4 Aralık 2008 Perşembe

GPU-Z 0.3.0 Download indir Yukle

Bilgisayarınızda bulunan ekran kartı veya kartlarının detaylı olarak bilgilerine hızlı bir şekilde ulaşmak için kullanabilceğiniz GPU-Z programı GPU'nuz (grafik işemcisi) hakkında detaylı bilgileri sunarken donanımınızın üzerindeki sensörler yardımıyla ekran kartınızı anlık olarak takip etmenize olanak sağlıyor.

GPU çekirdek ve bellek hızlarını, ekran kartınızın ısısını, fan dönüş hızını ve donanımınızın yükünü anlık olarak size sunan bu ücretsiz donanım aracı tüm ATI ve NVDIA marka ekran kartları ile uyumlu olarak çalışabiliyor. Donanımınız için kullandığınız özel sürücü (driver) sürümlerini de gösteren GPU-Z özellikle donanım ile çok ilgilenen bilgisayar kullanıcıları tarafından hız aşırtma denemeleri için kullanılan yardımcı bir uygulama.

Yeni sürümleri ile birlikte en son çıkan ekran kartı marka ve modellerine, sürücülere destek sağlayan GPU-Z kurulum gerektirmeden çalışıyor. Program gelişen ekran kartları ve grafik işlemci teknolojileri ile birlikte sürekli olarak geliştirilmeye devam ediyor.

Download
http://depo.tamindir.com/dosyalar/program/18950-GPU-Z.0.3.0.exe

AVIAddXSubs 8.3 Download indir Yukle

Gelişen teknoloji ile artık büyük ekranlı televizyonlarda DivX oynatıcılar sayesinde DivX keyfi yaşanabiliyor. Fakat bilgisayardaki kontrol ve düzenleme seçeneklerinin DivX player üzerinden yapılamadığıda bir gerçek. İşte bu da altyazı sorununu ön plana çıkarıyor. Çeşitli çözümler üretilsede biz size daha kolay ve alternatif bir yol sunuyoruz. Video dosyaları ile altyazı dosyalarını hızlı bir şekilde kalitede eksiklik olmadan birleştirip tek bir DivX dosyası oluşturmanıza yardımcı olan ücretsiz araç karşınızda.

AVIAddXSubs programı DivX/Xvid kodlamalarıyla hazırlanmış .avi uzantılı video dosyalarınız dahil tüm AVI dosyalarınızı (filmler, diziler vb.) .srt uzantılı altyazı dosyalarınızla birleştirerek tek bir altyazılı video dosyası oluşturmanıza olanak sağlayan ücretsiz ve basit kullanımlı bir program. Video dosyalarınızın kalitesini hiç bozmadan, hızlı ve basit bir şekilde video dosyalarınıza altyazı eklemek için kullanabileceğiniz bu program nerdeyse bütün altyazı formatlarını destekliyor.

Yapmanız gereken aynı isimdeki AVI dosyanız ile .srt uzantılı altyazı dosyanızı aynı klasör altında toplamanız ve daha sonra AVI dosyasını AVIAddXSubs programına eklemeniz. Bunun için masaüstüne oluşturduğunuz program kısayoluna sürükle bırak yönteminide kullanabilirsiniz. Programa video dosyanızı gösterdikten sonra dönüştürme işlemini başlatıyorsunuz ve 2-3 dakika içerisinde "divx" uzantılı yeni video dosyanız altyazısı ile birlikte DivX oynatıcınızda oynatabilmeniz üzere hazırlanmış bulunuyor.

Download
http://users.otenet.gr/~dhmk/AVIAddXSub.zip

AviSub 2.2 Download indir Yukle

AviSub programı srt/sub/txt ve ayrıca vobsub formatındaki altyazı dosyalarını avi dosyaları ile birleştirerek video üzerinde gömülü olarak altyazılı video dosyaları oluşturmanıza yardımcı olan ücretsiz bir araç. Basit kullanımı ve sade arayüzü ile sadece video ve altyazı dosyalarını birleştirmek için üretilmiş olan AviSub ayarlamaların tamamlanmasından sonra birleştirme işlemini çok kısa bir sürede hızlı bir şekilde gerçekleştiriyor.


Bu işlevsel araç ile video dosyalarınızı ve altyazı dosyalarınızı birleştirerek .divx uzantılı altyazılı görüntüler elde edebilir ve en son teknolojiyi kullanarak kodlanmış kaliteli film, dizi, belgesel vb. video dosyalarına sahip olabilirsiniz.

Özellikle DivX oynatıcı donanımın yaygınlaşmasıyla birlikte oluşan font, boyut, still ve dil bozukluklarının önüne geçmek için kullanılabilecek AviSub programı bu konuda dertli olanlar için çözüm sağlayabilecektir.

Download
http://depo.tamindir.com/dosyalar/program/19780-AviSub.exe

FileMenu Tools 5.4.1 Download indir Yukle

FileMenu Tools, bilgisayarınızdaki dosya ve klasörleri sağ tuşla açmak istediğimiz zaman beliren sağ tuş menülerinde değişiklikler yapmamızı sağlayan kullanışlı bir yazılım. Hem kullanışlı, hem de ücretsiz olması sebebiyle pek çok kullanıcının yararlanabileceği bir yazılım. Program sayesinde sağ tuş menünüzü zenginleştirebilirsiniz. Programın 3 temel özelliği var.

Sağ tuş menüsüne yeni komutlar ekleyebilirsiniz.
Sağ tuş menüsünde yer alan komutları aktif ve deaktif hale getirebilirsiniz.
Kendi menünüzü yaratabilirsiniz, yani kişiselleştirebilir bir menü oluşturabilirsiniz.

Programın Türkçe yamasını buraya tıklayarak indirebilirsiniz. İndirdikten hemen sonra iki adet dil dosyası gelecektir. Bu dosyaları programın ''lang'' klasörünün altına göndermeniz gerekiyor. Ardından programı tekrar başlatın ve options/languages kısmından Türkçe'yi aktif hale getirin. Yapmanız gereken bu kadar.
Download

Download Accelerator Plus 9.0.0.5 indir Yukle Download

Download Accelerator Plus (DAP) programı en popüler dosya indirme (download) yöneticilerinden biri olarak dünya üzerinde yaklaşık 165 milyon kullanıcı tarafından kullanılıyor. DAP patentli teknolojisinden aldığı güç, kolay yönetim paneli, sade arayüzü, gelişmiş özellikleri ve zengin seçenekleri ile alanındaki diğer yöneticilerden çok daha fazlasını sunuyor.


Ücretsiz DAP %400'e kadar daha hızlı indirme işlemlerinin yanında yepyeni ZoneAlarm destekli güvenlik eklentisi, FTP programı olarak çalışabilme özelliği, popüler video sitelerinden videoları anında indirebilme ve geliştirilmiş yeni arayüz gibi özellikler ile birlikte karşımıza çıkıyor. Kırılan ve yarıda kalan yüklemelerinize kaldığınız yerden devam edip, birçok kaynaktan yüklemelerinizi en hızlı şekilde tamamlamanıza olanak sağlyan bu yazılım dosya indirirken en büyük yardımcınız konumunda.

Çoklu bağlantı, ZoneAlarm destekli dosya indirme güvenliği, video dosyası dönüştürme, otomatik kurtarma, gizlilik araçları, en hızlı kaynaklardan en hızlı yüklemeler, yüklemesi süren dosyalara önizleme yapabilme, bant genişliği optimizasyonu, sekmeli yüklemeler gibi bu çok işlevli özellikler barındıran DAP kullanıcıların her zaman yanında. 10'dan fazla farklı dil desteği bulunan programın malesef üretici tarafından yayınlanan bir Türkçe dil paketi veya desteği bulunmuyor.

Download

http://download.speedbit.com/dap9.exe

Arog indir Yukle Download Orjinal DvdRip.Xvid

arog indir, yukle, download, no rapid, tek link, online izle, indir yükle, arog indir, arog DvdRip.Xvid, arog filmi izle, arog filmini indir, arog bedava izle, bedava indir, arog full izle

Arog indir Yılında Seneryoluğunu vede Yönetmenliğini Cem Yılmaz'ın Yaptığı Bir Sinema Filmidir '' Arog '' İsmi yine Cem Yılmaz'ın Başrolünü Oynadığı Gora Filminin İsminin Tersidir. Arog filmi 5 Aralık 2008 Tarihinde Sinemalara Girmiştir, Download Linkleri Yakında Web Sitemizde Olacaktır.

Recep ivedik 2 indir Yukle Download Orjinal DvdRip.Xvid

recep ivedik 2 indir, yukle, download, no rapid, tek link, online izle, indir yükle, recep ivedik 2 indir, recep ivedik 2 DvdRip.Xvid, recep ivedik 2 filmi izle, recep ivedik 2 filmini indir, recep ivedik 2 bedava izle, bedava indir, recep ivedik 2 full izle




Recep ivedik ilk serisi ile Türkiye'de rekor kırarak türk sinema'sının en çok izlenen filmi oldu avrupa'yla birlikte 5 milyon kişi tarafından izlenen recep ivedik yeni serisi recep ivedik 2 ile karşımıza çıkacak şahan gökbakar show tv ana haberde Ali KIRCA'ya yaptığı açıklamalarda recep ivedikğin ilk serisinden daha komik ve bol kahkahalar izleyicileri bekliyo dedi. umuyoruzki recep ivedik 2-3-4-5 diye devam eder.


NOT: Recep İvedik 2 Filmi İnternet'te Sinemaya İlk Çıktığı Gün Web Sitemizde Yayımlanacaktır. Bizi izlemeye devam edin

Ebru Gundes - Evet Dinle indir [ 2008 ] FuLL Album Online Dinle indir

Ebru Gundes - Evet [ 2008 ] FuLL Album Online Dinle indir

kilibi, klipi, klibi, ebru gündeş, ebru , gündeş, evet, hayır, 2008 , full albüm, online dinle, indir , ebru gündeş evet 2008 albümü dinle, ebru gündeş evet 2008 albümü klibi, ebru gündeş evet klibi, şarkı sözleri, yes

Ebru Gündeş'in farkını hepimiz biliyoruz yıllarca çıkardığı albümlerle güçlü bir fan gurubu olan Ebru Gündeş yeni Albümü Evet'le karşınızda.

Ebru Gündeş - Evet 2008

Albüm Listesi

Ebru Gündeş - 1 - Harika
Söz - Müzik: Serdar Ortaç
Ebru Gündeş - 2 - Ölümsüz Aşklar

Söz -Müzik: Abdurrezzak Ravi İncigöz
Ebru Gündeş - 3 - Evcilik Oynamayalım
Söz: Fettah Can, Altay Biber Müzik: Altay Biber, Fettah Can
Ebru Gündeş - 4 - Sadece Sevdim

Söz - Müzik: Reza Zarrab
Ebru Gündeş - 5 - Evet
Söz - Müzik: Altay Biber

Ebru Gündeş - 6 - Tükeneceğiz
Söz - Müzik: Sezen Aksu

Ebru Gündeş - 7 - Kızıl, Mavi
Söz - Müzik: Ersay Üner

Ebru Gündeş - 8 - Dert Faslı
Söz - Müzik: Reza Zarrab, İlyas Keçeci

Ebru Gündeş - 9 - Evlenir Miydik
Söz: Hakkı Yalçın Müzik: Emirkan
Ebru Gündeş - 10 - Dünya Dönüyor
Söz - Müzik: Orhan Gencebay

Albümü Dinlemek İçin Parça İsminin Üstüne Tıklayın





























Albümü İndirmek İçin Aşağıdaki Linki Takip Edin

http://rapidshare.com/files/170161863/Ebru_Guende__351__-_Evet_2008.rar

Rar Şifresi: www.mynetportal.blogspot.com

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie