22 Ekim 2009 Perşembe

CM Season Live™ nedir?

CM LOGO V2 RGB 20081215143727 CM Season Live™ nedir?

CM Season Live™, Championship Manager 2010 ile gelen, güncellemeler serisi ile birlikte oyunculara tüm sezon boyunca deneyim kazandıracak, heyecanlandırıcı ve yeni bir özelliktir. İlk Season Live™, 15 Ekim 2009′da sunulacaktır.

Her ‘aylık güncelleme’ ; içinde 10 Avrupa ülkesi bulunan 49 turnuva dahilinde, tüm skorları, lig sıralamaları, her takım için turnuva pozisyonları, tüm oyuncu bilgileri dahil transferleri, golcüleri, ortalama puanları, önemli sakatlıkları ve cezaları içerir.

Bunların, sizin Championship Manager deneyiminizi nasıl etkileyeceğine örnek verecek olursak; beraber geçtiğimiz sezonun sonuna bir dönelim. Yani Alan Shearer’ın Newcastle menajeri olduğu döneme. Shearer, Newcastle’ın şansını döndürmek ve takımı düşmekten kurtarmak için takıma getirildi, sadece 8 maç oynadı.

Fakat ne yazık ki, istenilenler olmadı. Küme düşmede geride kalan maçlardan sadece 5 puan alınabildi.

Newcastle fans CM Season Live™ nedir?

Peki, siz bu durumda nasıl ilerlerdiniz?

Bu noktada görev aldığınızı düşünün, gerçek hayatı yansıtan tüm sonuçları, kartları ve sakatlıkları; aynı şekilde oyuncuların oynadıkları maçları/golleri ve ortalama puanları. Herşey yanlışsız ve gerçek hayattaki futbolla aynı çizgide. İşte bu, CM Season Live™ fırsatıdır.

15 Ekim’den itibaren, sezonun başından sonuna olan 6 aylık güncellemeler ile;
oyununuza başlayabilir ve sezon gelişimine göre değişen tarihlerde teknik direktör görevini alabilir, takımınızın şansını daha iyiye götürmeyi deneyebilirsiniz. Ve tabi ki, istediğiniz herhangi bir noktadan, herhangi bir güncellemeden başlayabilirsiniz.

CM Season Live™, oyunculara büyük bir seçim şansı tanımaktadır. Ve bu şans, oyuncuların menajerlik tecrüberinde köklü bir değişime gidebilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie