5 Aralık 2009 Cumartesi

Kahramanlar 2. Bölüm izle – 8 Aralık Salı

Kahramanlar 2. Bölüm – 8 Aralık Salı

Kahramanlar, bizim güvenliğimiz ve sağlığımız için sokaklarda devriye gezmeye devam ediyor. Hep ölümle burun buruna… Çalışma arkadaşlarını kaybetseler bile üzülmeye bile vakit yok. Çünkü suçlular, kazalar, yangınlar, hastalıklar tatil yapmıyor.

Yiğit İbrahim’i vuran saldırganı bulmak için var gücüyle çalışırken bir yandan da Zeynep’in varlığına alışmaktadır. İkilinin mesai dışında sivil kıyafetlerle yedikleri akşam yemeği ekibimizin bundan sonraki ortaklıklarını da etkileyecektir.. Zeynep her şeye rağmen İbrahim’i vuran saldırganın kaçmasından dolayı kendini suçlamaktadır. Yiğit, Zeynep’e duygularını bastırması gerektiğini göstermek ister. Eski bir anısını anlatır. Orda Zeynep’in açıklaması ise Yiğit’i şoke edecektir.

Serkan’a göre hep ufak tefek işlerle uğraşmaktadırlar. Hüseyin işlerinin ufağı büyüğü olmadığını söyler ama Serkan’ı ikna etmesi kolay değildir. Serkan halinden çok mutsuzdur. Bu tartışmaların arasında karşılaştıkları basit gibi görünen bir olay, beklenmedik sonuçlar doğurur. Bütün İstanbul polisinin aradığı saldırganı Serkan bulur.. Yiğit ve diğer ekipler olay yerini kuşatırken, Serkan her şeyden habersiz, saldırganla burun buruna kalmıştır bile..

Mete ve itfaiye ekibi bir olay yerine gider. Ama yangına ulaşmak bekledikleri kadar kolay olmaz. Aşmaları gereken engeller vardır. Mete Deniz’e akşam yemeğine çıkmayı teklif eder. Deniz kararsız kalır. Ömer Deniz’e, Mete’yle dışarı çıkmasının yanlış bir fikir olduğunu söylese de Deniz Mete’yle yemeğe gider. Sürprizlerle dolu gece her ikisi için de, planlamadıkları yerlerde bitecektir.

Kasaba 8. Bölüm izle – 9 Aralık Çarşamba

Kasaba 8. Bölüm – 9 Aralık Çarşamba


Unutulmaz 23. Bölüm izle – 9 Aralık Çarşamba

Unutulmaz 23. Bölüm – 9 Aralık Çarşamba


Canım Ailem 40. Bölüm izle – 8 Aralık Salı

Canım Ailem 40. Bölüm – 8 Aralık Salı


İbo Show – 6 Aralık Pazar

İbo Show – 6 Aralık Pazar

Seda Sayan İbrahim Tatlıses’e konuk oluyor, doyumsuz eğlence İBO Show’a geliyor!

Pazar akşamlarının vazgeçilmez programı İBO Show, 6 Aralık’ta Seda Sayan’ı ağırlıyor. Saat 20.00’da canlı olarak ekrana gelecek İBO Show’da, Tatlıses ve Sayan dobra dobra bir sohbete imza atıyor. Seda Sayan’ın programa özel, bomba etkisi yaratacak sürprizini, kulakların pasını silecek bir müzik ziyafetini ve doyumsuz eğlenceyi kaçırmayın!

Es-Es 14. Bölüm izle – 6 Aralık Pazar

Es-Es 14. Bölüm – 6 Aralık Pazar

Uras ve Tercan karşılıklı sözler verir. Uras sözüne sadık kalacaktır, peki ya Tercan? Aileye bakmak, onların sorunlarıyla ilgilenmek Tercan’ın boyunu aşan hareketlerdir. Öyle bir yük altına girmiştir ki, acaba ne zaman ve nerede patlayacaktır? Uras’ın hırsızlık suçundan hapse girmesi, Işık Hoca’yı yıkar. Uras konusunda büyük bir hata yaptığını düşünür ve en sonunda Uras defteri kapanmıştır onun için. Uras’ın hapiste yazdığı mektuplar ikisinin arasını düzeltmeye yetecek midir? Tercan’ın kalibresinden aşan bir mücadele içine girdiğini bilen Azmi aportta beklemektedir. Selmin yeni açtığı pavyonun solistliğini er ya da geç kabul edecektir. Azmi’nin umut ettiği gibi, yine her şey eskisi gibi olacak mıdır? Tercan’a acil para lazımdır. Laptop olayını eline yüzüne bulaştırdığı için Kudret’ten de yardım alamaz. Küçük çetesiyle araba hırsızlığı yapmaya başlar. Kader onları Eşref’in bekçilik yaptığı fabrikaya getirir. Başları iyice derde girer. Eşref bu hırsızlığa engel olabilecek midir? Uras, tutukevinde dosttan çok düşman edinir. Dik duruşu, beklendiği gibi başına iş açar. Ama bu süreçte, yepyeni bir arkadaş da edinir. Kürşat… Uras, bundan sonrası için yepyeni bir kanka mı kazanmıştır? İşleri kötüleyen Müfit, kızının eve geri dönmesini ister. Gülçin de Alaz’ı eve dönmeye ikna edemez. Müfit, sadece Alaz’a zarar vermekle kalmaz, Dilşa ve Selmin’in de hayatlarını alt üst eder. Selmin artık bir karar vermek zorundadır. Ya Tercan’ın yanında yer alacaktır ya da Azmi’nin. Hangisi en doğrusudur? Rüya, Uras’ın hırsızlık olayını fırsat bilir ve İrem’i ondan soğutur. Hatta anne kız tatile gidip aralarını iyice düzeltir. Rüya, aynı şekilde Işık’ı da etkilemek ister. Rüya bu mücadelesinde başarılı olabilecek midir? Gürel hastaneden çıkan Menekşe’nin etrafında pervane olmaya devam eder.. Uras’ın başına gelenlerden dolayı sinirli olan Menekşe, Gürel’i azarlar ve kendinden uzaklaştırmaya çalışır. Ama Gürel’in yılmaya niyeti yoktur. Ne yapıp edip Menekşe’yi sevgisinin gerçekliğine inandırmaya karar verir. Züppe Gürel kendini değiştirebilecek midir?

Ezel 10. Bölüm izle – 7 Aralık Pazartesi

Ezel 10. Bölüm – 7 Aralık Pazartesi

Şimdi harekete geçme zamanı. Ezel oyununda yeteri kadar durakladı.

İlerleyebilmek için önce Eyşan ve Cengiz’in, sonra da Cengiz ve Ali’nin arasını açmak zorunda. İkisi için de ayrı planlar yapar. Bir kez içine Ömer şüphesi düşen Ali de ipin ucunu bırakmamaya kararlıdır. Bu kez Ramiz’in peşine düşer. Ve yollar kesişir. Ezel bu ani tehlikeyle karşılaştığında, işler geri dönülemez bir noktaya gelmiştir bile…

Arka Sokaklar 138. Bölüm izle – 7 Aralık Pazartesi

Arka Sokaklar 138. Bölüm – 7 Aralık Pazartesi

Ekip, Derya ve Davut’un peşinde.

Başarısız geçen operasyonun ardından stresli bir sürecin içine giren Ekip, Derya ve Davut’a ulaşmak için operasyonlar düzenliyor. Engin, başarısız geçen operasyonun ardından hastaneye kaldırılır. Emniyetten aldığı paralar ve Derya’nın kaçışı, Başkomiseri zor durumda bırakır. Hakkında başlatılan soruşturma ve olayı araştıran Komiser Ecmel, tüm Ekip’in gerileceği bir sürecin başlangıcı olur. Ekip, Derya ve Davut’a ulaşmak için, etraflarında iş yaptıkları herkesi soruşturmaya başlar.

Suat, aldığı telefonla başına geleceklerden habersiz akrabası Nazike’yi beklemektedir. Bu yeni misafirin geliş haberi bile Hüsnü’yü huzursuz etmeye yeter.

Bir örgüt evinde bulunan Ferhat ve Dilan yeni evlenmişlerdir. Örgütün diğer adamları Muzo ve Erdal’dan farklı hayalleri vardır. Dilan ailesinden izin almadan evlenmiş ve onlarla bağını koparmıştır. Amcası Dilan’ın cezalandırılmasını istese de, babası İlhan, eski özel harekatçılardan Mesut’un amirliğini yapmıştır. İlhan kızını kurtarmak için geldiği İstanbul’da, Rıza Baba ve Mesut’tan yardım isteyer.

Benim Annem Bir Melek 45. Bölüm izle – 7 Aralık Pazartesi

Benim Annem Bir Melek 45. Bölüm – 7 Aralık Pazartesi

Turuncu ailesinin üzerinde kara bulutlar dolanmaya başlamıştır. Çetin ‘in iş yerine yeni bir patron gelir. İlk iş olarak Çetin ile tanışmak ister ve Çetin de yanına Ece’yi alarak patron ile yemeğe gider. Patron umduklarının aksine son derece neşeli Azeri bir iş adamıdır. Yanında da gölgesi gibi onu izleyen bir danışmanı vardır, Pelin hanım. Patron İbadullah beyin otelde kalamama gibi bir takıntısı vardır. Ece onu misafir etmeyi önerir ama Neriman buna müsaade etmez ve “bizde kalsın” diye tutturur. Yeni patron geceyi Neriman’ın evinde geçirir, elbette ki korkunç bir gece olur. Bu arada Çetin ile Pelin Hanım arasında bir yakınlık başlar. Ailenin diğer bireyleri de bu durumu fark edince işler çığırından çıkar…

BKM Mutfak – Çok Güzel Hareketler Bunlar – 6 Aralık Pazar

BKM Mutfak – Çok Güzel Hareketler Bunlar – 6 Aralık Pazar

Spor yorumcuları, maç değerlendirmeye yeni bir soluk getirecek!

“Çok Güzel Hareketler Bunlar” bu hafta, hepsi birbirinden eğlenceli 6 yeni skeç ile ekrana geliyor. Haftanın ilk skecinde bayramın izleri var. Kurban Bayramı’nda kestikleri danayı paylaşamayan kardeşlerin maceraları kahkahalarla izleyeceksiniz.

Bir diğer skeçte; hastane masraflarını ödeyemediği için uzun süredir hastanede rehin kalan adamı, arkadaşı biriktirdiği para ile bu zor durumdan kurtarır. Ancak iyiliğini söylemeli mi, yoksa sonsuza dek susmalı mı?

Bu hafta sahneden bir de hamam sefası geçecek. Gelin görmeye hamama giden kayınvalide, yanında oğlunu da götürecek!

Hiçbir kıskançlığı olmayan koca, eşiyle birlikte tango kursuna gider. Ancak kendisi dans edemeyince, eşi dans hocasıyla tango yapar!

Gecede bir de Türk sineması nostaljisi yer alacak. Eşkıya filmi bu kez BKM Mutfak yorumuyla ekrana gelecek.

Spor yorumcuları da bu hafta, maçtaki tartışmalı pozisyonları, kendine özgü taktiklerle televizyondan canlı canlı yönlendirip değerlendirecekler.

Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın eğlenve dolu bölümünü sakın kaçırmayın!

Aşk Bir Hayal 10. Bölüm izle – 6 Aralık Pazar

Aşk Bir Hayal 10. Bölüm – 6 Aralık Pazar

Gabriel can dostu Altay’dan, Asmin’in yaşadığını gizleyemez. Altay’ın tüm dünyası allak bullak olur. Artık Asmin de, Altay da birbirlerinin hayatta olduğunu öğrenmiştir. Acı ve hasret dolu zamanlardan sonra iki sevgili karşı karşıya gelir. Ne yazık ki ikisi de evlenmiş ve bambaşka hayatlar kurmuştur. Altay ve Nevin’in arası bu gerçeğin ortaya çıkmasıyla iyice gerilir. Öte yandan Asmin’in töreye kurban edilmediğini öğrenen Miran, Peyman Ağa’ya hain bir tuzak hazırlar. Kızını korumak için sabah yola çıkan Peyman Ağa’nın arabasında eroin bulunur ve emniyete götürülür. Asmin, Altay’ın hayatta olduğunu öğrenmenin şokunu atlatamadan babasının acısıyla kahrolur ve hiçbir şey düşünmeden Mardin’e gelir. Genç kadın ailesinin üstünde kara bir bulut gibi gezinen Miran’dan kurtulmaya kararlıdır.

Küçük Kadınlar 67. Bölüm izle – 8 Aralık Salı

Küçük Kadınlar 67. Bölüm – 8 Aralık Salı

Aile, Cansu için bir arada.

Hulusi, Özgür, Ali, Bade, Eylül ve Armi, Cansu’nun piyano resitali için Yeliz’in evinde toplanıyorlar. Ancak eve misafirleri ile gelen Hulki olay çıkarıyor. Armi yaşadıklarını Eylül ile paylaşır. Burak’ı sevmesine rağmen pişman olmuştur aslında. Yeliz tarafından tehdit edilen Burak ise evlilik tarihini öne almaya çalışır. Öfkesini alamayan Yeliz, Tezer’e de gider. Dükkanda Tezer’in babasının da olduğu bir sırada her şeyi söyler. Cansu ise yeni alınan piyanosu ile resital vermek ister. Ancak Hulki’nin o akşam çok önemli misafirleri gelecektir. Yeliz’den planı iptal etmesini ister. Fakat güç oyununa giren Yeliz, Hulki’ye rağmen planını bozmaz ve bütün tanıdıklarını resital için eve çağırır. Hulusi, Özgür, Ali, Bade, Eylül ve Armi, Cansu için evde toplanırlar. Ancak eve misafirleri ile gelen Hulki olay çıkarır. Armi, Hulki’ye haddini bildirmek üzere harekete geçer ama bilmediği bir gerçeği öğrenir. Yeliz ile bu durumu yüzleşmeye gittiğinde ise onu kahredecek başka bir olayı daha öğrenir.

Yeni Baştan 2. Bölüm izle – 7 Aralık Pazartesi

Yeni Baştan 2. Bölüm – 7 Aralık Pazartesi

Murat ve Tolga nihayet Amerika’ya gitmek için gemiye kaçak olarak binerler. Kaptan önce kendilerine türlü zorluklar çıkarır ancak gemide bir tayfayla yaşanan problemi Murat’ın çözmesi, kaptanın Murat’a vefa duymasına neden olur ve onlara yardım etmeye karar verir.

Haydar ve Elif huzursuzdur… Haydar’ın tüm zamanını iş bahanesiyle evden dışarıda geçirmesi Elif’i üzer…

Arzu, restorandaki yeni işinden memnundur ve bu Elif’i çok rahatlatır.

Derya, Yasemin adlı bir Türk müvekkilinin boşanma davasını konuşmak için Kadir ustanın restoranına gelir…

Kırık Kalpler 4. Bölüm izle – 7 Aralık Pazartesi

Kırık Kalpler 4. Bölüm – 7 Aralık Pazartesi


Papatyam 38. Bölüm izle – 8 Aralık Salı

Papatyam 38. Bölüm – 8 Aralık Salı

Necati, karısı Feride’nin eski kocası ile görüştüğünden şüphelenmektedir. Bunu doğrulamak için Lütfü’yü Feride’nin başına nöbetçi olarak diker. Eğer bir daha buluşursa boşanmayı planlamaktadır. Lütfü bir gün Feride’nin eski kocası ile buluştuğu haberi ile gelir. Necati ne yapacaktır?

Erdem Fulya’nın baskısı ile doğum öncesi kursuna başlamıştır. Gülşen ise internetteki kariyer sitelerinden birine CV bırakmayı planlamaktadır. Fakat CV doldurmakla ilgili en ufak bir fikri yoktur. Bu konuda en olmayacak kişiden yardım ister çeyrek gelin Fulya’dan.

Taylan ise bir türlü iş bulamayarak hem yeni karısının hem kayınpederinin tepkilerini toplamaya devam etmektedir.

Geniş Aile 22. Bölüm izle – 8 Aralık Salı

Geniş Aile 22. Bölüm – 8 Aralık Salı

Cevahir komplo kurbanı.

Komploya kurban giden Cevahir, zorla Gonca ile nikah masasına oturuyor. Gonca ile yatakta basılan Cevahir, kimseye derdini anlatamaz. Ne kadar inkar etse de, ailesi ona değil, Gonca’ya inanır. Okulda ise işler karışır. Nazan okul temizliğini ele aldığı gibi Mürsel’in de hocalığına karışmaktadır. Kantin grevinden sonra Zekai, iki günlüğüne okuldan uzaklaştırılır. Abaküs Zekai boş vakitlerini okulun kabadayıları Keçe Kardeşlerle geçirir ve racon keser. Hatta cezası bittikten sonra bile okula gitmez ve haraç işlerine bulaşır. Dedikodu hızla yayılır, Cevahir’in memleketten gelen tanıklarının kızı ile evleneceği Şuküfe’nin de kulağına gider. Özellikle Koyu Bilal’e de gün doğmuştur. Şuküfe’nin gözüne girmek için bu durumdan sonuna kadar yararlanır. Gonca ise, attığı iftiradan pişman olur ve Cevahir ile Şuküfe’ye giderek her şeyi itiraf eder. Cevahir’i kurtarmanın yolu Gonca’yı hamile bırakan Caner’i bulmaktır. Ancak bu hiç de kolay değildir. Olayları çözen Koyu Bilal, Caner’i onlardan önce bulur.

2010 dünya kupası grupları



2010 yılında Afrikada düzenlenecek olan Dünya Kupası grupları belli oldu.Gruplara ve maç tarihlerini öğrenmek için yazımızın devamını okuyunuz.



A GRUBU
Güney Afrika
Meksika
Uruguay
Fransa

11 Haziran Cuma 17. 00: Güney Afrika - Meksika (Soccer City, Johannesburg)
11 Haziran Cuma 21. 30: Uruguay - Fransa (Cape Toewn)
16 Haziran Çarşamba 21.30: Güney Afrika - Uruguay (Pretoria)
17 Haziran Perşembe 14.30: Fransa - Meksika (Polokwane)
22 Haziran Salı 17.00: Meksika - Uruguay (Rustenburg)
22 Haziran Salı 17.00: Fransa - Güney Afrika (Bloemfonstein)

B GRUBU
Arjantin
Nijerya
Güney Kore
Yunanistan

12 Haziran Cumartesi 14. 30: Arjantin - Nijerya (Ellis Park, Johennesburg)
12 Haziran Cumartesi 17. 00: Güney Kore - Yunanistan (Cape Town)
17 Haziran Perşembe 17.00: Yunanistan - Nijerya (Bloemfonstein)
17 Haziran Perşmbe 21.30: Arjantin - Güney Kore (Soccer City, Johannesburg)
22 Haziran Salı 21.30: Nijerya - Güney Kore (Durban)
22 Haziran Salı 21.30: Yunanistan - Arjantin (Polokwane)

C GRUBU
İngiltere
ABD
Cezayir
Slovenya

12 Haziran Cumartesi 21:30: İngiltere - ABD (Rustenburg)
13 Haziran Pazar 14:30: Cezayir - Slovenya (Polokwane)
18 Haziran Cuma 17:00: Slovenya - ABD ((Ellis Park, Johennesburg)
18 Haziran Cuma 21.30: İngilltere - Cezayir(Cape Town)
23 Haziran Çarşamba 17.00: Slovenya - İngiltere (Port Elizabeth)
23 Haziran Çarşamba 17.00: ABD - Cezayir (Pretoria)

D GRUBU
Almanya
Avustralya
Sırbistan
Gana

13 Haziran Pazar 17:00: Almanya - Avustralya (Durban)
13 Haziran Pazar 21:30: Sırbistan - Gana (Pretoria)
18 Haziran Cuma 14:30: Almanya - Sırbistan ((Port Elizabeth)
19 Haziran Cumartesi 15:30: Gana - Avustralya (Rustenburg)
23 Haziran Çarşamba 21:30: Avustralya - Sırbistan(Soccer City, Johannesburg)
23 Haziran Çarşamba 21:30: Gana - Almanya (Nelspruit)

E GRUBU
Hollanda
Danimarka
Japonya
Kamerun

14 Haziran Pazartesi 14:30: Hollanda - Danimarka (Durban)
14 Haziran Pazartesi 21:30: Japonya - Kamerun (Bloomfontein)
19 Haziran Cumartesi 17:00: Hollanda-Japonya (Durban)
19 Haziran Cumartesi 21:30: Kamerun-Danimarka (Rustenburg)
24 Haziran Perşembe 21:30: Danimarka - Japonya (Rustenburg)
24 Haziran Perşembe 21.30: Kamerun - Hollanda(Cape Town)

F GRUBU
İtalya
Paraguay
Yeni Zelanda
Slovakya

14 Haziran Pazartesi 21:30: İtalya-Paraguay (Cape Town)
15 Haziran Salı 14: 30: Yeni Zelenda-Slovakya (Rustenburg)
20 Haziran Pazar 14:30: Slovakya-Paraguay (Bloemfontein)
20 Haziran Pazar 17:o0 İtalya-Yeni Zelenda (Nelspruit)
24 Haziran Perşembe 17:00 Slovakya-İtalya (Ellis Park)
24 Haziran Perşmbe 17:00 Paraguay-Yeni Zelenda (Polokwane)

G GRUBU
Brezilya
Kuzey Kore
Fildişi Sahili
Portekiz

15 Haziran Salı 17:00: Fildişi Sahilleri - Portekiz (Port Elizabeth)
15 Haziran Salı 21:30: Brezilya - Kuzey Kore(Ellis Park)
20 Haziran Pazar 21:30: Brezilya - Fildişi Sahilleri(Soccer City, Johannesburg)
21 Haziran Pazartesi 14:30: Portekiz - Kuzey Kore (Cape Town)
25 Haziran Cuma 17:00: Kuzey Kore - Fildişi Sahilleri (Durban)
25 Haziran Cuma 17:00: Portekiz - Brezilya (Nelspruit)

H GRUBU
İspanya
İsviçre
Honduras
Şili

16 Haziran Çarşamba 17:00: İspanya - İsviçre (Durban)
16 Haziran Çarşamba 14:30: Honduras - Şili (Nelspruit)
21 Haziran Pazartesi 14:30: Şili - İsviçre (Port Elizabeth)
21 Haziran Pazartesi 21:30: İspanya - Honduras (Ellis Park)
25 Haziran Cuma 21:30: İsviçre - Honduras (Bloemfontein)
25 Haziran Cuma 21:30: Şili - İspanya( Pretoria)


 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie