13 Ekim 2009 Salı

Kota Takip Programı

Bı program sayesinde kotanızı güncel olarak takip edebilirsiniz. Ayrıca kotanızın dolması halinde program tarafından uyarılırsınız. Kotalı kullanan kullanıcılar için çok ideal bir program. Kotayı aşıp da yüzlerce lira fatura ödeyenler bu program sayesinde kendini dizginleyebilir.
Link: http://rapidshare.com/files/147726379/EyDSL-Kur-XP.rar.html
Rar Şifresi: http://ilyasbat.blogspot.com

2009-2010 Türkcell Süper Lig Analiz

Evet bu sene galatasaray ve fenerbahçe arasında çekişmeli bir süperliğ izliyorduk.Taki 7. haftaya kadar,bu çekişme 7. haftada galatasaray tarafından eshişehirspor ile berabere kalana kadar iyi gidiyordu.Fakat son ansa süpriz bir şekilde alınan beraberlik,galatasarayı puan kaybetmesine neden oldu.Şimdi sizler için takımları tek tek analiz edeceğim.En uzun makalelerimden birini yazacağım bu konuyada.İlk olarak puan durumunda şuanda yani 12 ekim 2009 pazartesi günü puan durumuna göre tüm takımları tek tek analiz edeğim.İşte ilk olarak fenerbahçe ile başlıyorum.

FenerBahçe: Ligin 8. haftasını geride bıraktık ve fenerbahçe süper lig rekorunu kırmayı başardı.8'de 8'lik serisi ile süper ligin üst üste 8 hafta kazanan takımı olmayı başardı.Peki fenerbahçe bu seriye devam edermi.Orasını Allah bilir tabiki.Ama alex bu performansla devam ederse,gerçekten inanıyorum.Takım ruhu böyle olsun,sürekli yenmek için çıksın tüm futbolcular,fenerbahçenin galibiyet serisininin devam edeceğine eminim ben.

GalataSaray: Evet ben aslen galatasaraylıyım,ama burda tarafsız bir yorumcu olarak,yani makaleci olarak yazacağım.İlk öncelikle makalemin başındada belirtiğim gibi,7. haftaya kadar güzel bir performans manşetler güzelce yazıyordu.Ama 7. haftada eshişehir beraberliğinden sonra galatasaray takımında düşüşler başladı.Eshişehir beraberliğinin ardından,eufa kupasındada bir beraberlik geldi.Tüm manşetler galatasarayı yazmış,kötü gidişini yazarken birde 8. haftada ankaragücü yenilgisi gelince,tüm kötü yorumlarla karşı karşıya kaldı takım.Ne diyeyim.Önümüzdeki haftalarda başarılı olur inşallah.

BursaSpor: Evet galatasarayın hemen arkasında 16 puanla yer alan bursaspor geçen yılki performansına biraz daha yükselterek süper liğde güzel işler yapmaya çalışıyor.Geçen yılın sivasspor u olmak istiyorlar ama bu sezon fenerbahçe ve galatasaray çok güçlüler.Sanmıyorum bi sivasspor vakası olacağını.Ama tabi isterim,4 büyüklerden başka bir takım şampiyon olsun.Ama olmuyor işte.Bursaspora başarılar dilerim.

KayseriSpor: Bursasporun hemen arkasında 15 puanla, 4. sırada yer alan kayserispor bu sezonda,herzamanki eufa kupası hedefleri.Süper ligde sürekli orta sıraları hedefleyen ve galibiyet serisi iyi olunca eufa hedefliyorlar.Ama bir türlü kısmet olmuyor.İnşallah bu sezon istedikleri gibi olur.

GençlerBirliği: Ankaranın en gözde takımlarından gençlerbirliğispor,bu sezon birçok oyuncu tranferi ile hem kadrolarını gençleştirdiler,hemde güzel güçlü bir kadroya sahip oldular.Kayserisporun hemen ardında 13 puanla , 5. sırada yer alıyor.Süper ligde başarılar dilerim gençlerbirliğispora...

Eskişehirspor: 13 puanla 6. sırada yer alan eshişehir,galatasaraydan bu sezon ilk puanı alan takımdır.Güçlü ve istekli bir kadroya sahip bir takım.Başarılarının devamını dilerim.

TrabzonSpor: Yine her zamanki gibi şampiyonluk hedefi ile başlayan bir sezon ve yine hüsran.Her zamanki gibi istenilen oyunu oynamayan oyuncularla dolu bir takım.12 puanla, 7. sırada yer alıyorlar.Başarılarının devamını dilerim.

Beşiktaş: Geçen yılın çifte kupalı takımı bu yıl 12 puanla,8. sıralarda.Ama geçen yılda gerilerden gelerek büyük işler başaran bir takım.Ama beşiktaşlı arkadaşlar bu sezon öyle bir şey olmayacaktır.

İstanbul BŞB: Beşiktaş'ın hemen arka sırasında 12 puanla ,9. sırada yer alıyor.3 galibiyet,3 beraberlik ve 2 malubiyeti bulunmaktadır.Rakip kaleye 11 gol atmış ama kendi kalesindede 12 gol görmüştür.Süperliğde başarılar dilerim.

ManisaSpor: ManisaSpor 10 puanla, 10. sırada bulunmaktadır.2 Galibiyet, 4 beraberlik ve 2 malubiyet almıştır.Rakip kaleleri 7 kez havalandırırken,7 kezde gol yemiştir.Burada iddaacılara bir tüyo vereyim.Genellikle manisasporun maçları alt olarak sonuçlanmıştır.Yinede size karışmıyayım.Siz kendiniz bilirsiniz.

AnkaraGücü: Bu yıl 100. yılını kutlayan ankaragücü sezon başında bomba tranfer filan yaptılar ama o kadar güzel bir performans yok.Ama düşüncem galatasaray galibiyetinden sonra çıkışa geçebilirler.Yani bir süpriz bekleyiniz.Güzel bir çıkış yakalayabilir.Ankaragücü 9 puanla, 11. sırada yer almaktadır.Rakip kaleye 12 gol atmıştır ve kalesinede 10 gol görmüştür.Attığı 12 golün 3 tanesi galatasarayadır xD.

Gaziantepspor: Aslen GaziAntepliyimdir.Yani annem gazianteplidir.Bende birazda olsa gaziantep taraftarlığı vardır.İddaa oynerken,diger takımlarla maç yaparken hep Gaziantep'in yenmesini istemişimdir.Gaziantep sürekli orta sıralarda yer almaktadır.Bu yılda orta sıralarda yer almayı planlıyor.Şimdilik kötü bir gidiş olsada 2. yarı düzeleceklerdir.Şuan 9 puanla, 12. sırada yer alıyorlar.

Antalyaspor: Antalyaspor şuanlık 13. sırada yer almaktadır.Güzel bir performansları olmasada,bazen süprizler yaparak güzel galibiyetlere imza atıyorlar.Süper ligde başarılar dilerim.

Diyarbakırspor: Şuan 14. sırada yer alıyorlar.Alt sıralara gelene kadar zor yazdım ve şimdi sıkılmaya başladım.Diyarbakırspora başarılar dilerim.

DenizliSpor: Son 3 sezondur zor durumlar yaşayan denizlispor bu yılda yine,kötü bir performans var.Umarım ikinci yarı düzelirsiniz.Şuanlık 15. sırada yer alıyorlar.

KasımPaşa: Bu takımı oldu bitti anlamış değilim.Allah hiç yukarı sıralarda göstermeyi nasip etmedi.İnşallah birgün büyük oynarlar.Şuanlık sivassporun üstünde 16. sırada yer almaktadırlar.

SivasSpor: Bu yılın hayal kırıklığı,hemde tüm türkiyeyi uğrattı diyebilirim.Hani varsa çıksın kim bilebilirdiki,şuan sivasspor küme düşmemek için oynuyor.Geçen yılki başarılarının %de 10 u bile yok ortada.Bülent uygunun istafasından sonra,ERtugrul diye bir teknik direktör ile yollarına devam edecekler.Başarılar dilerim,17. sıradaki sivasspor.

Ankaraspor: Ve ne olduğunu tam olarak anlamasamda,2. lige düşürülen bir takım ankaraspor,ne oldu ne bitti bilmiyorum ama takım 2. lige gitti.Bence türkiyede işte böyle herşey basit.O kadar futbolcu,o kadar görevli çalışan düşünülmeden gitti,2.lige.2. ligde başarılar dilerim.



KATIRCI: İşte ilk ve en uzun makalemin sonuna gelmiş bulunuyorum.Bi yazıyı o kadar emek verdimki.Lüften kopyalamayınız.Anlayışınız için teşekkür ederim.Okuduğunu içinde teşekkürler.

Ismail YK - Oyun Basladi Filmi (Full 2009) İzle


İsmail Yk Hayranlarına hediyesi Oyun Basladi Filmi (Full 2009) İzle


 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie