18 Ekim 2009 Pazar

Siteniz Googlede Kaçinci Sirada ??



Google keyword sıralaması Girilen kelimeye göre sitenizin Kaçinci Sirada Oldugunu Öğrenmek İstermisini :) istersiniz Değilmi bunun için tam buraya tiklayiniz...
Yapmaniz gereken Çikan Ekrandaki bilgileri Doldurmaniz ve Sitenizin Googlede Hangi kelimede Kaçinci Sirada Oldugunu bulabilirsiniz Kolay gelsin...






İlgili Aramalar : İndir Bedava - Program İndir Bedava - Rahatsizadamlar Blog Teknoloji Blogu - Blogger Eklentileri -Teknoloji Blogu - İnternet - Yazilimlar - Blog - Online Film İzle - Rahatsizadamlar - Erotik Film İzle - Program indir - tek link oyun indir - Sinema - Sitem Googlede Kacıncı Sırada - Siteniz Googlede Kaçinci Sirada - googlede Kaçinci Sirada Sitem - Sitem Googlede nerde - Siteniz Google de kaçinci Sirada Öğrenin - blogger Eklentileri - Blogger

Evde Kendi Kendine Kilo VER


Evinizde zahmetsizce zayıflatan önerileri bu yazımızda bulup uygulayabilirsiniz.. İşte ev ortamında zayıflamak için ipuçları ve basit egzersizler..

Evde her zaman yaptığınız şeylerde aslında zayıflamanız için yöntemler geliştirmeniz mümkündür. Televizyon başında vakit geçirmeyi sevdiğinizi varsayalım. Örneğin uzaktan kumanda kullanmaktan vazgeçin. Kanal değiştirmek için ayağa kalktığınızda odada en az 1 dakika dolaşın.

Elektrikli süpürge ile yarım saat yerleri süpürmeniz, zayıflama konusunda başka bir tavsiyemizdir.

Televizyonda sevdiğiniz bir diziyi izlerken, reklam aralarında yürüyüşe çıkmayı deneyin.

Sabah uyandınız. Uyandıktan sonra bir müddet daha yatakta kalın ve yan yatarak 15 defa bacaklarınızı açıp kapayın. Sırt üstü yatın ve bacaklarınızı sırayla 15 saniye havada tutun. Eğer alışkanlık haline getirebilirseniz, çok faydasını görebilirsiniz.



Vücudunuza kese yapın. Evet, banyo sırasında keselenmeyi adet haline getirin. Zayıflama konusunda önerimizdir.

Yemek pişirirken dolu şişeleri kaldırarak ağırlık hareketi yapabilirsiniz. Ağırlık indirme kaldırma sırasında kalçalarınızı sıkı tutun ve bacaklarınızı açın. Ağırlık olarak dolu su şişeleri, dolu ağzı kapalı kavanozlar kullanabilirsiniz. 20-30 kez kaldırıp indirin.




İlgili Aramalar : İndir Bedava - Program İndir Bedava - Rahatsizadamlar Blog Teknoloji Blogu - Blogger Eklentileri -Teknoloji Blogu - İnternet - Yazilimlar - Blog - Online Film İzle - Rahatsizadamlar - Erotik Film İzle - Program indir - tek link oyun indir - Sinema - evde zayiflamak - Zayiflama yöntemleri - Kilo verme evde kilo verme - Evde Kilo Vermek - Zayiflama - Evde Kilo verme yöntemleri

Photoshop Da Kullanabilceğiniz Arka Plan Resimleri




 
 
 


Siteniz için çok güzel bir Arka Plan : ) güle güle kullaninn....

İlgili Aramalar : İndir Bedava - Program İndir Bedava - Rahatsizadamlar Blog Teknoloji Blogu - Blogger Eklentileri -Teknoloji Blogu - İnternet - Yazilimlar - Blog - Online Film İzle - Rahatsizadamlar - Erotik Film İzle - Program indir - tek link oyun indir - Sinema - Photoshop Da Kullanabilceğiniz Arka Plan Resimleri - Arka Plan Resimleri - Siteler İçin Arka Plan - Photoshop İndir - photoshop eklentileri - photoshop Arka Plan - Photoshop Resimleri - Photoshop Arka Plan

Photoshop Da Kullanabilceğiniz Resimler





 
 
 
 


İlgili Aramalar : İndir Bedava - Program İndir Bedava - Rahatsizadamlar Blog Teknoloji Blogu - Blogger Eklentileri -Teknoloji Blogu - İnternet - Yazilimlar - Blog - Online Film İzle - Rahatsizadamlar - Erotik Film İzle - Program indir - tek link oyun indir - Sinema - Photoshop Da Kullanabilceğiniz Resimler- Photoshop Resimleri - Photoshop Eklentileri - Photoshopta Kullanabilceğiniz Resimler - Photoshop İNDİR- photoshop yapmak için kullanilan resimler - photoshop yapmak -

Yildiz Gradient


Photoshop Yildiz Gradient i : ) Arka Plan yapmak için kullana bileceğiniz.. bir eklenti.. Aşşağidan İndirebilirsiniz.
Download



İlgili Aramalar : İndir Bedava - Program İndir Bedava - Rahatsizadamlar Blog Teknoloji Blogu - Blogger Eklentileri -Teknoloji Blogu - İnternet - Yazilimlar - Blog - Online Film İzle - Rahatsizadamlar - Erotik Film İzle - Program indir - tek link oyun indir - Sinema - Yildiz Gradient - Photoshop Eklentisi - Photoshop Gradient leri - Photoshop Dersleri - Photoshop İndir -

Galatasaray 4 - 3 Trabzonspor

Maça Trabzospor karşısında daha etkili başlayan Galatasaray, orta alanını kalabalık tutarken, özellikle sağ kanattan yaptığı ataklarla rakip kalede gol aradı ve her iki golü de Kewell ile Servet ile yine bu kanattan yapılan ortalarda buldu. İlk yarının son dakikasında Tayfun'un golünü engelleyemeyen sarı-kırmızılılar, soyunma odasına 2-1 önde gitmeyi başardı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise roller bir anda değişti. Trabzonspor'un daha baskılı oynamaya başladığı bu yarıda bordo-mavililer Colman'ın attığı nefis golle bir anda maça eşitliği getirdi.

Müsabaka 2-2'ye gelince Galatasaray toparlanmaya başladı ve 59. dakikada sahneye çıkan Arda Turan tekrar takımını öne geçiren golü buldu. Golden hemen sonra bu sefer sahneye çıkan taraf Baros'tu Çek yıldız attığı golle farkı ikiye çıkarttı. Karşılaşmada Trabzonspor iki farklı geriye düşmesine karşın maçı bırakmadı ve 86. dakikada Colman'ın golüyle farkı bire indirdi.

Son dakikalaro heyecan içinde geçen maçta Trabzonspor'un son saniyelerdeki baskısı sonuç vermedi ve karşılaşma 4-3 sona erdi.

Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 22'ye çıkarırken, Trabzonspor 12 puanda kaldı.

GALATASARAY: 4 TRABZONSPOR: 3

STAT: Ali Sami Yen

GALATASARAY: Leo Franco, Sabri, Gökhan, Servet, Hakan, Mustafa, Ayhan, Keita, Arda (Dk. 83 Aydın), Kewell (Dk. 63 Barış), Baros

TEKNİK DİREKTÖR: Frank Rijkaard

TRABZONSPOR: Sylva, Tayfun, Giray, Egemen, Cale, Serkan (Dk. 75 Barış), Ceyhun, Colman, Gabriç, Engin (dK. 74 Alanzinho), Umut (Dk. 81 Umut)

TEKNİK DİREKTÖR: Hugo Broos

GOLLER: Dk. 22 Kewell, Dk. 37 Servet, Dk. 69 Arda, Dk. 71 Baros (Galatasaray) Dk. 44 Tayfun, Dk. 55, 86 Colman (Trabzonspor)

SARI KARTLAR: Cale, Giray, Engin (Trabzon) Barış, Arda (Galatasaray

Bogaz Harbi Oyunu Çikti İNDİR ( Türk Yapimi )



Kategori :   FPS (First Person Shooter - Birinci Şahıs Nişancı)
Konu :   Çanakkale Savaşı
Platform :   Windows XP (32 Bit)
 Windows XP (64 Bit)
 Windows Vista (32 Bit)
 Windows Vista (64 Bit)
 




Oyunun Videosu :


Boğaz Harbi Bilgisayar Oyunu Demo Versiyonu from Boğaz Harbi on Vimeo.




Minimum Sistem Gereksinimleri

     Oyun BETA sürümünde olduğu için en son denenen minimum konfigürasyonlar dikkate alınmıştır. (Bu konfigürasyonların haricinde de çalışabilir ancak deneme sürecinde olduğu için henüz denenmiş olan minimum sistem gereksinimleri aşağıdadır.)

İşletim Sistemi : Microsoft® Windows® XP/Vista/7 (32/64 Bit)
İşlemci : Pentium® 4 yada Athlon?/Sempron? 2.2 Ghz
RAM : 1 GB RAM
Ekran Kartı : 256 MB DirectX® 9.0c, Pixel Shader 2.0 (pixel shader hakkında detaylı bilgi için tıklayınız)
Disk Alanı : 450 MB Boş Disk Alanı
CD Sürücü : 16x Hızında CD ROM
Diğer : %100 Windows® XP/Vista/7 uyumlu mouse, klavye ve hoparlör

Oyunun Çalıştırabilmek için Gerekli Kurulumlar

     Oyunun sağlıklı çalıştırılabilmesi için gerekli olan 2 adet kurulumu yapmamız gerekmektedir.

     1) İlk olarak Direct-X 9.0c kurulumunu yapmak için Multimedya/Dosyalar bölümünden indirmiş olduğunuz DX9C.rar isimli dosyayı herhangi bir yere çıkartınız, işlem sonucunda DX9C klasörü içerisindeki DXSETUP.exe isimli dosyayı çalıştırınız. Karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran gelecektir.


Resimdeki göründüğü gibi seçim alanını işaretleyerek, Next butonuna tıklayınız.


Tekrar Next butonuna tıklayınız.


Finish butonuna tıklayarak kurulumu bitirebilirsiniz.


     2) Direct-X 9.0c kurulumunu tamamladıktan sonra sırada Direct-X End User Runtime (November 2008) kurulumu bulunmaktadır. Bunun için Multimedya/Dosyalar bölümünden indirmiş olduğunuz DXNOV2008.rar isimli dosyayı herhangi bir yere çıkartınız, işlem sonucunda DXNOV2008 klasörü içerisinde DXSETUP.exe isimli dosyayı çalıştırınız. Karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran gelecektir.


Resimdeki göründüğü gibi seçim alanını işaretleyerek, Next butonuna tıklayınız.


Tekrar Next butonuna tıklayınız.


Kurulum yapılana kadar herhangi bir tuşa basmayınız.


Finish butonuna tıklayarak kurulumu bitirebilirsiniz.

Oyunun Kurulması

     Oyunun kurulumu için Multimedya/Dosyalar bölümünden indirmiş olduğunuz bogazharbi.exe dosyasını çalıştırınız. Karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran gelecektir.


Başlangıç ekranından ilerlemek için Next butonuna tıklayınız.


Bu kısımda oyunun bilgisayarınızda nereye kurulmasını istiyorsanız onu belirtip Next butonuna tıklayınız. (Hiçbir değişiklik yapmadan bırakmanız önerilir)


Oyunun bilgisayarınızdaki başlat menüsünde oluşturacağı klasörün ismini belirtip Next butonuna tıklayınız. (Hiçbir değişiklik yapmadan bırakmanız önerilir)


Oyunun masaüstünde ve hızlı başlat alanında simgesinin oluşturulmasını buradan seçip Next butonuna tıklayınız. (Hiçbir değişiklik yapmadan bırakmanız önerilir)


Tüm kurulum ayarlarının bittiğini ve seçilen ayarları gösteren penceredir. Install butonuna tıklayarak kurulumu başlatabilirsiniz.


Kurulum yapılıyor eğer kurulum sırasında oyunu kurmaktan vazgeçmek isterseniz Cancel butonuna tıklayınız. (Hiçbir şekilde önerilmez.)


"Launch Boğaz Harbi" seçim kutusunu işaretlediğinizde kurulum bittikten sonra oyun otomatik olarak açılacaktır. Finish butonuna tıklayarak kurulumu bitirebilirsiniz. (Hiçbir değişiklik yapmadan bırakmanız önerilir)

DİKKAT !!!

     Oyun kurulumu tamamlandıktan sonra oyunu çalıştırırken .exe dosyası üzerine ya da masaüstündeki oyunun kısayoluna sağ tıklayarak "Yönetici olarak çalıştır" ı seçmeniz gerekmektedir.



Ayrıca bazı işletim sistemlerinde ise .exe dosyası üzerine ya da masaüstündeki oyunun kısayolunun sağ tıklayarak "Özellikler" seçeneğini tıkladıktan sonra gelen ekrandan "Uyumluluk" sekmesine geçiniz. Bu sekmede pencerenin alt kısmında "Ayrıcalık Düzeyi" kısmında "Bu programı yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçiniz ve "Tamam" a tıklayınız.


Kontroller

 
 
 


 
 
İlgili Aramalar : İndir Bedava - Program İndir Bedava - Rahatsizadamlar Blog Teknoloji Blogu - Blogger Eklentileri -Teknoloji Blogu - İnternet - Yazilimlar - Blog - Online Film İzle - Rahatsizadamlar - Erotik Film İzle - Program indir - tek link oyun indir - Sinema - bogazharbi - Bogaz Harbi Oyunu Çikti İNDİR ( Türk Yapimi ) - Bogaz Harbi tek link İndir - Bogaz Harbi İndir - Bogaz Harbi Resimleri - Bogaz Harbi Videolari - Tek Link Türkçe Oyun İndir - Çanakkale savaşi oyunlari - çanakkalei savaşoyunu

17 Ekim GaziantepSpor 2-1 Fenerbahçe

Fenerbahçe 9 da 9 yapayım derken,bugun süpriz bir şekilde gaziantepspora yenildi.Dakika 26'de semih'in golü ile öne geçmişlerdi.Fakat 2. yarı işler değişti.Gaziantep biraz daha üstün olan taraftı.

kullan Dk 26 Golün adı Semih... Fenerbahçe 1-0 önde... Wederson'un ortasında ceza sahasındaki Semih Şentürk müsait pozisyondaydı ve şık bir kafa vuruşu ile topu köşeden ağlara gönderdi...

Dk 84 kullan Julia Sezar attı.. Ve müthiş bir gol.Gaziantep beraberliği yakalıyor.

Dk 90+4 kullan Julia Sezar... Müthiş gol.... 5-6 dakika önce beraberlik golünü atan Brezilyalı müthiş bir gole daha imza attı. Mermi gibi vurduğu topu Volkan sadece izledi...

Kısa Ve Öz Msn Nickleri,Yeni Msn Nickleri

Evet yeni olan bu sitemde sizler için her telden,en güzel paylaşımlarla beraber olacağım.Ama asla kopya içerik , ordan burdan çalıntı konular paylaşmayacağım.İlk başta çok düşündüm msn nickleri açsammı açmasam mı.Ama dedim buda yararlı bir konu bunuda paylaşayım.İşte en güzel nickler Aşağıdadır.



нαуαтıмα giяєη нєякєѕ вi мυтLυLυк кαттı
кiмiLєяi gєLiякєη кiмiLєяi gidєякєn!


Dєğєr VєrmicєkSin Bu Dєvirde Kİmseye.
Değer mi KaLdı ARtık KAlpLerde !!


hayat, seni ann
єmє söylєyєcєğim xD

cєkєmiyosan anten taq

29 Ekim 2009 Perşembe Okullar Tatil mi,29 Ekimde Okullar Tatil Olacak mı ?

http://www.yenimakale.com/haber_resim/29_Ekim_Ataturk.jpg

Evet Bu soruyu benim gibi merak eden çok öğrenci arkadaş vardır.Bende araştırdım ve 29 ekim 2009 perşembe cumhuriyet bayramı günü tatiliz.Peki 30 ekim 2009 cuma günü tatil olacak mıyız,derseniz Cumhuriyet Bayramı'nın hemen ardından domuz gribine karşı dezenfekte çalışması yapılmak üzere 30 Ekim 2009 Cuma günü kentteki okulların tatil edildiğini bildirdi.
Ben bu tatili gaziantepte geçireceğim.Tüm arkadaşlara hayırlı tatiller diliyorum.Seviyorum milli eğitimi ya :D her zaman böyle tatiller vermesi dileğiyle.

Arka Sıradakiler 87. Bölüm Fragmanı İzle

Severek izlediğim diziler arasında geliyor.Bende severek izlediğim için her hafta sizler için fragmanlarını yayınlayacağım.Ama asla fragman koymamazlık yapmayacağım.Yani her hafta gelip buradan takip edebilirsiniz.

Twitter + FriendFeed = TwitterFeed

Shiftdelete.NET adresinde bu haberi okuyordum ve aklıma güzel bir başlık gelince hemen,buraya koyma gereği koydum.Ordaki başlığı Twitter ve Friendfeed birleşince ne olurdu.Evet işte bu gerçekleşti ve ortaya twitterFeed çıktı.

Site : www.twitterFeed.com adresine giderek bakabilirsiniz.

Ön Yargı

http://www.kaliteliresimler.com/data/media/983/beyaz_gelincik.jpg

Az önce gelincik resimleri diye ararken google gelincik resimi olan bir siteye girdim.Ama baktım bir hikaye yazıyor.Köyün birinde kocası,çoçugu dogmadan önce ölmüş.Hamile bir kadın.Dağda bir tane yaralı bir gelincik buluyor.Kendiside yalnız olduğu için,yanında arkadaş olsun diye gelinciği evinde beslemeye başlıyor.Gelincik her ne kadarda vahşi olsada,günden güne dahada uysallaşıyormuş.Aradan 3 4 ay sonra kadının çoçuğu doğar ve birgün kadın çoçuğunu evde yalnız bırakarak bir yere gitmesi gerekir.

Bu sırada gelincik ve bebek evde tek kalmıştır.

2 saat sonra anne eve gelir ve gelinciğin kanlı ağzını görünce orada gelinciği öldürür.Tam o sirada içerdeki odadan bir bebek sesi duyulur. Anne odaya yönelir…

Odaya gidince bebek besigin içinde ve bebegin yaninda duran parçalanmis bir yilani görür.

Einsteinin der ki; İnsanlarda ki önyargiyi parçalamak benim atomu parçalamamdan çok daha zor.




 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie