30 Ağustos 2007 Perşembe

Rome Total War: Alexander


Rome Total War Alexander
Yükleyen :Turk Navy
Rar Şifresi :www.oyun-arsivi.com
Dosya Türü:BIN CUE ( Sanal Sürücü )
Açabilmeniz için önerdiğimiz program:PowerISO



RapidShare Bağlantıları
1 - http://www.protectlinks.com/6864
2 - http://www.protectlinks.com/6865
3 - http://www.protectlinks.com/6866
4 - http://www.protectlinks.com/6867
5 - http://www.protectlinks.com/6868
6 - http://www.protectlinks.com/6869



Up-File Bağlantıları...
http://up-file.com/download/240d57833630/RTW.A-OA-.part2.rar.html
http://up-file.com/download/b52a7b353921/RTW.A-OA-.part3.rar.html
http://up-file.com/download/302083302101/RTW.A-OA-.part4.rar.html
http://up-file.com/download/2a9c43178826/RTW.A-OA-.part5.rar.html
http://up-file.com/download/4827ea746055/RTW.A-OA-.part6.rar.html
http://up-file.com/download/6f590c178906/RTW.A-OA-.part1.rar.html



Oyun Hakkında

Platform: PC
Multiplayer: Var
Yayıncı: Sega
Yapımcı: Creative Assembly
Çıkış Tarihi: 2006 Haziran
Min. Sistem:
Intel Pentium III 1 GHz ve eşdeğeri, 256 MB RAM, 128 MB DirectX 9.0b destekli ekran kartı, 3.4 GB HDD Alanı

Medieval 2 için oyalama paketi olarak da görebileceğimiz Alexander doğruları ve yanlışları ile güzel bir oyun olarak görülebilir; paranıza yazık olamayacağına eminim. Bildiğiniz gibi Büyük İskender çok geniş alanlarda at koşturdu ve önemli dünya şehirlerini fethetti. Yani bu alanların tümünü oyuna eklemek çok zor ve bundan dolayı haritada bazı değişikliklere gidilmiş.

Görev alanımızda Makedonya'yı seçip oyuna başlıyoruz, karşımıza yükleme ekranı çıkıyor hemen sonra oyun alanına gelmiş bulunuyoruz. Durun hemen oyuna başlamıyoruz Kısa tanıtımda II.Philip'in amacı ve oğlu Büyük İskender'in yapması gerekenler anlatılıyor. Ekran şehirden şehre gidip bize bu alanlarda ne yapmamız gerektiği söyleniyor. Bizden 100 turn yani 100 yıl içerisinde koskoca haritayı fethetmemizi istiyorlar. Eski Totalwar'cılara bu basit gelecektir çünkü onlar ellerindeki az sayıda askerler ile taktik uygulayarak binlerce savaş kazanabileceklerdir. Ama yeni oyuna başlıyorsanız asker üretimini bekleyerek zaman kaybetmek kaçınılmaz bundan dolayı yeni başlayanların eski oyunlara da göz atmasında yarar var. Gene büyük bir haritada çok sıklıkla yerleştirilmemiş birçok şehir bulunuyor. (Örneğin, Anadolu'da 4 şehir var ya da bugünkü Yunanistan topraklarında 2 şehir var.) Alanın büyüklüğü bizi uzun soluklu seferler ve savaşların beklediğinin habercisi.

Eklenti paketinde simgelerde ve birim görünümlerinde de bazı değişiklikler var. Mesela bu resimde soldan sağa komutan-normal birim-Büyük İskender var. Büyük İskender'e özel bir skin çizilmiş. Tabi yine her ırka özel yeni birimler var fakat 3 barbar kavimin asker birimleri yine aynı kalmış. Bunu biraz da tarihte gerilere gidildikçe elde olan bilgilerin de azalmasına bağlayabiliriz. Yapımda bu yüzden barbar ırklar üzerinde çok fazla eğilim gösterilmemiş.

Alexander'da Dacialılar-Hindular-Galyalılar-Germenler-Makedonlar-Persler-İskitlar (soldan-sağa) olmak üzere 7 millet var. Ancak bize sadece Makedonlarla oynama hakkını verilmiş ve custom battle modunda savaş bölümünde ise 4 farklı ırk bize sunuluyor. Makedonlar-Persler-Hindular-Galyalılar. Alexander paketindeki barbarlar özellikle birkaç güçlü birliğiyle sizi önceki sürümlere göre biraz daha zorluyor. Ancak yapımdaki en güçlü birlik fillere bile boy ölçüşecek güçteki Büyük İskender'in atlı birliği.

Alıntı / Devamı: TrGamer @ Talha Turhal

0 yorum:

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie