6 Ağustos 2009 Perşembe

süper lig maçları bedava mı olacak?



Tüm futbolseverleri heyecanlandıran bu haber hakkında daha detaylı ve geçiş bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyunuz.

Bugün Gazetesi yazarı Aykut Işıklar'dan futbol severlere müjde. Lig maçlarını izlemek için yayıncı kuruluş olan Digitürk'e abone olunma noktasında acele edilmemesini belirten Işıklar, müthiş projeyi açıkladı. Işıklar'a göre, "Turkcell Süper Lig" ilk ihaleden sonra "Türk Telekom Süper Ligi" olacak ve Cuma, Cumartesi, Pazar akşamı yayınlanacak 4 maç TRT üzerinden şifresiz ve ücretsiz olarak yayınlanacak.

Bugün yazarı Işıklar'a göre, böyle bir olayı en çok isteyenlerin başın da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan geliyor. Nedeni ise çok açık; Başbakan Erdoğan, Türk halkına bedava maç izlettirmek için elinden geleni yapıyor.

Bu konuda Türk Telekom da TRT de çok rahat. Maç yayınlarının alt yapısını Türk Telekom yapıyor. TRT de son sistem yayın için hazır. Geriye bir tek futbol yayın ihalesi kalıyor... O da önümüzdeki yıl yani 2010'da yapılacak ve Türk Telekom - TRT işbirliği futbol yayın ihalesini alırsa 2010-2011 futbol sezonunda maçlar, ev, işyeri, internet ve cep telefonlarından ücretsiz olarak yayınlanacak...

İşte Aykut Işıklar'ın gündeme damga vuracak o yazısı....
"Maçlar TRT'de parasız yayınlanacak. Çünkü Telekom kararlı..."
Ekmek parasını kazandığı işini, canı gibi sevdiği çocuklarını ve eşinden başka 'sadece ve sadece futbolu' daha doğrusu gönül verdiği takımı düşünen arkadaşım... Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor, Bursaspor, Sivasspor hangisi ise artık... Takımla yatıp takımla kalkan, futbolcuları çocuklarından daha yakından izleyen futbol sevdalısı... Çok iyi biliyorum, üzerine başına veya evine üç liralık bir şey almak için kırk saat düşünüyorsun. Bu yüzden çocuğunu az mı ağlatıyorsun, eşini az mı kızdırıyorsun? Ama maça gelince...

Digitürk'e ayda 39, 49, 59 veya 79 lira vermesini biliyorsun. Digitürk sağ olsun adamına göre muamele yapıyor. Hani kör tuttuğunu öpermiş ya... Digitürk de "Lig TV" abonesi olmak isteyeni veya İngiltere maçlarını izlemek isteyeni öpüyor. Herkes farklı ücret ödeyerek maç izliyor. Ben her ay 59 lira veriyorum, büyük oğlum herhalde tosun bulundu 79 lira veriyor. Kanallar aynı...

D-Smart da güya yayına başlarken "bir kereye mahsus" para aldı. Kutu için para almış, 'Sadece 250 lira bu alet için veriyorsunuz' demişti. Başka da para almayacaktı. Aynen Digitürk gibi tuttuğunu öptü. Önemli maçlar olunca bazı bayileri 500 liraya çanak anten kurdu. "Şu kampanya bu avanta dendi" ama vatandaşa kaç para karşılığı yayın sunduğu belli olamadı. Şimdi de yıllık, aylık abone paraları istiyor. Türk takımlarının Avrupa Kupaları maçlarını bahane edip, abone sayısını artırıyor. Hürriyet veya Milliyet gazetelerindeki vatansever gazeteciler yazsalar ya... Akşam'dakiler de Digitürk'ü yazsın bakalım.

Her neyse bu hafta "Süper Lig" maçları başlıyor. Sakın acele etmeyin. Çünkü Telekom ve TRT tabii devlet babanın yardımı ve teşviki ile size müthiş bir kıyak yapacak. Turkcell Süper Ligi, Telekom Süper Ligi olacak. Haftanın üç akşamı dört maç TRT'den bedava yayınlanacak. Yani artık alıştığımız, "Yayıncı kurumun verdiği üç dakikalık haber görüntülerinde sadece bunlar vardı" veya "10 bin dolar veremediğimiz için golleri size gösteremiyoruz" muhabbeti olmayacak. Hatta her kent, takımının maçını da bedava izleyecek. TRT öyle bir organizasyon yapıyor ki, diyelim maç Rize'de oynanıyor, Rizespor'un maçı TRT'de o bölgede yayınlanacak. Her kent kendi takımını izleyebilecek.

Şu dediklerim hayal değil. Yakında açıklanacak gerçekler. Çünkü ilk maç yayın ihalesinde Telekom teklif zarfını masaya koyacak. Milyonların önünde kulüplere kaç dolar teklif ettiği görülecek. TRT ile maç yayını anlaşması yapıldı bile. Bunu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da çok istiyor. Türk halkına bedava maç izlettirmek için elinden geleni yapıyor. Bu konuda Telekom da TRT de çok rahat. Zaten maç yayın işinin teknik alt yapısını Telekom yapmıyor muydu? Eee bu işi ülkemizde başlatan en iyi yapabilecek yayıncı kuruluş da TRT olduğuna göre... Ortaya sadece yayın ihalesinin günü kalıyor. Bu işi de Telekom ne pahasına olursa olsun almayı kafaya koymuş.

Aman haaa bana bu haberi verenler sıradan kişiler değil. Çok üst düzeyde, işin içindeki kişiler. Telekom'dan da değiller. "Telekom ile ne para olarak ne de teknik imkân olarak baş edemeyiz" diyorlar. Türk halkı maçları TV'lerde bedava izleyecek diye kulüpler maddi zarar edecek sanmayın. Tam tersi Telekom, Digitürk'ün verdiği ve D-Smart'ın vermeyi düşündüğü paranın en az üç mislini vermeyi göze aldı. Bu yüzden kulüpler bayram ediyor. Ama çaktırmak istemiyorlar. Ne de olsa o yayıncı kurumların arkasında yazılı basının güçlü temsilcileri var. Göbek bağı meselesi...

Sonuç, sevgili futbolsever arkadaşım. Sakın acele etme. Maçlar için abone olacağım diye en az bin liranı kaptırma. Ocak ayındaki yeni Futbol Maçları Yayın Hakkı İhalesi'nde her şey değişecek. Telekom ana sponsor olacak, TRT de yayıncı kurum. Onlar aralarında anlaştı, Başbakan da "okey" verdi. Sonra yüzlerce liram gitti, eski maçları izliyorum diye ağlama... Haberimin kaynağı çok sağlam, öyle artist veya sosyete dedikodusu değil...

burcu güneş sihirbaz albümü



Türk pop müziğinin sevilen bayan sanatçılarından biri olan Burcu Güneş yeni albümü sihirbaz ile tekrar sevenleriyle buluşuyor.



Burcu Güneş'in Sihirbaz adlı albümündeki parçalar:

1-Gözlerinde Bıraktım Aşkı
2-Aşk Geçiyormuş İstanbuldan
3-Çekim Alanı
4-Ateş Ve Suyun Aşkı
5-Mutluyuz
6-Sihirbaz
7-Di`li Geçmiş
8-Bundan İbaret
9-Benim Gibi Sevgili Bulamazsın
10-Gurur Çiçekleri
11-Gözlerinde Bıraktım Aşkı – Club Vocal
12-Gözlerinde Bıraktım Aşkı – Retro Remix

Gnome Theme S60v5 Touch

Gnome Theme S60v5 for N97 and 5800 Xpress music mobiles Nokia 5800/N97/ 5530 XM/5330 XM / 5802 Xm/5900 XM/ Samsung Omnia HD 360x640 Themes


Download

Black Desert for ( S60v5 ) 360x640 Touch Theme

Black Desert for (S60v5) 5800 & N97 mobiles Nokia 5800/N97/ 5530 XM/5330 XM / 5802 Xm/5900 XM/ Samsung Omnia HD 360x640 Themes



Brain Challenge 2: Stress Management S60v5 Games

Brain Challenge 2: Stress Management S60v5 for N97 and 5800 Xpress music Downloads Nokia 5800/N97/ 5530 XM/5330 XM / 5802 Xm/5900 XM/ Samsung Omnia HD 360x640

pınar aylin masal bu ya albümü


Son yıllarda türk pop müziğinde büyük çıkış yakalayan bayan şarkıcı Pınar Aylin Masal Bu Ya adlı yeni single albümünü çıkardı.

Masal Bu Ya adlı single da 3 tanesi yeni olmak üzere toplam 5 şarkı yer alıyor.

Albümde yer alan düzenlemelerin tamamı ise son dönemin popüler aranjörü Mustafa Ceceli'nin imzasını taşıyor.

Pınar Aylin'in Masal Bu Ya adlı single albümündeki parçalar:

1-Şaşkın - 03:39

2-Huysu - 04:02

3-Masal Bu Ya - 03.19

4-Aslolan Ben - 04-41

5-Yolcu Yolunda Gerek - 03:19

Cops LA Police S60v5 Java Game

Cops LA Police S60v5 for Nokia 5800 & N97 Mobile Nokia 5800/N97/ 5530 XM/5330 XM / 5802 Xm/5900 XM/ Samsung Omnia HD 360x640



http://img200.imageshack.us/img200/9727/582f1fe077e017731e039c1p.gif

Download

9 bin 500 polis alımı


Daha önceden ağustos ayında polis alınacağını size duyurmuştuk.Şimdi ise tam detaylarıyla bu haberimizde bulabilirsiniz.

10 bin personel alınacağı söylenmişti bu rakam düzeltildi ve üniversite mezunu 9500 polis alınacak.

Aranan şartlar arasında üniversite mezunu olmak ve kpss-3 puan türünde en az 60 puan almak gerekiyor.

Polis adayları 17-18 Ağustos tarihleri arasında gerekli belgelerle ikamet ettikleri il emniyet müdürlüklerinde başvuru yapabilecekler.

Adaylar arasında sıralama yapılacak ve kontenjana göre alım yapılacak.Sıralama yaparken kpss-3 puanı,değerlendirme ve fizikî yeterlik puanlarını, meslek eğitim merkezlerine alınacak öğrencilerin başarı listesi gibi faktörler etkili olacak.

Sonuçlar 9 Ekim 2009 tarihinde
http://www.egm.gov.tr/egitim adresinden duyurulacaktır.

nokia n97 özellikleri



Nokia'nın yeni ürünü n97 yakında Türkiye'de.N97 özellikleri ve görüntüsüyle birçok kişiyi kendine hayran bırakıyor.

Dünyada cep telefonu denilince akla gelen firmaların başında gelen ünlü Nokia firması yeni ürünü n97 ile çığır açmayı planlıyor.Çığır açmayı planlıyor diyorum çünkü görüntüsü ve özellikleri n97'i cep telefonundan çok bilgisayar gibi gösteriyor.Zaten firmada telefonu telefon olarak değil bilgisayar olarak tanıtıyor.

32GB dahili hafızaya ek olarak microSD kart desteği ile ürün sanki bir bilgisayar.

Nokia N97 Türkiye'de 12 Ağustos'ta piyasaya sürülüyor.Daha yeni tanıtılan N97 şimdiden 88 bin sipariş aldı.

Özellikleri:

QWERTY klavyeye ve 3.5 inçlik ve 16:9 görüntü biçimindeki dokunmatik geniş ekrana sahip olan Nokia N97, Symbian S60'ın 5. sürüm işletim sistemine sahip.

32 GB dahili hafızası olan telefona, microSD kart ile 16 GB daha ekleyebiliyorsunuz. FM radyo, TV çıkışı, belge görüntüleme, sesli arama var.

Tam dolu pil ile aralıksız 37 saat müzik dinleyebiliyor ya da 4.5 saat video izleyebiliyorsunuz. saniyede 30 kare VGA video çekimi

Boyutları 11.7 cm boy, 5.5 cm en, 1.5-1.8 cm. arası değişen kalınlıkta. Ağırlığı ise 160 gram..

Dahili GPS özelliği sayesinde uydu üzerinden konumunuzu belirleyebiliyor ve yer tarifi alabiliyorsunuz.

5 megapiksel kamerası bulunan ürünün kablosuz ağ, USB 2.0, Bluetooth bağlantı çeşitleri de mevcut.

3.5 mm'lik standart kulaklık çıkışına sahip olan Nokia N97, 700 Dolar'lık yurt dışı fiyatı ile satışa sunulacak.

sbs ikinci yerleştirme ve ek kontenjanlar


Sbs'ye girip kazanamayanlar yada kazanıp istediği okula giremeyenler için 2.yerleştirme başvuruları yarın yani 7 Ağustos günü başlayacak.

Sbs 2.yerleştirme başvuruları 7-11 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

Okullarda açılan boş kontenjanlar açıklandı.

BURAYA TIKLAYARAK hangi okulda ne kadar boş/dolu kontenjan olduğunu öğrenebilirsiniz.

Açılan sayfada öğrenmek istediğiniz okulun ilini ve ilçesini girmeniz gerekiyor.

2.yerleştirme başvurularından sonra kayıtlar 17 ve 18 Ağustos'ta yapılacak.

Her öğrencinin istediği okula yerleşmesi dileğiyle...

ergenekon 3.iddianamesi


Gündemden hiç düşmeyen Ergenekon'un, 3.iddiananesi yayınlandı.Haberimizin devamından Ergenekon 3.iddianamesinin tam metnini indirip okuyabilirsiniz.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, 3. Ergenekon iddianamesini kabul etti, böylece 3. dava açılmış oldu.

3. Ergenekon iddianamesinin tamamını indirmek için TIKLAYINIZ

Görüşlerinizi haberimiz altındaki yorum gönder yerinden yazıp bizimle paylaşabilirsiniz.

galatasaray'ın netanya maçı 11'i



UEFA Avrupa Ligi 3. ön elemesinde rövanş maçında bu akşam Galatasaray İsrail'in Maccabi Netanya takımıyla karşılaşacak.

İlk maçı 4-1 kazanan temsilcimiz Galatasaray bu maçta da kendi evinde taraftarına galibiyet hediye etmek istiyor.


İşte maçın ilk 11'leri:


şampiyonlar ligi toplu sonuçlar



Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme karşılaşmaları sona erdi.Toplu sonuçlar ve tur atlayan takımlar haberimizin devamında.




İşte alınan sonuçlar ve tur atlayan takımlar:


Levski Sofia 2 - 0 Bakü
Debrecen 1 - 0 Levadia Tallinn
Slavia Prague 1 - 1 Sheriff
B. Borisov 2 - 1 Ventspils
Dinamo Moscow 0 - 2 Celtic
AEK Timisoara 0 - 0 Shakhtar Donetsk

Salı gecesi alınan sonuçlar;

Sivasspor: 3 Anderlecht: 1 (İlk maç: 0-5)
Maccabi Haifa
4-3 Aktobe (İlk maç: 0-0)
Dinamo Zagreb 1-2 Salzburg (İlk maç: 1-1)
Panathinaikos 3-0 Sparat Prag (İlk maç: 1-3)
Twente 1-1 Sporting Lisbon (İlk maç: 0-0)
 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie