30 Ağustos 2007 Perşembe

Worms World Party


Worms World Party
Yükleyen :Bay Fevzi
Rar Şifresi :www.oyun-arsivi.com
Crack:Mevcut - RAR içinde.
Serial:Keygen Mevcut - RAR içinde.
Dosya Türü:Iso ( Sanal Sürücü )
Açabilmeniz için önerdiğimiz program:Daemon tools (Programa ulaşmak için tıklayınız)


RapidShare Linkleri
http://rapidshare.com/files/36303060/WWPp_www.oyun-arsivi.com_.part1.rar
http://rapidshare.com/files/36305754/WWPp_www.oyun-arsivi.com_.part2.rar
http://rapidshare.com/files/36307594/WWPp_www.oyun-arsivi.com_.part3.rar
http://rapidshare.com/files/36310127/WWPp_www.oyun-arsivi.com_.part4.rar
http://rapidshare.com/files/36312673/WWPp_www.oyun-arsivi.com_.part5.rar
http://rapidshare.com/files/36314134/WWPp_www.oyun-arsivi.com_.part6.rar
http://rapidshare.com/files/36314975/WWPp_www.oyun-arsivi.com_.part7.rar



Oyun Hakkında

Min. Sistem:
P100, 32 MB RAM, 40Mb hard disk alanı, Win 9x/2000. 2 MB grafik kartı, ses kartı



İki kişi aynı bilgisayarın başına geçip saatlerce gülmekten karnım ağrıyarak oynadığım ve bu nedenle unutamadığım ilk oyun Worms idi. İki kişinin küçük kurtçuk takımlarını savaştırmaya çalışması ve bunu yaparken de rüzgarı hesaba katmaması veya yanlış nişan alması inanılmaz komik sahneler yaratıyordu. İlk çıktığında yüksek eğlence seviyesi sayesinde küçük-büyük birçok kişi tarafından oldukça sevilerek oynandı, oynanmaya da devam ediyor. Oyunun yaratıcısı Team17 bu ticari başarının ardından birsürü devam oyunu hazırladı. Grafik açıdan 2 boyutluluğu değişmese bile detaylar, yeni silahlar, müzik, yeni oyun modları ve düşük sistem gereksinimleri sayesinde Worm serisi ticari başarısını sürdürmeye kararlı görünüyor.

Worms World Party (WWP), Worms Armageddon'un neredeyse devamı niteliğinde. Her yeni sürümde olduğu gibi WWP'de elbette de oyuna eklenen bazı yenilikler var. Fakat malesef bunlar oyunu yeni bir isimle yayınlamaya değecek kadar çok değil. Şimdi kısaca bu yeniliklerle birlikte oyunun üzerinden kısaca gidelim:

WormPot: Game Options menüsünde bulunan üç kutuda belirlediğiniz ve oyunun kurallarını rastgele etkileyen bir mod. Üç kutu içinde ayrı ayrı belirleyebileceğiniz oyun modlarından bazıları şu şekilde: "Wind Affects Grenade Weapons" (tüm el bombasıtüründeki bombalar ve banana bomb vb. rüzgardan etkileniyor), "Energy Or Enemy" (kurtçukları oyunun başında yerleştirebiliyorsunuz ve her turda sağlık sandığı geliyor), "Specialist Worm" (her kurtçuğa uzmanlık alanına göre silahlar - bazooka, grenade veya dinamit veya ekipman - blowtorch vb. veriliyor), "Points For Weapons" (her isabetli atış belli bir puanla ödüllendiriliyor ve tur sonunda bu puanları kullanıp silah satın alabiliyorsunuz), "Fort Mode" (Kale modu - bu modda harita iki rakip takımın sahip olduğu kalelerden oluşuyor. Takımızın kalesinin şeklini takım ayarlarını yaparken seçebiliyorsunuz). Bunlar oyundaki toplam 35 WormPod modundan sadece birkaçı...

WormPedia: İşte bu gerçekten işe yarayacak bir bölüm. Buraya kısaca oyundaki silahları ipuçları ve görüntülerle tanıtan küçük bir kütüphane diyebiliriz.

Oyunda toplam 45 yeni "single player" görev var ve tüm bu görevler her tür oyun stili ve stratejisini kullanmayı sağlayacak şekilde tasarlanmış. Bunun yanında iki farklı modda toplam 35 eğitim görevi yer almakta ve oyuncunun gizlenme, hareket ateş etme gibi temel hareketler ve oynanış tarzına alışmasını sağlıyor. Multiplayer görevleri ise single player görevlerin birebir kopyalanmış hali.

Buraya kadar Worms oyunuyla ilgili temel bilgilere sahip olduğunuzu düşünerek geldik. Bilmeyenler için oyunla ilgili birkaç cümle yararlı olacaktır. Oyunumuzu bilgisayara karşı oynayabildiğiniz gibi nette veya aynı bilgisayarda birden fazla rakibe karşı da oynayabiliyorsunuz. Sıra ile oynandığı için istendiğinde aynı bilgisayarda birden fazla kişi tarafından oynanabilecek eğlencesi bol bir oyun. Çok kişinin katıldığı (multiplayer) oyunlarda amacınız kurtçuklardan oluşturduğunuz takım ile diğer takım veya takımlarda rakip kalmayana kadar savaşmak. Bunun için kurtçukları iki boyutlu harita üzerinde zaman zaman ip, paraşüt, delme aleti (blowtorch) vb. gibi aletleri kullanarak hareket ettirip uygun pozisyonlara getiriyor, sırası geldiğinde de elinizdeki silahları kullanarak rakiplerinizi safdışı bırakmaya çalışıyorsunuz. Görevlerde ise rakibiniz bilgisayar yönetimindeki kurtçuklar oluyor. Takım olarak rakiplerle çekiştiğiniz oyunların tersine hem elinizdeki silah ve ekipman daha sınırlı oluyor hem de bir yere ulaşmak, belli bir süre sağ kalmak veya bu süre içinde belli bir işi başarmak gibi hedefleri daha stratejik kararlar vererek başarmanız gerekiyor.

Worms World Party kötü bir oyun değil ancak serinin en son oyunu olmasına karşın öncekilerdeki bazı eksiklikler hala devam ediyor. Sizleri bilemem ancak Worms serisinde alışmanın en zor olduğu yer bence kullanımı biraz karışık olan menüler. Yetersiz açıklamalar oyuna ısınma süresini epey uzatıyor. Uzun süre Worms oynayanların bile hala keşfedemediği birçok detay olduğuna eminim. Worms World Party bu seriyi sevenlerin hoşlanabileceği bir oyun ancak Worms Armageddon'dan sonra yeni haritalar, grafikler, yeni birkaç mod dışında çok fazla birşey beklemeyin. Bunun yanında daha önce Worms oynamamış iseniz denemenizi önerebileceğimiz eğlenceli bir oyun.

Alıntı / Devamı Ve Resimler İçin : TrGamer @ Nejat Serpen

0 yorum:

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie