9 Ocak 2009 Cuma

Bu telefon tam 2.5 milyon dolar

Piyasaya renk katmak isteyen tasarımcılar, dünyanın en pahalı telefonunu dizayn etti.


Bu telefon tam 2.5 milyon dolar. Global krizin devam ettiği bugünlerde mücevher sektörü yeni tasarımlarla piyasaya renk ve heyecan katmak istiyor.Bu amaçla dünyanın en pahalı telefonunu dizayn eden tasarımcılar Yeni Apple iPhone'u yarattı. Apple iPhone 3G Kings Button modeli 18 karat sarı ve beyaz altın kullanılarak tasarlandı. Altın çerçevelerin etrafında ise 138 adet parlak elmas kullanılmış.Avusturyalı mücevherci Peter Aloisson tarafından tasarlanan bu yeni modelin fiyatı dudak uçuklatan cinsten. Ortasında kocaman bir elmas olan bu telefon tam 2.5 milyon dolar ( 1.6 milyon paund)Daha önce dünyanın en pahalı telefonu rekoru 1.3 milyon dolarla Rus bir tasarımcıya aitti.

Plastik şişesinden telefon


Motorola, geri dönüştürülen maddeden ürettiği 'MOTO W233 Renew' modelini tanıttı.
Motorola'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, şirket, pet şişelerin geri dönüştürülmesiyle elde edilen plastik kullanılarak üretilen ilk cep telefonunu, 2009 Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES) tüketicilerle buluşturdu.Yüzde 100 geri dönüştürülen kağıttan üretilen kutu ve kutu içindeki malzemelere sahip olan MOTO W233 Renew cep telefonunun, ambalajının da yüzde 22 küçültüldüğü belirtilen açıklamada, ürünün, dünyanın karbon dengesi nötrleştirilmiş ilk telefonu olduğu vurgulandı.Açıklamada, Motorola'nın Carbonfund.org ile yaptığı anlaşma çerçevesinde, bu cep telefonunun üretim, dağıtım ve kullanılma aşamalarında ortaya çıkacak karbondioksit miktarını, yenilenebilir enerji kaynaklarına ve ağaçlandırma faaliyetlerine yapacağı yatırımlarla dengeleyeceği ifade edildi.Cep telefonunun, kullanım ömrü üzerinde yapılan kapsamlı değerlendirmelerin ardından Carbonfund.org tarafından verilen "Karbonsuz (CarbonFree) Ürün Sertifikası"nı almaya hak kazandığı da bildirildi.

Beduk Automatik Klibi İzle

Google Favicon Degistirdi ( 2009 )

Kuşkusuzki dünyanın en büyük arama motoru olan google, mayıs ayında yaptığı değişiklikten sonra bir değişiklikte daha bulundu ve yeni faviconunu web sitesinde yayımladı.

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie