22 Ekim 2009 Perşembe

FM 2009 Genç Yetenekler (3)

soccer by dothedrew FM 2009 Genç Yetenekler (3)FM 2009 Genç Yetenekler’in üçüncü kısmında sizlere üst düzey ekiplerde oynayabilecek 5 oyuncuyu tanıtacağım.

Juan Ángel Albín
İspanya’nın Getafe takımında forma giyiyor. 22 yaşında. AML, AMC ve ST pozisyonlarında oynayabiliyor. 8.5M TL gibi bir ücrete orta düzey takımlara gidebilir. Oyunun hemen başında hemen başında bile oldukça iyi sayılabilecek bir profile sahip. Fakat yine de ileride bu profilinin de üstüne çıkabiliyor. Ve birçok üst düzey takımda forma giyebilecek bir oyuncu oluyor. En büyük artısı sol kanatta bile oynasa bir AMC oynarmışcasına asist yapıyor. Zaten orta açma ve pas özellikleri de oldukça yüksek. İleride 30-40M TL gibi bir ücrete oyuncuyu satabilirsiniz.

Miralem Pjanic
Fransa’nın Olympique Lyon takımında forma giyiyor. 18 yaşında. AMC ve AMR pozisyonlarında oynayabiliyor. İlk sene transfer etmesi çok zor. Bu nedenle 1 veya 2 sene sonra, 20-25M TL gibi bir ücrete transfer edebilirsiniz. Pjanic kesinlikle 25M TL’ye değecek bir oyuncu. Hem çok iyi hem de ileride çok yüksek fiyatlara satılabiliyor. Şuanki oyunumda onu, Real Madrid’e tam 140M TL gibi bir ücrete sattım. Bu nedenle ilk tavsiyelerim arasında olabilecek bir oyuncu.

Daniel Carriço
Portekiz’in Sporting CP takımında forma giyiyor. 20 yaşında. DC(savunmanın ortası)’nde görev almakta. Oyunun başında 8,25M TL gibi bir ücrete takımınıza katabilirsiniz. Benim oyunumda onu, Liverpool takımına 80M TL’ye sattım. Bunun yanı sıra oynadığı dönemlerde de gayet iyiydi. Portekiz Milli Takımı’nda da forma giymekteydi. Orta halli takımlarda kesinlikle oynatabilirsiniz.

Marouane Fellaini
Belçika’nın Standard Liege takımında forma giyiyor. 20 yaşında. MC(orta sahanın ortası)’nda görev alıyor. Oyunun başında 30-40M TL gibi bir ücrete satılıyor. Eğerki oyunun başında alamazsanız, birkaç sene sonra 10-20M TL gibi bir ücrete takımınıza katabilirsiniz. Oyunun en iyi MC’lerinden. Çok olmasa da özellikleri gelişme gösteriyor.

Robert Acquafresca
Oyuna İtalya’nın Cagliari takımında kiralık olarak başlıyor. Bonservisi ise Inter takımında. 20 yaşında. ST(santrafor) mevkisinde görev alıyor. Oyunun başında 11M TL’ye alabiliyorsunuz. Gerçekten oyunun kaliteli forvetlerinden biri. Özellikleri de oldukça çok bir biçimde artıyor. Hem hava toplarında etkili, hem de bu kadar hızlı bir forveti bu ücrete bulmak da bir hayli zor. Tavsiyelerimden biri…

0 yorum:

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie