27 Kasım 2009 Cuma

Tür : Gerilim / Korku

Gösterim Tarihi : 28 Ağustos 2009

Yaş Sınırı : +18

Yönetmen : David R. Ellis

Senaryo : David R. Ellis , Eric Bress , Jeffrey Reddick

Görüntü Yönetmeni : Glen Macpherson

Müzik : Brian Tyler

Yapım : 2009, ABD

Oyuncular Krista Allen (Ally) , Nick Zano (Hunt) , Mykelti Williamson , Shantel VanSanten (Lori) , Bobby Campo (Nick) , Stephanie Honore (Gearhead’s Girlfriend)

Filmin Konusu:Nick ve arkadaşları bir hafta sonu araba yarışı seyretmeye gittiklerinde, gözünün önüne birkaç dakika içinde olacak facia canlandığında arkadaşlarını apar topar toplayıp dışarı çıkartır.

Arkadaşları ne olduğunu anlayamadan Nick’in öngördüğü olaylar gerçekleşir.

Onlar ve orda olması gereken birkaç kişi daha kurtulmuştur. Ama kaderden ne kadar süre kaçabileceklerdir?

Tür : Aksiyon, Korku

Yönetmen : Colin Theys

Senaryo : Christian Pindar, Gregory C. Parker, online film izle , John Doolan

Müzik :Matthew Llewellyn

Yapım : 2008 ~ ABD

Filmin Konusu: Bilinmeyen bir yaratıgın ses dalgalarını kullanarak, bahar kampı için gelen bir grup genci takip ederek onların hayaller kurmalarına sebep olacaktır..Hayatta kalanlar terkedilmiş bir çiftlikte hiç bir iletişim aleti olmadan kapana kısılmıştır..Şimdi, bu yaratıktan kurtulmak için plan yapmaları gerekecektir..Banshee!! bir İrlanda efsanesinden esinlenerek yapılmıştır..

Tür:Romantik Komedi

Gösterim Tarihi:12 Haziran 2009

Yönetmen:John Hamburg

Senaryo: John Hamburg

Görüntü yönetmeni: Lawrence Sher

Oyuncular:Oyuncular : Paul Rudd (Peter Klaven) , Rashida Jones (Zooey) , Sarah Burns (Hailey) , Greg Levine (Haileynin Sevgilisi) , Jaime Pressly (Denise) , Jon Favreau (Barry) , Jason Segel (Sydney Fife)

Filmin konusu :Peter, Zooey ile evlenmek üzeredir ancak nikâhında sağdıçlık yapacak erkek arkadaşı olmadığını fark eder. Bunun üzerine bir sürü erkekle dostluklar kurmaya çalışır. Sonunda Sydney ile arasında sağlam bir dostluk ortamı oluşur. Ancak iki erkeğin birbirine yakınlaşması hızlandıkça Peter’in Zooey ile ilişkisinde sorunlar başlar. Peter bir tercih yapmak zorundadır. Ya nişanlısını, ya da yeni bulduğu “kardeşini” seçecektir

İşkence Odası Filmi Fragmanı - Martyrs Fİlmi Konusu

IMDb:7,0

Tür : Korku / Dram

Gösterim Tarihi : 1 Mayıs 2009

Yaş Sınırı : 18+

Yönetmen : Pascal Laugier

Senaryo : Pascal Laugier

Görüntü Yönetmeni : Stéphane Martin , bedava film izle , Nathalie Moliavko-Visotzky

Müzik : Alex Cortés , Willie Cortés

Yapım : 2008, Fransa / Kanada , 97 dk.

Oyuncular:Morjana Alaoui (Anna) , Mylène Jampanoï (Lucie) , Catherine Bégin (Matmazel) , Robert Toupin (Baba) , Patricia Tulasne (Anne)

Konusu:1970’lerin başında, Fransa’dayız. Birkaç ay önce kaybolan 10 yaşındaki küçük kız Lucie yolda başıboş dolaşırken bulunuyor. Vücuduna şiddet uygulanmış fakat hiçbir cinsel taciz izi yok ve kaçırılma nedenleri bir türlü açıklanamıyor.

Şokta, kelimelerini kaybetmiş Lucie, bir hastaneye kaldırılıyor ve orada kendi yaşında Anna adında bir kızla arkadaş oluyor. indirmeden film izle

15 sene sonra… Sıradan bir ailenin kapısı çalar. Evin babası kapıyı açar ve elinde av tüfeğiyle bekleyen Lucie’yi karşısında bulur. İşkencecisini bulduğuna ikna olan Lucie tetiği çeker.

Hit Fransız korku filmi, sert sahneleri kadar, farklı bir kurguya sahip olan senaryosuyla da ilgi çekiyor. Türün meraklılarından tam not aldı.

Albino Farm Filmi Fragmanı - Albino Çiftliği Filmi Konusu

Tür:Korku

Yönetmen:Joe Anderson, Sean Mcewen

Senaryo:Joe Anderson, Sean Mcewen

Yapımcı:Joe Anderson, Jason Stewart, Rachelle Ryan, Sean Mcewen

Görüntü Yönetmeni:Rene Jung

Müzik:Scott Rockenfield

Süre:1 saat 25 dk

Filmin Konusu:Okul ödevleri için Ozark Dağlarını araştıran bir grup kolej öğrencisinin oradaki ürkütücü ve garip kırmızı boyunlu mağara yaşayanlayrıyla olan mücadelelerini içeren bir korku filmi…

Across The Hall Filmi Fragmanı,Across The Hall Fİlmi Konusu

Yapım:2009 ~ ABD

Tür:Gerilim

Yönetmen:Alex Merkin

Senaryo:Jesse Mittelstadt, Alex Merkin, Julien Schwab

Yapımcı:Ari Palitz, Jeff Bowler, Steven Bowler, Elton Brand, Marco Garibaldi, Bret Saxon

Müzik:Bobby Tahouri


Filmin konusu:Normal, sıradan bir gece yaşayan Julian; en yakın arkadaşı Terry’den tüyler ürpertici bir telefon alır. Terry, telefonda aldatıldığı nişanlısının aynı otelde onu takip ettiğini söylemektedir ve bunu engellemek için silahını yanına alıp onu engelleyeceğini söyler. Julian’ın tek amacı Terry’yi büyük bir felaketten kurtarmaktır.

Hız Yolu Filmi Fragmanı,Hız Yolu Filmi Konusu

Yapım:2009 ~ ABD

Tür:Aksiyon, Dram

Yönetmen:David Betances

Senaryo:Sevier Crespo, David Betances, online izle

Yapımcı:Steven Bauer, Sevier Crespo, Edwin Licona, Dina Almeida

Görüntü Yönetmeni:Jeff Carolan

Süre:1 saat 28 dk

Güz Sancısı Filmi Fragmanı,Güz Sancısı Filmi Konusu

Tür : Dram

Gösterim Tarihi : 23 Ocak 2009

Yönetmen : Tomris Giritlioğlu

Senaryo : Nilgün Öneş , Etyen Mahçupyan , Yılmaz Karakoyunlu (Kitap)

Yapım : 2008, , 112 dk.

Oyuncular : Murat Yıldırım (Behçet) , Beren Saat (Elena) , Okan Yalabık , Belçim Bilgin Erdoğan (Nemika) , İlker Aksum , Hüseyin Avni Danyal (Kenan Bey) , full sinema izle , Umut Kurt , Avni Yalçın , Tuncel Kurtiz (Kamil Efendi) , Zeliha Berksoy

Filmin konusu : Babası milliyetçi, zengin bir toprak ağası olan Behçet, babasının bağlantıları ve isteğiyle siyasete adım atar. Bu dünyadaki bazı gelişmeleri kendi ahlak yapısına uygun bulmayan Behçet yine de kendi milliyetçiliğinin bakış açısını doğru bulmaktadır.

Behçet Türk milletinin Batılılarca kuşatıldığına ve bunun bariz kanıtının Kıbrıs’la ilgili olayların olduğuna inanıyordur. Tüm bu siyasetteki ve -baba faktörüyle- kendi hayatındaki yaşadığı ağır gerilim ortamında komşu Rum kızı Elena’ya aşık olmuştur. Bu aşkın ilerlediği günler onları 6 Eylül 1955 sabahına da yakınlaştırır.

Çemberimde Gül Oya, Hatırla Sevgili gibi ülkemizde büyük başarılara imza atmış dönem dizilerinden sonra Tomris Giritlioğlu, sinemaya verdiği 10 yıllık bir aradan sonra 1955 İstanbul’unun fiziki ve ruhsal atmosferini en ince ayrıntısını dikkate alarak yansıttığı ve Suyun Öte Yanı ve Salkım Hanım’ın Taneleri ‘nden sonra tematik üçlemenin son filmi olan Güz Sancısı ile beyazperdede.

Kural Ötesi Filmi Fragmanı,Kural Ötesi Filmi Konusu

IMDB Puanı:6.7/10

Yapım:2002 ~ ABD

Tür:Dram, Romantik

Yönetmen:Roger Avary

Senaryo:Roger Avary

Senaryo (Kitap):Bret Easton Ellis

Yapımcı:Greg Shapiro

Görüntü Yönetmeni:Robert Brinkman


Konusu:Roger Avary, 80′lerde aynı video dükkanında beraber çalıştığı Quentin Tarantino’nun Rezervuar Köpekleri filminde “radyo diyaloglarının yazarı” olarak girdiği sinema dünyasında, kısıtlı bir çevre tarafından, özellikle de Mr. Stitch isimli bilimkurgu televizyon filmiyle tanınıyor.

Yönetmen senaryoyu Amerikan Sapığı romanının yazarı Bret Easton Ellis ile birlikte onun romanından uyarlamış.

Merkezine Wall Street’te çalışan Patrick Bateman’in kardeşi uyuşturucu satıcısı Sean Bateman’i koyan film, kampüs içinde yaşanan karışık cinselliği anlatan bir kolej filmi.

Havar Filmi Fragmanı,Havar Filmi Konusu

Yapım:Türkiye

Tür:Dram

Yönetmen:Mehmet Güleryüz

Senaryo:Feza Sınar

Görüntü Yönetmeni:Sadık İncesu

Dağıtım:Tiglon

Süre:1 saat 20 dk

Gösterim Tarihi:20 Şubat 2009 (Türkiye)

Filmin Konusu: Genç kızların peşpeşe gelen intiharlarıyla dikkat çeken Batman’daki intiharların bir kısmının namus cinayeti olduğu sonradan anlaşıldı.Güzel Havar’ın komşu köyden bir gençle yakınlaştığı dedikodusu, onunla evlenme hakkına sahip olan amcasının oğlu Şehmus’u kızdırır.Şehmus, Havar’ın babasına baskı yaparak kızın öldürülmesini teşvik eder. Artık Havar kurban, babası ise cellat olmuştur.

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie