3 Eylül 2009 Perşembe

New! Real Football 2010 [By GameLofT] s60v5 Java Game

New! Real Football 2010 [By GameLofT] s60v5 Java Game Langıage: EngLish Nokia 5800/N97/ 5530 XM/5802 Xm/5900 XM/ Samsung Omnia HD 360x640
alt


[GL] Real Football 2010
Get ready for a new football season and battle for the cup with Real Football, the benchmark for mobile football games. Choose from 245 teams in 8 leagues with nearly every player. Discover numerous new & exclusive game modes. Lead your team to the championship and make trades to recruit the greatest players, or change the way you play with the Enter The Legend mode. In this mode, play as your favourite player on the field during the whole match and manage your career as a pro football star. Challenge friends via Bluetooth, or the world in the RF League. You can also transfer your custom-trained team from Real Football Manager.

Key Points:

- 8 leagues, 245 teams and nearly every real players’ names thanks to the FIFPro license.
- Enter The Legend mode: Play as your favourite player on the field during the whole match and manage your career as a pro football star.
- Club Master mode: Take part in a whole season with your favourite team and strengthen it through trades.
- Training mode with mini-game challenges: free-kicks, dribbles, penalty kicks and more.
- Import your Real Football Manager team, update your player database online or edit it manually.
- RF League: Online leaderboard to face other Real Football players around the world.
- Real-time multiplayer mode (compatible phones only) to go head-to-head with friends over Bluetooth.
inDir AlternaTif

New! Worms 2008 s60v5 Java Game

New! Worms 2008 s60v5 Java Game Language: EngLish Nokia 5800/N97/ 5530 XM/5802 Xm/5900 XM/ Samsung Omnia HD 360x640
alt

Worms 2008 (ML s60v5 Java Game)
One of the all-time biggest selling mobile games returns, and this time the Worms are taking the destruction to the Final Frontier! Take your squad of worms, arm yourself with some of the wackiest weapons available and blast your opponent to tiny little Worm pieces! With more worms, more weapons, hugely improved graphics, and now with a whole range of minigames to play out your space age worm battles. New recruits and fans of the original won't be disappointed



New! Megacity Empire: New York [By GameLofT] s60v5 Java Game

New! Megacity Empire: New York[By GameLofT] s60v5 Java Game Language: EngLishNokia 5800/N97/ 5530 XM/5802 Xm/5900 XM/ Samsung Omnia HD 360x640 alt
GL Megacity Empire: New York s60v5 Java Game
Imagine becoming the mayor of New York and having total freedom to build the city of your dreams! Now that's all possible by downloading Megacity Empire: New York onto your mobile phone. Skyscrapers, business districts, apartment buildings, streets, power plants, or even fire stations and universities... With this game, you must construct your city and try to maintain its population. Become the architect for New York’s most famous monuments and sites including the Empire State Building, the Statue of Liberty, Central Park and many more. The key to New York City is in your hands!
- No fewer than 32 types of buildings: Residences, businesses, police stations, schools, hospitals, etc.;
- Discover a city loaded with details: Traffic jams, buildings that rise before your eyes, etc.;
- 15 missions in Scenario mode plus a Free Construction mode for hours and hours of play;
- Get ready to deal with multiple catastrophes: Fires, power outages, pollution leaks, etc.;
- Choose one of three advisors to help you manage your city's operations.

inDir AlternaTif

N97 Mini Ekim ayında satışta

N97'nin küçük kopyası olan N97 Mini'nin satış fiyatı 450 Euro olarak açıklandı Nokia tarafından yapılan açıklamaya göre N97'nin küçük bir kopyası olan N97 Mini'nin satış fiyatı 450 Euro olarak açıklandı. Abisinin özelliklerini barındıran Mini, 3.2 inç dokunmatik LCD ekran, Ovi desteği, tam Q klavye gibi özelliklere sahip. Yeni model Ekim ayında satışa sunulacak. Ürünün Türkiye'de de benzer bir fiyattan satılması bekleniyor. N97 Mini ilk olarak internette ortaya çıkmış ve bir süre Nokia cephesinden resim bir açıklama yapılmamıştı habertürk

Nokia laptopunu 575 Euro'dan satacak

Cep telefonu devi Nokia'nın bilgisayar üreticileriyle rekabet için çıkardığı laptopu Booklet 3G'nin fiyatı belli oldu Ancak tüketici fiyatı, her ülkenin vergi mevzuatına göre değişebilecek. Nokia, yeni hamlesi ile telefonun yanında bilgisayar da üreten Apple ve Samsung gibi rakiplerine meydan okuyacak. Booklet 3G ve şirketin çıkardığı diğer yeni ürünler dün Almanya'nın Stuttgart şehrinde düzenlenen Nokia World 09 etkinliğinde tanıtıldı. Zaman gazetesinin haberine göre, burada konuşan Nokia'nın üst yöneticisi (CEO) Olli-Pekka Kallavuo, yakın zamanda satışa sunulacak Booklet 3G ile yeni bir alana adım attıklarını söyledi. Kallavuo, özellikle telefon, akıllı telefon ve mobil bilgisayar alanında yoğunlaştıklarını belirtirken, "Yazılımın yeterli olmayacağını biliyor ve bunun için donanıma da yatırım yapıyoruz." dedi. Kallavuo, telefonlarını daha güçlü hale getirmek için Microsoft'la stratejik bir anlaşma yaptıklarını ve Symbian işletim sistemlerinin artık Microsoft Office uygulamalarına daha fazla destek vereceğini, bunun giderek artacağını aktardı. Kallavuo'dan sonra söz alan Nokia pazarlamadan sorumlu Başkan Yardımcısı Anssi Vanjoki ise yeni satışa sunulacak olan cihazları ve fiyatlarını açıkladı. Buna göre Booklet 3G 575 Euro, N97 mini 450, Nokia X6 450, Nokia X3 115, N900 ise 500 Euro fiyatla satılacak. Booklet 3G'de dünya devi İntel tarafından üretilen işlemciler kullanılıyor. Sadece 1,25 kg ağırlığında ve 10 inç büyüklüğünde olan ve kasası alüminyumdan tasarlanan yeni dizüstü bilgisayarın pil ömrü 12 saat. Cihaz, WiFi ve Bluetooth gibi iletişim teknolojilerine ek olarak kablosuz geniş-bant internet için 3G/ HSPA desteğine de sahip. habertürk

bankaların ramazan bayramı kredileri



Bankalar kredi verebilmek için adeta birbirleriyle savaşıyorlar ve bu senede bu yüzden kolları erken sıvadılar.Bunda ramazan bayramının ve okulların açılmasının aynı zamanlara denk gelmeside büyük etken oldu.

Bankalar arasında 6 -12 aylık tüketici kredisi faizleri %1.5 ile 1.9 arasında değişim gösteriyor. Bayram kredilerinde ise faiz oranları yüzde 0.59'a kadar düşüyor. İşte banka bazında Ramazan Bayramı'na özel krediler.

İş Bankası'ndan yüzde 0.65 faizle bayram kredisi:

Türkiye İş Bankası, her bayram öncesinde olduğu gibi "Geleneksel Bayram Kredisi" ile müşterilerine 10 ay vadeye kadar yüzde 0,65 faizle kaynak kullandıracak. İş Bankası'ndan yapılan açıklamada, geleneksel bayram kredisi kampanyasının, nakit ihtiyacı olanlara bayramda rahat bir nefes aldıracağı belirtildi. Kampanyadan, aylık yüzde 0,65 faiz oranı ya da peşin komisyon ödeyerek faizsiz olmak üzere 5 bin TL'ye kadar 10 ay vadeli yararlanılabileceği duyuruldu. Buarada banka ıÜü30 Eylül'e dek sürecek olan Yüksek Öğrenim Kredisi kampanyasında 12 ay vadeli 25 bin TL'ye kadar Yüksek Öğrenim Kredisi faiz oranını yüzde 1,35 olarak belirledi.

Akbank'tan, 10 bin liraya kadar yüzde 1.15 ile kredi:

Akbank, bayrama özel olarak 30 Eylül'e kadar sürecek yeni bir kampanyaya başladı. Yapılan açıklamada, kampanyanın tüm müşterileri kapsadığı, kampanyada faiz oranının yüzde 1.15 ve masrafının 200 TL olduğu belirtildi. Kampanya ile daha yüksek kredi tutarı ve daha yüksek vade ile kredi kullandırılabilirken, bayram kredisinden faydalanan müşterilerin 10 bin TL'ye kadar ve 2 yıl vadeye kadar kredi kullanabilecekleri ve faizin yüzde 1.15 olduğu kaydedildi.

Garanti'den "Açık Büfe Kredi":

Garanti Bankası, Ramazan'a özel "Açık Büfe Kredi" kampanyasını başlattı. Yapılan açıklamada, yaklaşan bayram için ihtiyaçların karşılanması amacıyla, kampanya kapsamında, 5 çeşit kredi paketinin sunulduğu kampanya kapsamında; yüzde 0.59 faizli ve 159 TL masraflı düşük faizli kredi, yüzde 1.59 faizli ve masrafsız kredi, yüzde 0 faizli kredi, bonus hediyeli kredi ve taksit hediyeli kredi paketlerinin olduğu belirtildi.

Denizbank'tan "İndirimli Düşeş Kredi":

Denizbank, "İndirimli Düşeş Kredi"yi, bayram ve okul harcamalarını göz önüne alarak özel faiz oranlarıyla sunuyor. Banka, bu kapsamda müşterilerine yüzde 0.66'dan başlayan faizler ve 66 aya kadar vade seçenekleri sunuyor. Açıklamada, kredinin en önemli özelliğinin düşük faiz avantajı ile uzun vade seçeneğini birlikte sunması ve müşteri tercihine göre taksitlerin 2010 yılından itibaren başlatılabilmesi olduğu belirtildi. Yüzde 0.66 faiz oranı ile 12 aya kadar veya yüzde 1.49 faiz oranıyla 66 aya kadar vade imkanı sunulduğu kaydedildi. Yapılan açıklamada, "Okulların açılması ve bayram süreci ile artan tüketici ihtiyaçlarını karşılayarak onların dönemsel finansman ihtiyaçlarına en uygun ödeme seçenekleriyle cevap veren Banka olmak bizim için önemli. Bu dönemde İhtiyaç Kredileri pazarının, yılın geçen dönemlerine göre daha hızlı büyümesini bekliyoruz. Biz de bu dönemde, tüketici ihtiyaçlarını karşılayarak pazar payımızı artırmaya devam etmeyi hedefliyoruz" denildi.

Yapı Kredi, bayram kredisine ilave diğer paketleri de revize etti:

Yapı Kredi, her bayram öncesinde olduğu gibi, bu yıl da Ramazan Bayramı'na özel kredi ürünleri sunarken özellikle bu yıl, müşterilerin farklı beklenti ve ihtiyaçlarına göre özel olarak oluşturulmuş üç ayrı tip kredi seçeneğinin hazırlandığını kaydetti. Bu bayram, "Faizsiz Kredi" ile, vade sonuna kadar hiç faiz ödemeden, sadece peşin komisyon ödeyerek bu krediyi kullanabilme ayrıcalığına kavuşuyor. Faizsiz Kredi, maksimum 5 bin TL için ve 12 aylık vadede kullanabiliyor. "Masrafsız Kredi" sayesinde ise, hiç bir masraf veya komisyon ödenmeyen, sadece faiz ödeyerek kullanabilecek bir kredi ürünü sunuluyor "Masrafsız Kredi"de tutar ve vade sınırı 10 bin TL ve 24 ay. Faizsiz Kredi ve Masrafsız Kredi seçenekleri 30 Eylül 2009'a kadar geçerli olacak. Yapı Kredi Perakende Bankacılık Yönetimi Pazarlama Grupları Başkanı Hakan Kaplan, "Ayrıca, mayıs ayında müşterilerine sunmaya başlanan Çiçek Gibi Kredi, Ramazan Bayramı'na özel yüzde 0.64'den başlayan faiz oranıyla maksimum 36 aya kadar ve üst sınır 20 bin TL olarak tekrar revize edildi. Bu ürünlerin yanı sıra, Banka'nın kamu çalışanlarına, maaşlarını Yapı Kredi'den alan müşterilerine, bankanın sadakat programı olan Benim Param ve Ailem üyelerine önerilen özel fiyatlı bireysel ihtiyaç kredi uygulamasına Ramazan döneminde de devam edilecek. Yaklaşık 500-700 bin kişinin bu kredilerden yararlanmak üzere başvuruda bulunacağı tahmin ediliyor" dedi.

Şekerbank'tan, iki ay taksit ertelemeli ve kefilsiz kredi:

Şekerbank, 1-30 Eylül tarihleri arasında tüm bireysel müşterilerinin finansman ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 2 ay taksit ertelemeli ve kefilsiz bayram kampanyası başlattı. Yapılan açıklamada, "İhtiyaç Kredisi Bayram Kampanyası"nın farklı kredi taleplerine göre farklı vadeler ve faiz oranları ile sunulduğu belirtildi. Banka'nın, maksimum 5.000 TL kredi ve 3 - 12 ay vade için yüzde 0.79 oranında faiz uygularken, 13-60 ay vade için yüzde 1.24 oranında faiz uygulayacak. 10.000 TL'ye kadar olan bayram kredisinin faiz oranı ise 3-12 ay vade için yüzde 0.99, 13-60 ay vade için de yüzde 1.29 olacak. Şekerbank'ın maksimum 25.000 TL krediye uygulayacağı faiz oranı da 3-12 ay vade için yüzde 1.09, 13-60 ay vade için de yüzde 1.34 olacağı belirtildi.

Citibank, yüzde 0.99'dan başlayan faiz ile sunuyor:

Citibank, yüzde 0.99'dan başlayan faiz oranları ile bayram dönemine özel kredi paketi sunuyor. Citibank tarafından sunulan ve maksimum kredi tutarı 3 bin TL olan bu kredilerden yüzde 0.99'dan başlayan faiz oranları, 99 TL masraf ve 12 ay vade ile yararlanılacağı duyuruldu. Citibank Türkiye Tüketici Kredileri ve Pazarlama Bölüm Başkanı Enis Kurtoğlu: "Bireysel bankacılık alanında krediler önem kazanmaya devam ediyor. Müşterilerimizin beklentileri ve ihtiyaçları yönünde ürün yelpazemizi yeni kredi paketleri ile genişletiyoruz. Bayram dönemine özel %0.99'dan başlayan faiz oranları ile sunduğumuz yeni kredi paketinden yararlanmak isteyen müşterilerimiz, şubelerimiz ve kredi merkezlerimizin yanı sıra, telefon bankacılığı ve internet bankacılığı gibi son yıllarda kullanımı hızla artan kanallardan da başvuru yapabiliyor" dedi.

Anadolubank'ın kredisi işsizlik sigortası hediyeli:

Anadolubank, Şeker Bayramı alışverişi, okul masrafları ve kışlık hazırlıklar için ''Bayram Ettiren Kredi'' adı altında bir kredi paketi hazırladı. Anadolubank'tan yapılan açıklamada, tutarı ne olursa olsun 90 lira sabit komisyonlu, yüzde 1.49 sabit faizli ve 36 aya kadar vade seçenekli kredinin, işsizlik sigortası hediyeli olduğu kaydedildi.

kurtlar vadisi pusu ne zaman başlayacak?



Bir çok kişi tarafından izlenen Kurtlar Vadisi Pusu farklı kanalların diziyi alma çabaları ve polemiklerle dolu zamanlar geçirmişti bir süre.Artık herkes merak içinde yeni sezonun ne zaman başlayacağını bekliyor.

Bu konu hakkında Kurtlar Vadisi'nin Büyük İskenderi bazı tüyolar verdi:

Kurtlar Vadisi Pusu'da İskender Büyük'ü oynayan Musa Uzunlar, Gladio filmini 21 Ağustos'ta bitirdiklerini belirterek bir haftadır da dinlendiğini anlattı.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun ise 15 Eylül'de çekimlerine başlayacaklarını söyleyen Musa Uzunlar, dizinin akıbeti için "Ben de bilmiyorum" diye konuştu. Uzunlar, dizinin yayın tarihi hakkında kesin bir bilgisi olmamakla beraber, çekimlere başlamalarından bir kaç hafta sonra yayınlanabileceğini belirtti.

SENARYOYU BİZ DE ÇEKİMDEN ÖNCE ALIYORUZ

Senaryoyu bir hafta veya çekime başlama sürecinde aldıklarını belirten Musa Uzunlar, bunun sete hazırlanmasını da çok fazla etkilemediğini söyledi. Uzunlar, "Karakter oturduktan sonra çok fazla bir şey değişmiyor. Çünkü çizgisi belli olan karakterin değişik olaylar içerisindeki halleri görüyoruz...Kendi adıma etkilenmiyorum" dedi.

O SES TONUNU NASIL OTURTTU?

Bölümler geldikçe karakterle yavaş yavaş tanışıp zenginleştiğini anlatan Musa Uzunlar, karakterin ses tonunu nasıl oturttuğuyla ilgili bir soruya "Başlangıçta şeker hastası olması, o zayaflığı, o yaşamışlığı bana o sesi hissettirdi" dedi. Musa Uzunlar, askerlik yaparken bir üsteğmeninin sesini anımsayıp ondan esinlendiğini ifade etti.

Musa Uzunlar, "Zannediyorum tutuldu ve çok da konuşuldu" dedi. Sesini o şekilde kullanmasının tiyatroda zor olabileceğini ancak dizide bu sorunu yaşamadığını belirten Uzunlar, "Bazen bana yardımcı da oluyor. Çünkü sesimi akort etmeden sahneye başlamıyorum" dedi.

ÖZEL HAYATIYLA İLGİLİ SORUYA NE DEDİ?

Bu arada Musa Uzunlar, dizide kızı Funda'yı oynayan İpek Karapınar ile aşk yaşadığıyla ilgili haberlerin sorulması üzerine açıklama yapmaktan kaçındı.

Saba Tümer'in medyaya yansıyan haberleri hatırlatması üzerine "Dizide kızımı oynuyor fakat benim sadece yaptığım işte kalıp, özel hayatımın çok farklı olmasından ve bunu da kimseyi ilgilendirmemesinin yanındayım, yaşanan herşeyin" diye konuştu.

Konuğunun konuşmakta zorlandığını farkeden Saba Tümer, bir itirafta da bulunarak yalan haber olduğunu sandığı için sorduğunu söyledi. Musa Uzunlar ise "Yalan ya da doğru diye bir cevap vermiyorum. Öyle bir haber çıktı sadece" ifadesini kullandı.

Tümer de konuğunu daha fazla zorlamayarak konuyu değiştirdi.

Dizinin yayın haklarını satın alan Star Tv yeni sezon tanıtım videosunu yayınladı.Kurtlar Vadisi Pusu Ekim ayında izleyicisiyle buluşacak.

Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon tanıtım fragmanı:




ey aşk nerdesin dizisi



Atv ekranlarının sevilen dizisi haline gelen ey aşk nerdesin dizisi hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyunuz.




Ey Aşk Nerdesin?


ATV’nin yeni dizisi “Ey Aşk Nerdesin” Ağustos’ta başladı.

Kadınlarla Erkekler arasındaki çatışma hiç bir zaman bitmez. Ne zaman birleşseler ayrılmak için mutlaka bir neden bulurlar! Çünkü eşit olsalarda farklı olduklarını kabullenemiyorlar.

30 yaşında üç şehirli kız arkadaş ve onların sevgilileri etrafında dönen hikaye bu çatışmayı mizahi bir bakış açısıyla ele alıyor.

“Ey Aşk Nerdesin” kadınların birbirlerine, kadınların erkeklere ve erkeklerin kadınlara neler yaptığını eğlenceli bir dille anlatıyor.

Ey Aşk Nerdesin Dizisi son jenerik “Sen ve Ben” şarkısını seslendirenler, Yasemin, Enis-Bora Yalçınduran.

OYUNCULAR
BURÇİN TERZİOĞLU(ZELİŞ)
TAYANÇ AYAYDIN (SERDAR)
FUSÜN DEMİREL (SÜHEYLA)
GÖRKEM YELTAN (CEYDA)
SERKAN KESKİN (FERHAT)
OZAN OSMANPAŞAOĞLU (HAKAN)
METİN ÇOŞKUN (NECATİ)
ERMAN OKAY (KUDRET)
GÜLDEN AVŞAROĞLU (HANDE)
BERKE HÜRCAN (TUNÇ)
ŞEBNEM DİLLİGİL (SUZİ)
ŞENER KÖKKAYA (KAMİL)
BARIŞ BAŞAR (BAHADIR)
ŞENAY AKSOY (ŞİRİN)

YÖNETMEN
EMRE KABAKUŞAK

YAPIMCI
F. SERKAN ACAR
KADİR SÖZEN

SENARİST
ARZU BİROL
ASLI AYHAN

UYGULAYICI YAPIMCI
M. SERKAN TURHAN

GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ
RİCO

YAPIM KOORDİNATÖRÜ
BURCU ONGAN

MÜZİK
CAFER İŞLEYEN
DENİZ BAYRAK

Ey Aşk Nerdesin 4.Bölüm Fragmanı


 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie