22 Ekim 2009 Perşembe

FM 2009 Genç Yetenekler

soccer player by nickschiavulli FM 2009 Genç YeteneklerSizlere bu yazıda FM 2009‘da keşfettiğim genç yetenekleri tanıtacağım. Yazacağım tüm oyuncuları denediğim için sadece kısa bilgilendirmeler yazacağım. Umarım beğenirsiniz.
Mark Beevers
Sheffield Wednesday takımında forma giyiyor. 18 yaşında. Defansın ortasında(DC) görev alıyor. Değeri 1.1M TL. Bu oyuncu 4-5 sene içerisinde oyunun en iyi savunma oyuncularından biri oluyor. İngiltere Milli Takımı’na seçiliyor. Bonservisi ise 20-30M TL arasında değişiyor.

Jérémy Hélan
Man City takımında forma giyiyor. 16 yaşında. Profesyonel kontrat yapılmadığı için ücretsiz olarak takımınıza alabilirsiniz. 4-5 sene içerisinde orta düzey sol bekler arasına giriyor.

Tsvetomir Todorov
Ascoli takımında forma giyiyor. 17 yaşında. Orta Saha’nın solunda(AML), sağında(AMR), ortasında(AMC) forma giyebiliyor. İtalyanların saçma uygulaması nedeniyle Ascoli ve Atalanta oyuncunun bonservisine yarı yarıya sahip. Bu nedenle her iki takıma da 3M TL verirseniz oyuncuyu takımınıza alabilirsiniz. Oyuncu birkaç sene içersinde düzgün bir antrenman uygulatırsanız, Bulgaristan Milli Takımının vazgeçilmez oyuncularından biri oluyor. Özellikleri ise birçok üst düzey takımda oynayabilecek seviyeye geliyor.

Moussa Sissoko
Toulouse takımında forma giyiyor. 18 yaşında. Takımınıza katmak isterseniz biraz takımın kasasını açacaksınız. 17,5 M TL’ye takımınıza alabilirsiniz. Oyunun başında da kötü olmayan özelliklere sahip. Fakat bu özellikler sizi yanıtlasın. Oyunun en iyi DMC ve MC’si oluyor. Profilinde “Dünya çapında orta saha” yazıyor. Kısaca Man Utd, Barcelona, Liverpool, Madrid gibi takımlarda forma giyebilecek kadar iyi oyuncu oluyor. Mevkisinin en iyisi…

Philippe Coutinho Correia
Brezilya’nın Vasco takımında forma giyiyor. 16 yaşında. MC, AMC ve FC mevkilerinde forma giyebiliyor. Asıl mevkisi AMC. 3,5M TL’ye takımınıza katabilirsiniz. 3-4 sene içerisinde üst düzey AMC oyuncularından biri oluyor. İleride Sevilla, Atl Madrid gibi takımlarda rahatlıkla forma giyebilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie