

CS2 şeklindede bilinen photoshop 9 indirmek ve kullanmak için belli bir ücreti ödemek zorunda kalacaksınız. Program yöneticileri bizleri photoshop 9 da gelen özellikleri sunmak için demo sürümünü indirme olanağı sunmaktadır.

Photoshop 9 indir

Photoshop CS3 indir

Resim ve fotoğraflara fotomontaj yapma konusunda dünyanın en popüler programı photoshop CS3 sürümü ile karşınızdayız. Bu sürümü yıllardır kullanılan ve beğeni kazanmış bir sürüm olup hala eski kullanıcıların değişmez versiyonu olmaktadır.

Photoshop CS3 indir

Lisans: Demo
Versiyon: CS3
Dil: Türkçe

foto, photo, montaj, fotomontaj, photomontaj, photoshop, indir, yükle, yukle, download, dovland, yapma, yapmak, yapıcı,nasıl yapılır, nasil-yapilir, montaj programı indir, montaj

Kaddisfly - What Comes Of Honesty klibi videos izle indir sarki sozu

a means to end
There is a way to seems right to a man
They drag for gold in the sea
But there are no riches, the stubborn will see

They will be grasping at sand
They will be left with lonley sad salty hands


There is a means to an end
There is a different way to be a man
They try to build their empires but...
All their sand castles will on day expire

Wealth is not measured in land
The richest of men have the least in possesions

Belkis Ozener - Cile klibi izle indir sarki sozu

Çile çektim ben çile
Aşkınla düştüm dile
Kader istedi diye
Yıllarca çektim çile

Aşkımın tadı çile
Çektiğim acı çile
Sevgimin adı bile
Çile çile çile

Kalbim sevdi bir kere
Acı çektim bin kere
Ümidim bitti bile
Ömrüm geçmiş boş yere

Belkis Ozener - Adini Anmayacagim klibi izle indir sarki sozu

Aşkınla yana yana
Kül olsada ocağım
Bu gönül sayfasını
Artık kapatacağım

Geçsede gençlik çağım
Boş kalsada kucağım
Sözünü tutacağım
Adını anmayacağım

Kalbimden ben onu
Söküp atacağım
Bu gönül sayfasını
Artık kapatacağım

Belkis Ozener - Hayat Sevince Guzel klibini izle indir sarki sozu

Geceler gölgesinde
Kırık kadeh gibiyim
Bu sensiz akşamlarda
Umutsuz kederliyim

Hayat sevince güzel
Sen sevilirsen eğer
Yoksa hasretle biter
Tatlı geçen o günler

Gece geç saatlerde
Hıçkırık duyuyorum
Hayalini görüyor
Seni düşünüyorum

Belkis Ozener - Bos Kalan cerceve klibi izle indir sarki sozu

Bırakma ellerimi
Bırakma yalnız beni
Son defa seyredeyim
O yaşlı gözlerini

Artık bülbül ötmüyor
Gül dolu pencerede
Yalnız hatıran kaldı
Ah boş kalan çerçevede

Belkss Ozener - Artik Sevmeyecegim klibi izle indir sarki sozu

Artık sevmeyeceğim
Bütün kabahat benim
Ne kadar ağlasam boş
Ne kadar yalvarsan boş
Sana dönmeyeceğim

Bitsin artık bu çile
Çekemem bile bile
Sen ne söylersen söyle
Bu hayat gitmez böyle
Sana dönmeyeceğim
Artık sevmeyeceğim

Ümitlerimi kırdın
Hayallerimi yıktın
Benim ahımı aldın
Artık sende yalnızsın
Şimdi sende yalnızsın

Belkis Ozener - Nasil Gecti Habersiz klibi izle indir sarki sozu

Nasıl geçti habersiz
O güzelim yıllarım
Bazen gözyaşı oldu
Bazen içli bir şarkı

Her anımı eksizsiz
Dün gibi hatırlarım
Dudaklarımda tadı
İçimde durur aşkı

Hani o saçlarıma taç yaptığın çiçekler
Hani o güzel gözlü ceylanların pınarı
Hani kuşlar ağaçlar binbir renkli çiçekler
Nasıl yakalamştık saçlarından baharı

Ben hala o günleri anarsam yaşıyorum
Sanki mutluluğumuz geri gelecek gibi
Hala güzelliğini kalbimde taşıyorum
Dalından koparılmış taze bir çiçek gibi

Belkis Ozener - Fistik Gibi klibi izle indir sarki sozu

Şu güzele tutuldum
Canevimden vuruldum
Senelerce peşinden
Koşa koşa yoruldum

Fıstık gibi
Çok cilveli
Şu kalbimi
Yaktı kavurdu

Sevemem her güzeli
Saramam başka beli
Kara gözlüm naz etme
Yeter üzme sen beni

Belkis Ozener - Tamba Tumba klibi izle indir sarki sozu

Tamba tumba esmer bomba
Taba tumba tamba tumba
Tamba tumba esmer bomba
Taba tumba tamba tumba

Başımda bir tatlı bela
tamba tumba tamba tumba
Yine mi geldin
Fikrimi çeldin

Gel Yanıma yap numara
Kollarını sar boynuma
A kopela be kopele
Başımda bir tatlı bela

Belkis Ozener - Hey Gidi Koca Dunya klibi izle indir sarki sozu

Dünya handır han içinde
Yaşar o ruh can içinde
Rüya gibi gelir geçer
İnsanoğlu gam içinde

Dertli ağlar dertsiz ağlar
Dünya içinde
Hey gidi gidi koca dünya
Gam yükümüsün
Söyle fani dünya söyle
Dert küpümüsün

Dünya döner değirmende
İnsan içinde çavdardır
Bugün gelen yarın gider
Dolup Boşalan bir handır

Belkis Ozener - Oyun Bitti klibi izle indir sarki sozu

Günlerdir aramızdaki
Sevgimiz hep yalanmıydı
Kapat kapat perdeleri
Bu komedi oyun bitti

Gidiyorum bırak beni
Elveda güzel sevgili
Ağlama sil gözlerini
Nasıl olsa oyun bitti

Aşk dolu o beyaz günler
Demek bir hayalmiydi
Mehtapta ılık nefesin
Sona erdi oyun bitti

Belkis Ozener - Yagmur klibi izle indir sarki sozu

Yağmurun sesine bak
Aşka davet ediyor
Cama vuran her damla
Beni harab ediyor

Bu yağmur seni benden
Alıp götüren yağmur
Aşkımızı sel gibi
Sülüp süpüren yağmur

Her damlada ah ettim
Hayatıma kahrettim
O kadar yalnızım ki
Seni nasıl kaybettim
Hayatıma kahrettim
oof oof oof oof

Ne zaman kapım çalsa
Sen geldin sanıyorum
Korkarım ki aşkımı
Boş yere arıyorum

Yine yağmur yağacak
Seni benden alacak
En acı ızdırabın
Deryasına salacak

Belkis Ozener - Sevemedim Kara Gozlum klibi izle indir sarki sozu

Sevemedim kara gözlüm seni doyunca
Hep kıskandım seni elden yıllar boyunca
Kuşlar gibi ikimiz bir yuva kuralım
Ayırmasın mevlam bizi ömür boyunca

Aramıza kimse gelip girmesin
Ayırmasın mevlam bizi ömür boyunca

Bana cefa ediyorlar bilmem nedendir
Benim korkum senden değil kaderimdendir
Herkes bana deli diye gülüp geçiyor
Senin aşkın beni kara gözlüm deli ediyor

Belkis Ozener - Nisan Yagmuru klibi izle indir sarki sozu

Hani ne oldu aşkımız
Şimdi bilmem kimlerdesin
Boş geçmezdi bir anımız
Şimdi esen yerlerdesin

Sevgi denen şey yalanmış
Daldan dala konan için
Her çiçeğin balı varmış
Aşk sarhoşu olmak için

Nisan yağmuru kadar
Kısa süren hayatımız
Durmaz bir saadet arar
Bir sevgiye canı adar

Belkıs Özener - icin icin Yanıyor klibi izle indir sarki sozu

İçin için yanıyor
Yanıyor bu gönlüm
Onun için soruyor
Soruyor bu gönlüm

O bir vefasızdı
O bir hayırsızdı
Neden gönül arıyor

Açık yeşildi gözü
Güneş gibiydi yüzü
O çok güzeldi ama
Yalancının biriydi
Ah unut onu gönlüm
Unut onu sende

Neden niçin arıyor
Anıyor bu gönlüm
Onun için soruyor
Soluyor bu gönlüm

Shakira - Hips Don't Lie klibi izle indir sarki sozu

Ladies up in here tonight
No fighting, no fighting
We got the refugees up in here
No fighting, no fighting

Shakira, Shakira

I never really knew that she could dance like this
She makes a man wanna speak Spanish
Como se llama (si), bonita (si), mi casa (si, Shakira Shakira), su casa
Shakira, Shakira

Oh baby when you talk like that
You make a woman go mad
So be wise and keep on
Reading the signs of my body

And I'm on tonight
You know my hips don't lie
And I'm starting to feel it's right
All the attraction, the tension
Don't you see baby, this is perfection

Hey Girl, I can see your body moving
And it's driving me crazy
And I didn't have the slightest idea
Until I saw you dancing

And when you walk up on the dance floor
Nobody cannot ignore the way you move your body, girl
And everything so unexpected - the way you right and left it
So you can keep on shaking it

I never really knew that she could dance like this
She makes a man wanna speak Spanish
Como se llama (si), bonita (si), mi casa (si, Shakira Shakira), su casa
Shakira, Shakira

Oh baby when you talk like that
You make a woman go mad
So be wise and keep on
Reading the signs of my body

And I'm on tonight
You know my hips don't lie
And I am starting to feel you boy
Come on lets go, real slow
Don't you see baby asi es perfecto

Oh I know I am on tonight my hips don't lie
And I am starting to feel it's right
All the attraction, the tension
Don't you see baby, this is perfection
Shakira, Shakira

Oh boy, I can see your body moving
Half animal, half man
I don't, don't really know what I'm doing
But you seem to have a plan
My will and self restraint
Have come to fail now, fail now
See, I am doing what I can, but I can't so you know
That's a bit too hard to explain

Baila en la calle de noche
Baila en la calle de d­a

Baila en la calle de noche
Baila en la calle de d­a

I never really knew that she could dance like this
She makes a man wanna speak Spanish
Como se llama (si), bonita (si), mi casa (si, Shakira Shakira), su casa
Shakira, Shakira

Oh baby when you talk like that
You know you got me hypnotized
So be wise and keep on
Reading the signs of my body

Senorita, feel the conga, let me see you move like you come from Colombia

Mira en Barranquilla se baila as­, say it!
Mira en Barranquilla se baila as­

Yeah
She's so sexy every man's fantasy a refugee like me back with the Fugees from a 3rd world country
I go back like when 'pac carried crates for Humpty Humpty
I need a whole club dizzy
Why the CIA wanna watch us?
Colombians and Haitians
I ain't guilty, it's a musical transaction
No more do we snatch ropes
Refugees run the seas 'cause we own our own boats

I'm on tonight, my hips don't lie
And I'm starting to feel you boy
Come on let's go, real slow
Baby, like this is perfecto

Oh, you know I am on tonight and my hips don't lie
And I am starting to feel it's right
The attraction, the tension
Baby, like this is perfection

No fighting
No fighting

Madonna - 4 Minutes (ft. Justin Timberlake) klibi izle indir sarki sozu

Ha ha
Yeah
Ha ha
Breakdown come on

Madonna:
Come on boy I've been waiting for somebody to pick up my stroll

Justin:
Well don't waste time, give me a sign, tell me how you wanna roll

Madonna:
I want somebody to speed it up for me then take it down slow
There's enough room for both

Justin:
Girl I can hit it back just gotta show me where it's at
Are you ready to go? (Are you ready to go?)

Madonna and Justin:
If you want it
Ya already got it
If you thought it
It better be what you want

If you feel it
It must be real just
Say the word and
I'ma give you what you want

Madonna:
Time is waiting

Justin:
We only got four minutes to save the world

Madonna:
No hesitating
Grab a boy

Justin:
Go grab a girl

Madonna:
Time is waiting

Justin:
We only got four minutes to save the world

Madonna:
No hesitating

Justin:
We only got four minutes huh four minutes
So keep it up keep it up
Don't be a pri(hey)ma donna


Madonna:
You gotta get em a heart
Tick tock tick tock tick tock

Justin:
That's right keep it up keep it up
Don't be a prima donna
Madonna

Madonna:
You gotta get em a heart
Tick tock tick tock tick tock
Sometimes I think what I need is a you intervention
Yeah

Justin:
And I know I can tell that you like it and that it's good
By the way that you move
Oh hey

Madonna:
The road to hell is paved with good intentions
Yeah

Justin:
But if I die tonight at least I can say I did what I wanted to do
Tell me how 'bout you?

Madonna and Justin:
If you want it
Ya already got it
If you thought it
It better be what you want

If you feel it
It must be real just
Say the word and
I'ma give you what you want

Madonna:
Time is waiting

Justin:
We only got four minutes to save the world

Madonna:
No hesitating
Grab a boy

Justin:
Go grab your girl

Madonna:
Time is waiting

Justin:
We only got four minutes to save the world

Madonna:
No hesitating

Justin:
We only got four minutes huh four minutes
So keep it up keep it up
Don't be a pri(hey)ma donna

Madonna:
You gotta get em a heart
Tick tock tick tock tick tock

Justin:
That's right keep it up keep it up
Don't be a pri(hey)ma donna


Madonna:
You gotta get em a heart
Tick tock tick tock tick tock

Timbaland:
Breakdown
Yeah

Madonna:
Tick tock tick tock tick tock

Timbaland:
Yeah uh

Madonna:
Tick tock tick tock tick tock

Timbaland:
I've only got four minutes to save the world

Britney Spears - Womanizer klibi izle indir sarki sozu

Superstar
Where you from, how's it going?
I know you
Got a clue, what you're doing?
You can play brand new to all the other chicks out here
But I know what you are, what you are, baby

Look at you
Gettin' more than just a re-up
Baby, you
Got all the puppets with their strings up
Fakin' like a good one, but I call 'em like I see 'em
I know what you are, what you are, baby

Womanizer Woman-Womanizer
You're a womanizer oh womanizer
oh you're a womanizer baby
(You,you you are, you you you are)
Womanizer womanizer womanizer
Boy,don't try to front
I know just what you are(x2)
You got me going
You're oh so charming
But I can't do it
You Womanizer
Boy,don't try to front
I know just what you are(x2)
You say I'm crazy
I got your crazy
Your nothing but a
Womanizer


Daddy-O
You got the swagger of champions
Too bad for you
Just can't find the right companion
I guess when you have one too many, makes it hard
It could be easy, but that's who you are, baby

Lollipop
Must mistake me, you are the sucker
To think that I
Would be a victim not another
Say it, play it how you wanna
But no way I'm ever gonna fall for you, never you, baby


Womanizer Woman-Womanizer
You're a womanizer oh womanizer
oh you're a womanizer baby
(You,you you are, you you you are)
Womanizer womanizer womanizer
Boy,don't try to front
I know just what you are(x2)
You got me going
You're oh so charming
But I can't do it
You Womanizer
Boy,don't try to front
I know just what you are(x2)
You say I'm crazy
I got your crazy
Your nothing but a
Womanizer


Maybe if we both lived in a different world
It would be all good, and maybe I could be ya girl
But I can't 'cause we don't


Womanizer Woman-Womanizer
You're a womanizer oh womanizer
oh you're a womanizer baby
(You,you you are, you you you are)
Womanizer womanizer womanizer
Boy,don't try to front
I know just what you are(x2)
You got me going
You're oh so charming
But I can't do it
You Womanizer
Boy,don't try to front
I know just what you are(x2)
You say I'm crazy
I got your crazy
Your nothing but a
Womanizer


Boy,don't try to front
I know just what you are(x2)
Womanizer woman womanizer
You're a womanizer oh womanizer
Oh you're a womanizer Baby!!

Grup Hepsi - Tell Me More klibi izle indir sarki sozu

Summer lovin had me a blas
Summer lovin, happened so fas
I met a girl crazy for me
I met a boy, cute as
can be

Summer days driftin away,

To uh-oh those summer nights
Tell me more, tell me more,
Did you get very far
Tell me more, tell me more,
Like, does he have a car

She swam by me, she got a cramp
He went by me, got my suit damp
I saved her life, she nearly drowned
He showed off, splas
hing around
Summer sun, somethings begun,
But uh-oh those summer nights

Tell me more, tell me more,
Was
it love at first sight
Tell me more, tell me more,
Did she put up a fight
Took her bowlin in the Arcade
We went strollin, drank lemonade
We made out under the dock
we stayed up until ten oclock

Summer fling dont mean a thing,
But uh-oh those summer nights
Tell me more, tell me more,
But you dont gotta brag
Tell me more, tell me more,
Cause he sounds like a drag

He got friendly, holdin my hand
Well she got friendly, down in the sand
He was
sweet, just turned eighteen
Well she was
good, you know what I mean

Summer heat, boy and girl meet,
But uh-oh those summer nights
Tell me more, tell me more,
How much dough did he spend
Tell me more, tell me more,
Could she get me a friend

It turned colder, thats where it ends
So I told her wed still be friends
Then we made our true love vow
Wonder what shes doin now

Summer dreams ripped at the seams,
But oh, those summer nights

Hadise - Stir Me Up klibi izle indir sarki sozu

Stir me up, stir me up
Make it hot, Make it naughty
Stir me up, stir me up
I like that, boy you've got me

Stir me up, stir me up
Make it hot, make it naughty
Stir me up, stir me up
I like that, boy you got

Stir me up, stir me up
Make it hot, make it naughty
Stir me up, stir me up
I like that, boy you've got me

I can see you standing there
Checkin' out the dress I wear
But boy tell me first what's on your mind

I know that you want me too
Make you feel like your my boo
So boy get me in the mood tonight

That's right it's gotta be all or nothing
Don't make me wait, let me know that you want me
I don't wanna sleep alone tonight

You can stay as long as the moon is
Shining in my little bedroom
I just gotta have you by my side
I don't wanna sleep alone
Tonight I gotta have you by my side

Stir me up, stir me up
Make it hot, make it naughty
Stir me up, stir me up
I like that, boy you've got me

Stir me up, stir me up
Make it hot, make it naughty
Stir me up, stir me up
I like that, boy you've got me

I know I've been watching you
You've been checkin' on me too
Oh boy, are you man enough for me

Do just what ya gotta do
I can taste the heat in you
Oh boy, let me take a bite in you

That's right it's gotta be all or nothing
Don't make me wait, let me know that you want me
I just gotta have you by my side
I don't wanna sleep alone
Tonight I gotta have you by my side

Stir me up, stir me up
Make it hot, make it naughty
Stir me up, stir me up
I like that, boy you've got me

Stir me up, stir me up
Make it hot, make it naughty
Stir me up, stir me up
I like that, boy you've got me

Seni istiyorum
Yaklas yanima sakin korkma
Sana hastayim anlasana
Yaklas yanima sakin korkma
Sana hastayim bunu anlasana

Stir me up, stir me up
Make it hot, make it naughty
Stir me up, stir me up
I like that, boy you've got me

Stir me up, stir me up
Make it hot, make it naughty
Stir me up, stir me up
I like that, boy you've got me

Stir me up, stir me up
Make it hot, make it naughty
Stir me up, stir me up
I like that, boy you've got me
seni istiyorum

Yaklas yanıma sakin korkma
Sana hastayim anlasana
Yaklas yanima sakin korkma
Sana hastayim anlasana

Katy Perry - Hot N Cold klibi izle indir sarki sozu

You change your mind
Fikrini değiştiriyorsun
Like a girl changes clothes
Tıpkı bi kızın kıyafetlerini değiştirmesi gibi
Yeah, you PMS like a bit**
Evet, re** öncesi sendromunda gibisin
I would know
Biliyorum

And you always think
Evet, her zaman düşünüyorsun
Always speak cryptically
Her zaman gizemli konuşuyorsun
I should know
Bilmeliyim
That you're no good for me
Benim için iyi değilsin

'Cause you're hot then you're cold
Çünkü sen sıcak ve sonra soğuksun
You're yes then you're no
Sen evetsin sonra hayırsın
You're in and you're out
İçeridesin ve sonra dışarıdasın
You're up and you're down
Yukarısın ve sonra aşağısın
You're wrong when it's right
Ne zaman doğruysa sen o zaman yanlışsın
It's black and it's white
O siyah ve beyaz
We fight, we break up
Kavga ediyoruz, ayrılıyoruz
We kiss, we make up
Öpüşüyoruz, başırıyoruz

You, you don't really wanna stay, no
Sen, sen kalmak istemiyorsun, hayır
You, but you don't really wanna go, oh
Sen, ama sen gitmek istemiyorsun, oh

'Cause you're hot then you're cold
Çünkü sen sıcak ve sonra soğuksun
You're yes then you're no
Sen evetsin sonra hayırsın
You're in and you're out
İçeridesin ve sonra dışarıdasın
You're up and you're down
Yukarısın ve sonra aşağısın

We used to be just like twins, so in sync
İkiz gibiyiz, neredeyse her şey aynı
The same energy now's a dead battery
Aynı enerji, şimdi o ölü bir bateri
Used to laugh 'bout nothing
Öylesine hiç bir şeye gülüyorsun
Now you're plan boring
Şimdi senin planın çok sıkıcı
I should know
Bilmeliydim
That you're not gonna change
Sen değişmeyeceksin

'Cause you're hot then you're cold
Çünkü sen sıcak ve sonra soğuksun
You're yes then you're no
Sen evetsin sonra hayırsın
You're in and you're out
İçeridesin ve sonra dışarıdasın
You're up and you're down
Yukarısın ve sonra aşağısın
You're wrong when it's right
Ne zaman doğruysa sen o zaman yanlışsın
It's black and it's white
O siyah ve beyaz
We fight, we break up
Kavga ediyoruz, ayrılıyoruz
We kiss, we make up
Öpüşüyoruz, başırıyoruz

You, you don't really wanna stay, no
Sen, sen gerçekten kalmak istemiyorsun,hayır
You, but you don't really wanna go, oh
Sen, ama sen gerçekten gitmek istemiyorsun, oh

Someone call the doctor
Biri doktoru arasın
Got a case of a love bipolar
Biri manik depresif aşık oldu
Stuck on a rollercoaster
Bi hız trenine tıkılıp kaldım
Can't get off this ride
Bu aletten dışarı çıkamıyorum

You change your mind
Fikrini değiştiriyorsun
Like a girl changes clothes
Tıpkı bi kızın giysilerini değiştirmesi gibi

'Cause you're hot then you're cold
Çünkü sen sıcak ve sonra soğuksun
You're yes then you're no
Sen evetsin sonra hayırsın
You're in and you're out
İçeridesin ve sonra dışarıdasın
You're up and you're down
Yukarısın ve sonra aşağısın
You're wrong when it's right
Ne zaman doğruysa sen o zaman yanlışsın
It's black and it's white
O siyah ve beyaz
We fight, we break up
Kavga ediyoruz, ayrılıyoruz
We kiss, we make up
Öpüşüyoruz, başırıyoruz

You, you don't really wanna stay, no
Sen, sen kalmak istemiyorsun, hayır
You, but you don't really wanna go, oh
Sen, ama sen gerçekten gitmek istemiyorsun, oh

'Cause you're hot then you're cold
Çünkü sen sıcak ve sonra soğuksun
You're yes then you're no
Sen evetsin sonra hayırsın
You're in and you're out
İçeridesin ve sonra dışarıdasın
You're up and you're down, down, down, down...
Yukarı ve aşağısın, aşağı, aşağı, aşağı...

Rihanna - Umbrella klibi izle indir sarki sozu

[Giriş: Jay-Z]
(Uh huh, uh huh) Ch-Yeah
(Uh huh, uh huh) Rihanna
Good girl gone bad
(Uh huh, uh huh) Take three... Action!
(Uh huh, uh huh) Hov!

[Jay-Z (Rihanna)]
No clouds in my storms
Let it rain, I hydroplane into fame (Eh, eh, eh)
Coming down with the Dow Jones
When the clouds come we gone
We roc-a-fella (Eh, eh, eh)
We fly higher than weather and G5's are better
You know me, an anticipation for precipitation
Stacks chips for the rainy day (Eh, eh, eh)

Jayy
Rain man is back with little miss sunshine
Rihanna where you at?

[Verse 1:]
You had my heart
We'll never be worlds apart
May be in magazines but you'll still be my star
Baby 'cause in the dark you can't see shiny cars
And that's when you need me there
With you I'll always share because

[Nakarat]
When the sun shine we'll shine together
Told you I'll be here forever
Said I'll always be your friend
Took an oath, I'mma stick it out 'til the end
Now that it's raining more than ever know that we'll still have eachother
You can stand under my umbrella
You can stand under my umbrella (ella ella eh eh eh)
Under my umbrella (ella ella eh eh eh)
Under my umbrella (ella ella eh eh eh)
Under my umbrella (ella ella eh eh eh eh eh-eh)

[Verse 2:]
These fancy things will never come in between
You're apart of my entity
Here for infinity
When the war has took his part
When the world has delt it's card
If the hand is hard together we'll mend your heart because

[Nakarat]

[Köprü]
You can run into my arms
It's okay, don't be alarmed
Come into me
There's no distance in between our love
So gonna let the rain pour
I'll be all you need and more because

[Nakarat]

[Outro:]
It's raining (raining)
Oh baby it's raining (raining)
Baby come into me
Come into me
It's raining (raining)
Oh baby it's raining (raining)
You can always come into me

[only in album version:]
Come into me
It's pouring rain
It's pouring rain
Come into me
Come into me
It's pouring rain

Atiye Deniz - Don't Think klibi izle indir sarki sozu

it doesn't live it doesn't live
this love doesn't live with you
what does it give what does it give
this love doesn't do any good
how could i know how could i know
your love is just too cold
and i feel yes i feel
it doesn't give me any hope

and i know and i know and i know and i know
i'm gonna miss you somehow sometime
but i know but i know but i know but i know
you're gonna dissappoint me again

dont think you give me back

it doesn't live it doesn't live
this love doesn't live with you
i was wrong i was so wrong
you don't know me as i thought
what can i do what can i do?
cause there's no longer love left for you
you missed your chance just leave me alone
i dont want your love anymore

and i know and i know and i know and i know
i'm gonna miss you somehow sometime
but i know but i know but i know but i know
you're gonna dissappoint me again


aşk yok yalan
pembe senaryo
bitsin tamam
oynanan tiyatro
geçsin zaman
sonu fiyasko
sonsuz sanan
ne ilk neden son
adına bestelediğim tüm melodilerimi geri ver öyle git
geri gelebilme ihtimalini sevemedim çok basit
sende aşklar on taksit de bizde sevgi tek silim
format attım anılarıma bırakmadım tek kesit
ruhumaa reankarne aşk benim boy verin
yalanı duydum yalana doydum kalanı boş verin
sorular hep basitti aşka dair cevaplarsa komplike
algılarımda saklı yargım
duygularsa tek hece

you're gonna dissappoint me again so

dont think you get me back i said

Kolera - Sekerpare Klibi izle indir yukle sarki sozu

Ey kendini bilmez bak yine ben geldim bak yine ben geldim bak yine ben geldim
ey düşünmez sinirlerini sen gerdin sinirlerini sen gerdin sen gerdin
bir fiskecik hayatında bana yer sen verdin bana yer sen verdin sen verdin.
Ben çok olurken sen bana çok az geldin çok çok az geldin,az geldin!
Deveyi uçurumlardan uçuran bir tutamcık ottur ten yaşlanmadan parkinson olursun elin titrek olur,
yüzüme sıkar da arkamdan çomak sokan çok olur,şükür sağlam 4 ayak ve at ölür ite bayram olur.
Uykumu böldün huysuzum bak gözlerim nasıl da mahmur tracklerimi benden iyi bilirsin ey kul yapma gurur,
hırlarken ihvana anlamazsın birden ellerin soğur
göbeğinin üzerine fındık koysan gülüm şekerpare olur.
2 çapulcu lafıyla bu süper eküri göçer mi,uçma öyle kanadını kırdım koşarak göç burdan emmi.
seni öyle sevdim,senden gerisi düşmanım gibi,susalım kurtlar konuşurken kuzulara laf düşer mi?
Yaşıyorum sanarken güçsüz beden ex olur duman olursun cuk oturdu ölünce yerin bir avuç olur,
vurdumduymaz umursamaz,dertlerinden debelen len,
çektiğin dert dilinden,aka'in yediveren.

Atla bas gaza Kolo onu koltuğa Yasla
Kopsun ödü jilet gibi virajlara yanla
öpsün ibre 200′ü refüje patla
öyle değil korku böyle olur küçük abla
Küp gibi doldun hasedinden çatla
Çık 7.kata kıskançlığından atla
Liriklerimi araklamaktan zevk alır
bu böyledir kaç zamandır yellozlar elimde kalır.

Nemrut kafayı sıyırdı çünkü yandı bitti kül oldu
resimlerde Kate Moss oldu aslı tombul boboydu
benim lafım o sensin o,Kolo yaptıysa o banko
seni hırsız utan derken do re mi sol la si do!(Çakmaaaaaaaa)
Rapi küfürle düşüreni asıp smaç basmak hoş olur,
küfret bana küfretmezsen nalet içine dert olur
hıyar gibi insansın yoğurdun içine düşsen cacık olur,
küfene değsin ayakların kaç çabuk sonun mayhoş olur.
Karadeniz'de gemilerin mi battı Usa'a gidip gelemediğin Samsun yeraltı,anca konuşursun bel altı
bu elde yattın çünkü unuttun Koleram Arap atı,hakkına razı olmadın rahat battı titanik oldu adın battı
hep ekşisin o tatlı yüzünden bize de ver aman yavaş yavaş ye,sonra olursun Gülazer
Abe komiserim bunlardan şikayetçiyim alın dirisini ölüsünü iade edin.

Atla bas gaza Kolo onu koltuğa Yasla
Kopsun ödü jilet gibi virajlara yanla
öpsün ibre 200′ü refüje patla
Öyle değil korku böyle olur küçük abla
Küp gibi doldun hasedinden çatla
Çık 7.kata kıskançlığından atla
Liriklerimi araklamaktan zevk alır
bu böyledir kaç zamandır yellozlar elimde kalır.

Hadise - Dum Tek Tek sarki sozu

Baby you're perfect for me
You are my gift from heaven
This is the greatest story of all times
We met like in a movie
So meant to last forever
And what you're doin' to me
Feels so fine

Angel I wake up
And live my dreams
Endlessly
Crazy for you

Can you feel the rhythm in my heart
The beat's goin' Dum Tek Tek
Always louder like there's no limit
Feels like there's no way back
Can you feel the rhythm in my heart
The beat's goin' Dum Tek Tek
Always louder like there's no limit
Feels like there's no way back

Baby i read all answers
In your exotic movements
You are the greatest dancer of all times
You make me feel so special
No one can kiss like you do
As if its your profession
Feel so fine

Angel I wake up
And live my dreams
Endlessly
Crazy for you

Can you feel the rhythm in my heart
The beat's goin' Dum Tek Tek
Always louder like there's no limit
Feels like there's no way back
Can you feel the rhythm in my heart
The beat's goin' Dum Tek Tek
Always louder like there's no limit
Feels like there's no way back

Can you feel the rhythm in my heart...

Can you feel the rhythm in my heart
The beat's goin' Dum Tek Tek
Always louder like there's no limit
Feels like there's no way back
Can you feel the rhythm in my heart
The beat's goin' Dum Tek Tek
Always louder like there's no limit
Feels like there's no way back

Always at it like there's no limit
Feels like there's no way back
Always louder like there's no limit
Feels like Dum Tek Tek

Ebru Yasar - Seviyorum Seni (İsmail Yk) sarki sozu

Ayrılığın beni bak öldürüyor
Bana nasıl kıydın bilemiyorum
Her baktığım yerde hatıran saklı
Senden başkasını istemiyorum
Sana ben doyamadım
Seni hiç unutamadım
Artık dönmesen bile
Beklerim seni canım

Off off...özLedim
Off off...seni çok sevdim

Seviyorum seni yar
Gözlerim sana ağlar
Herşeye rağmen sevgilim
Seni seven biri var (off..)

Seviyorum seni yar
Gözlerim sana ağlar
Herşeye rağmen sevgilim
Seni bekleyen biri var

Ayrılığın beni bak öldürüyor
Bana nasıl kıydın bilemiyorum
Her baktığım yerde hatıran saklı
Senden başkasını istemiyorum
Sana ben doyamadım
Seni hiç unutamadım
Artık dönmesen bile
Beklerim seni canım

Off off...özLedim
Off off...seni çok sevdim

Seviyorum seni yar
Gözlerim sana ağlar
Herşeye rağmen sevgilim
Seni seven biri var (off..)

Seviyorum seni yar
Gözlerim sana ağlar
Herşeye rağmen sevgilim
Seni bekleyen biri var

Seviyorum seni yar
Gözlerim sana ağlar
Herşeye rağmen sevgilim
Seni seven biri var

Seviyorum seni yar
Gözlerim sana ağlar
Herşeye rağmen sevgilim
Seni bekleyen biri var

Gokce Kirgiz - Kalbime Gomerim O Zaman

Gökçe Kırgız - Kalbime Gömerim O Zaman

Sonunda bitti galiba
Görüyorum
İçimde can çekişlerini
Duyuyorum
Sözlerin çok acıtıyor
Ölüyorum
Keşke baştan söyleseydin
Gidiyorum
Nasılsa koymaz sana
Biliyorum

Kalbime gömerim o zaman
Unutupta silerim o zaman
Alt tarafı aşk bu da işte
Vazgeçilmez misin aman...

Sanane ki ağlıyorsam
Deli gibi istiyorsam
Hala seni seviyorsam
Sanane anlamıyorsan...

Yalanmış demek herşeyin
Bilemedim
Saklamışsın nefretini
Göremedim
Olmayınca olmuyor
Sen sevemedin
Yazılmış kadere ayrılık
Silemedim
Alıştım zor olsa da
Kabullendim

Kalbime gömerim o zaman
Unutupta silerim o zaman
Alt tarafı aşk bu da işte
Vazgeçilmez misin aman...

Sanane ki ağlıyorsam
Deli gibi istiyorsam
Hala seni seviyorsam
Sanane anlamıyorsan...
 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie