21 Ekim 2009 Çarşamba

BLOG'sa Yeni Bir Yazilim



Merhaba Arkadaşlar BLOG sa Çoğu Kişibilmiyor bende bilmiyordum : ) aslinda ama www.vuralegemen.net sayesinde Öğrendim.. ve hemen sizinle paylaşağim dedim. ilk önce bakalim BLOG'sa Neymiş??

Blogsa ücretsiz, açık kaynaklı Tamamen Asp.NET ve C# kodlama dili ile yazılmış bir Blog sistemidir.


Aynı zamanda bir blog sistemi üzerinde içerisinde bir çok eklentiyi barındıran sayfanın her alanında size düzenleme imkanı sunan, zengin ve düzenlenebilir tema seçenekleri ile sizlere geniş bir site özelliği sağlayabilen bir sistemdir. Ayrıca Blogsa diğer blog sistemlerine karşın çok hızlıdır.


Blogsa da işlem yapmak çok kolaydır. Kurulumu çok basittir. Güncel birçok Veritabanını destekler yapıdadır. Günden güne ise desteklediği veritabanı yapılarını artırmaktadır.


Blogsa aynı zamanda dil seçeneğine sahip bir sistemdir. Kolay düzenlenebilir dil dosyaları sayesinde(XML) blog sisteminizi istediğiniz dilde yayınlayabilirsiniz. Sayfaların heryerinde tek tek oynama yapmanıza gerek kalmaz. Sadece dil dosyasını değiştirmeniz sayfanızın tamamen farklı bir dilde olması için yeterli. Sayfanızın dilediğiniz yerinde dil değiştirmek için eklenti ekleyebilirsiniz.

İsterseniz blogsayla yapilmiş bir site tanitayim sizlere siteye BURADAN ulaşabilirsiniz Görgunuz Gibi Görsel Açidan çok güzel üstelik TÜRK yazilimi İndirmek için ise aşşağidaki link e tiklayiniz "Wordpress Gibi Kurucaksiniz yani Ftp Adresinize Dosyalari aticaksiniz :) "



İNDİR

______________________________________________________________________________
İlgili Aramalar : İndir Bedava - Program İndir Bedava - Rahatsizadamlar Blog Teknoloji Blogu - Blogger Eklentileri -Teknoloji Blogu - İnternet - Yazilimlar - Blog - Online Film İzle - Rahatsizadamlar - Erotik Film İzle - Program indir - tek link oyun indir - Sinema - Counter-Strike Cfg İndir - sXe 8.0 hack - sXe 8.1 Hack - sXe 8.2 Hack - sXe 8.3 Hack -sXe 8.4 hack - sXe sürümsüz Hack - Bedava blog açma - bedava site yapma - blog yapma -blogsadan blog yapma - blogsa temalari -blogsa nedir - blogsa - blogger eklentileri - blogsa Wp gibi

Rahatsizadamlar v.1 Tema Yayinda





Merhaba Arkadaşlar Hadi gene iyisiniz kendi temami sizinle paylaşiyorum. 1 adet yan menü 3 adet alt menü vardir.
Sizden Tek İsteğim Aşşağidaki Kodlari Silmemeniz bu tema benim tarafimdan yapilmiştir. Ve Emeğim vardir.
bunu söylesemde biliyorum birçoğunuz silcek bunu bile bile paylaşiyorum.. : )  Caniniz saolsun..


________________________________________________________________________________
İlgili Aramalar : İndir Bedava - Program İndir Bedava - Rahatsizadamlar Blog Teknoloji Blogu - Blogger Eklentileri -Teknoloji Blogu - İnternet - Yazilimlar - Blog - Online Film İzle - Rahatsizadamlar - Erotik Film İzle - Program indir - tek link oyun indir - Sinema - Counter-Strike Cfg İndir - sXe 8.0 hack - sXe 8.1 Hack - sXe 8.2 Hack - sXe 8.3 Hack -sXe 8.4 hack - sXe sürümsüz Hack - Blogger Temalari - Rahatsizadamlar v.1 Tema Yayinda - Rahatsizadamlar tema - Blogger template - Blogger Eklentileri - Rahatsizadamlar temasi - Blogger Temasi - Blogger Temalari - Rahatsizadamlar Temalari - Yeşil Temalar - en iyi blogger temalari

Badoo.Com Üyeliği Nasil Silinir ?

Geçen gün msn'de bir arkadaşım sormuştu badoo.com üyeliği nasıl siliniyor biliyormusun diye bende hayır bilmiyorum ama bir göz gezdireyim siteye dedim neyse biraz uğraşımlarımdan sonra buldum üyeliğin nasıl silindiğini. Siteme konu olarakta açıyımda internette arayan arkadaşların işine yarar diye düşündüm. Aşşağıda maddeler halinde anlattım sizlere sevgili okuyucularım.

  • Öncelikle badoo ya girip üyeliğimize giriş yapıyoruz.
  • Sonra açılan sayfada sağ üste köşedeki ayarlar bağlantısına tıklıyoruz.
  • Karşımıza gelen pencerede sol taraftaki en altta Profili sil seçeneğine tıklayarak devam ediyoruz
  • Sonra ilk boşluğa şifremizi yazıyoruz.. Sonra badoo üyeliğimizi neden sildiğimiz için bi sebep yazip onaylama tuşuna basıyoruz ve artık badoo üyeliğimiz silinmiş oluyor.
Umarım işinize yarayacak bir konuya değinmişimdir. Sağlıcakla kalın.

Yorucu Bir Gün Daha Geçti Gitti..

Sabah uyandığımda öyle bir uykum vardi ki anlatamam çünkü saat 1'e geliyordu yattığımda saat 6 gibi uyandım staj'a gitmek için ama aklımdanda geçiriyorum keşke staj olmasada yatsam uyusam. Ama malesef ki gitmek zorundaydım iş yerine. Neyse sabah namazını kıldım üstümü giyindim metrobüs'ün yolunu tuttum ve Perpa Elektrikçiler İş Merkezi'ne gittim usta başı beni ordan alıp Davutpaşa Turkcell'e gidip fiber optik kablo çekip sonlandırmasını yapacaktık.

Metrobüse nasıl gittiğimi bilmiyorum öyle bir uykum vardı ki yarı uykulu uykulu bindim metrobüse :) Neyse geldim Perpa'ya biraz yürüdükten sonra İş Merkezine girdim işte 1 saat falan sonra usta başı geldi malzemeleri yükledik Davutpaşa Turkcell'e gittik. Sonra projeye baktık neler yapacağımıza ve işe koyulduk. Usta başı bilmediğim şeyleri öğretiyor bana işte. Sonra bir telefon geldi patron aradı beni ofise bekliyormuş. Ben Davutpaşadan çıktım Ataşehir'in yolunu tuttum. 1-1.30 saat içerisinde Ataşehir'e vardım ofise girdim işte Patron hazırmısın Kartal Turkcell'e gidiyoruz dedi hazırım dedim ve yola çıktık.

Kartal Turkcell'e gittik işte öyle kalan malzemeleri saydık bide keşif yaptık işimiz erken bitti. Normalde saat 6´da paydos yapıyoruz ama bizim işimiz erken bittiği için saat 5´te paydos ettik. Neyse patron arabası ile beni evime en yakın yere bıraktı Allah razı olsun. Neyse eve geldim öyle öğle namazını ve ikindi namazının kazasını kıldım sonra akşam ve yatsı namazlarını kıldım sırasıyla.

Sonra msn girdim öyle sitelerimi kontrol ettim gelişme falan varmı diye. Bir sitem 14k hit almıştı ama adsense çok az vermişti dedim bi temayı değiştiriyim. Temayı değiştirdim anladım ki sitenin zoru temadan kaynaklanıyormuş 10 saatte kazandığım parayı 1 saat içerisinde kazandım adsensede :) Bu birazda olsa yüzümde ufak bir tebessüm oluşturdu.

Ortağım olan KATIRCI ile konuşurken aramızda biraz ufakta olsa tartışma gerçekleşti. Arkadaş hayatında saat 9´da yatmamıştır tuttu bugün ben çok yorgunum yatıyorum iyi geceler dedi. Ben gene triplere bağladım tabi neyse imam bildiğini okudu gene çıktı gitti. Canı sağolsun ne diyim bi uyku içinde kalbini kırmaya değmez dedim hadi git sen yat iyi geceler dedim çıktı gitti.

Bende öyle boş boş bilgisayar ekranına bakarken canım sıkıldı müzik açtım dedim siteme bugün ne yaptığımı anlatayım başladım yazmaya vallahi anlatacak o kadar çok şey varki ben size en kısa haliyle anlattım.. :) Birdaha ki günlerde yaptığım işlerimi anlatmak dileğiyle sağlıcakla kalın kendinize iyi davranın. Görüşmek üzere Allah'a emanet olun.

Emircan DEMİR ~

CCleaner 2.24.1010


Merhaba Arkadaşlar. Eminim İnternette Dolaşirken bilgisayariniza veri aktarildiğini bilmiyorsunuzdur. : ) her İzlediğiniz videonun Her yazdiğiniz yazinin bilgisayariniza kaydoldugunu biliyormuydunuz? peki bu kaydedilen veriler nerde  ? Nasil silebilirim ?diyorsunuz değilme evet Tamsizlik bir program CCleaner.
Açılımı Crap Cleaner olan program adından da anlaşılacağı üzere sisteminizdeki gereksiz dosyaları silerek daha kararlı ve dolayısıyla hızlı bir bilgisayara kavuşmanızı sağlıyor. Bu küçücük program o kadar iyi işler çıkartıyor ki şaşırmamak elde değil









İlgili Aramalar : İndir Bedava - Program İndir Bedava - Rahatsizadamlar Blog Teknoloji Blogu - Blogger Eklentileri -Teknoloji Blogu - İnternet - Yazilimlar - Blog - Online Film İzle - Rahatsizadamlar - Erotik Film İzle - Program indir - tek link oyun indir - Sinema - Counter-Strike Cfg İndir - sXe 8.0 hack - sXe 8.1 Hack - sXe 8.2 Hack - sXe 8.3 Hack -sXe 8.4 hack - sXe sürümsüz Hack - CCleaner 2.24.1010 İndir - CCleaner 2.24.1010 Full İndir - CCleaner 2.24.1010 Tek Link İndir - CCleaner 2.24.1010 Cleaner indir - CCleaner 2.24.1010 Program İndir - CCleaner 2.24.1010 Tek link program indir

Dosyalarınızı ücretsiz bir çok formata dönüştürün

Bilgisayarınızda resimleri, müzikleri, yazı dökümanlarını sıkça başka formatlara çevirmek için birçok program yüklemek zorunda kalıyoruz. Bu programların birçoğu da  paralı olduğu için ya para ödemek zorunda kalıyoruz yada illegal yoldan programları tam sürüm yapmaya çalışıyoruz. Ama bu işlemleri ücretsiz olarak yapan web siteleride var.

   Örneğin bir web sitesine profil resmi olarak jpg bir resmi yüklemeniz gerekiyor, elinizdeki resimin formatı gif. Site illada jpg formatında istiyorum diye tutturuyor. İşte bu durumlarda aşağıdaki web siteleri devreye girerek resminizi bu formata çevirebiliyor.

www.zamzar.com ve www.cometdocs.com siteleri bu işlerde size en iyi yardımcı olacak siteler.

Zamzar en beğendiğim site. Bu site şimdilik 70 adet dosyayı (resim, belge, müzik, video ve sıkıştırılmış dosya) bir biri arasında çevirebiliyor.

Bu sitenin yanında alternatif olarak Cometdocs sitesinide kullanabilirsiniz.

www.cakmablog.com

Aşk-ı Memnu Kullanma Klavuzu, Durum Şeması :)

Aşk-ı Memnu dizisini bilmeyen kalmadı herkes birine aşık ve çoğu birbirini boynuzluyor ben izlemiyorum Kurtlar Vadisi Pusu sezon finali gelsin izlerim belki :)
   Neyse www.teknolojiherseyim.com adlı sitenin sahibi sitesine bir şema koymuş hoşuma gitti paylaşmak istedim. Bu şemada kim kimi seviyor kim kimi boynuzluyor görebilirsiniz (görmek isterseniz tabi) işte o şema;
   teknolohiherşeyim adlı sitenin sahibi de şöyle bir cümle kurmuş çokta doğru bi cümle
"Diziyi hiç izlemeyen birisi bile bu şemadan senaryoyu çıkarabilir." aynen katılıyorum :)

FlashGet İndir, FlashGet Download, FlashGet Yükle

Flashget  programı , dosya indirmek için en ideal dosya indirme programıdır.Flashget dosya indirme programı ile normal bir dosya indirme süresinin 2 kattı  hatta 3 kattı hızlı  ve güvenli bir şekilde indirebilirsiniz .
   Flashget 2004 yılında hizmette girmiştir.Birazda yararlarından bahsedelim:) Flashget ile bir dosyayı indirirken yarım kaldığıysa , kaldığı  yerden indirebiliyor.Otuz üzeri dil seçeneği bulunmaktadır.Aynı andan birden fazla dosya indirebiliyorsunuz.
   Zamanlama işlemi ile bir dosyayı indirme saattini bellirleyebilirsiniz.Flashget arayüzün kendi zevkinize göre değiştirebilirsiniz.Arama çubuğu ile aradığınız programı kolay bir şekilde bulabilirsiniz.Dosya indirme Hızını Manuel bir şekilde ayarlayabilirsiniz v.s bir sürü özelliği var.
   Flashget programı kullanış bakımdan çok basit ve güvenli dosya indirme programıdır yani benim en çok kullandığım programlardan biridir.
    Eskiden bir dosyayı indirirken dosya bir şekilde hatta verir veya elektirikler kesilirdi ve çok sinirlenirdim hatta Bilgisayarı parçalıcak duruma gelirdim ama Flashget sayesinde hem ben sinirlenmekten kurtuldum hemde Bilgisayarım parçalanma korkusu ortadan kalktı, biraz reklam oldu ama neyse :)
  FlashGet Programını İnDirmek İçin Tıklayın

Alet Çantası ( Programlar )

Arkadaşşlar Bilgisayarımızda Olmazsa Olmaz 10-15 Program Vardır Bunlardan Birkaçını pcdata.tk Kardeşimiz Bu Programlari Alet Cantasi Adinda Bir Yazisiyla Bizimle Paylaşmış Bende Ondan Alıntı Yaparak Burda Paylasmak İstedim Buyrun Programlar
LimeWire Basic Tr 4.1          Window Messenger  2009
WinRAR Tr 3.80                   NOD32 AntiVirus Tr 3.0
Mozilla Firefox Tr 2.0           Winamp 5.541 Full
Adobe Reader 9.0             Messenger Plus 4.8

Playstation 4


Oyun severlerin sıklıkla takip ettiği PlayStation haberlerine bir yenisi daha eklendi. Üstelik bu sefer ki Apple tasarımlarına taş çıkarırcasına…
Avustralyalı tasarımcı Tai Chiem PlayStation 4 için sade ve şeffaf bir görünüm katarak ortaya güzel bir çalışma çıkardı. Bu pürüzsüz şık tasarıma göre dokunmatik ekranın üzerinde yuvarlak bir disk okuyucu var. Ayrıca dokunmatik ekran’da disk içeriğinin görülebildiği söyleniyor.

Oldukça hoş görünen bu tasarım PlayStation 4 için düşünülen tasarımlardan sadece biri. Umut ediyoruz ki daha çok tasarım örneklerini inceleme imkânımız olacak...

NASA Satürn Dışında yeni halka buldu


Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi (NASA), Satürn'ün etrafında şimdiye kadar görülmemiş büyüklükte bir halka tespit etti. Halkanın buz ve toprak parçalarından oluştuğu Satürn sisteminin en dışında bulunduğu açıklandı.

NASA'dan yapılan açıklamada, Spitzer Uzay Teleskobunun keşfettiği ince halka şeklinde buz ve toz parçacıklarından oluşan halkanın, Satürn sisteminin en dışında bulunduğu ve yörüngesinin gezegenin ana halkasının düzlemine 27 derece eğimli olduğu belirtildi.
NASA yetkilisi Whitney Clavin, halkanın çok dağınık olduğunu ve gözle görülür ışıkları yansıtmadığını, ancak kızılötesi (infrared) Spitzer teleskobunun halkayı tespit ettiğini söyledi.
Clavin, halkadaki tozlar çok soğuk (eksi 316 Fahrenheit) olmasına rağmen, halkanın termal radyasyonla parladığını belirterek, şimdiye kadar hiç kimsenin kızıl ötesi alet kullanarak halkanın yerini göremediğine dikkat çekti.
Satürn'ün yeni keşfedilen halkasının madde kütlesinin başlangıcının gezegene 5,95 milyon kilometre uzaklıkta bulunduğu, sonunun uzaklığının ise 11,9 milyon kilometreye kadar uzandığı bildirildi.
NASA yeni bulunan halkanın çok büyük olduğunu ve 1 milyar Dünya'yı içine alabileceğini kaydetti.
Satürn'ün uydularından Phoebe'nin yörüngesinin halkanın içinde olduğu ve uydunun halkadaki maddelerin kaynağı olduğuna inanıldığı bildirilerek, halkanın ayrıca bir tarafı parlak diğer tarafı karanlık olan diğer uydu İapetus'un esrarını çözmede yardımcı olabileceği kaydedildi.
Halkanın dönüş yönünün Phoebe ile aynı, İapetus'un ters yönde olduğu kaydedilerek, bilim adamlarının en dıştaki halkanın İapetus'un içine doğru hareket ettiğini ve uyduya çarptığını düşündüğü vurgulandı.
Maryland Üniversitesinden Douglas Hamilton, astronomların Satürn'ün dıştaki uydusu Phoebe ile İapetus'daki kara madde arasında bağlantı bulunduğundan şüphe ettiklerini ifade ederek, "bu yeni halka ilişkiyle ilgili inandırıcı kanıt sağlıyor" dedi.
Son halka keşfedilmeden önce Satürn'ün 7 halkası bulunduğu biliniyordu.
ABD'nin California eyaletindeki Pasadena kentinden 2003 yılında uzaya gönderilen Spitzer, Dünya'dan 106,2 milyon kilometre uzaklıkta ve güneşin çevresinde yörüngeye oturtulmuştu.

AA

Bilgisayarlar tehdit altında

İnternet ortamında bilgisayarlara bulaşarak sistemlere zarar veren bilgisayar virüslerinin sayısının 1 milyona ulaştığı kaydedildi. İngiliz yayın kuruluşu BBC, Symantec Güvenlik Şirketinin altı ayda bir yayınlanan "İnternet Güvenliği Tehdit Raporu"na dayanarak çok zararlı yeni virüslerin ortaya çıktığını duyurdu. Symanetec'e göre zararlı virüslerin çoğu son 12 ayda yazıldı. Symantec Raporu'nun son sayısı 2007 yılının ikinci yarısını kapsıyor, bu dönemde güvenlik şirketi, 499 bin 811 yeni zararlı kod tehdidi ortaya çıkarttı. Bu rakamın 2007'nin ilk altı ayıyla karşılaştırıldığında yüzde 136 daha yüksek olduğu bildiriliyor. 2007 yılı boyunca Symantec Güvenlik Şirketi, 711 bin 912'den fazla yeni tehditi ortya çıkarttı böylece şirketin anti-virüs programlarının karşılaştığı zararlı programların sayısı 1 milyon 122 bine ulaştı. Bu virüslerin büyük çoğunluğunun Microsoft Windows İşletim Sistemi altında çalışan bilgisayarları hedeflediği bildirilirken, yüksek teknoloji suçlularının geçmişte kullandığı zararlı programların yeni varyasyonları olduğu kaydediliyor. Virüslerin, kişisel bilgisayarlara girdikten sonra internetten yeni zararlı programlar indirip, kurdukları biliniyor. Yüksek teknoloji suçlarıyla bağlantılı olan grupların, virüslerin yeni varyasyonlarını oluşturmak için programcılar çalıştırdıkları, bu programcılara ödeme yapmak için suç şebekelerinin çaldıkları bilgiden mümkün olduğunca çok para kazanmaya çalıştıkları ve sürekli yeni kurbanlar peşinde oldukları kaydedildi.

Bilgisayarlar tehdit altında

İnternet ortamında bilgisayarlara bulaşarak sistemlere zarar veren bilgisayar virüslerinin sayısının 1 milyona ulaştığı kaydedildi. İngiliz yayın kuruluşu BBC, Symantec Güvenlik Şirketinin altı ayda bir yayınlanan "İnternet Güvenliği Tehdit Raporu"na dayanarak çok zararlı yeni virüslerin ortaya çıktığını duyurdu. Symanetec'e göre zararlı virüslerin çoğu son 12 ayda yazıldı. Symantec Raporu'nun son sayısı 2007 yılının ikinci yarısını kapsıyor, bu dönemde güvenlik şirketi, 499 bin 811 yeni zararlı kod tehdidi ortaya çıkarttı. Bu rakamın 2007'nin ilk altı ayıyla karşılaştırıldığında yüzde 136 daha yüksek olduğu bildiriliyor. 2007 yılı boyunca Symantec Güvenlik Şirketi, 711 bin 912'den fazla yeni tehditi ortya çıkarttı böylece şirketin anti-virüs programlarının karşılaştığı zararlı programların sayısı 1 milyon 122 bine ulaştı. Bu virüslerin büyük çoğunluğunun Microsoft Windows İşletim Sistemi altında çalışan bilgisayarları hedeflediği bildirilirken, yüksek teknoloji suçlularının geçmişte kullandığı zararlı programların yeni varyasyonları olduğu kaydediliyor. Virüslerin, kişisel bilgisayarlara girdikten sonra internetten yeni zararlı programlar indirip, kurdukları biliniyor. Yüksek teknoloji suçlarıyla bağlantılı olan grupların, virüslerin yeni varyasyonlarını oluşturmak için programcılar çalıştırdıkları, bu programcılara ödeme yapmak için suç şebekelerinin çaldıkları bilgiden mümkün olduğunca çok para kazanmaya çalıştıkları ve sürekli yeni kurbanlar peşinde oldukları kaydedildi.

Blu-Ray, Toshiba'yı Ezdi[B.T]

Geçtiğimiz yıllarda henüz CD ve DVD'ler piyasada hakim iken iki firma ortaya çıktı. Bunlardan biri Sony firması diğeri ise Toshiba firması idi. Her ikiside bir noktaya ulaşmaya çalışıyor, ancak farklı metodlar deniyorlardı.

Sony firması denediği teknolojiye adına yakışır bir şekilde Blu-Ray ismini verirken, Toshiba daha yatkın olduğumuz HD-DVD adını verdi projesine. Ve aralarında kıyasıya bir rekabet otamı oluştu. Diğer teknoloji firmalarını yanlarına çekmek için epey çalıştılar. Ve sonuçta bu yarışın bir kazananı birde kaybedeni oldu.

Anladığınız üzere kaybeden Toshiba firması oldu. Teknoloji denilince ilk akla gelen firmalardan olan Sony firması piyasaya tanıttığı ve satışına başladığı Blu-Ray ile artık sektörde krallığını ilan etti. Uzun süre HD-DVD için direnen Toshiba bile artık yenilgiyi kabul ederek, birçok teknoloji firması tarafından desteklenen Blu-Ray sistemine destek vereceğini açıkladı.

Ne diyelim! İnşallah birlikten güç doğarken, rekabet sona ermez. Yeni teknolojiler kapımıza çok kısa sürede ulaşır...

TeknoKampus

İnanması Güç: 60 MP Kamera



abii 60MP bu, fiyatı da bir o kadar olacak. baştan söylemeliyim Hassleblad kameranın satış fiyatı tam 42.486 dolar. fiyattan da belli olduğu gibi çok ama çok zengin olanlar için tasarlanmış bir kamera.



assleblad'ın profesyonel fotoğrafçılar için tasarladığı ürün H4D, gerçek odaklama sunuyor.Yatay ve dikey fotoğraf analizi yapıp lens odaklaması mümkün. in-house Phocus yazılımının 2.0 güncellemesi ile fotoğraf aktarımını çok kolay bir şekilde yapılabiliyor.

Kaynak: slipperybrick.com

Akla Zarar Buluşlar !!!



Bu buluşlar akla zarar. Bazıları var ki insanın "kardeş bunu neden icat ettin?" diyesi geliyor. Mesela şu fotoğrafta gördüğünüz bardak, sevmediğiniz bir insanı hücceden götürmek için bire bir...



Romantikler için bir şemsiye... Yağmurda bile ayrı kalamayız durumu yani...



"Kahvemi kurabiyeyle seviyorum ama kurabiyeyi tabağa koymaya üşeniyorum. O zaman da kırıntılar yere dökülüyor ne yapmalıyım?" sorusuna cevaben bu bardak icat edilmiş olmalı...



Eşinizle birlikte fotoğraf çektirme krizine son... Kendinden uzantılı fotoğraf makinesi...



Bunu icat eden arkadaşa bir soru... Tepside o çıkıntılar varken, bardakları nereye koyacaksın... Amaç boş tepsi taşımaksa o başka tabii...



Sadece erkeklerin kullanacağı bir kemer... Kadınların niye kullanmayacağını anlatmaya gerek yok herhalde...



Mucit kişi, malzemeden tasarruf mu etmeye çalışmış acaba?



Yatak kavgasına son... Herkesin yeri milimi milimine bellli...



Bu icat çocukların işine yarayabilir işte... Karanlıktan korkan çocuklar gözünü açınca ışık da otomatik olarak açılıyor...



Otomatik sallama çay tutacağı!.. Biraz fazla mı üşengeç olduk ne?



Merdiven boş boş duracağına bir işe yarasın...



Hem ekmek kızartıcı, hem çaydanlık...



"Banyoda şarkı söylemeyi seviyorum. Ama mikrofonum yok" diyorsanız, buyrun size mikrofon... Aynı zamanda yıkanmaya da yarıyor...



Yaşasın, artık elimden bardaklar düşmeyecek...



Vakit nakittir değil mi! Ya da bir taşla iki kuş vurmak buna denir...



Uyurken yaylanmak isteyenlere özel!..

TTNet uyarıyor: Bu tuzağa düşmeyin !

TTNet, yayınladığı son duyuruyla kullanıcılarını son günlerde ortaya çıkan tuzağa karşı uyarıyor.

TTNet, internet sitesinde yayınladığı bir duyuru ile son zamanlarda çok sık karşılaşılan bir dolandırıcılık girişimi konusunda kullanıcılarını uyardı. Biz de bu açıklamayı, noktasına virgülüne dokunmadan, aynen yayınlıyoruz:
Değerli Müşterimiz,
Son günlerde bazı müşterilerimizin farklı telefon numaralarından "TTNET Müşteri Hizmetleri" adı altında arandıkları ve farklı gerekçeler kullanarak kendilerinden kredi kartı bilgilerinin istendiği tespit edilmiştir.
TTNET A.Ş. tarafından 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri haricinde başka bir numaradan arama yapılmamaktadır.
444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri yetkilileri tarafından yapılan aramalarda hiçbir zaman kredi kartı, şifre gibi özel bilgilersorulmamaktadır.
TTNET A.Ş., müşterilerinden e-posta yoluyla hiçbir şekilde bilgi talep etmemekte ve kişisel bilgilerinin tamamını istememektedir.
TTNET A.Ş. sadece son ödeme tarihi geçmiş ama henüz faturasını ödeyememiş abonelerimize Sesli Yanıt Sistemi (IVR) ile otomatik arama yaparak borcunu hatırlatmaktadır. Bu aramalarda abonelerimiz, eğer uygun görürlerse telefon tuşlarını kodlayarak sesli yanıt sistemindeki ilgili menü aracılığıyla kredi kart bilgisini sadece kendisi kullanarak fatura borçlarını ödeyebilmektedir. Ancak bu işlem sadece sesli yanıt sistemi aracılığıyla yapıldığından abonelerimizin, bu işlem esnasında Müşteri Hizmetleri yetkililerimizle hiçbir şekilde teması olmamaktadır.
Müşterilerimizin, bu tür kötü niyetli kişilerin dolandırıcılık faaliyetlerinden dolayı zarar görmemesi için benzeri durumla karşılaştıklarında, herhangi bir bilgi vermeden ve sisteme bilgi girişi yapmadan görüşmeyi sonlandırmalarını tavsiye ederiz.

Saygılarımızla,
TTNET A.Ş.

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Hangi Kanal da ? Hangi kanal gösteriyor ?

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak ve saat 21.00′de başlayacak karşılaşmayı Yunus Yıldırım yönetecek. Yıldırım’ın yardımcılıklarını Serkan Gençerler ve Volkan Narinç yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Aytekin Durmaz.

STAT GİŞELERİ KAPALI

Biletix’in internet sitesi ve İstanbul gişelerinden satılan karşılaşmanın bilet fiyatları Batı Numaralı 40 TL, Doğu Tribün Kapalı 40 TL, Güney Kale Arkası 20 TL olarak açıklanmıştı. Dev maçın biletlerinin satışına Biletix gişelerinden bugün de devam edilecek. Stat gişelerinden ise bilet satılmayacak.

FOX TV’DEN CANLI

Karşılaşma FOX TV’den naklen ekrana gelecek. Aynı anda Haber 7′den de videolu olarak canlı yayınlayacağımız maçın muhtemel 11′leri şöyle:

BEŞİKTAŞ: Rüştü, Erhan, Sivok, Ferrari, İsmail, Yusuf, Fink, Ernst, Tello, Holosko, Nobre

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Bilica, Önder, Dos Santos, Kazım, Emre, Cristian, Vederson (Deivid), Alex, Güiza

BEŞİKTAŞ İLE FENERBAHÇE ARASINDAKİ 324. RANDEVU

Beşiktaş ile Fenerbahçe, aralarındaki 85 yıllık ezeli rekabette 324. maça çıkacak. İki takımın şimdiye kadar oynanan 323 karşılaşmada, Fenerbahçe 120, Beşiktaş ise 119 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, 84 maç da berabere sonuçlandı. Fenerbahçe’nin 438 golüne, Beşiktaş 409 golle karşılık verdi.

Bu yıl dördüncüsü oynanacak TFF Süper Kupa’yı Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray 1′er kez kazandı. İşte ilk 3 Süper Kupa Finali’nin oynandığı yer, takımlar ve alınan sonuçlar şöyle;

30.07.2006
Commerzbank Arena Stadı Galatasaray – Beşiktaş: 0 – 1
05.08.2007
Rheinenergie Stadı Fenerbahçe – Beşiktaş: 2 – 1
17.08.2008
MSV Arena Stadı Galatasaray – Kayserispor: 2 – 1

KUPAYI KAZANAN 1. 5 MİLYON ALACAK

Bu gece Olimpiyat Stadı’nda oynanacak Süper Kupa maçı için bilet satışları, yayın hakkı ve sponsorlardan yaklaşık 3 milyon lira gelir elde edileceği belirtildi. Futbol Federasyonu bu paranın yüzde 10’luk bölümünü alacak. Şampiyon olan kulüp 1.5 milyon lira alırken, kaybeden 1 milyon 150 bin lirayı kasasına koyacak…

Galatasaray Tobol Full Maç Özet İzle Golleri İzle 16 Temmuz Maç İzle

Galatasaray – Tobol Maçı Online

Tobol (Kostanay) – Galatasaray (UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu)

macozeti.biz ‘den alıntıdır…

Dondurmanın zaraları verem edebilir

Yaz aylarının, vazgeçilmez yiyeceği dondurmadan ölümcül hastalıklar bulaşabilir! Çocukların süt tüketimene destek olan dondurmada bakın ne tehlikeler var:

Haber7.com da gördüğüm bu haber beni şaşırttı ve üzdü açıkçası.Tam da dondurmadaki aradığım tadı bir yerde bulmuşken :’( . Neyse bakalım artık ortalık sakinleşene kadar hazır dondurmalardan yeriz bizde :D Haberle başbaşa bırakayım sizi :P

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Faruk Yorulmaz, yaz mevsiminin vazgeçilmez lezzeti olan dondurmanın insanlara faydası olduğu kadar sağlıklı koşullarda üretilmediğinde zararı da olduğunu belirterek, vatandaşları dondurma tüketirken nelere uymaları gerektiği konusunda uyardı.

Prof. Dr. Faruk Yorulmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ”Sütten bulaşabilen verem, brusella, difteri, ishal, tifo, dizanteri gibi pek çok hastalık, sağlıklı koşullarda üretilmeyen, saklanmayan ve tüketilmeyen dondurmalar aracılığıyla insanlara bulaşabilir” dedi.

En sağlıklı dondurmanın pastörize süt ve gerçek meyveler kullanılarak yapıldığını belirten Yorulmaz, meyveli, şeker ve yağ içeriği düşük olan, doğal olmayan hiçbir madde içermeyen, hijyenik ortamlarda, el değmeden yapılan ve uygun şartlarda saklanarak hijyenik malzemelerle temiz külah ya da kaplara konularak tüketicilere ulaştırılan dondurmanın sağlıklı olduğunu söyledi.

Her mevsim tüketilebilecek çok faydalı bir besin olan dondurmanın sindirimi kolay, serinletici ve ferahlatıcı etkileri nedeniyle yaz mevsiminin vazgeçilmez bir besini olduğunu anlatan Yorulmaz, şunları kaydetti:

”İçinde süt, şeker, meyveler gibi maddeler nedeniyle, besin değeri oldukça yüksek olan dondurmada, protein, karbonhidrat ve yağ gibi temel besin ögeleri ile birlikte, A, D, E, C ve B grubu vitaminler, aynı zamanda kalsiyum, magnezyum, fosfor, sodyum, potasyum, demir ve çinko mineralleri bulunmaktadır. İçindeki bu vitamin ve mineraller sağlığı korumada, hastalıklara karşı direnci artırmada ve vitamin eksikliğini ortadan kaldırmada çok yararlıdır. Dondurma yazın zayıflama diyetlerinde de zengin vitamin ve mineral içeriği ile son derece faydalı bir besindir.”

Dondurmanın yararları dışında uygun olmayan biçimde hazırlanan ve saklanan dondurmalardaki katkılar ile boya maddeleri dolayısıyla insanlara zararı da olabildiğini belirten Yorulmaz, ”Yapılan çalışmalar, özellikle açıkta satılan dondurmaların pek çoğunun sağlıksız olduğunu göstermektedir. Özellikle nerede hangi şartlarda üretildiği bilinmeyen dondurmalarda; izin verilen katkıların aşırı miktarlarda ya da yasaklanmış katkı maddelerinin kullanılması riski bulunmaktadır. Bazen kıvam artırıcı olarak jelatin, şeker yerine yapay tatlandırıcılar, doğal salep yerine yapay salep, süt yerine süt tozu, meyve yerine meyve boyası ve aromaların katıldığı çalışmalarda gösterilmiştir” şeklinde konuştu.

Sütten bulaşabilen verem, brusella, difteri, ishal, tifo, dizanteri gibi pek çok hastalığın, sağlıklı koşullarda üretilmeyen, saklanmayan ve tüketilmeyen dondurmalar aracılığıyla da insanlara bulaşabileceği uyarısında bulunan Yorulmaz, özellikle şeker hastaları için hazırlanan dondurmalarda kullanılan yapay tatlandırıcılara bağlı olarak sağlık sorunları ortaya çıkabileceğinden bu tür dondurmaların mümkün olduğunca tüketilmemesinin doğru olacağını ifade etti.

AMBALAJI BOZUK DONDURMALARA DİKKAT

Ambalajlı olarak satılan dondurmalardaki şekil bozukluğunun, dondurmanın erimiş ve sonra tekrar donmuş olduğu anlamına geldiğini belirten Yorulmaz, bu durumdaki dondurmada mikropların kolaylıkla ürediğini söyledi.

Külahlara ya da kaplara dondurma koymak amacıyla kullanılan kaşıkların kullanıldıktan sonra genellikle içi su dolu bir kapta bekletildiğini anlatan Yorulmaz, konuşmasını şöyle sürdürdü:

”Kullanım sırasında dış ortamdaki toz ve mikroplarla kirlenen bu kaşıklar aynı zamanda konulduğu kaptaki suyu da kirletmekte ve bu kirlilik daha sonra her kullanıldığında satılan dondurmaya bulaşmaktadır. Bu da insanları gıda zehirlenmesi dahil olmak üzere ciddi biçimde hasta edebilmektedir. Bu kaşık ve konulduğu kaplar ile dondurma külahları, dış ortamdaki kirliliklerden çok iyi korunmalıdır.

Bazı kişiler, çok soğuk ve donmuş besinlere duyarlıdır. Bu tür besinleri yediklerinde boğazlarında yanma, öksürük, nefes almada güçlük, baş ağrısı, burun akıntısı gibi belirtiler gösterebilmektedir. Özellikle solunum sistemine ait hastalıkları ya da duyarlılıkları olan kişiler daha az miktarda ve daha yavaş biçimde dondurma yemelidirler.”

Yorulmaz, dondurmanın diğer tatlıların üzerinde servis edildiğinde yüksek kalorili besinlerin daha fazla tüketilmesini ve böylece şişmanlamayı kolaylaştırdığının unutulmaması gerektiğini sözlerine ekledi.

Emre’den hakeme tokat !

Emre'den hakeme tokat !

Dünkü olaylı maçta Emre Belözoğlu’nun Hakem Arslanboğa’nın koluna vurmasını Arslanboğa görmedi !
 
Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, hakem Suat Arslanboğa’nın kimyasını bozdu! 5. dakikada R.Carlos’la kavgaya tutuşan D.Bakırlı Barış’ı sakinleştirmeye uğraşan Emre, hakemin rakip oyuncuyu kendisinden ayırmaya çalışmasıyla çılgına döndü…

 

Arslanboğa, kolunu tutup sert bir şekilde aşağı iten Emre’ye bu pozisyonda kart göstermedi ancak bunu telafi etmek için 2 dakika sonra itirazdan milli yıldıza sarı kart çıkarttı.

Ayrıca Emre’yle girdiği diyalogdan sonra oyunun kontrolünü kaybeden Arslanboğa, dümeni geri almak için 11 dakikada tam 3 sarı kart gösterdi.

Sınıfta kalan Arslanboğa oyuncuların güvenini de kazanamadı. Emre’yle yaşadığı diyaloğun ardından F.Bahçeliler, 2. yarı başında sahaya atılan maddeleri Arslanboğa yerine 4. hakem Bünyamin Gezer’e götürüp olayları yatıştırmasını istediler. Oyun durduğu bir anda ise Arslanboğa, Gezer’in arkasına saklandı. Bu iki olay nedeniyle hakeme 4 hafta dinlendirme geliyor.

Msn Şifreniz Çalındı ya da Unuttunuz mu?Birlikte Geri Alalım

Bu olay 2 gün önce benim başıma geldi.Msn şifremi ve alternatif mail adresimi bilmiyordum dolayısıyla şifremi sıfırlayamıyordum,gizli soru ve cevabımı biliyordum ancak hotmail anasayfasında parolamı unuttum kısmına girdiğimde gizli sorumu sormadıkları için maalesef bu özelliği kullanamadım.Ben de aşağıda anlattığım yöntemle Microsofta mail gönderip,az önce şifremi geri aldım.

Anlatım tamamen bana aittir.Konuyu anlatmamı DαчѕоЧ kardeşimiz istemiştir kendisinin kırmıyoruz


1)Öncelikle http://support.msn.com adresine gidiyoruz.

Bu resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Bu resmin orijinal boyutları 902x502 ve 39KB.




Bu resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Bu resmin orijinal boyutları 883x659 ve 67KB.



2)Ardından "Helpful Information for MSN Hotmail" başlıklı bir sayfa gelecek,bu sayfanın altına iniyoruz;



İngilizce bilen arkadaşlar şikayet kısmına kendilerine göre cümleler türetebilirler.

Bu bölümde bir değişiklik olmuş, yeni yerin anlatımını ekledim... Devamını aşağıdan devam edersiniz... BüYüCü

Bu resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Bu resmin orijinal boyutları 902x340 ve 72KB.


Bu resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Bu resmin orijinal boyutları 1024x768 ve 484KB.





3)Ve işlemimiz tamamlandı artık Microsofttan gelecek cevabı bekleyeceğiz.

Bu resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Bu resmin orijinal boyutları 752x502 ve 43KB.




4)Kısa bir süre sonra(bana yaklaşık 2-3 saatte geldi)formda doldurduğunuz iletişim adresinize bir mail gelecek.Maili buraya ayne kopyalıyorum:

Hello Ahmet,

Thank you for writing to Windows Live ID Technical Support. This is William and I understand that you are having an issue with your XXXX@hotmail.com account. Based on your e-mail you mentioned that your MSN Hotmail account was hacked. I know how important this issue to you. Let me help you and give the necessary assistance.

Since you are unable to reset your password online, we will need your cooperation in verifying the account ownership. As much as we would like to help you regain access right away, we at Microsoft value our members’ security and privacy. When we receive and verify the necessary information, we can give you the link that will allow you to reset your password. Below are the required information:

1. Your Windows Live ID--->(buraya sorunlu mail adresinizi yazıyorsunuz)



2. Your First and Last Names---->ad-soyad



3. Date of Birth (Month/Date/Year)---->doğum tarihiniz



4. Country or Region---->ülkeniz



5. State (if applicable)---->eyalet(uygunsa diyor)



6. Zip or Postal Code--->zip kodu



7. Your IP address. List the IP addresses from each computer that you use to access your account. You can go to http://www.whatismyip.com to find this information. The numbers that appear at the top of this page will be your IP address.----->www.whatismyip.com adresinden ip inizi bulup buraya yazmanızı istiyor.ip numaranız dinamikse ek olarak "my ip is dynamic" yazarsanız iyi olur.



8. Answer to your Secret Question (if applicable)---->gizli sorunuz ve cevabı



9. Alternate e-mail address associated with the account (if applicable)----->hesaba kayıt olurken yazdığınız alternatif mail adresiniz(yoksa yok deyin)



10. Your Internet Service Provider. An ISP is a company that provides an end user with a connection to the Internet and other similar services, such as e-mail. Examples include MSNIA, EarthLink, and Comcast.------>internet servis sağlayıcınız.buraya Turk Telekom(Turkiye)yazabilirsiniz



11. Last date and time you successfully signed in---->sorunlu maile son giriş tarih ve saatiniz



For Windows Live Mail customers



12. Any folders you created (aside from the default folders)---->hotmail hesabınızda klasör yarattınız mı yarattıysanız bunlardan birini yazın.yaratmadıysanız yaratmadım deyin.



13. Contacts in your address book (please include the e-mail address)---->hotmail hesabınızda adres defterinizde kayıtlı mail varsa buraya 1-2 tane yazabilirsiniz.



14. Subjects of any old mail that is in your Inbox or mail folders---->inboxunuzda son gelen ve silmediğiniz maillerden biri hakkında bilgi verebilirsiniz.Örneğin:frmtr.com(frmtr.com dan mail gelmişti gibi)



For Windows Live Messenger customers



15. A list of Contacts in your buddy list (please include the e-mail address)----->msn arkadaş listenizdeki maillerden bir kaçını buraya yazın
örneğin:
xcrtz@hotmail.com
hksfjaja@hotmail.com
---
---
gibi...



16. Your Windows Live Messenger Nickname (your Messenger display name)----->sorunlu mailinizde nikinizi soruyor



You may also review the Microsoft Online Privacy information at http://privacy.microsoft.com



For more information about the Windows Live Terms of Use, visit the following Microsoft website: http://tou.live.com



When we receive the answers that you provide, we will review the information and reply. Your patience and cooperation on this matter are greatly appreciated.

Sincerely,

William

Windows Live ID Technical Support

If you are currently located in United States, find out how easy all-in-one PC care can be with the 90-day free trial of Windows Live OneCare. To get started, paste this link in your browser: http://www.windowsonecare.com/?sc_cid=SPT_ppt


Bu maildeki soruları cevaplayıp maili reply edin.Soruları İngilizce olarak mümkün olduğunca doğru cevaplar vermeye çalışın.elbette unuttuğunuz bilgiler olabilir o zaman "i can not remember" diyebilirsiniz.İngilizcesi olan arkadaşlar yanına değişik varyasyonlar ekleyebilir tabiki.


5) Son olarak iletişim adresinize Microsoft Müşteri Desteği <support@passport.msn.com> adresinden mail geliyor.Burada size verilen şifre resetleme linkine tıklayıp,şifresini unuttuğunuz yada çaldırdığınız mailinize yeni şifre tayin edebilirsiniz
 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie