11 Ocak 2009 Pazar

Tinerci Cocuklar

Tıklayın MSN 2009'u indirin!



MSN'in 2009 final sürümü indirilmeye hazır !

Windows Live Messenger 2009'un final sürümü, aylarca süren beklemeden sonra çıktı.
Windows Live Messenger 2009'un final sürümü, aylarca süren beklemeden sonra çıktı.
Anında mesajlaşma yazılımı Windows Live Messenger'ın en yeni sürümü, beta olarak daha önceden kullanıma sunulmuştu. Bazı güncellemeler sayesinde yazılım, beta olmaktan çıktı ve final sürümü ile indirilmeye hazır duruma geldi.
Shiftdelete.net'in haberine göre Türkçe dil desteğine de sahip olan Windows Live Messenger'ın yanı sıra, Windows Live Mail, Photo Gallery, Toolbar, Writer, Family Safety gibi uygulamalar da güncellenmiş oldu.
Nasıl Yüklenir?
Tüm bu uygulamaların indirilme işlemi, küçük bir yönetici yazılım tarafından yapılıyor.
1. Yükleme aracını indirmek için buraya tıklayın.
2. İndirme yaptıktan sonra çalıştırın ve bilgisayarınıza kurmak istediğiniz Live ürünlerini seçin. Bunlar arasında Windows Live Messenger da bulunuyor.
3. İndirilme işlemi, internet bağlantınızın hızına göre biraz zaman alabilir.
4. Kurulum bittikten sonra, yeni yazılımlar kullanılmaya hazır.

2009 oss sonuclari

2009 öss sonuçları, günümüzde öss yi kazanmak oldukça zor ve imkansız, aslında büyüklerimiz derlerki; çalışanca herşeyin üstesinden gelirsiniz ! çalışıpta başarılmayacak birşey yoktur ! ama şahsen bende öğrenci oldum kendileride olmuştur ! farklı birşey öğrenci olmak. Hatta hepimiz içimizden geçirmişizdir yahu ahmet, mehmet, hülya, ayşe yaa biraz kafanı çalıştır kızım veya oğlum yapan nasıl yapıyor ? çalışıyor o zaman sende çalış ne olacak altı üstü 8 ay bu senin hayatını belirleyecek bir sınav 8 ay dediğime bakmayın biraz elersek bu 8 ayı 5-6 aya düşer. Bazen biz büyüklerimize söyleriz yaa demesi kolay olmuyor işte çalışma şefkim yok vesayre hatta bazen derizki o kadar biliyordun sen neden çalışmadın ? şimdi buralardasın ! Arkadaşlar onlar zamanında çalışmamış kafalarını duvarlara vuruyorlar çoluklarının çocuklarının iyi yerlerde görmek isterler kendileri gibi sürünmesini istemezler bu yüzden her zaman çalışalım bakın 2009 öss sınavlarıda yaklaşıyor, öss sınavı, öss sonuçları, öss yerleştirme sonuçları, katkı kredisi, burs sonuçları derken birde bakmışsınız üniversitedesiniz :)
 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie