7 Aralık 2009 Pazartesi

barış ve demokrasi partisi bdp



Anayasa mahkemesinin Demokratik Toplum Partisini(DTP) kapatma davasını göreşeceği üzerine DTP'li millet vekillerinin partinin kapatılması üzerine partililerin faaliyetlerini Barış ve Demokrasi Partisi'nde (BDP) sürdürmesi bekleniyor.

DTP'nin kapatılası ihtimaline karşın yedekte bir parti bulundurmak isteyen DTP'li vekiller yeni partileri BDP(Barış ve Demokrat Partisi) için iç işleri bakanlığına kurucu ve genel başkan olarak başvuran Avukat Mustafa Ayzit partinin merkez yürütme kurulu üyelerinide açıkladı:

Barış ve Demokrasi Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyeleri

1- Mustafa AYZİT - Genel Başkan

2- Miran Kaval Öztürün - Genel Başkan Yardımcısı

3- Cabbar Leygara - Genel Başkan Yardımcısı

4- Haydar Sayılı - Genel Başkan Yardımcısı

5- Abdurrahman Öztürk - Genel Başkan Yardımcısı

6- Ali Şimşek - Genel Başkan Yardımcısı

7- Sayım Abay - Genel Sayman

8- Halil İbrahim Özdemir

9- Cezayir Serin

10- Sedat Adalmış

11- Cemalettin Demirhan

12- İdris Canbay

13- Mehmet Çiftçi

14- Turan Kapan

15- Ali Rıza Yamalak

avatar filmi fragmanı izle



Titanik, Terminatör, Alien gibi büyük filmlerin ünlü yönetmeni James Cameron’un son bombası ise belli oldu.Filmin adı "Avatar".Film gişelerde fırtına gibi eseceğe benziyor.

Çünkü 500 milyon dolarlık bütçesiyle dünyanın en pahalı filmi olan Avatar, üç boyutlu olması ve kullanılan görsel efektler nedeniyle, “sesli ve renkli filmlerin” sinema endüstrisinde yaptığından daha büyük bir devrim yapacak.

Yapımı 14 yıl süren ve çekilmesi için başta görsel efekt olmak üzere birçok dalda onlarca icat yapılan Avatar, tüm dünya ile birlikte 18 Aralık’ta Türkiye’de de vizyona girecek.

Pandora adlı bir gezegende insanlar ile insansı Na’vi kabilesi arasındaki çatışmayı anlatan filmin en büyük özelliği, 3 boyutlu olması. Dünyanın ilk 3 boyutlu aksiyon filmi olan Avatar’ın sesli ve renkli filmler gibi sinemaya devrim getirmesi bekleniyor.

Yönetmen Cameron ayrıca, Pandora gezegenindeki ağaçların nasıl ışıldadığını göstermek için üç yıl boyunca hücre uzmanları ve bitki fizyologları ile çalıştı.

İşte "AVATAR" filmi fragmanı:
>

cumhuriyet türk mucizesi turgut özakman




Şu Çılgın Türkler kitabını yazan ve geniş bir kitleye ulaşan yazar Turgut Özakman şimdide "cumhuriyet türk mucizes"i adlı kitabı ile tekrar okuyucusuyla buluşuyor.

Kitap hakkında bilgiler:

Cumhuriyet Türk Mucizesi
Turgut Özakman

Bilgi Yayınevi
· Basım Tarihi : 10 - 2009
· ISBN : 9789752203181
· Sayfa Sayısı : 440
· Ortalama Etiket Fiyatı : 16:00TL ile 20.00 TL
arası

Konusu ve kısa özeti:
Yazar Yorumu Çanakkale sadece Çanakkale'de olup biten bir olay değil. Bunun evveliyatı önemli. O tarihteki fikir akımları önemli; ama bir de kadın hareketi var, bu da çok önemli. İki sene evvel Balkan Savaşı yapılmış, 600 yıllık bir imparatorluğun dev iki ordusu, birkaç yıl evvel kurulmuş dört küçük ülkenin ordusundan dayak yiyor, bozguna uğruyor. Bulgar ordusu ta İstanbul'un eşiğine, Çatalca'ya kadar geliyor. Bu ordudan Çanakkale ordusu nasıl çıkıyor? İşte kitap bu dirilişi anlatıyor. Kurtuluş Savaşı'nın taç kapısı, girişi olan Çanakkale Savaşının destanı...Tarihin en eski milletlerinden birinin dirilişi… Ateşten geçerek, kan içinde, bir daha uyumamak, benliğini unutmamak, kandırılmamak, sömürülmemek, ezilmemek, ölmemek üzere çığlık çığlığa dirilişi...Çanakkale Savaşı hiç böyle yazılmadı.Turgut Özakman'ın, 353 baskı yaparak milyonlarca okura ulaşan Şu Çılgın Türkler kitabının da içinde bulunduğu üçlemenin ilk kitabı.Tüm yeni nesillere eşi olmayan bir armağan daha.Yazarın, Çanakkale ile ilgili dünyadaki bütün kitapları, internet sitelerini tarayarak yıllarca üzerinde çalıştıktan sonra, ucuz kahramanlık hikâyelerine, hamaset edebiyatına, şovence anlatıma yer vermeden kaleme aldığı, olağanüstü zaferin hikâyesi. "Tarihin en eski milletlerinden biri, ateşten geçerek, kan içinde, bir daha uyumamak, benliğini unutmamak, kandırılmamak, sömürülmemek, ezilmemek, ölmemek üzere çığlık çığlığa diriliyordu."
 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie