21 Aralık 2009 Pazartesi

fetih 1453 filmi




İstanbul'un fethi ile ilgili yapılmayan bir şey kalmadı.Şimdide İstanbul'un fethi sinemaya geliyor.İstanbul'un fethi hakkında neler yapılmadı ki; kitaplar yazıldı, Topkapı'da 1453 Panorama Müzesi açıldı, çocuklar için çizgi film tarzında animasyonlar yapıldı.

Tek eksik vardı oda sinema filmiydi.Artık oda var.Fatih Aksoy "Fetih 1453" adında sinema filmi yaptı.Film şimdiden adından fazlaca söz ettirmeye başladı bile.Fatih Aksoy'un yapımcılığını üstlendiği film sinemaları tıka basa doldurup gişe rekorları kırmayı amaçlıyor.

Faruk Aksoy’un yaptığı bu dramatize belgesel “Fetih 1453” 5 Mart 2010’da sinemalarda gösterime girecek.Fetih 1453 filminin danışmanlarından biri de tarihçi Halil İnalcık.

Fatih Aksoy, “Bu filmle Türk sinemasının çıtasını yukarı çıkaracağız, çekeceğiz” diyor. ”Fetih 1453” filminde 2. Mehmet’in (Fatih Sultan Mehmet’in) çocukluk dönemi ve Molla Gürani’nin Fatih Sultan Mehmet'e verdiği eğitim süreci de konu edilecek.Filmin ana bölümü ise 1451’de Fetih planlarının yapılmaya başlanmasından, İstanbul’un Türkler tarafından fethedilmesine kadar ki dönem olacak.

İşte 1453 Filmi Fragmanı:
 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie