3 Aralık 2009 Perşembe

Adanalı 41. Bölüm izle – 4 Aralık Cuma

Adanalı 41. Bölüm – 4 Aralık Cuma

Adanalı kızının kaçtığını öğrenince elindeki fotoğraflarla Sofia’nın peşine düşer. Ancak hiçbir esnaftan istediği yanıtı alamaz. Çaresiz yoluna devam ederken yanından hızla bir araba geçer ve birkaç saniye sonra da polis arabasını görünce bu durumdan işkillenir. Suçlulardan taraf olduğu anlaşılan bir adam, polisleri yanlış tarafa yönlendirir ve suçluların polisi atlatmasını sağlar. Bu duruma şahit olan Adanalı rahat durmaz, suçluların peşine düşer. Adanalı’yı hareketli dakikalar beklemektedir.

Küçük Ali’yi kurtarmak için, Merkez Bankası’ndaki para kalıplarını çalmaları gereken Maraz Ali, İdil ve ekibi mükemmel bir plan yaparlar. Ancak hesaba katmadıkları bir durum söz konusudur. Nevzat Müdür, Merkez Bankası’nın soyulmak istendiğinden haberdardır. Buna engel olabilmek için Adanalı, Maraz Ali, İdil ve Maria’yı görevlendirir. Bu görev Maraz Ali ve İdil’i köşeye sıkıştırır.

Öte yandan Sofia’dan hala haber yoktur. Sofia’yı kaçıran adamlar, Sofia’yı belaya sürüklemektedir. Bu durumdan habersiz olan Adanalı, Sofia’yı bulmak amacıyla yeni bir operasyon başlatır ve şehirdeki bütün mobese kameralarında Sofia’yı aramaya başlarlar. Peki, bu arama çalışmaları sonuç verecek mi?

Hanımın Çiftliği 11. Bölüm izle – 4 Aralık Cuma

Hanımın Çiftliği 11. Bölüm – 4 Aralık Cuma

Güllü hem şaşkın, hem öfkeli.

Kemal’in çiftlikte şoför olarak işe başlaması Güllü’yü hem şaşırtıyor hem de öfkelendiriyor. Kemal, artık çiftliğin yeni şoförü olmuştur. Güllü bu sürpriz gelişme karşısında ne yapacağını bilemez. Öfkeyle birleşen aşkın boyutu gitgide artmaktadır.

Güllü, Kemal’in yaptığına karşılık işi inada bindirir ve her bulduğu fırsatta Kemal’i aşağılamaktan geri kalmaz.

Gülizar ise aniden ortaya çıkan bu şoförün kim olduğunu hiç vakit kaybetmeden araştırmaya başlamıştır bile.

Güllü, Muzaffer ile evli olmasına rağmen hala ondan uzak durmakta ve Muzaffer’in kendisine yaklaşmaması için türlü türlü bahaneler bulmaktadır. Her şeyden habersiz olan Muzaffer ise kendi içinde tüm yaşadıklarını sorgulamaktadır. Halide ile Güllü arasındaki gerginlik her geçen dakika biraz daha artmaktadır. Güllü’nün çok gergin olduğu bir anda patlak veren bir olay, Halide için çok zor günlerin de başlangıcı olacaktır.

Haneler 27. Bölüm izle – 4 Aralık Cuma

Haneler 27. Bölüm – 4 Aralık Cuma

Yaban, domuz gribi oluyor.

Atatürk hayranı olan Yaban, saygılarını sunmak üzere Anıtkabir’e gider. Ancak Ankara dönüşü, hayvansever Yaban, yolda sarıldığı yaban domuzlarından grip kapar. Domuz gribi olan Yaban’a bir de Pınar’ın sürprizi vardır.

Kaynanalı Bir Hane’de, kaynanadan kurtulmaya çalıştıkça evin nüfusu artar. Cevriye’nin yalandan abisi olan Galatalı Tayyar evi birbirine katar. Emlakhane’de, çapkın emlakçı, ev bulmaya gelen bayan müşterilerine kur yapar. “Dırdırhane”, “Basılan Bir Hane” ve “Skandal Hane” de bu bölümün en komik, en eğlenceli skeçlerinden. Sakın kaçırmayın.

Beyaz Show 4 Aralık Cuma

Beyaz Show 4 Aralık Cuma

Funda Arar, Ertem Şener, Şebnem Bozoklu, İlker Aksum ve Ezgi Mola bu hafta “Beyaz Show”a konuk oluyor!

“Beyaz Show”a bu hafta; pop müziğin güçlü yorumcularından Funda Arar, kendine özgü anlatımı ve heyecanıyla maçlara renk karan, başarılı spor spikeri Ertem Şener ile “Canım Ailem” dizisinin oyuncuları; Şebnem Bozoklu, İlker Aksum ve Ezgi Mola konuk oluyor.

Funda Arar’ın, en beğenilen, en sevilen, en hit şarkılarını seslendirerek izleyenlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacağı programda, Şebnem Bozoklu, İlker Aksum ve Ezgi Mola da hem başrollerini paylaştıkları dizi hakkında merak edilenleri anlatacaklar, hem de esprili ve neşeli sohbetleriyle geceyi renklendirecekler.

Programda ayrıca, Oh Be Rahatladım, Histandup, 30 Saniye, Şom Ağızlılar, Beşi Bi Yerde, Sebep, Saçlamatmaca ve Canısı bölüm ve köşeleri de ekrana gelecek. Dinamik, seviyeli ve eğlenceli içeriğiyle Cuma gecelerini şenlendiren bu süper şovu sakın kaçırmayın!

Kollama 67. Bölüm izle – 4 Aralık Cuma

Kollama 67. Bölüm – 4 Aralık Cuma

Melike’yi bir süreliğine alıkoyan Sabit ondan tüm bilgileri almak istemektedir.

Bu arada Pikeas ve Pisagor Necip’ten aldıkları belgenin sahte olduğunu öğrenince şoke olurlar. Pikeas daha önce Karahan’la ilgili öğrendiği bilgiyi Pisagor’la paylaşır. Ancak Melike’nin Sabit’in elinde olduğunu öğrenen Pikeas, Karahan’ı alıkoyar ve Melike için Mert İven’le pazarlık yapar.

Durumun gittikçe kötüye gittiğini ve Melike’nin verilen her görevde başarısız olduğunu düşünen Pisagor Melike hakkında büyük bir karar verir.

Onu hem Yiğit görevinden hem de ajanlık işinden alacaktır.

Kavak Yelleri 96. Bölüm izle – 5 Aralık Cumartesi

Kavak Yelleri 96. Bölüm – 5 Aralık Cumartesi

Aslı, Güven’in babasını arıyor.

Aslı, Güven’in babasına dair bir ipucu elde ediyor ve Güven’e hissettirmeden iz peşine düşüyor. Aslı yine zıpkınla Güven’i vurur ve Güven bir yere gidemez. Aslı, Güven’e bir sürpriz yaparak onu sirke götürmeye kalkar. Fakat ikili, kötü bir sürprizle karşılaşır.

Güven, Aslı’nın niyetinden habersiz, hastanede Aslı’ya diş bileyen Seda’ya rastlar. Güven ile Seda arasında samimi anlar yaşanır ve Aslı da bu yakınlaşmadan rahatsız olur.
Erkan’daki değişim Leman’ı tedirgin eder. Leman’ın malvarlığını üstüne geçiren Erkan, sinsi planlar kurmakla meşguldür. Deniz’in şüpheleri vardır ancak, Leman hata yaptığını o kadar kolay itiraf edemez. Bu durum, Deniz’in başını ağrıtacağa benzemektedir.

Nur, Mine’den gizli bir işler çevirir. Mine, geçmişte yaşadıklarından dolayı annesine güvenmez ve kulak misafiri olduğu bir telefon konuşması onu beklenmedik yerlere sürükler. Nur ile Mine arasında gerilim yükselir. İzmir’de kalmaya dayanamayan Mine, Deniz’le birlikte İstanbul yollarına düşer. Aslı, Güven’in babasına dair bir ipucu elde eder, iz peşindedir. Bu yolculuk Güven’i İzmir’den Akhisar’a kadar sürükler. Güven yolculuğun amacından habersizdir. Yoldayken Aslı ile Güven’in başlarına talihsiz olaylar gelir. Bir otel odasını paylaşmak zorunda kalan ikili ilk defa yalnız bir gece geçirir.

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie