30 Kasım 2009 Pazartesi

Bulutların Üzerinde - Online Film izle - DVD Kalitesi izle - Türkçe Dublaj Film seyret



İrlandali bir genç... burs kazanir ve Bir gün Guyun odasına Gilda girer ve o an aşık olurlar birbirlerini..Gilda çok zengin bir ailenin kızıdır..Bu aşk onlara ileride çok acı çektirecektir..


























İlgili Aramalar : İndir Bedava - Program İndir Bedava - Rahatsizadamlar Blog Teknoloji Blogu - Blogger Eklentileri -Teknoloji Blogu - İnternet - Yazilimlar - Blog - Online Film İzle - Rahatsizadamlar - Erotik Film İzle - Program indir - tek link oyun indir - Sinema - Counter-Strike Cfg İndir - sXe 8.0 hack - sXe 8.1 Hack - sXe 8.2 Hack - sXe 8.3 Hack -sXe 8.4 hack - sXe sürümsüz Hack - Online Film İzle - Online Film Seyret - Film İzle - bulutların üzerinde, bulutların üzerinde divx, bulutların üzerinde divx izle, bulutların üzerinde donmadan izle, bulutların üzerinde filmi izle, bulutların üzerinde filmini izle, bulutların üzerinde full izle, bulutların üzerinde hemen izle, bulutların üzerinde izle, bulutların üzerinde kesintisiz izle, bulutların üzerinde online izle, bulutların üzerinde tr izle, bulutların üzerinde türkçe dublajlı izle, bulutların üzerinde türkçe izle, film izle, hemen izle, online film izle, tüm filmleri izle, Türk Filmleri, yabancı film izle, yabancı flimler, yeni filmler, yeni filmleri izle, yerli filmler, yeşilçam filmleri izle - Bulutların Üzerinde - Online Film izle - DVD Kalitesi izle - Türkçe Dublaj Film seyret

Abimm Filmi Fragmanı izle, Abimm Filmi izle

http://www.sinemaximum.com/resim/resimler/AbimmAfis.jpg

KONUSU


Abimm, bol aksiyonlu, komedisi ve ağır da dramı olan, sıcacık bir aile filmi. İzleyicileri acıklı bir komedi bekliyor. Ticari filmlerin şansı olmadığı önyargısını bu filmle kıracağını belirten yapımcı Ergun Mercan, “Filmimiz özellikle senaryosu ve kaliteli oyunculuğu ile dikkat çekiyor, özellikle Levent Üzümcü’nün canlandırdığı zeka engelli rolü çok konuşulacak.” dedi.


Yönetmen:Şafak Bal
Senaryo:İlker Akdağlı
Tür:Aksiyon - Dram - Komedi
Görüntü Yönetmeni:Ertunç Şenkay
Müzik:Erhan Güleryüz
Gösterim Tarihi:04 Aralık 2009 Cuma

Yapımcı:Ergun Mercan
Yapım: 2009 ~ Türkiye
Dağıtım:Medyavizyon

Yönetmen:Şafak Bal
Oyuncular;Selen Seyven,Mustafa Üstündağ,Levent Üzümcü,Haldun Boysan,Bülent Şakrak,Okan Selvi

Abimm Filmi Fragmanı






Turkcell Süper Lig 15. Hafta Maçları

Turkcell Süper Lig 15. Hafta Maçları

Turkcell Süper Lig kıran kırana geçen maçlar ile 14 haftayı atlattı. Haftaya oynanacak Turkcell Süper Lig 15. Hafta Maçları aşşağıdaki gibidir. Bütün takımlara başarılar dilerim.

4 aralık 20:00 Beşiktaş - Diyarbakırspor
5 aralık 13:30 Kasımpaşa - Sivasspor
5 aralık 20:00 Eskişehirspor - Fenerbahçe
6 aralık 13:30 Gençlerbirliği - Denizlispor
6 aralık 13:30 Gaziantepspor - Antalyaspor
6 aralık 13:30 Kayserispor - Bursaspor
6 aralık 16:00 Trabzonspor - Ankaragücü
6 aralık 20:00 Galatasaray - İstanbul B.Ş.B.

Kahramanlar 1. Bölüm izle – 1 Aralık Salı

Kahramanlar 1. Bölüm – 1 Aralık Salı

“Siz olsaydınız, başkasının hayatı için, kendi canınızı hiç düşünmeden tehlikeye atar mıydınız? “KAHRAMANLAR” bunu hep yapıyor.”

Tehlike veya belayla karşılaştığımızda hatırladığımız insanlar onlar. Bizi kimi zaman bir yangından, kimi zaman bir suçlunun elinden kurtardılar… Şehrin huzuru için kendi hayatlarını tehlikeye atmaktan çekinmediler. Polisler, itfaiyeciler, ambulans görevlileri yani “KAHRAMANLAR”
Yiğit, ekip arkadaşı şehit olduğundan beri yalnız çalışan gözde bir polis memurudur. Ekibe yeni katılan Zeynep,Yiğit’in ortağı olarak atanır. Yiğit durumdan hiç hoşnut olmaz ama üstlerinin lafına karşı gelemez. Zeynep kendisini göstermek için her fırsatta başını belaya sokmaya başlar. Yiğit’in son ihtiyacı olan şey ayağına dolanacak bir çömezdir. Yiğit’le Zeynep daha ilk günden didişmeye başlarlar.

Serkan ve Hüseyin birlikte devriyeye çıkan polis memurlarıdır. Serkan’ın haşarı tavırları Hüseyin’i kızdırmaktadır. Ama Serkan’ın her olayda kendini yeniden tehlikeye atmasına engel olamaz.

Zeliha, işini çok seven ve bu yüzden de çok iyi yapan bir ambulans görevlisidir. Ekibe yeni atanan Bahadır, tecrübe kazanması için Zeliha’nın yanına verilir. Bahadır, yeni başladığı için alışmakta zorlanır. Gittikleri bir binada diğer ekip arkadaşları olan İbrahim’in vurulması, hayatlarının akışını değiştirecektir.

Deniz ve Ömer aynı ambulansta çalışmaktadır. Yakınlıkları iş arkadaşlığının ötesinde bir dostluğa dönüşmüştür. Deniz’in eski kocası olan Mete ise gözü kara bir itfaiye görevlisidir. Mete ve Deniz boşanmış olmalarına rağmen aralarındaki ilişkiye duygusal anlamda bir son verememişlerdir.

“KAHRAMANLAR” 01 Aralık Salı saat 20.00′de ilk bölümüyle Show TV ekranlarında…

Canım Ailem 39. Bölüm izle – 1 Aralık Salı

Canım Ailem 39. Bölüm – 1 Aralık Salı

Çocukların eve dönmesiyle birlikte keyfi yerine gelen Samim, yeğenlerine bir sürpriz yapar: Samim çocukları da alıp, onları çok önceden söz verdiği yere götürecektir. Bunu duyan Meliha tatile dahil olmak ister.

Samim’i geri kazanmayı, biricik aşkını Şehnaz’a kaptırmamayı kafasına koymuştur. Ama Aziz’in evine gittiği için Meliha’ya tavır alan Samim Nuh der peygamber demez!!

Bu arada Ali, arabasını teslim etmek üzere Ceylan’ın ofisine gider. Ceylan’ın annesinin ani hastalığı, ofise son kez geldiğini düşünen Ali ve Ceylan’ın yollarının bir kez daha kesişmesine sebep olur. Ali bu buluşmayla ilgili yalan söyleyince, Seyhan, Ali ile arasındaki bütün ipleri koparır.

Samim abisinin Halim için Sevin’i isteyeceğini öğrenen Feride yıkılmış, korkuyla akşamı beklemektedir.

Ömre Bedel 14. Bölüm izle – 1 Aralık Salı

Ömre Bedel 14. Bölüm – 1 Aralık Salı

Hastanede şok haberi alan cesur yıkılır, ve Ömür’e öfke dolan Cesur ne yaptığını bilemez bir hale gelir. Ömür başına geleceklerden habersizdir.

Almanya’dan gelen sürpriz misafir Göçer ailesinin yaşamında bir çok değişikliğe sebep olacaktır.

Aylin, Mediha’nın çantasından aldığı cd yi izlemek istediğinde beklenmedik bir şey olur. Herşey daha da karmaşıktır artık.

Yeni Baştan 1. Bölüm izle – 30 Kasım Pazartesi

Yeni Baştan 1. Bölüm – 30 Kasım Pazartesi

Tolga ünlü bir müzisyen olma hayalini gerçekleştirmek için Amerika’ya gitmeye karar verir ve şartlı tahliye olan Murat’ı da peşindeki adamlardan kurtarmak için kendisiyle Amerika’ya gitmeye ikna etmeye çalışır.

Tolga, New York’ta memleketten tanıdığı Haydar ve Elif’in evinde kalmayı planlamaktadır ve bir gün Elif’e telefon açar. Elif, Tolga’nın gelmesiyle hayatlarında yeni bir dönemin başlayacağından henüz habersizdir.

olacak o kadar evlilik kararı




Olacak o kadar bayram özel programında yayınlanan evlilik kararı adlı skeç çok ilgimi çekti.Gerçekten levent kırca çok iyi hazırlayıp çok iyi bir şekildede oynamış.


Gündemdeki konuları ele almaya devam eden olacak o kadar ekibi gündemi meşgul eden izdivaç,evlilik programlarını görmüş olacak ki böyle bir skeç hazırlamış.Levent Kırca'nın olacak o kadar programındaki evlilik kararı adlı video yazımızın devamında.
Olacak O Kadar Evlilik Kararı Videosu:

contorium nedir?



Contorium nedir?Contorium sözde gizli bir elementtir.Bu yazımızdada bu gizli element hakkında bilgi vereceğim siz değerli okurlarıma.Contorium hakkında bilmediğiniz ilginç gerçekleri öğrenmek için haberimizin devamına göz atınız.

!!!!bilgisayarınızda con isminde klasör açamıyorsunuz!!!

isterseniz deneyin.

contorium = con+toryum
simgesi con, atom numarası 90, kütle numarası 367,4! bu rekor bir radyoaktivite! dünyada sadece istabul boğazının diplerinde bulunduğu tespit edildi!
bu elementten son yıllarda enerji üretiminde, özellikle roket yakıtlarında had safhada faydalanılıyor. bilgisayar devrelerinde minimum miktarda kullanılınca bile bilgisayarın fişe takılmadan yıllarca çalışabildiği tescillendi!! üstelik de alternatifleri içinde en ucuza mal edilen bir element.
bugün abd, ab, bilimum asya ülkeleri, avustralya, antartika ve afrika contorium mineralinin peşinde!
türkiyede tahmin edilen rezerv ne kadar?
127.000 ton! değeri ne kadar? 23 trilyon dolar! toplam borcumuz ne kadar? 280 milyar dolar!
türkiye aslında çok zengin bir fakir ülke!
pekiii batılı ülkeler tarafından içimize sokulan basınının adamları ne diyor biliyor musunuz geçenlerde?
"türkiye türklere bırakılamayacak kadar zengin bir ülkedir"
tehlikenin farkındamısınız!!!!

İşte contorium elementi hakkında detaylı bilgi veren video:

haber - izlesene inanılmaz oyun contorium | izlesene.com


yetenek sizsiniz beatbox serkan


Acun Ilıcalı'nın hazırladığı yetenek sizsiniz programı yayınlanmaya başladı ve oldukça ilgi çekti.Juri üyesi olarak Hülya Avşar,Acun ılıcalı ve Ali taran bulunuyor.Yarışmada fazlaca ilgi gören biride beatbox şovları ile serkan adlı yarışmacı.

Serkan İstanbul Üniversitesi Fizik bölümünde okumakta.Salonu büyük bir coşku içine sokan ve 3 juri üyesindende geçer not alarak yarışmaya girmeye hak kazandı.

İşte yetenek sizsiniz yarışması serkan beatbox videosu:

bolulu ama rasim bağlar gazeli




Bu yazımızda eskilerin güzel türkülerinden biri olan Bolulu Ama Rasim'e ait güzel bir oyun havası tarzında olan hoş bir şarkıyı paylaşacağım.





 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie