13 Eylül 2009 Pazar

Şıklık ve sadeliğin buluştuğu fare

Genius’un kablolu optik fare ailesinin yeni üyesi ScrollToo 200, son derece sade tasarımı ve şıklığıyla dikkat çekiyor. Hem Windows Vista hem de Mac OS X ile tam uyumlu olan ScrollToo 200, avuç içine tam oturan oval tasarımıyla rahat bir kullanım sunuyor. Her iki elle de kullanabileceğiniz şekilde tasarlanmış olan ScrollToo 200’ün gelişmiş optik algılayıcısı 1200 dpi çözünürlük değerinde çalışıyor. Piyasada bulunan düşük çözünürlüklü sıradan optik farelerden çok daha yüksek izleme performansı sunan ScrollToo 200 ayrıca önemli bir teknolojik yeniliği de sahip. Genius tarafından geliştirilip patenti alınan Magic Roller teknolojisini kullanılarak üretilmiş olan ScrollToo 200 ile üzerinde çalıştığınız dokümanlarda ve Web sitelerinde çok daha etkili bir şekilde gezinmeniz mümkün. Bilgisayarınıza USB arayüzünden bağlayabileceğiniz ScrollToo 200’ün kaydırma tekerleği aynı zamanda üçüncü tuş görevini de görüyor. Ekstra fonksiyonları yerine getiren tuşlardan ve karmaşık kullanım detaylarından tamamen uzak durularak üretilmiş olan ScrollToo 200 sadelik arayanlara hitap ediyor. Sağlam, şık ve sade ScrollToo 200’ü akik siyah ve doğal beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle teknoloji marketlerinde bulabilirsiniz. Kaynak : Cnet Türkiye

Kapatılabilecek Vista özellikleri

Meslek Sırrı PC Word editörlerinden bilgisayar dünyası ile ilgili sırlar Kapatılabilecek Vista özellikleri Vista'daki gereksiz özelliklerden kurtulup bilgisayarınızı hızlandırmanın yollarını açıklıyoruz. Vista, şişkinlik demek! Windows'un en yeni versiyonu birçok kod içeriyor, (önceki Windows versiyonlarında olduğundan daha çok miktarda) ve bunların bazıları gerçekten gereksiz kodlar. Bu fazla kodlar işletim sisteminin yavaşlamasına sebep oluyor. Bilgisayarınızın performansını, bu ihtiyaç duyulmayan özellikleri devre dışı bırakarak geri kazanabilirsiniz. Hemen kapatılabilecek bir düzine Vista özelliği tespit ettik. Bunlardan bazıları, görüntü performansınızı etkileyen gösterişli özellikler, diğerleri ise hafızayı gerektiğinden çok daha fazla yiyen tercihe bağlı programlar. Bu özelliklerin birkaçı aslında oldukça işe yarar olduğu halde, bilgisayarınızı batağa saplamakta büyük rol oynar. Sayacağımız özellikleri gerçekten hemen şu anda öldürmeniz mi gerekiyor? Bu durum, bilgisayarınıza, çalışma alışkanlıklarınıza ve zevklerinize bağlı. (Ofiste Vista kullanan arkadaşlar kendi bilgisayarlarında bunlardan sadece yedi-sekiz adetini ilk edapta devre dışı bıraktı.) Temkinli olmak adına bu programları kapatmadan önce kendinize bir geri yükleme noktası belirleyin. Bu sayede makinenizi mevcut durumuna hemen geri döndürebilirsiniz. Yaptığınız değişikliği sevip sevmediğinize karar vermeniz gerek. Geri yükleme noktası oluşturabilmek için, Başlat'a tıklayın, arama alanına sysdm.cpl yazın ve 'a basın. Sırasıyla, Sistem Koruma ve Yarat'ı seçerek komutları takip edin. Windows geri kalanıyla ilgilenecektir.

Google Chrome 4.0.206.1(Türkçe-Ücretsiz)

PROGRAM HERTÜR HAŞERATI(sivrisinek,hamam böceği v.s) RAHATSIZ EDİCİ FAKAT BİZİM DUYMADIĞIMIZ YÜKSEK FREKANSLI SESLER ÇIKARARAK ÇALIŞIYOR.YENİ VERSİYON VE FREE.


LİNK: (sadece 658 kb dosyayı indirirken flasget ve benzeri dosya indirici kullanmayın)
http://download.thaiware.com/program8/AntiMAL3X.zip
VEYA
http://www.hemenpaylas.com/download/...iMAL3.rar.html

Google Chrome 4.0.206.1(Türkçe-Ücretsiz)


Google Chrome Genel Özellikleri:
Her işlem için tek bir kutu

Adres çubuğuna yazıp hem arama hem de web sayfaları için öneriler alın.


Yeni sekme sayfası

Her yeni sekmeyi açtığınızda, en çok ziyaret edilen siteleri, en çok kullanılan arama motorlarını ve en son yer imi eklenmiş sayfaları ve kapatılan sekmelerin görsel bir örneğini görürsünüz.

En sık ziyaret ettiğiniz sitelerin küçük resimleri

Herhangi bir sekmeden en sevdiğiniz sayfalara ışık hızıyla erişin.
Uygulamalarınız için kısayollar

Sevdiğiniz web uygulamalarını başlatmak için masaüstü kısayolları alın.


Dinamik sekmeler

Yeni pencereler oluşturmak, birden fazla sekmeyi bir pencerede toplamak veya sekmelerinizi istediğiniz şekilde düzenlemek için tarayıcınızdan sekmeleri çabuk ve kolayca taşıyabilirsiniz.
Çökme kontrolü

Kullandığınız her sekme tarayıcıda bağımsız olarak çalışır, bu yüzden bir uygulama çökerse diğerlerini etkilemez.


Gizli mod

Ziyaret ettiğiniz sayfaların Web geçmişinde görünmesini istemiyor musunuz? Özel tarama için gizli modunu seçin.


Güvenli tarama

İnternette kimlik hırsızlığı yaptığından, kötü amaçlı yazılım kullandığından veya güvenli olmadığından şüphelenilen bir web sitesini ziyaret etmek üzereyseniz, Google Chrome sizi uyarır.


Anında yer imleri

Bir web sayfasına yer imi eklemek mi istiyorsunuz? Yalnızca adres çubuğunun sol köşesindeki yıldız simgesini tıklayın.

Ayarları alma

Google Chrome'a geçiş yaptığınızda, mevcut tarayıcınızda kullandığınız tüm yer imlerini ve parolaları kullanabilirsiniz.


Daha kolay indirmeler

Araya giren indirme yöneticisi yok! İndirmenizin durumunu geçerli pencerenin altında izleyebilirsiniz.


Dosya Boyutu: 11,20 MB


Super Webcam Recorder V2.0.0


Webcam Recorder, webcam ve sesli görüşmelerinizi bilgisayarınıza kaydetme olanağı sağlayan muhteşem bir yazılım (AVI/WMV), tamam kayıt amaçlı yazılan bir program olduğu için bir çok ek özelliğide mevcut.

Internet Download Manager 5.18 Build 2



Internet Download Manager dosya indirme hızını arttırarak size zaman kazandıran, yarıda kalan indirme işlemlerinize kaldıkları yerden devam etmenize olanak sağlayan, bünyesinde zamanlama özelliği barındıran ve indirilecek her türlü dosyayı yönetme olanağı sunan bir dosya indirme yöneticisidir.

Bu program ile bağlantınızın kesilmesi sonucunda yarıda kalan download işlemlerinize kaldığı yerden devam edebilir, dosyaları hızlı bir şekilde indirebilir ve ne zaman indirileceğini ayarlayabilirsiniz. Profesyonel bir indirme yöneticisi olan Internet Download Manager FTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerine, proxy sunucularına, güvenlik duvarlarına (firewall), çerezlere (cookie), MP3 ses dosyalarına ve MPEG video içeriklerine destek barındırıyor. Internet Explorer, Firefox ve diğer tüm popüler tarayıcılara entegre olabilen yazılım sorunsuz bir şekilde çalışabiliyor.

Popülerleşen video sitelerinden direkt olarak içerik indirebildiğiniz Internet Download Manager sade ve basit arayüzü ile her türden kullanıcıya hitap ediyor. Birçok alternatif ve ücretsiz dosya indirme yöneticisine ücretli ve profesyonel bir çözüm programı olarak rakip durumunda bulunan yazılım

Yazılımın Genel Özellikleri:
- Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyIE2 ve diğer tüm tarayıcılarla sorunsuz çalışabilme
- Desteklediği tarayıcılarda bir linki tek tıklama ile innDirme
- Hızlı innDirme (üretici, Internet Download Manager'in DAP ve Getright programlarından daha hızlı innDirme yaptığını iddia ediyor.)
- innDirmeyi durdurup, kaldığı yerden devam ettirebilme
- innDirme zamanını belirleme
- Tamamlanan dosyalar için otomatik virüs denetimi
- Özelleştirilebilir arayüz
- Hızlı güncelleme
- Sürükle-Bırak desteği
- İsteğe göre 1-2-4-8 ve 16 kanaldan innDirme yapabilme
- ZIP önizleme
- FTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerini destekleme
- Olaylarda ses çıkartabilme
- Komut dizisi kullanabilme

Yazılımın Bu Sürümündeki Değişiklikler:

- Windows Vista desteği eklendi.
- YouTube, Google Video ve MySpaceTV gibi video paylaşım sitelerinden FLV uzantılı videoları innDirebilme özelliği eklendi.
- Mozilla tabanlı tarayıcılardan dosya innDirmek için Mozilla eklentisi eklendi.
- MMS protokol desteği eklendi.
- Tarayıcı entegrasyonu geliştirildi.
- Araç çubuğu geliştirildi.
- İnnDirme teknolojisi yeniden tasarlandı ve geliştirildi.

DOWNLOAD

http://www.internetdownloadmanager.com/

TÜRKÇE YAMASI
http://www.internetdownloadmanager.c...ges/idm_tr.zip

SUPERAntiSpyware Professional 4.28.1010

SUPERAntiSpyware, çok boyutlu tarama teknolojisi ve işlemci sorgulama teknolojisi ile yeni jenerasyon bir casus veya reklam yazılımı silme programıdır. 1.000.000'dan fazla casus yazılımı bulup silerek sisteminizi korur. Kesilmiş internet bağlantınızı onarır, masaüstünüzün zararlı yazılımlar tarafından zarar görmesini engeller, sistem kayıtlarını düzenler ve görev yönetimi görevini üstlenerek bu bölümlere bulaşması kuvvetle muhtemel olan casus yazılımları bulur ve yokeder. Sabit diskinizin komple veya özelleştirilmiş taramasını yapar, harici sürücüler, bellek kayıtları, kişisel dosyaları güvenli kalmaları için sürekli tarar. Spyware, adware, malware, truva atları, dialer, solucanlar, keylogger'lar ve hijacker'ları tarayarak bulabilen bu ücretsiz program ile bilgisayarınız zararlı yazılımların kurbanı olamayacak. Sisteminize sızmaya çalışan bu çeşit zararlı yazılımları anında tespit ederek yüklenme ve tekrar yüklenme işlemlerini engeller. Direct Disk Access(Direkt Sürücü Erişimi) özelliği sayesinde diğer programların göremediği rootkitleri de görebilen bu ücretsiz program ile artık hiçbir zararlı yazılımdan korkmanıza gerek kalmayacak.
Önemli! Ücretsiz versiyonun aksine bu gelişmiş profesyonel versiyonda otomatik tarama özelliği, sistem açılışı ve kapanışı esnasında sisteme varar vermeye çalışan yazılımlara karşı koruma, kayıt defteri koruması, otomatik güncellemeler, gerçek zamanlı engellemeler gibi gelişmiş özellikler bulunmaktadır.



15 Günlük Deneme Sürümüdür
İNDİR
 

Avira AntiVir PersonalEdition Classic 7 6.36.00.11

Antivir, bir anti-virüs yazılımı. Oldukça fazla tanınan bu yazılım oldukça da marifetli aslında. Gelin Antivir Personal Edition'a kısaca bir göz atalım.

Antivir Personal Edition'un Özellikleri:
# Virüsleri sisteminize zarar vermeden kaldırabilir. (Disinfect özelliği)
# Virüsleri sisteminize zarar vermeden dosya ile birlikte silebilir. (Delete Özelliği)
# Virüsleri sisteminize zarar vermeden dosya ile birlikten karantinaya alabilir. (Karantina Özelliği).....
# Solucanları silebilir ya da karantinaya alabilir tabi temizleyebilirde. Fakat bazı solucanlar konusunda pek de etkili değil.
# İnternetten her hafta güncelleme desteği.(Update)
# Araç çubuğunda çalışabilme özelliği (Real-Time arama)
# Windows'un açılışında sistem ile beraber çalışma.
# Güncelleme konusunda otamatik takip desteği.
# Yapılan aramalar konusunda ayrıntılı rapor özelliği.
# Yapılan tüm aramalar hakkındaki raporların tutulduğu kayıt hafızası.
# Arayacağınız bölümleri otamatik olarak ya da kendi isteğinize göre seçebilme özelliği gibi marifetler mevcut programımızda.

Günümüzdeki güncel virüslerden tutunda eski virüslere kadar tümünü bulabiliyor. Hatta buna piyasada bulunan virüslerin %99 desek yeridir. Bu arama gücünü ise internetten güncelleme desteği sayesinde kazanıyor. (Update)

Antivir, ücretli yazılımlar ile başa çıkabilecek kadar başarılı bir virüs programı. Yazılımın avantajlarını göz önünde bulundurursak ücretsiz olması, küçük boyutlu ve kullanım kolaylığı sayesinde gerçektende diğer yazılımları geçecek kadar iyi. Bütün bunlara işletim sistemlerinin tümünü desteklemesi de eklenince oldukça ilgi çekiyor.

Boyut: 11.2 MB


download

mirror

Norman Malware Cleaner 2009.09.08 |Ücretsiz|

Norman Malware Cleaner bilgisayarınızdaki malware (zararlı) yazılımları bulup kaldırabileceğiniz bir güvenlik aracı. Bu programı normal virüs, spyware vb. diğer korumalarınızın yanında ek olarak kullanabilirsiniz. Tek başına tam bir koruma sağlayacak olmasada sisteminize bulaşan bazı zararlı yazılımların temizlenmesi konusunda yeterli ve işe yarayan bir program olan bu ücretsiz güvenlik uygulaması güncellenen veritabanı ile en güncel zararlı yazılımları sisteminizden kaldırmanıza yardımcı oluyor.

Programı indirdiğiniz ve çalıştırdığınız takdirde aşağıdaki özelliklerden faydalanabilirsiniz;

  • Çalışan işlemlerden enfekte olanlarını durdurup iptal edebilme
  • Diskten enfekte olmuş dosyaları kaldırma (ActiveX komponentleri ve tarayıcı eklentileri dahil)
  • Rootkit'leri açığa çıkarma ve kaldırma
  • Doğru registry (kayıt defteri) değerlerini yerine getirme
  • Malware tarafından "hosts" dosyalarında aratılmış referansları kaldırma
  • "Windwos Güvenlik Duvarı" kurallarını zararlı programlardan kaldırma

Free olduğundan Ücretsizdir
İNDİR
 

IObit Security 360 1.0 FİNAL

IObit Security 360, gelişmiş bir malware ve spyware temizleme aracıdır. Zararlı her türlü yazılımı temizlemek için kullanabileceğiniz bu ücretsiz yazılım ile casus yazılımları da tespit edebilir ve silebilirsiniz. Casus yazılım (spyware), reklam yazılımları (adware), truva atları (trojan), şifre çalıcılar (keylogger), bot saldırıları, solucanlar (worms) ve korsan saldırılarını (hijacker) bulmak ve silmek için kullanabileceğiniz gelişmiş bir yazılımdır. Eşsiz "Dual-Core" yani çift çekirdekli motoru ve gelişmiş zararlı yazılım tespit özelliği ile en karmaşık ve zorlu casus yazılım veya zararlı yazılımları hızlı bir şekilde tespit edebilir ve temizleyebilirsiniz. IObit Security 360, gerçek zamanlı malware (zararlı yazılım) koruması ve sürekli olarak aldığı otomatik güncellemeleri ile her an gelişmiş bir savunma duvarı kurar.
IObit Security 360, mevcut antivirüs yazılımınızın yanında da çalışabilen ve bilgisayar güvenliğinizi sağlamlaştıran bir yazılımdır.








NOT : Bizzat ben kullanıyorum anti-virüslerin yanına destek olarak kullanabilrisiniz.Anti-virüslerin kaçırdıklarını ve silemediklerini temizlemektedir.Kaspersky'ın kaçırdıklarını buldu
NOT : Anti-virüsünüz update dosyasını zararlı görebilir bunun nedeni kendi sitesine bağlanması ve güncelleme yapmasıdır.
NOT : Kesinlikle tek kullanılması önerilmez tek başına anti-virüs değildir.
NOT : İçerisinde program kaldırcı ve silinmeyen dosyaları kaldırma gibi fonksiyonları vardır.




Free olduğundan ücretsizdir.
İNDİR
 

VIPRE Antivirus + Antispyware 3.1.2837

Virüslere ve bilgisayarınıza zarar veren diğer casus yazılımlara karşı güvenle kullanabileceğiniz ve kullanırken de bilgisayarınızın performansını düşürmeyecek bir güvenlik yazılımı olan VIPRE, tek bir program ile komple güvenlik sunuyor. Antivirüs ve anti-casus yazılım özelliklerini bünyesinde bulunduran VIPRE sayesinde artık bilgisayarınızı güvenle koruması için sadece tek bir programa güvenebilirsiniz.
Eski antivirüs programlarının bilgisayarınızı yavaşlatmasından sıkıldıysanız, VIPRE'yi deneyebilir ve performansına şaşırabilirsiniz. Bilgisayar taraması yaptığı zamanlarda bile sistem performansını yavaşlatmayan bu güvenlik programı ile bilgisayarınız güven içinde dururken hiçbir yavaşlama da hissetmeyeceksiniz.
  • Bilgisayarınızı yavaşlatmaz.
  • Antivirüs ve casus yazılım koruma motorları tek bir yazılım içerisinde.
  • Gelişmiş anti-rootkit teknolojisi ile rootkitlere geçit vermez.
  • ProAktif savunması sayesinde her daim yeni tehlikelere karşı tetikte bir güvenlik.
  • E-posta üzerinden gelebilecek her türlü tehlikeye karşı da tam koruma.
  • Özellikle malware korumasına ihtiyaç duyan netbook bilgisayarlara karşı ideal bir güvenlik yazılımı.

G-Data İnternet Security 2010

G DATA AntiVirus
G DATA Personal Firewall
G DATA AntiSpam / AntiPhishing
G DATA Backup
G DATA Tuner
Oyomatik Güncelleme


 

30 Günlük Deneme Sürümüdür
İNDİR

 

ESET NOD32 Antivirüs 3.0.669 ( Türkçe )

ESET NOD32 Antivirus,pazardaki en iyi proaktif korumayı sunar. Virüs imzaları henüz güncellenmeden yeni çıkan virüsleri durdurabilen gelişmiş teknolojileri kullanarak sıfır gün (0 day) saldırıları olarak bilinen tehditleri %70'e kadar önler.

NOD32 Antivirus Özellikleri:
- Akıllı Tespit
- Çok Düşük Sistem Kaynağı Kullanımı
- Geliştirilmiş Temizleme
- Arkaplan Tarama Modu
- Daha Küçük Güncelleme Dosyaları
- Yaygın E-posta İstemci Koruması
- Farklı pek çok küçük değişiklik

isteyen olursa 1 yıllık orjinal lisansıda yollayabilirim

Norton 360 | Komple Güvenlik & Bakım Burada | Son Sürüm


 

Bilgisayarınızı, dosyalarınızı ve kimlik bilgilerinizi sektörün en hızlı, en hafif ve en kapsamlı güvenlik çözümüyle korur.
Temel Teknoloji

  • Antivirüs
  • Botnet Koruması
  • Norton Safe Web™
  • Ağ Koruması
  • Otomatik Yedekleme ve Geri Yükleme
  • Norton™ Insight
  • Casus yazılımları önleme
  • Norton™ Identity Safe
  • Güvenlik Duvarı Koruması
  • Bilgisayar Ayarlama
  • Norton™ Tarayıcı Koruması
  • Norton™ Hızlı Güncellemeler
Norton 360'ı neden seçmeliyim?

  • Bilgisayarınızı, çevrimiçi etkinliklerinizi ve kimliğinizi 7 gün 24 saat korur – Virüslere, casus yazılımlara, solucanlara, kimlik avına, korsanlara ve diğer tehditlere karşı kapsamlı, tam otomatik bir çözümle ödül kazanmış koruma sunar.
  • YENİ! Sizi yavaşlatmadan sektörde lider bir güvenlik sağlar — Daha hızlı çalışır ve rakip programlardan daha az bellek kullanır, böylece güvenlik için performanstan ödün vermenize gerek kalmaz.
  • YENİ! Botnet'leri engeller — Korsanların bilgisayarınızın denetimini ele geçirmesini ve özel bilgilerinize erişmesini önlemek için botnet'leri otomatik olarak algılar.
  • YENİ! Çevrimiçi alışverişi daha güvenli duruma getirir — Endişelenmeden alışveriş yapabilmeniz için sizi güvensiz web sitelerine ve şüpheli satıcılara karşı uyarır.
  • Çevrimiçi alışveriş ve banka işlemleri yaparken ve web'de gezinirken kimliğinizi korur — Sizi "kimlik avına" karşı korumak için gerçek siteleri doğrular ve sahte siteleri belirler.
  • Tek tıklatmayla web sitelerinde güvenli oturum açma olanağı sunar — Sitelerde tek tıklatmayla oturum açabilmeniz için oturum açma ve parola bilgilerinizi otomatik olarak depolar. Bilgilerinizi çalmak için tuş vuruşlarını kaydeden programları ve diğer programları engeller.
  • Tarayıcınızı saldırılara karşı korur — Siber suçluların bilgisayarınıza kötü amaçlı yazılımları yüklemek için web tarayıcınızdaki güvenlik açıklarını kullanmalarını önler.
  • YENİ! En güncel korunmayı sağlar — Her 5-15 dakikada bir arka planda yeni virüs tanımlarını denetler ve indirir. Performanstan ödün vermeden sürekli koruma elde edersiniz.
  • YENİ! Önemli dosyalarınızı kaybolmaya karşı korur — Bilgisayarınız boştayken dosyaları otomatik olarak yedekler, böylece yedeklemeler sizi yavaşlatmaz veya çalışmanızı engellemez. 2 GB güvenli çevrimiçi depolama alanı (daha fazla alan satın alınabilir) dahildir.
  • YENİ! Bilgisayarın önyükleme süresini kısaltır — Bilgisayarınızın daha hızlı açılmasını ve daha hızlı çalışmasını sağlamak için gereksiz başlangıç programlarını kapatır.
  • Kablosuz ağınızı saldırganlardan korur — Yetkisiz kullanıcıların bant genişliğinizi çalmasını ve dosyalarınıza erişmesini önler. Güvenli olmayan bir kablosuz ağa bağlandığınızda sizi uyarır.
  • Bilgisayarınızın yeniymiş gibi çalışmasına yardımcı olur — Gereksiz dosyaları siler, sabit sürücünüzü birleştirir, genel sorunları düzeltir ve bilgisayarınızı en yüksek performansta çalışacak şekilde ayarlar.
  • Ücretsiz teknik destek, ihtiyacınız olan şekilde size yardım sunar.
  • Norton™ Otomatik Yenileme Hizmeti, süresi dolmadan önce ürün aboneliğinizi otomatik olarak yenileyerek korunmanızın sağlanmasına yardımcı olur
Not: Program kısıtlamalıdır,90 gün..

ESET Smart Security 4.0.4

Genişletilmiş akıllı koruma diğer ortamlarda olduğu gibi ev ortamlarında zorunlu hale geldi. ESET Smart Security size ve ailenize önemli verilerinizi zararlı yazılımlardan ve hacker saldırlarından korumakta yardımcı olur. Çok düşük kaynak kullanımı ile neredeyse günümüzün tüm kişisel bilgisayarlarında genel sistem performansını hiç etkilmeden maksimum güvenlik sağlar.
ESET Smart Security proaktif tespiti ve diğer gelişmiş teknolojiler kullanarak , virüslere, trojanlara, wormlara, adwarelere, spywarelere, phishing saldırılarına, rootkitlere ve diğer internet tehditlerine karşı kapsamlı bir koruma sunarak internette rahatlıkla gezmenizi, oyunları ve çokluortam uygulamalarını çalıştırırken, arkadaşlarınıza e-posta gönderirken ve diğer işlemleri yaparken rahat bir şekilde çalışmanızı sağlar.

Anahtar Özellikler: Tam Entegre Koruma
ESET Smart Security Antivirus, Antispyware, Kişisel Güvenlik Duvarı ve Antispam özellikleri ile kapsamlı bir koruma sunar. Tüm bu bileşenler üstün işlevsellik ve sinerji sağlamak için tamamen baştan ve tek bir paket olarak oluşturuldu. Bileşenlerin üst düzeyde entegrasyonu üstün koruma sağlarken, ürünün yüksek hızda ve üstün performans ile çalışmasını sağlar.
Akıllı Tespit
ESET, zararlı davranışları oldukça verimli bir şekilde tespit edebilen güvenlik tabanlı bir yapay zeka yapısı kullanmaktadır. ESET Smart Security, gelişmiş sezgisel tarama teknolojisiyle bilinmeyen tehditleri tespit ederken jenerik imzalar ve genetik teknoljisiyle bilinen tehditlerin farklı türevlerini tespit ederek öncelikle proaktif koruma üzerine odaklanmıştır. Bilgisayarlar virüs salgınları ile imza güncellemeleri arasında internet tehditlerine çok açık bir durumda kalmaktadırlar. ThreatSense® teknolojisi sayesinde bu tehditler minimize edilerek maksimum koruma sağlanır.
Çok Düşük Sistem Kaynağı Kullanımı
ESET Smart Security sistem şartlarıyla mükemmmel bir şekilde eşleşecek şekilde optimize edilmiştir. ESET pazardaki en düşük sistem kaynağı kullanımı ile en hızlı sistem başlangıcı ve performansı sunan bir çözüm olarak tasarlamıştır.
Antivirus & Antispyware Özellikleri:
Geliştirilmiş Temizleme
Antivirus sistemi artık tespit ettiği zararlı kodları akıllı olarak kullanıcı aracılığı gerektirmeden temizleyip silebilecek.
Arkaplan Tarama Modu
Virus taraması, sistem performansını düşürmeden arkaplanda başlatılabilecek.
Daha Küçük Güncelleme Dosyaları
Temel optimizasyon süreçleri sonucunda güncelleme dosyaları 2.7 sürümündekinden bile daha küçük hale getirildi. Ayrıca güncelleme dosyalarının bozulmaya karşı koruması arttırıldı.
Yaygın E-posta İstemci Koruması
Artık gelen giden e-postaları sadece MS Outlook'ta değil, ek olarak Outlook Exprees ve Windows Mail programlarındada taraybilme özelliği program eklenmiştir.
Farklı pek çok küçük değişiklik
Yüksek hız ve performans için dosya sistemine doğrudan erişim ve virüslü dosyalara erişimin bloklanması. Windows Vista'da dahil Windows Güvenlik Merkezi optimizasyonu.
Kişisel Güvenlik Duvarı Özellikleri:
Ağın alt katmanlarıda iletişim taraması
Veri iletişim Katmanındaki (Data Link Layer) iletişim taraması ESET Personal Firewall'un farklı bir yöntem ile tespit edemeyeceği saldırları tespit edebilmesini sağlar.
IPv6 Desteği
ESET Personal Firewall IPv6 adresleri görüntüleyebilir ve kullanıcılara bunların üzerinden kural oluşturabilmesine izin verir.
Çalıştırabilir Dosya İzleme
Virüs bulaşamasını engeleyebilmek için çalıştırılabilir dosyalardaki değişiklikler izlenir. İmzalı uygulamaların değişikliğine izin verilebilir.
HTTP ve POP3 ile entegre tarama
HTTP ve POP3 uygulamalar ile entegre dosya taraması. Bu şekilde kullanıcılar internette gezerken ve e-postalarını indirirken koruma altında olacaklardır.
Saldırı Tespit Sistem
Ağ iletişim karakterini ve çeşitli saldırı tiplerini tanır. Bu saldırı otomatik olarak engellemek için seçenek sunar.
İnteraktif, Otomatik veya Politika tabanlı mod desteği
Kullanıcı güvenlik duvarı eylemlerini otomatik olarak çalıştırabilir veya kullanıcı interaktif olarak kendi kurallarını oluşturabilir. Politika-tabanlı modda ise güvenlik duvarı kullanıcı veya ağ yöneticisi tarafından önceden tanımlanmış kurallara göre işlem yapar.
Windows Güvenlik Duvarının yerine geçer
ESET Smart Security içerisindeki entegre Güvenlik Duvarı Windows Güvenlik Duvarı’nın yerine geçer, Windows Güvenlik Merkezi ile etkileşime girerek kullanıcıyı güvenlik durumu ile ilgili bilgilendirir. ESS yüklenen sistemde Windows Güvenlik Duvarı otomatik olarak kapatılır.
Antispam Özellikleri:
Gelen E-posta Puanlama
Gelen bütün e-postalar 0 (spam değil) dan 100'e (spam) kadar puanlanarak spam mail kutusuna ya da kullanıcı tarafından oluşturulan özel bir klasöre taşınabilir. Gelen e-postaların parallel taranması desteklenmektedir.
Çeşitli tarama teknikleri destekler
Bayesian analiz, Kural tabanlı tarama ve Global imza veritabanı kontrol.
E-posta istemcileriyle tam entegrasyon
Microsoft Outlook, Outlook Express ve Windows Mail istemcisi kullanıcıları için tam koruma sunar.
El ile spam tespit seçeneği
Bir e-postanın spam olup olmadığını kullanıcı kendisi programa söyleyebilir.
Yeni Özellikler:
ESET Smart Security hız, güvenlik ve kullanışlılık açısından yeni versiyonda çok daha fazla geliştirilmiştir.
 

  • ESET'in yeni akıllı optimizasyon özelliği ile dosya tarama hızı daha önce hiç bu kadar hızlı olmamıştı.
  • Dışarıdan gelebilecek zararlara karşı önlem olarak oluşturduğunuz Güvenlik Duvarı yeni öğrenme modu ile bilgisayar kullanımınıza göre otomatik firewall kuralları belirliyor ve zaman kazanmanızı sağlıyor.
  • Geliştirilmiş spam e-posta saptama özelliği ile en verimli istenmeyen posta filtresine sahip olacaksınız.
  • Taşınabilir Medya Güvenliği ile usb bellek ve benzer diğer aygıtlar ile her zaman yanınızda bulundurduğunuz medya dosyalarınızın güvenliği, dosyalarınızı hangi bilgisayar kullanırsanız kullanın sağlayabileceksiniz.

Sistem Gereksinimleri:
 

  • İşlemci: Intel veya AMD x86/x64
  • İşletim Sistemleri: Microsoft Windows 2000, Microsoft Windows XP, Microsoft Windows Vista
  • Bellek: 48 MB
  • Disk Alanı: 46 MB

Kaspersky Anti-Virus 2010 9.0.0.459


 
PC güvenliğinizin belkemiği olan Kaspersky Anti-Virus, yeni versiyonu ile de zararlı yazılımlara karşı tam güvenlik sunuyor.
Kaspersky Anti-Virus 2010 PC'nizin korunması için gerekli olan temel araçları sunarak sisteminizin güvenliğini sağlamayı garanti ediyor.
Tam koruma için Kaspersky Anti-Virus 2010'u seçeceğiniz bir güvenlik duvarı yazılımı ile birlikte kullanmalısınız.
PC güvenliğinizin belkemiği olan Kaspersky Anti-Virus 2010, sunduğu gerçek zamanlı otomatik koruması ile zararlı yazılım ve her türlü teknolojik tehlikeye karşı sisteminizi korur.
  • Gerçek zamanlı dosya, web sayfası ve e-posta taraması
  • Temel kimlik hırsızlığı koruması Geliştirildi!
  • Güvenli olmayan websiteleri için uyarılar Yeni!
  • Zararlı yazılım barındıran websitelerinin linklerini engelleme
  • Davranışlarına göre zararlı yazılımları engelleme Geliştirildi!
  • Korsan/Hijack tehlikesine karşı sisteminizi koruma
  • Kendini malware yazılımlarına karşı koruma
  • Düzenli ve acil güncellemeleri ile sürekli koruma
Kaspersky Anti-Virus 2010, sunduğu yeni ve geliştirilmiş özellikleri ile çevrimiçi tehlikelere karşı bilgisayarınızı korurken; sisteminiz üzerinde düzgün bir şekilde çalışır:
  • İnternet tarayıcıları için geliştirilmiş Kaspersky Toolbar ile güvensiz ve zararlı yazılım içeren sitelere karşı uyarı Yeni!
  • İçerisinde barındırdığı sanal klavye özelliği ile temel kimlik hırsızlığı koruması Geliştirildi!
  • Acil algılama sistemi ile hızlı bir şekilde yayılan tehliklere karşı önlem Geliştirildi!
  • Yeni jenerasyon proaktif koruması ile bilinmeyen tehlikelere karşı da aktif koruma Geliştirildi!
  • Özel oyun modu sırasında da uyarı, güncelleme ve tarama imkanı Yeni!
Kaspersky Anti-Virus 2010 benzersiz araçları ile bilgisayarınızı en gelişmiş şekilde savunurken sisteminizde de en düzgün şekilde çalışır
  • Girişler ve şifreleri sanal klavye ile girme Geliştirildi!
  • Oyun modunu açarak uyarı, güncelleme ve tarama imkanı Yeni!
  • Sistem taraması ve yüklenmiş uygulamaların savunmasızlığını tarama
  • İşletim sistemi ve internet tarayıcınızı geliştirerek güvenliği arttırma
  • Malware temizleme işleminden sonra sistem ayarlarını eski haline getirme
  • Kurtarma sistemi ile herhangi bir zararlı yazılım tehlikesinden sonra sistemi eski haline döndürme Geliştirildi!
  • İnternet tarayıcınızdan aktivite izlerinizi temizleme (geçmiş, çerezler, vs.)
Ödüllü teknolojisi ile Kaspersky Anti-Virus 2010, tüm tehlikelere karşı sizi korur:
  • Virusler, Truva atları, solucanlar ve diğer malware, spyware, adware yazılımları
  • Rootkitler, bootkitler ve diğer karmaşık tehlikeler
  • Keylogger ve ekran ele geçiren malware yazılımlarının neden olduğu kimlik hırsızlıklarını engelleme
  • Botnet ve bilgisayarınızın kontrolünü eline almak isteyen diğer illegal yöntemler
  • Yeni çıkmış ve bilinmeyen tehlikelere karşı koruma
  • Download yöntemi ile bilgisayarınıza sızmaya çalışan zararlı yazılımlar
Windows XP için sistem gereksinimleri:
  • Intel Pentium 300 MHz veya daha yüksek (veya eş değerde donanım)
  • 256 MB RAM
Windows Vista için sistem gereksinimleri:
  • Intel Pentium 800 MHz 32 bit (x86) / 64 bit (x64) veya daha yüksek (veya eş değerde donanım)
  • 512 MB RAM
Dosya Boyutu: 56,43 MB


 

Efsane oyun artık internette Monopoly

DIŞ HABERLER SERVİSİ güncellenme zamanı 11.9.2009 Haberi tek sayfada gösterHabere yorum yazArkadaşına gönderSitene ekleSayfayı yazdırRSSCepten okuBize Ulaşın haberi paylaşFacebookGoogleYahooMixxDiggStumbleUponDel.icio.usredditTwitterMyspacefriend feed Blog yaz, haberi yorumla!Web siteni ekle, Günün Sitesi yarışmasına sen de aday ol! HABERİN ETİKETLERİ emlak Google Monopoly internet hapishane Google Maps arama motoru ekonomik kriz Sen de etiket ekle! gönder milliyet.com.tr hep yanınızda + Haberci ile bilgisayarında oku+ Sitene ekle ile haberleri sitende göster+ SMS ile cebine gelsin+ İnternet ile cepten okuDünyaca ünlü emlak oyunu Monopoly, Google ve oyun üreticisi Hasbro’nun işbirliğiyle sanal ortama taşındı DÜNYANIN en ünlü arama motoru Google ve dünyanın en büyük kutu oyunu üreticilerinden Hasbro, ortak bir projeyle dünyaca ünlü emlak oyunu Monopoly’nin online versiyonunu yarattı. Oyunun internet üzerinden oynanan versiyonunda Google Maps programı oyun tahtası olarak kullanılıyor ve oyunculara dünya üzerindeki milyonlarca sokağı satın alabilme imkânı sunuluyor. Online Monopoly, geleneksel versiyonundaki birçok özelliği muhafaza ederken, internet üzerinden oynayan kullanıcılara bazı yenilikler de sunuyor. Örneğin oyuncular internet üzerinden oynarken satın aldıkları sokaklara ev ve otel dışında stadyum ve gökdelen dikebilme imkânına sahip. AYRICA, çektikleri şans kartları neticesinde rakiplerinin sokaklarına hapishane ve çöplük kurarak onların kiralarını düşürmeleri de mümkün. Monopoly’yi internetten oynayabilmek için herhangi bir ücret ödemek gerekmezken, oyuna her oyuncu 3 milyon dolarla başlıyor. Dün başlayan oyun internet kullanıcılarından yoğun ilgi görürken Hasbro, “oyunun ekonomik kriz gerçeğinden kaçış için bir fırsat olduğunu ve insanlara imparatorluk kurma fırsatı sunduğunu” söyledi.

3G ile evler daha güvenli!

3G’nin sağladığı hızlı internet ve görüntülü görüşme imkanları ile iş yerleri ve evlerde bulunan güvenlik kameralarındaki görüntüler cep telefonundan izlenebiliyor. Yaklaşık 1,5 ay önce devreye giren 3G hizmetleri sayesinde, görüntülü konuşma, hızlı internet ve mobil TV gibi kavramlar, gündelik hayatın parçası haline gelirken, 3G sayesinde güvenlik kameraları ile istenen ortamı gözlemleme açısından yeni imkanlar doğdu. Adana’da faaliyet gösteren bir güvenlik sistemleri şirketinin genel müdürü olan Mehmet Görgün, yaptığı açıklamada, son yıllarda güvenlik ve gözlemleme ihtiyacı sonucu kamera sistemi kurulmasına yönelik talebin arttığını söyledi. Özellikle bakıcı izleme sisteminin en çok satılanlar arasında olduğunu vurgulayan Görgün, "Evinizi ve bebeğinizi izlemek için, 3G’li cep telefonunuz ve eve kurulacak IP kamera, dijital kayıt cihazı ve bir internet bağlantısı gerekmekte. Sistemle anbean bakıcının çocuğunuzla nasıl bir diyalog içinde olduğunu görebiliyorsunuz" dedi. Sistemin, ortam güvenliğini kontrol etmenin yanında, seyahate çıkan iş adamları tarafından iş yerindeki faaliyetleri izlemek için de kullanıldığını ifade eden Görgün, "3G teknolojisi henüz tam olarak oturmadığı ve yaygınlaşmadığı için görüntü akıcı olarak gelemeyebiliyor, ancak, genel anlamda ortamda olan biteni görmek için ideal. Şehir merkezinde 3G ile şehir dışında ise GPRS sayesinde görüntüleri izlemek mümkün" diye konuştu. Görgün, sistemin maliyetinin 500 dolar civarında olduğunu belirterek, "Bu ücrete bir adet IP kamera ve dijital kayıt cihazı dahil. Ayrıca, 3G özellikli bir cep telefonuna sahip olmak gerekiyor. Eğer birkaç odaya kamera konulacaksa, kamera başına 100 dolar ilave ücret ödeniyor" dedi. -PORTATİF MOBİL KAMERA- Bir diğer şirketin satış temsilcisi Halil Cingöz ise bir GSM operatörünün sunduğu görüntülü görüşme destekli portatif mobil kamera ile cihazın konulduğu ortamın izlenebildiğini, hatta ortamdaki kişiyle sesli görüşme yapılabildiğini kaydetti. İri bir portakal büyüklüğündeki portatif mobil kameranın, bebeğini gözlemlemek ve bakıcısını kontrol etmek, seyahatteyken evde her şey yolunda mı görmek ve bakıma muhtaç yakınları gözlemlemek isteyenlere yönelik tasarlandığını ifade eden Cingöz, "bu kamera, 3G desteği ile görüntülü görüşme, hareketli kamerası ile geniş bir alanı gözlemleme, cep telefonu ile uzaktan kumanda, gece görüş desteği, hoparlörü sayesinde sesli iletişim imkanı ve SD Kart yuvası ile görüntüyü hafızaya kayıt imkanları sunuyor" dedi. Cingöz, bu sistemin SIM karta sahip olduğunu belirterek, "3G özellikli cep telefonundan cihazın numarası arandığında, şifre girilmesinin ardından etrafı göstermeye başlıyor. Kullanıcı isterse telefondan kamerayı hareket ettirip çevreyi gözlemleyebiliyor, ortamdaki bir kişiyle sohbet edebiliyor ya da görüntü kaydı yapabiliyor" dedi. milliyet

Facebook'ta Bir Yenilik Daha

Ünlü sosyal ağ sitesi Facebook, kullanıcılarının siteye ilgisi azalmasın diye yeniliklerine bir bir devam ediyor. Facebook'un icraatleri devam ediyor. Site son olarak kullanıcılarına, durum güncellemelerinde de arkadaşlarımızı tag'leyebileceğimizi (etiketleyebileceğimizi) resmi blog'unda duyurdu. Tıpkı Twitter'da olduğu gibi kullanıcılar "@Aykut, bu gerçekten iyi oyun" gibi, yalnızca bir kişiyi refere eden iletiler girebilecek. Bu son yenilikle birlikte Facebook, bir parça daha Twitter'a yaklaşmış oluyor. İleti yazarken "@" ile başlamanız gerekecek. Akabinde açılır menü gelecek ve isimler burada yer alacak. Tag'lenen arkadaşlara bildirim gelerek arkadaşınızın, iletinizi görmese de haberi olacak. Bu yenilik tüm dünyada aynı anda başlamayacak, yavaş yavaş tüm ülkelerde kendini gösterecek. Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.
 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie