15 Ekim 2009 Perşembe

Mozilla Firefox U Hizlandirma



- Firefox'un site adresleri yazılan yerine "about:config yazın. Sonra altındaki ‘’Filter ’’satırını kullanarak;

- "nglayout.initialpaint.delay" parametresini "0"
(bu parametre olmayabilir, siz sağ tuşu tıklayıp "new" ve ‘’integer" seçerek ekleyeceksiniz)

- "network.dns.disableIPv6" parametresini "true"
- "network.http.max-connections" parametresini "48"
- "network.http.max-connections-per-server" parametresini "24"
- "network.http.max-persistent-connections-per-proxy" parametresini "12"
- "network.http.max-persistent-connections-per-server" parametresini "6"
- "network.http.pipelining" parametresini "true"
- "network.http.pipelining.maxrequests" parametresini "8"
- "network.http.proxy.pipelining" parametresini "true"

yapın, Firefox'u kapatıp yeniden başlatın ve hızın keyfini çıkarın



İlgili Aramalar : İndir Bedava - Program İndir Bedava - Rahatsizadamlar Blog Teknoloji Blogu - Blogger Eklentileri -Teknoloji Blogu - İnternet - Yazilimlar - Blog - Online Film İzle - Rahatsizadamlar - Erotik Film İzle - Program indir - tek link oyun indir - Sinema - Mozilla Firefox U Hizlandirma - Firefox u hizlandirma - tarayicimizi hizlandirma - Mozilla Firefox Eklentileri -

15 Ekim 2009 Perşembe

Bugun hiçbirşey yazmayacağım.Daha yeni adamın biri sağolsun,morelimi alt üst ettim.Teşekkür ediyorum.Ama tek bişey anladım.Kimseyle samimi olmucan,birşey söledik direk tersliyor.Helal olsun ne diyeyim ki.Aslında kötü niyetli de demedim.Sadece morelim bozulmuştu,birinin yok demesine,onun yüzünde a.q kullanmıştım.Arkadaş direk saldıraya geçti.Uyucam dememle birlikte,ne desemde azarlasam gibisinden her neyse ya.Bundan sonra görevimi yapar işime bakarım.

sXe 8.0 HACK


sXe Hack 8.0 : ) evet sxe hacklendi aşşağidaki linklerden wall a ulaşabilirsiniz kolay gelsin....................rahatsizadamlar Sunar






İlgili Aramalar : İndir Bedava - Program İndir Bedava - Rahatsizadamlar Blog Teknoloji Blogu - Blogger Eklentileri -Teknoloji Blogu - İnternet - Yazilimlar - Blog - Online Film İzle - Rahatsizadamlar - Erotik Film İzle - Program indir - tek link oyun indir - Sinema - sXe 8.0 Hack - sXe Hack İndir - sXe Wall - Counter-Strike hack - sxe - cfg indir - aim cfg - Counter-Strike sXe Hack

Blogger Natural Gloom Temasi


 Ben Çok Begendim ya bu temayi : ) Kendi Rahatsizadamlar Da kullancaktim ama Temama Kiyamadim Tema   2 columns Demo Adresine bakarak İnceleye Bilirsiniz... Teşekkurler ....








İlgili Aramalar : İndir Bedava - Program İndir Bedava - Rahatsizadamlar Blog Teknoloji Blogu - Blogger Eklentileri -Teknoloji Blogu - İnternet - Yazilimlar - Blog - Online Film İzle - Rahatsizadamlar - Erotik Film İzle - Program indir - tek link oyun indir - Sinema - Blogger Temalari - BLogger Eklentileri - BLogger - Blogspot temalari - Blogger Natural Gloom Temasi - Natural Gloom template - blogger template


Adobe Photoshop CS4 Eğitim Seti Türkçe



Profesyonel görüntü düzenleme standartı ve Photoshop dijital görüntü işleme hattının lideri Adobe Photoshop CS4 yazılımı, isteyebileceğinizden fazlasını sunuyor. Photoshop öğrenmek isteyenler için ideal bir eğitim seti..








Ekran Görüntüsü:







Isobuster,Daemontools gibi programlarla çalıştırabilirsiniz. Iso şeklindedir.
:::İNDİR:::
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

İlgili Aramalar : İndir Bedava - Program İndir Bedava - Rahatsizadamlar Blog Teknoloji Blogu - Blogger Eklentileri -Teknoloji Blogu - İnternet - Yazilimlar - Blog - Online Film İzle - Rahatsizadamlar - Erotik Film İzle - Program indir - tek link oyun indir - Sinema - Adobe Photoshop CS4 Eğitim Seti Türkçe - Cs3 İndir - Photoshop Eğitim Setleri - Cs3 İndir Tek Link - Photoshop


Facebook Video İndirme Sitene ekleme

Öncelikle böyle bir güzel uygulama için ve bunu bizlerle paylaştığı için Kürşat Şentürk ’e teşekkürler.
Mozilla Firefox kullanarak  kullanıcı Scriptlerinin çalışmasını sağlayan Greasemonkey Eklentisiyle  hazırladığımız  Facebook Video indir  Scriptini kullanarak  Facebook ‘ ta yayınlanan videoları tek tıkla direk indirebilirsiniz, veya video ya ait url ile zamzar.com’ a  yönlendirerek  farklı formatlarda convert edebilirsiniz. Blog veya web siteniz varsa  yayınlayabilmeniz için vereceği  embed kodlarını blogunuza ekleyerek Facebook videolarını  kolaylıkla sitenize ekleyebilirsiniz.

facebook-video-indir-1

Peki Facebook’tan Video Nasıl indirilir ? 1- Öncelikle Mozilla Firefox kullanmamız gerekli 
2-Facebook Video indir  Scripti nin çalıştırmak için
Greasemonkey Eklentisini buradan  kuruyoruz . Eklentiyi  kurduktan sonra  firefox u yeniden başlatmanız gereklidir , yeniden başlattığınızda Mozilla Firefox’un sağ alt köşesinde  bu maymun ikonu  görüyorsanız şimdi sıra  hazırladığımız  scripti Mozilla Firefox ile Bu sayfa üzerinde iken ” Facebook Video indir  Scripti” < — bağlatıya tıklıyoruz ve aşağıdaki resimdeki  gibi Scriptin Çalışması için yüklüyoruz

2009-02-11_201334

4-  Yukarıda bahsedilen işlemlerin tamamını  uyguladıysanız  Sorunsuz olarak  Facebook’tan videoları indirebilirisiniz.
Şimdi Mozilla Firefox ile
www.facebook.com ‘ a giriş  yaparak videoları altına  eklenen videoyu  indir bağlantısına tıklamakta ..
video-indir

Video linki ile facebook’a video nasıl yüklenir?

Facebook artık video yüklemekten vazgecemeyecegimiz bir video sitesi hala geldi neredeyse.. Paylaşılan videolar yüklenen vidolar ve beğenilen videolarla dolu artık facebook..

Youtube , metalcafe yada diğer sitelerden video yüklemek mi istiyorsunuz? Bunu başka sitelerden video indirip tekrar facebook’a video yüklemeden yapabilirsiniz.İlgili videonun URL adresini girerek de videoyu Facebook’a ekleyebilirsiniz.

Facebook’a sadece videonun URL adresi ile video yükleyebilmek için;


  • Facebook hesabına gir.
  • Profil seç.
  • Duvar seç.
  • “Ne düşünüyorsun” kutucuğunun altında yer alan Bağlantı işaretine tıkla (Resimde kırmızı ok ile gösterilen)
  • Açılan video kutucuğa videonun URL adresini gir.
  • Ekle tuşuna bas.
  • Paylaş tuşuna bas.

Video Facebook sayfanızda, iyi seyirler…

Yetenek Sizsiniz Türkiye Yarışması ve Başvuru Formu

Acun Ilıcalı’dan yepyeni bir yarışma programı daha. Yetenek Sizsiniz Türkiye. Çok yakında başlıyor. Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği ve bugüne kadar tutmayan bir yarışma olmadığı için, bu yarışmanın da tutacağı kesin bizce. Acun Ilıcalı, yeni yarışma programında hem jüri hem de sunuculuk görevini üstlenecek. Jüri olarak görev yapacak arasında ayrıca, Ali Taran ve güzel sunucu Oylum Talu da yer alacak.


Yarışma yeteneğini ispatlamak isteyenler için çok iyi bir fırsat olacak. Zaten belki de yapılış amacı da o. Yeteneğim var ama kime göstereceğimi bilemiyorum diyorsanız, işte bu yarışma tam da sizin aradığınız bir platform. Kaybedeceğiniz birşey olmaycağı için şansı denemekte fayda var.

Yarışmanın başvuru formuna buraya tıklayıp, ulaşabilirsiniz. Tek yapmanız gereken, boşlukları doldurmak.

Facebook hesabı nasıl yedeklenir?

Facebook hesabınızda bulunan çok sayıda fotoğrafın, arkadaş listenizin silinmesi, şu sıralar en son istediğiniz şeyler arasındadır diye tahmin ediyoruz.

Uzun süredir internet üzerinden kurduğunuz sosyal ilişkilerin izlerinin bir anda yok olması gerçekten de üzücü bir durum olurdu. Ne yazık ki bu durum her an herkesin başına gelebilir.

Çözüm: Bilgisayarınıza Yedeklemek

 

Yanlış anlaşılma olsa da bir şikayet nedeniyle Facebook‘tan hesabınız silinebilir veya Facebook hesabınız çalınabilir ve hırsızlar tüm verilerinizi silebilir. Peki, bu durumda ne yapmak gerekiyor? Bilgisayarınızdaki verilerde olduğu gibi Facebook hesabınızı da yedeklemek, en iyi çözümlerden biri.

acebook‘taki fotoğraflarınızı ve listelerinizi yedeklemek için sitenin kendisi bir çözüm sunmuyor. O nedenle başka adreslerden destek almanız gerekiyor. Bunun için gidebileceğiniz en iyi yerlerden biri de SocialSafe.

Facebook hesabını yedekleme konusunda hemen hemen her şeyi size sunuyor. Yedekleme işlemleri otomatik olarak yapılıyor ve internet olmasa da bu içeriklere bilgisayarınızdan bakabiliyorsunuz.

Nasıl Kurulur?

Yazılım, Adobe AIR üzerinden çalışıyor.

Yazılımın deneme sürümü bulunmuyor. 2,99 Dolar‘ı ödeyerek www.socialsafe.com adresinden indirmeniz gerekiyor. Adobe AIR platformunda çalıştığından dolayı, eğer sisteminizde Adobe AIR yoksa, kısa sürede bu platformu da kurmanız gerekiyor.


Nasıl Çalışır?

Facebook bilgilerinizi güvenle girebilirsiniz.

Yazılımı kurduktan sonra masaüstüne yerleşen kısayoldan SocialSafe‘i çalıştırabiliyorsunuz. Sonrasında, Facebook kullanıcı adınızı ve parolanızı girerek bir sonraki aşamaya geçebiliyorsunuz.

Ayarlar

Hemen sol tarafta bulunan “Settings” butonuna tıkladığınızda karşınıza gelen birkaç kolay seçenek var. Neleri yedeklemeniz gerektiğini bu pencerede belirliyorsunuz.

Seçenekler arasında; profil bilgileriniz, arkadaşlarınız, fotoğraf albümleriniz bulunuyor. Yedeklenmesi gerektiğini düşündüğünüz alanın hemen solundaki onay kutucuğunu işaretlemniz yeterli.

İşlemi Başlatın

Seçeneklerinizi işaretledikten sonra sıra geldi indirme işlemine başlamaya. Ayarlar bölümünde gördüğünüz “Done” butonuna bastıktan sonra aşağıdaki ekran ile karşılaşacaksınız. Download butonuna basarak yedekleme işlemini başlatalım ve sonraki adımları takip edelim.


Download butonuna basın.

 


İnternet bağlantı hızınıza ve indirdiğiniz fotoğraf sayısına
göre birkaç dakika süren indirme işlemi.

 


İşlem tamamlandıktan sonra bu ekranı görüyorsunuz.

Yedekleme işlemlerini başarıyla tamamladık. Tüm fotoğraflarımız ve arkadaş listemiz, profilimizde yazan onca bilgi artık güvende. Şimdi de indirme sonrasında ne avantajlarımız olduğuna bakalım.

shifdelete.net

2010 Üniversite Sınav tarihleri

sınavÜniversite sınavları 2010 tarihleri YGS ve LYS sınavlarının tarihleri belli oldu.

YÖK, Yükseköğretime Geçiş Sınavı’nın (YGS) 11 Nisan 2010’da, ikinci aşama olan Lisans Yerleştirme Sınavlarının (LYS) ise iki hafta sonuna yayılarak 19-20 Haziran ile 26-27 Haziran 2010 tarihlerinde yapılmasını kararlaştırdı.

Kapatılan Facebook hesabımı yeniden nasıl kullanıma açabilirim

Facebook’um kapatıldı nasıl tekrar açabilirim? Her zaman girdiğim Facebook hesabıma giremiyorum, sorun nedir? Facebook hesabı ne zaman kapatılır? Kapatılmaması için ne yapmalıyız? Kapatılan hesabı geri almak mümkün mü? İşte bu sorular bu günlerde her yerde aranıyor..İşte bu soruların cevapları; Facebook hesabımıza girdiğimiz zaman şu yazı ile karşılaşırız : “Your account has been disabled by an administrator. If you have any questions or concerns, you can visit our FAQ page here.” Yani, hesabımızın admin tarafından kullanılamaz hale getirildiğini eğer bir sorunumuz varsa yardım sayfasına bakabileceğimizi söylüyorlar…Kapatılan facebook hesabımızın tekrar aktif hale getirilmesi için “disabled@facebook.com” adresine e-mail atmamız gerekmektedir… Arkadaslar faceebook’dan gelen ilk mesaj’a karşilik Bu E-mail’i aticaksiniz. Sonra size Bir mail daha gelecek kırmızı yazdiğim Mail’i aticaksiniz. Hesabiniz Büyük ihtimal acilacaktir. Arkadaşlar lütfen Kesin acariz demiyoruz Biz size sadece yardim etmek icin yapiyoruz bu işleri. Lütfen En aşşağidaki yorumlari okuyunuz. ve ondan sonra Yorum yapiniz. 1. Kısımda Bu Mail’i Atacaksiniz I made a big mistake. i wanted to my friends say something about me and i forgot to change the message. so you deleted my account. i am very very sorry because of it. Can you active my account again please? That is the warning “Your account has been disabled by an administrator. If you have any questions or concerns, you can visit our FAQ page here.” What can i do to be activated my account again? Regards… ———————– 2. Gelen E-mail’e karşilik İse bu Mail’i aticaksiniz ; hi admin..you are right..i hadn’t known the some rules so that im a new member.i have just joined to imaginary-world of internet,So i hadnt known the somethings.i apologize with you and i am sorry.Can you open my account for once?i will be grateful,i dont make a mistake again.Thank you!!! Bu Mesajdan Sonra size E-mail gelecektir. Büyük ihtimal hesabinizi tekrar değerlendirilecektir. Peki kapatılan facebook hesabımı tekrar kullanıma açtığımızda, arkadaşlarımız ya da mesajlarımız aynen durur mu? Evet durur Arkadaşlar bu yolu denerseniz ve facebook’ta ilk defa hesabınız kapatılmışsa, büyük ihtimalle hesabınızı tekrar aktif hale getirirler… Bu yolu deneyenler ve başarıya ulaşanlar ya da başarısızlığa uğrayanlar, yorumlarını buraya yazarlarsa; herkes için iyi olur… Yukarıda kırmızı ile yazdığım yazıyı sadece disabled@facebook.com adresine göndermeniz yeterli olacaktır. Zaten oradan yetkililer ilgileniyor, her gördüğünüz mail adresine göndermeyin. Eğer Talebiniz kabul edilir ise, hesabiniz kaldiği yerden devam edecektir. Benim hesabimda kapatilmişti, ve mail atarak 3 gün icinde actir.işallah sizinde acilir.

TC Kimlik No

TC Kimlik No

  • TC KİMLİK NO SORGULAMA

    TC Kimlik No ( Vatandaşlık Kimlik No) sorgulamak için, "TC Kimlik No Sorgulama Ekranı"ndaki tüm alanları eksiksiz doldurunuz. TC Kimlik No'nuzu öğrenmek için ilk önce nüfusa kayıtlı olduğunuz il ve ilçeyi seçmeniz gerekiyor. Daha sonra sağ ve soldaki alanların size uygun olanını doldurarak TC No'nuzu öğrenebilirsiniz. TC Kimlik Numarınızı öğrenmek için yukarıdaki linke tıklayınız.
     

SSK Emeklilik Yaşı Hesaplama

Sayfanın Konuları: SSK Emeklilik Yaşı Hesaplama, SSK Ne Zaman Emekli Olabilirim, Emeklilik Yaşı Hesabı...

SSK EMEKLİLİK YAŞI HESAPLAMA

SSK'nın (Sosyal Sigortalar Kurumu) Emeklilik Yaşı Ekranı'na cinsiyet, doğum tarihi, hizmete başlama tarihi, SSK prim ödeme gün sayısı, diğer sandıklara (Emekli Sandığı - Bağkur) ait gün sayısı, askerlik gün sayısı, fiili gün sayısı ve yurtdışı gün sayısını yazarak ne zaman emekli olabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

SSK Tescil Kaydı Güncelleme

SSK Sicil No Sorgulama

SSK, Sicil No Sorgulama, SSK Sigortalılık Tescil Kaydı Tespiti, SSK Sicil Numarası...

SSK SİCİL NO SORGULAMA

SSK'nın (Sosyal Sigortalar Kurumu) Sicil Sorgulama Ekranı'na TC Kimlik No ya da kimlik bilgilerinizi girerek SSK Sicil No'nuzu öğrenebilirsiniz ve SSK Hizmet Dökümü alabilirsiniz.

TC KİMLİK NO İLE SSK HİZMET DÖKÜMÜ SORGULAMA

SSK HİZMET DÖKÜMÜ SORGULAMA (SSK SİCİL NO İLE)

Fifa 2010 İndir



Uzun zamandır konuşagelen bir konu olan ilk demo yayını hangi firmanın yayınlayacağı. EA Games firması Konami‘ye göre biraz daha hızlı davrandı ve ilk demo sürümünü geçtiğimiz günlerde yayımladı. Fifa 2010 demo tek link şekilde buraya tıklayarak indirebilirsiniz. Oyun hakkında biraz bilgi vericek olursak, Konami’ye göre bir çok değişiklik yapılmış, Fifa 2009′dan çok daha gelişmiş grafikler mevcut. Bundan dolayı oyun boyutu biraz artmış durumda ama bu Fifa taraftarlarını hiçmi hiç etkilemedi. Lafı çok uzatmadan linki bir kez daha vereyim. Download linki aşağıdadır. Güle güle deneyin. (: İndir: Fifa 2010 demo

Alintidir. #
İlgili Aramalar : İndir Bedava - Program İndir Bedava - Rahatsizadamlar Blog Teknoloji Blogu - Blogger Eklentileri -Teknoloji Blogu - İnternet - Yazilimlar - Blog - Online Film İzle - Rahatsizadamlar - Erotik Film İzle - Program indir - tek link oyun indir - Sinema , Fifa 2010 İndir - Fifa İndir - Fifa 2010 İNDİR - Fifa 2010

Flash Disk Viruslerini Temizleyin Resimli Anlatim




Yapımcı:Zbshareware
Dosya Boyutu: 1 Mb
Lisans: Deneme Sürümü (Tam Sürüm $55.00)
Sistem Gereksinimleri:
100MHz İşlemci
16MB RAM
Windows 95
Windows 98
Windows 2000
Windows XP
Windows NT 4.0
Windows ME
Vista.













Arkadaşlar fazla anlatılacak bir şeyi yok.Direk USB Belleği takınca program otomatik görüyor tarıyor.Çok rahat kullanımı.Yapamadığınız bir yer olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.



İlgili Aramalar : İndir Bedava - Program İndir Bedava - Rahatsizadamlar Blog Teknoloji Blogu - Blogger Eklentileri -Teknoloji Blogu - İnternet - Yazilimlar - Blog - Online Film İzle - Rahatsizadamlar - Erotik Film İzle - Program indir - tek link oyun indir - Sinema Usb Virus Temizleme - Usb Virus Temizleme Programlari - Virus Temizleme - Flash Virus Temizleme ,

USB Disk Security ile Flash Bellek

İnternetten İş Bulma Siteleri (iş ilanları siteleri)

Eskiden iş aramak isteyenler harıl harıl sarı sayfaları karıştırırlar, kalemle beğendikleri işleri yuvarlağa alıp, daha sonra ordaki iş görüşmelerine giderlerdi. İnternet nimetiyle bu işlemler de kolaylaştı. İş bulma siteleri sayesinde artık bir kaç kolay aramayla hayalinizdeki işe kavuşabiliyorsunuz

İş Bulma ve İş Arama Siteleri

  1. insankaynaklari.com
  2. kariyer.net
  3. secretcv.com
  4. careerjet.com.tr
  5. monster.com.tr
  6. personelonline.com
  7. eleman.net
  8. cvtr.net
  9. kalifiye.net
  10. akillicv.com

Siz de bildiğiniz diğer iş bulma sitelerini aşağıdaki yorum kısmına yazabilirsiniz.

Sizi Seviyorum camrip indir yükle

forum resmi

Konusu

Mustafa Uğur Yağcıoğlu’nun yönettiği ve Emre Altuğ, Birce Akalay, Zeynep Beşerler ile Irmak Ünal’ın oynadığı Sizi Seviyorum, 18 Eylül 2009’da Medyavizyon Film dağıtımıyla Mia Yapım tarafından vizyona çıkarılıyor.

Çapkın bir adam olan Erkut, sevgilisi Eda tatildeyken onu bir başkası ile aldatmaktadır. Eda durumu öğrenince intikam almaya karar verir, hiçbirşey olmamış gibi eve döner. Erkut ertesi sabah keyifle kalkar ama yanında Eda olduğunu iddia eden başka bir kadın vardır. Erkut yeni Eda’yı tanımaya çalışırken ertesi gün bir başkası ile uyanır. Ve bir gün “Ben aynı kadını istiyorum” diye isyan eder.


Notlar

“Sizi Seviyorum” adlı komedi filminde rol gereği 10 ayrı kadını idare etmeye çalışan Emre Altuğ, bunun cennet değil cehennem gibi bir hayat anlamına geldiğini söyledi …

Filmde Birce Akalay, Zeynep Beşerler, Irmak Ünal, Durul Bazan, Selen Sevigen, Ecem Özkaya, Tamay Kılıç, Zeynep Aydemir, Ece Özdikici, Deniz Özde Sürmeli, Şebnem Ürüt ve Özgür Doğu ile birlikte kamera karşısına geçen Emre Altuğ, “Her gün başka bir kadınla uyanmak cennet değil cehennem gibi bir şeymiş. Hepsi benden teker teker intikamını alacak çünkü” dedi. Film 18 Eylül’de vizyona girecek.


SİZİ SEVİYORUM RESİMLERİ

Resim Resim Resim
Resim Resim Resim Resim
Resim Resim Resim Resim


SİZİ SEVİYORUM FRAGMANI



IMDB
» Sizi seviyorum (2009)

 
poster yok
Yönetmen: Mustafa Ugur Yagcioglu
Tür: Comedy,Romance
Ülke: Turkey
Dil: Turkish
Oyuncular (ilk 5): Zeynep Beserler, Irmak Ünal, Emre Altug, Birce Akalay, Kerem Kupaci

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1489240/
 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie