24 Ekim 2009 Cumartesi

Tekken 6 - Tekken 6 Geliyor yolda :)

Namco Bandai Games Europe Tekken 6'nın geliştirilme aşamasının tamamlandığını duyurdu. Oyun, yeni online ve offline oyun özelliklerinin yanı sıra şimdiye kadar gördüğünüz en geniş kadroyu da beraberinde getiriyor.

Hızlı karakter tepki süreleri ve 60 fps görselleri ile Tekken 6 dünyanın dört bir yanından oyuncuların biraraya gelip TEKKEN tanrısı unvanı için kapışmalarını sağlayacak.

“Ben de dahil olmak üzere tüm geliştirme ekibimiz 15 senedir bu seriye kalbimizi ve ruhumuzu adadık, şimdi oyunu hayranlarımızın ellerinde görmek için büyük bir heyecan duyuyoruz,” diyor Tekken Proje Direktörü Katsuhiro Harada.  “Ayrıca oyunumuzun medyadan ve hayranlarımızdan gördüğü ilgiden dolayı son derece mutluyuz. Tekken 6 serinin zirve noktası, dünyanın dört bir yanındaki oyuncuların vereceği tepkileri görmek için sabırsızlanıyoruz.”

Playstation Network ve Xbox Live üzerinden de oynanabilecek Tekken 6 online özellikleri arasında şunlar bulunuyor:

-Sesli sohbet işlevine sahip olan "online versus" modunda dünyanın dört bir yanındaki rakiplerinizle sıralamalarda yükselmek veya dövüş yeteneklerinizi geliştirmek için karşılaşabilirsiniz;

-Dövüş stilinizi bire bir taklit eden özel hayalet karakterler yükleyebilirsiniz;

-Dünyanın herhangi bir yerindeki bir oyuncu dilediği taktirde hayaletinizi indirerek, siz online olmasanız bile sanal halinizle bire bir dövüşlere katılabilir.

-Önemli karşılaşmaların tekrarlarını arkadaşlarınıza veya rakiplerinize göstermek için yükleyebilirsiniz.

-Oyun çıktıktan sonra ücretsiz olarak indirilebilecek güncellemeyle birlikte eklenecek bir özellik;

-Yapay zeka kontrolündeki düşmanlara karşı iki kişilik işbirliği oyunlarına katılabilecek ve kendinizi arkadaşlarınızla birlikte aksiyonun içinde bulacaksınız.

-Dövüş Puanları: sadece online için, Dünya, Asya, Amerika ve Avrupa kategorilerine ayrılmış biçimde;

-Sıralamalar: genel online ve offline sıralamalar; Acemilerden TEKKEN Tanrısına kadar;

-Ek sıralamalar arasında Sıralamalı Karşılaşmalar, Senaryo Kumpanyaları, Zamana Karşı Dövüşler ve Hayatta Kalma Dövüşleri de bulunuyor.

Tekken 6, seriyi ilk kez birden çok platforma taşıyor ve gerçekçi grafikleri, benzersiz kalitesi ve önemli oyun geliştirmelerinin yanı sıra Tekken serisinin en geniş karakter kadrosunu da yanında getiriyor.  

PlayStation 3 ve Xbox 360 için Tekken 6 Avrupa ve PAL bölgelerinde 30 Ekim'de piyasada olacak, PSP versiyonu ise ileriki aylarda satışa çıkacak.

- Gnçtrkcll -

0 yorum:

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie