29 Kasım 2009 Pazar

Son Umut - DVD Kalitesi izle - Türkçe Dublaj İzle - Online Film İzle


Imdb Değeri:8.1/10
Yapımı:2006 ABD, İngiltere, Japonya, Kanada
Türü:Bilim Kurgu, Gerilim, Gizem, Macera
Yönetmeni:Alfonso Cuarón
Süresi:1 saat 49 dakika.
Başrol Oyuncuları:Clive Owen, Michael Caine, Julianne Moore, Charlie Hunnam, Danny Huston.

Filmimiz 2027 yılında geçiyor nitekim çok makul bir 2027 yılı benzetmesi olmuş bilindik uçan arabalar, gelişmiş robotlar vs yani yüksek teknoloji zırvalıkları olmayan bir yıl 2027 Son Umut filmine göre. Tek beğenmediğim nokta kaos ortamının abartılışıydı. Filmin konusu ise insanlığın yok oluşu ve insan oğlunun kurtuluşunun bir bebek elinde olmasıdır. Bu bebeği yaşatmak için kahramanlarımız elinden gelenleri yapmaya çalışcaklardır. Son Umut çünkü bu bebektir.
















İlgili Aramalar : İndir Bedava - Program İndir Bedava - Rahatsizadamlar Blog Teknoloji Blogu - Blogger Eklentileri -Teknoloji Blogu - İnternet - Yazilimlar - Blog - Online Film İzle - Rahatsizadamlar - Erotik Film İzle - Program indir - tek link oyun indir - Sinema - Counter-Strike Cfg İndir - sXe 8.0 hack - sXe 8.1 Hack - sXe 8.2 Hack - sXe 8.3 Hack -sXe 8.4 hack - sXe sürümsüz Hack - Online Film İzle - Online Film Seyret - Film İzle

Mustafa Ceceli Hastalıkta Sağlıkta Dinle ve Şarkı Sözü

Mustafa Ceceli - Hastalıkta Sağlıkta Dinle




Mustafa Ceceli - Hastalıkta Sağlıkta Şarkı Sözü

Şu hercai hayata bir kere geldik
Yedik içtik doyduk kalktık hesabı birlikte verdik
Sinsi hayat ihtirası bana hiç uğramadı
Dünya malı zenginin olsun sen benim kadınım

Seni hastalığımda sağlığımda da yanımda görmeliyim
Güneşin doğduğunu da battığını da senle izlemeliyim
Yanabilir saltanatlar olsun yeniden yaparız
Bizde bu sevda sürdükçe ölsek de yanyanayız

Olgun Şimşek Otur Baştan Yaz Beni Dinle ve Şarkı Sözü

Olgun Şimşek - Otur Baştan Yaz Beni Dinle ve Şarkı Sözü



Olgun Şimşek - Otur Baştan Yaz Beni Şarkı Sözü

Üflediler söndüm
Karanlıkta gördüm
Heç bilmezdim amma
Derdin deymiş bekledim

Bak içime gör beni
Tut elimden yak beni
İstemezsen bu aşkı
Otur baştan yaz beni

Aklım nasıl şaşkın
Sevdan beni taşkın
Sen görmessin amma
Narındayım ben aşkım

Bak içime gör beni
Tut elimden yak beni
İstemezsen bu aşkı
Otur baştan yaz beni

Geniş Aile Dizisi Resimleri,Geniş Aile Resimleri

Geniş Aile Dizisi Resimleri! Geniş Aile Resimleri!

Kanal D ekranlarının kısa sürede sevilen dizisi olan Geniş Aile dizisinin bir kaçtane resmini sizler ile paylaşma ihtiyacında bulundum ve sitemde paylaştım. İşte Geniş Aile Dizisi Resimleri aşşağıdadır.





Colin Kazım Trafik Kazası Geçirdi.. Kazım Kazım Kaza Haberi

Fenerbahçeli futbolcu Colin Kazım, trafik kazası geçirdi. Kazım'ın vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırıldı..

Bu sabah saat 10:00'da yapılacak antrenmana yetişmek üzere yola çıkan Colin Kazım Kavacık yolunda kaza geçirdi.

Beykoz'daki evinden Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ne gitmek üzere bir arkadaşıyla yola çıkan Kazım, yağış nedeniyle kaygan olan yolda aracın kontrolünü kaybederek kaza yaptı.

Arabasının takla atması sonucu aracın içinde sıkışan futbolcu ve arkadaşınının vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Önce Beykoz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve ilk tedavisi burada yapılan Kazım, daha sonra Kadıköy'deki Acıbadem Hastanesi'ne getirildi. Acil Servis'te ilk müdahalesi yapılan Kazım'ın tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesini bulunmadığı, el bileğinde bir kırık olduğu belirtildi..

Samanyolu 1. Bölüm izle – 1 Aralık Salı

Samanyolu 1. Bölüm – 1 Aralık Salı

İki teyze çocuğu, Zülal ve Nejat… Yıllarca, aynı konakta kardeş gibi büyüyen iki kuzen… Bir gece kalplerinde azap içinde sakladıkları aşkla tanışan iki genç… Aşkın neden olduğu uzun bir ayrılık…
Aşkın ve vicdan azabının rüzgarı Nejat’ı, Zülal’den uzakta bir hayata sürükler, Nejat, yurtdışında yaşamakta ve aşkını ülke ülke dolaşıp, yaşadıklarını yazıya dökerek unutmaya çalışmaktadır. Ancak yıllar süren bu kaçış, Nejat’ın babasının çok ağır hasta olduğunu öğrenmesiyle son bulur.

Birkaç günlüğüne de olsa, İstanbul’a geri döner.

Bu geri dönüş, başta Zülal olmak üzere, herkeste farklı duyguları ve tepkileri beraberinde getirir. Kırık dökük, ukde ve öfke dolu çocukluk anıları, Nejat’ın baba evine ziyaretiyle de gizlendiği köşeden çıkar.

Nejat için çocukken sığındığı teyzesi Feride’nin konağı, İstanbul’a geldiğinde güvenle ve özlemle gideceği tek yerdir. Geçmişte bırakıldığı düşünülen özlem ve aşksa, geçen yıllara rağmen Nejat ile Zülal için hala tazedir.

Umutsuz bir aşkın iki uzak kıyısı… Nejat ve Zülal… Kalbin en derin köşesinde korunan büyük bir aşk…

Hüzünlü sırlarla dolu konakta, itiraf edilen bir sırla gerçeklerin çehresi değişir.

İbo Show Bayram Özel – 29 Kasım Pazar

İbo Show Bayram Özel – 29 Kasım Pazar

Bayram coşkusuna İBO Show damgasını vuracak!

Bayramın üçüncü günü 29 Kasım Pazar akşamı yayınlanacak İBO Show Bayram Özel Programında birbirinden keyifli konuklarını ağırlayan İbrahim Tatlıses, izleyicilerin evine coşku ve neşe taşıyor! İzleyicilerin bayram gecesi Mustafa Keser, Fatih Ürek, Nez, Ahmet Selçuk İlkan ve Oryantal Didem ile şenleniyor!

Pazar akşamlarının vazgeçilmez programı İBO Show bu pazar evlere bayram coşkusu taşıyor. Türküler, uzun havalar ve derinden etkileyen şarkılarıyla İbrahim Tatlıses izleyicilere bir bayram ziyafeti sunarken, İBO Show’un konukları usta müzik adamı Mustafa Keser ve bomba gibi şarkılarıyla Fatih Ürek gönülleri şenlendiriyor. Kıpır kıpır şarkıları ve danslarıyla Nez’in yanı sıra muhteşem dans şovlarıyla ünlü oryantal Didem ise izleyicilerin bayram gecesine hareket ve neşe katıyor. Ölümsüz şarkıların şairi Ahmet Selçuk İlhan’ın da konuklar arasında yer aldığı İBO SHOW Bayram Özel Programı, müzik, sohbet, dans ve eğlence konusunda farkını ortaya koyuyor. 17 yıldır devam eden İBO SHOW, bir kez daha “Bayramda İBO SHOW izlenir” dedirtiyor.

29 Kasım Pazar akşamı 20:00’da İBO SHOW Bayram Özel Programını sakın kaçırmayın!

Ezel 9. Bölüm izle – 30 Kasım Pazartesi

Ezel 9. Bölüm – 30 Kasım Pazartesi

Ali, içini kemiren şüphe yüzünden deliye dönmüş durumda.

Fakat daha acili var.

Mert’in araştırması tehlikeli boyutlara varıyor. Cengiz ve Ali gerçeğe daha fazla yaklaşmadan Mert’i durdurmak zorundalar. Ezel ise kardeşini korumak için onlardan önce bir çözüm bulmak zorunda.

Bir seferde ve kesin olarak bu işi bitirmeye karar verir. Bunu yaparken Eyşan’ı da ihmal etmez ve küçük oyunuyla kalbine öyle bir şüphe düşürür ki, o şüpheyle harekete geçen Eyşan nasıl bir sırla karşılaşacağından tamamen habersizdir…

Es-Es 13. Bölüm izle – 29 Kasım Pazar

Es-Es 13. Bölüm – 29 Kasım Pazar

Tercan, Uras’ın istediği parayı verecek mi? Uras ya onu ikna edecek ya da hırsızlık yapacaktır.

Alaz’ın arkadaşı Melis’in 20 bin TL değerindeki saatinin çalınması, tüm dikkatleri Menekşe için para arayışında olan Uras’a çevirir. İrem dahi saati Uras’ın çaldığından şüphe duymaktadır? Gerçekten saati Uras mı çalmıştır?

Gürel’in, Menekşe’ye olan sevgisine Menekşe inanmamaktadır. Gürel, Menekşe’nin gönlünü kazanmak için her yolu dener. Bakalım Menekşe de Gürel’e gönül verecek mi?

Bedirhanlar, Azad’ın bulunmasından umudu kesmiştir. Dilşa’nın namusu artık onlardan sorulmaktadır. Diyarbakır’ a dönüp aile meclisini toplamaya karar verirler. Alınacak karar bellidir. Tercan ve Dilşa bu kötü sondan nasıl kurtulacaktır?

Alaz artık kendisine yeni bir hayat kurmaktadır. Dilşa ve Koray’la birlikte garsonluk yapmaya başlar. Çocukluğundan beri yediği içtiği önüne gelen Alaz, bu işi başarabilecek mi?

Rüya sinsi bir plan işletip Uras’ın kızına uygun olmadığını kanıtlama derdindir. Selmin’in hizmetçiliği bulunmaz bir fırsattır. İrem ve Uras’ı, Gülçinler’in evinde düzenlediği partiye çağırır. Uras annesini hizmetçi olarak karşısında gördüğünde nasıl bir tepki verecektir?

Azmi, açmayı düşündüğü yeni mekânında Selmin’in sahneye çıkmasını istemektedir. Kendinden o kadar emindir ki, afişlerini bile astırtır.

Kudret, Tercan’a kendini affetmesi için son bir iş verir. Çalınacak bir laptop ve gizlice açılması gereken bir kapı vardır. Uras’a teklif edecektir bu işi. Uras’ın bu teklife yanıtı ne olacaktır?

Kırık Kalpler 3. Bölüm izle – 30 Kasım Pazartesi

Kırık Kalpler 3. Bölüm – 30 Kasım Pazartesi

Askerliğini tamamlayan Mehmet, bir kolunu kaybetmiş olarak eve döner. Bu durumu Mehmet’in nişanlısı Ayşe’nin babası öğrenince nişanı bozar. Mehmet delicesine sevdalı olduğu Ayşe’yi kaybetmemek için herşeyi göze alır. Fakat ailesi Ayşe’yi başkasıyla evlendirmeye kalkışınca Mehmet Ayşe’yi kaçırır. Ancak kaçırma işinde ona yardım eden arkadaşı, Mehmet için hain bir plan hazırlamıştır. Her şey gittikçe kör düğüm halini alırken, Mehmet, sürekli karşılaştığı küçük kızı dinleyip çözümün sadece dua etmekte olduğunu anlayabilecek midir?

Bu Kalp Seni Unutur Mu 8. Bölüm izle – 1 Aralık Salı

Bu Kalp Seni Unutur Mu 8. Bölüm – 1 Aralık Salı

Sinan, tiyatroda belki de hayatının akışını değiştirecek bir eylem gerçekleştirmiştir. Cemile, Sinan’ı korumaya çalışır. Haldun, bu organizasyonun başarısızlığından hiç memnun değildir.

Kürşad ve ekibi idam cezası alan arkadaşları için ne yapabileceklerini düşünmeye başlarlar.

Hüseyin, Metris’de direnirken aklı Yıldız’dadır.

Yalçın ve Cemile’nin ilişkisi ise gerilmektedir.

Papatyam 37. Bölüm izle – 1 Aralık Salı

Papatyam 37. Bölüm – 1 Aralık Salı

Kasabın kurban bayramı!

Kurban Bayramı gelmiştir ve Kasap Necati kurban kesmek için dört bayram gününü de dışarıda geçirecektir. Fakat duyduğu bir haber yüzünden evden çıkmamaya karar verir. Bu haber de Feride’nin eski kocasının evi ziyarete gelecek olmasıdır. Feride eski kocasını yoldan çevirmeye çalışırken Necati de evden çıkmamak için direnmektedir.

Necati Usta başka bir amaçla kendisini arayan bir adamı Feride’nin eski kocası sanınca ortalık karışır.

Rıza ustası izin vermediği halde kurban kesmeye karar vermiştir fakat elini kesince bu yalanı gizlemesi çok zor olacaktır. Erdem ise uzun süredir direndiği bıyıkları konusunda yolun sonuna gelmiştir.

Sünger Bob Bakugan Puzzle Oyunu

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie