8 Mart 2009 Pazar

Insy Televizyon ve Mesajlaşma S60v3 S60V5 SymBian 9.1/9.2/9.3/9.4 ApplicaTion

Insy Televizyon ve Mesajlaşma S60v3 S60V5 SymBian 9.1/9.2/9.3/9.4 ApplicaTion
Nokia 5800 XpressMusic / Nokia n97
alt

Insy televizyon doğrusal olmayan sinyallerini televizyon kavramının ilk uygulamasıdır. Bu ilk sürüm esas video mesajlaşma uygulaması olarak hayata sahiptir. Bir cep telefonundan diğerine ücretsiz canlı video mesaj göndermeniz mümkün Eğer, o zaman zaten Insy TV hakkında ne olduğunu anladığınızda merak.

Ve bu tüm Insy da yapabilirsiniz. Yayın dünyanın diğer güzel bir özelliği ilk sürümünde bulunmaktadır. Paylaşmaya karar verdik Eğlenceli ve toplumun diğer üyeleri izlemek eğlenceli olurdu. Ve her zaman canlı veya önceden gönderebilir-yüklenen video klipler. Profesyonel televizyon yapımları yakında Insy TV parçası olacak: tercih ettiğiniz kanalları, spor gösterileri ve temel ekonomik ve sosyal haberler, tüm TVBox kullanılabilir olacaktır.

Modern cep telefonları, internete bağlı bir doğrusal olmayan sinyallerini televizyon sisteminin uygulanması için ideal bir destek gösterir. Hepsi gerekli özellikleri: nispeten büyük ekran, hava, video kamera ve kalite ile yüksek hızlı Internet bağlantısı hoparlör var. Ve çoğu, bunlar mobil kişisel cihazlar beri sahiplerinin en yakın zaman ve hemen hemen her yerde ve bunları bulamazsınız...

inDir

Ludimate Sensible Sudoku2 v.2.02.9 S60v3 S60v5 SymbianOS9.x Game

Ludimate Sensible Sudoku2 v.2.02.9 S60v3 S60v5 SymbianOS9.x Game
Nokia 5800 XpressMusic / Nokia N97 Uygulama
alt alt
The most enjoyable Sudoku with a pleasant interface, elegant audio and engaging gameplay.

Sensible Sudoku includes everything that makes playing Sudoku on a mobile a truly enjoyable experience: pencil marks, hints, undo and auto-save. Play it anytime and anywhere - forget about those limited newspaper Sudokus...
Sensible Sudoku includes millions of puzzles that can be played in multiple difficulty levels, with a pleasant interface and elegant audio. Have a great time with Sensible Sudoku!
  • Millions of Sudokus with unique solutions: all you need is logic, no guessing required.
  • Five difficulty settings to match your skills, from Very Easy to Extreme level.
  • Track your Sudoku solving times and compete with others
  • Includes 14 Sudoku board skins with a range of visual styles from formal to exuberant.
  • Includes pencil marks to allow annotations.
  • Comprehensive Sudoku statistics.
  • Can be played with wrong numbers not allowed (more fun) or allowed (harder).
  • Includes options to check for and undo wrong numbers.
  • Includes simple and full hints as well as a pencil-all option.
  • Auto Save/Restore game: peacefully play Sudoku as you go, when you can.
  • Optimized for one-hand use: enter numbers with the joystick/cursor, stylus or keyboard.
  • Elegant audio effects designed for a pleasant experience.
  • Secure online ordering: unlock code is immediately sent with purchase
Ludimate.Sensible.Sudoku2.v.2.02.9.S60v3.S60v5.SymbianOS9.x.rar

Ludimate.Sensible.Sudoku2.v.2.02.9.S60v3.S60v5.SymbianOS9.x..rar

Fingertip Access Ultimate SMS v 2.4.1 S60v5 SymbianOS9 Nokia 5800 Xpressmusic

Fingertip Access Ultimate SMS v 2.4.1 S60v5 SymbianOS9 Nokia 5800 Xpressmusic

Ultimate SMS satisfies all your SMS sending/receiving needs. It keeps all your SMS messages private and safe on your phone. It schedules automatic SMS sending for you. It filters out unwanted SMS by senders and contents you specify. It notifies you of new incoming SMS using customized alert tones for different phone numbers / contacts of your choice. It also can send encrypted SMS to people in a list of you own. It lets you create template SMS and assign hotkeys to those templates so that you send a predefined SMS by simply pressing some keys on your phone screen. It groups all your messages into conversation thread based on senders and receivers so that you can view messages in context. It also reminds you of unread SMS periodically.
With Ultimate SMS, you can also export all your incoming and outgoing SMS on your phone to a text file. All your incoming and outgoing messages are encrypted inside some internal database, and no body, no other applications can access those messages.

New in Version 2.4

1. ;Arbitrary interval; schedule , such as sending SMS every 5 minutes, every hour.
2. "Arbitrary count" schedule, such as send a SMS 50 times.
3. Allow phone built-in acc sounds for incoming alert.
4. You can also use your own alert tone files by just copying wav, mp3, acc, rng or midi files to C:\Data\UltimateSMS or E:\Data\UltimateSMS folder on your phone, depending where you install the software.
5. Support touch screen phones such as Nokia 5800

* Bütün SMS mesajlarınızı güvende ve özel tutun. Uygulama ile bütün SMS mesajlarınız şifrelenir ve başka hiç bir uygulama ile açılamaz. Sadece belirlediğiniz şifreyi girerek bu uygulama ile açabilirsiniz.

* Schedule SMS messages.(Zamanlı SMS mesajlar) Bu seçenek ile telefonunuzda zamanlı gönderilmek üzere istediğiniz kadar SMS mesajı düzenleyebilirsiniz. Bu mesajları siterseniz tek bir defa yollayabilir, veya belirli zaman dilimlerinde sürekli gönderebilirsiniz. Mesela her pazar, her pazartesi yada her günün belirli zaman dilimleri gibi.

* Make template messages. (Hazır mesajlar yapmak) Bu seçenek ile kullanıma hazır mesajlar oluştuabilirsiniz. İhtiyacınız olduğunda kısa yol tuşuna bastığınızda mesajınız gönderilir. Kolay ve hızlı! Hazır mesajlara aynı zamanda Mesaj editöründen ulaşabilirsiniz.

* Group SMS in threaded conversations. (Aynı pencerede SMSleri gruplandırmak) Aynı numaradan gelen veya aynı numaraya giden bütün mesajlarınız aynı konuşma başlığında organize edilir ve siz bunları birarada görüntüleyebilirsiniz.

* Filter unwanted SMS. (İstenmeyen SMS leri filtrelemek) Kendi filtreleme kurallarınızı belirleyebilirsiniz ve istemediğiniz mesajlarınızla uğraşmak zorunda kalmazsınız. Bu sayede vaktinizi boşa harcamamış olursunuz.

* Customize alert tones. (Uyarı tonlarını kişiselleştirmek) Farklı numaralardan gelen mesajlar için farklı mesaj zil sesi tonları atayabilirsiniz ve böylece mesajın kimden geldiğini bilebilirsiniz.

* Send SMS by hotkey. (SMSleri kısayol tuşu ile göndermek) Hazır bir mesaj için kısayol düzenleyebilirsiniz. Ve istediğiniz zaman bu kısayola basitçe basarak mesajınızı yollayabilirsiniz. Aynı zamanda istediğiniz zaman 0 tuşuna basarak SMS editörü de getirebilirsiniz.

* Encrypt outgoing messages. (Giden mesajları kriptolayın) Bu seçenek ile giden mesajlarınızı kriptolayabilirsiniz. Bu sayede sadece bu uygulamayı kullanan kullanıcı mesajınızı okuyabilir.

* Dial mobile number. (Telefon numarasını aramak) Uygulama içerisinden direk SMS ile gelen telefon numarasını arayabilirsiniz.

* Add a mobile number to contact book. (Rehbere bir numara eklemek) Direk uygulamadan, gelen SMS deki veya SMS içerisindeki telefon numarasını rehberinize kaydedebilirsiniz.

* Allow long messages. (Uzun mesajlara izin vermek) Uygulama otomatik olarak SMS boyutundan uzun birden çoklu mesajları görüntülemenizi olanak uygulama üzerinden sağlar.

* Export messages. (Mesajları yedeklemek) Gelen ve giden mesajlarınızı bir text dosyası olarak yedekleyebilirsiniz.

* Import messages. (Mesajları uygulamaya taşımak) Bütün mesajlarınızı uygulama içerisine taşıyabilirsiniz. Böylece bütün mesjlarınız güvende ve özel olur.

Unsigned Bir uygulamadır..

İndir Alternatif

Adobe PDF Reader for Nokia 5800 Xpress Music S60v5

Adobe PDF Reader for Nokia 5800 Xpress Music
S60v5
SymbianOs 9.4


İndir Alternatif Link

Merriam-Webster's Medical Dictionary S60v5 SymbianOS9.4 Signed ( İngilizce Tıbbi kontrol sözlüğü )

Merriam-Webster's Medical Dictionary S60v5 SymbianOS9.4 Signed Serial Included

Dictionary database is powered by Merriam-Webster Inc.

English Medical dictionary contains 35,000 entries. Your comprehensive guide to the essential language of medicine. Covers brand names and generic equivalents of common drugs.

Merriam-Webster Medical dictionary for S60 5th Edition is the most comprehensive guide to the essential language of medicine containing the high-quality dictionary databases from Merriam-Webster America's leading and most distinguished language reference publisher with 39,000+ entries and 59,000+ words definitions and covers brand names and generic equivalents of common drugs.

İngilizce Tıbbi kontrol sözlüğü, 35,000 giriş içerir. Ilacın önemli diline kapsamlı rehberin. Ortak ilaçlar kapaklar marka adları ve genetik Özellikleri.

S60 5th için Merriam-Webster Tıbbi kontrol sözlüğü, ortak ilaçların 39,000+ girişi ve 59,000+ sözcük tanımı ve kapaklar marka adları ile Merriam-Webster Amerika'nın leadingden yüksek-nitelik sözlük veritabanılarını ilaç içerenin önemli diline en kapsamlı rehber ve en tanınmış dil başvuru yayımlayıcısı ve generic denklikleridir.
Türkçe Çevirisi Cümle Çevirisi Tarafından Yapılmıştır Düşük Cümleler Vardır:)


İndir Alternatif Link

PopCap Peggle S60v5 Nokia 5800 xpressmusic Nokia N97 Java Games

PopCap Peggle S60v5 Nokia 5800 xpressmusic Nokia N97 Java Games
360x640 Java Games Full Screen



İndir Alternatif Link

Pirate Ship Battles S60v5 Nokia 5800 xpressmusic Java Game

Pirate Ship Battles S60v5 Nokia 5800 xpressmusic Nokia N97 Java Games



A pirate-filled adventure with classic ship
battle gameplay, 12 fleets with special skills!

Discover a pirate-filled adventure that combines classic ship battle gameplay with a thrilling quest across the Caribbean – navigate through islands, battling pirates with up to 12 different fearsome fleets with special skills. Includes 14 characters, special AI controlled pirates and a classic ship battle multiplayer mode!

İndir Alternatif Link
 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie