16 Kasım 2009 Pazartesi

PlayStation 3 Slim 24 ayar altın kaplama



Eğer PlayStation 3 siyah ve çok şık değil, çirkin olduğunu düşünüyor böyle bir altın sürümü?

Bilgisayar Doğrayıcılar olan elektronik altın için bir "fetiş" varsa, her biri 24 ayar altın bir denetim ile banyo beş PS3 Slims duyurdu ve satışa sitenize koymak onları.

Hiçbir Pazarlıksız fiyat zaten, ama Bilgisayar-Doğrayıcılar geri altın boğulmuş $ 1.400 3G iPhone satmak. Tahmin yanlısı PS3? "Sadece" 10 bin doletas.




İlgili Aramalar : İndir Bedava - Program İndir Bedava - Rahatsizadamlar Blog Teknoloji Blogu - Blogger Eklentileri -Teknoloji Blogu - İnternet - Yazilimlar - Blog - Online Film İzle - Rahatsizadamlar - Erotik Film İzle - Program indir - tek link oyun indir - Sinema - Counter-Strike Cfg İndir - sXe 8.0 hack - sXe 8.1 Hack - sXe 8.2 Hack - sXe 8.3 Hack -sXe 8.4 hack - sXe sürümsüz Hack - Online Film İzle - Online Film Seyret - Film İzle - PlayStation 3 Slim 24 ayar altın kaplama - PlayStation 3 Slim - Altin Kaplama oyun

3D Studio Max 2010 – Full İndir



Piyasada bir çok-boyutlu görüntü, 3D Studio Max animasyon ve üç de etkiler yaratmak için kullanılan getiren yeni sürümde inanılmaz unsurları olarak istikrar yıl olması bazı oyun tasarımcıları ve yüksek karmaşıklık görüntüler aşık kullanıcıların çalışma kolaylığı .



Aerodinamik modelleme süreci



Masaüstü programı dört ana alanda, her resmin bir köşesine gösteren ayrılmıştır. Kesinlikle çok çalışmayı kolaylaştırır Bu özellik, o nerede olursanız, onlar her alanda aynı anda oluşturulan yeni nesnelerin uygulamaya hatırlatan birçok açılardan nesne analiz etmek için pratik bir yol getiriyor.



3D Studio Max de bazı ön çünkü bunun için her zaman çok şey ve ayrıca projenin çalışma sonunda etkileyecek herhangi bir şekilde bu nesneleri kullanmak zahmetli bir ortak Polyhedron görebilirsiniz harika bir zamandan tasarruf nesneleri programlanmış bulunmaktadır.



Etkileri aydınlatma ve gölgeleme 3D Studio özellikleri bu herhangi bir nesne oluşturulur veya ithal etkileşim büyük aralığı Max, bir parçasıdır. Etkileşim, ve yerçekimi ve rüzgar gibi doğal kuvvetleri sağlamıştır programı, nesneleri özledim yok bile izin nesnelere deformasyonlar dahil edilmesi.








İlgili Aramalar : İndir Bedava- Program İndir Bedava - Rahatsizadamlar Blog Teknoloji Blogu - Blogger Eklentileri -Teknoloji Blogu - İnternet - Yazilimlar - Blog - Online Film İzle - Rahatsizadamlar - Erotik Film İzle - Program indir - tek link oyun indir - Sinema - Counter-Strike Cfg İndir - sXe 8.0 hack - sXe 8.1 Hack - sXe 8.2 Hack - sXe 8.3 Hack -sXe 8.4 hack - sXe sürümsüz Hack - Online Film İzle - Online Film Seyret - Film İzle - 3D Studio Max 2010 – Full İndir  - 3D Studio Max 2010 Tek Link indir - 3D Studio Max 2010 Dowloand - 3D Studio Max 2010 Yükle - 3D Studio Max 2010 TEKLİNK  - 3D Studio Max 2010 Tanitim

2009 Lotus Exige S 260: İnceleme

Autoblog İngiliz otomotiv şirketi Lotus den Hafif iyilik inceledi. Lotus Exige S 260 olan fizik boşlukları kullanabilmek için şirket politikası takip ettiği bir otomobil.



Lotus Exige




Lotus Mühendislik çok ağırlık bile araç geniş yürekli makineleri ile rekabet iyi 200 + beygirlik araç üretim yapma hafif araba yapmak için bir politikası vardır.



Lets geri Exige S 260 ve gözlük gelir:



    * Toyota 1.8-litre dört silindirli motor kaynaklı

    * 257 beygir gücü

    * £ 174-metre tork

    Weighs 935kg

    * City 20 mpg

    * Karayolu üzerinde 26 mpg

    * Y-Tipi 8-siyah F hafif alaşım jantlar: 6.5Jx16 & R: 7.5Jx17 konuştu

    * Yokohama Advan A048 LTS F: 195/50 R16 & R: 225/45 R17

    * Servo destekli, 4-kanal ayarlı parça Anti-Lotus ile fren sistemi (ABS) kilit / AP-Racing ikiz pistonlu alüminyum alaşımlı ön fren kaliperleri sabit. Brembo tek pistonlu 26 mm kalınlığında ön ve arka döküm havalandırılmış ve arka çapraz kaliperleri ve 288 mm çap,-diskler delinmiştir kayar.

    * 0-100 km / h - 4.7 saniye







İlgili Aramalar : İndir Bedava - Program İndir Bedava - Rahatsizadamlar Blog Teknoloji Blogu - Blogger Eklentileri -Teknoloji Blogu - İnternet - Yazilimlar - Blog - Online Film İzle - Rahatsizadamlar - Erotik Film İzle - Program indir - tek link oyun indir - Sinema - Counter-Strike Cfg İndir - sXe 8.0 hack - sXe 8.1 Hack - sXe 8.2 Hack - sXe 8.3 Hack -sXe 8.4 hack - sXe sürümsüz Hack - Online Film İzle - Online Film Seyret - Film İzle -  2009 Lotus Exige S 260: İnceleme - 2009 Lotus Exige S 260 Resimleri - 2009 Lotus Exige S 260 - 2009 Lotus Exige S 260 Araba - 2009 Lotus Exige S 260 Cars

Call Of Duty: Modern Warfare 2



9 Kasım itibariyle piyasaya giren Call of Duty'nin son versiyonu Warfare 2, kimi çevrelerde tartışma konusu oldu. Satışa çıktığı ilk günde 5 milyon adet satan oyundaki bir sahnede; oyuncu, havaalanında sivillerin katline katılabiliyor.

Bütün oyuncuların heyecanla beklediği serinin son oyunu politik, dini, etik tartışmalara sebep olmasına karşın, sunduğu aksiyon, gerçekçilik ve atmosfer ile bütün dünyanın en popüler oyunları arasında yer alıyor. İlk oyunun başarısı üzerine kurulu beklentiler tavan yapmış durumda...

Ama tartışmalar yaratan bir başka konu bu oyunu çocukların oynayıp oynamamasının doğru olup olmayacağı. Uzmanlar şiddet öğelerinin tavan yaptığı bu oyunun 18 yaşından küçüklere oynatılmaması yönünde fikir bildiriyor.

Oyun yurtdışında 60 dolara satılıyor.

alıntı Alkmaar :)




İlgili Aramalar : İndir Bedava - Program İndir Bedava - Rahatsizadamlar Blog Teknoloji Blogu - Blogger Eklentileri -Teknoloji Blogu - İnternet - Yazilimlar - Blog - Online Film İzle - Rahatsizadamlar - Erotik Film İzle - Program indir - tek link oyun indir - Sinema - Counter-Strike Cfg İndir - sXe 8.0 hack - sXe 8.1 Hack - sXe 8.2 Hack - sXe 8.3 Hack -sXe 8.4 hack - sXe sürümsüz Hack - Online Film İzle - Online Film Seyret - Film İzle - Call Of Duty: Modern Warfare 2  İndir - Call Of Duty: Modern Warfare 2  Full İndir - Call Of Duty: Modern Warfare 2  Tanitim - Call Of Duty: Modern Warfare 2  Resimleri - Call Of Duty: Modern Warfare 2  Hileleri - Call Of Duty: Modern Warfare 2  indir full tek link dowloand indir
 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie