22 Ekim 2009 Perşembe

FM 2009 Genç Yetenekler (2)

uchiha sasuke soccer player by sasuke28 FM 2009 Genç Yetenekler (2)FM 2009 Genç Yetenekler (1)‘in ardından bu sefer ikinci yazıyı yayınlıyorum. Bu yazı da birbirinden iyi beş oyuncuyu sizlere tanıtacağım.

Thiago Alcântara
Barcelona U19 takımında forma giyiyor. 17 yaşında. Ofansif orta saha(AMC) mevkisinde görev almakta. Satın alma ücreti 250K TL. 20-21 yaşına geldiğinde oyunun kaliteli AMC’lerinden biri oluyor. Bununla birlikte bonservis bedeli de oldukça artıyor. Orta halli kulüplerde banko, üst düzey kulüplerde ise yedek olarak oynatabilirsiniz.

Nacer Barazite
Oyuna Derby County takımında kiralık olarak başlıyor. 18 yaşında. Bonservisi ise Arsenal kulübünde. Ofansif orta saha(AMC) ve sağ kanat(AMR)’da oynayabiliyor. Bonservis ve satın alma bedeli 4,5M TL. Barazite de 20-21 yaşına geldiğinde birçok üst düzey kulüpde oynayabilecek kadar iyi bir oyuncu oluyor.

Alberto Paloschi
Oyuna parma takımında başlıyor. 18 yaşında. Yine İtalyanların saçma uygulaması nedeniyle Parma ve Milan takımları bu oyuncunun %50′lik bonservis bedeline sahip. Bu nedenle her iki takıma da 2M TL vererek oyuncuyu takımınıza katabilirsiniz. Birkaç sene içersinde Paloschi’nin en göze çarpan özelliği, fiziği olacak. Bunun yanı sıra bir forvet oyuncusunda olması gereken özelliklere de sahip olacak. Tek eksiği ise şuan olduğu gibi yaratıcılığı çok düşük. Fakat taktik ekranından yaratıcılığı düşürürseniz oyuncudan daha iyi bir şekilde faydalanabilirsiniz.

Marvin Angulo Borbón
Oyuna ülkesinin Herediano takımında başlıyor. 21 yaşında. 1M TL gibi bir ücrete birçok takıma gidebiliyor. Tam bir Joker oyuncu. DR, WBR, MR mevkilerinde görev alabiliyor. Bunun yanı sıra artan özellikleri ile de çok kaliteli bir sağ kanat oyuncusu oluyor. Oyunda orta halli kulüplerde ilk onbir olarak, üst düzey ekiplerde ise yedek olarak forma giyebilir.

Abdou Razack Traoré
Oyuna Rosenborg takımında başlıyor. 19 yaşında. 2M TL ödeyerek büyük liglerin birçok takımına alabilirsiniz. Sol kanat(AML)ta forma giyiyor. Birkaç sene içersinde oyunun kaliteli sol açıklarından biri haline geliyor. Bu oyuncu da birçok orta düzey takımda forma giyebilir.

* Bu yazıda sadece üst düzey takımlarda forma giyebilecek “1″ oyuncu yazdım. Diğer yazı da ise bu sayı “4″ olacak.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie