30 Ağustos 2007 Perşembe

MotoGP Ultimate Racing Technology 3

MotoGP 3
Yükleyen :SaGoPa_RaP
Rar Şifresi :www.oyun-arsivi.com
Crack:Mevcut
Serial:Yok
Dosya Türü:WinRar Arşivi



RapidShare Linkleri

http://rapidshare.com/files/31976789/motogp3_SaGoPa_RaP.part1.rar
http://rapidshare.com/files/32300372/motogp3_SaGoPa_RaP.part2.rar
http://rapidshare.com/files/32305628/motogp3_SaGoPa_RaP.part3.rar
http://rapidshare.com/files/32414937/motogp3_SaGoPa_RaP.part4.rar
http://rapidshare.com/files/32426072/motogp3_SaGoPa_RaP.part5.rar
http://rapidshare.com/files/32436328/motogp3_SaGoPa_RaP.part6.rar
http://rapidshare.com/files/32445616/motogp3_SaGoPa_RaP.part7.rar
http://rapidshare.com/files/32477992/motogp3_SaGoPa_RaP.part8.rar


Sistem Gereksinimleri

1GHz Pentium / Athlon CPU

256MB RAM

4x CD/DVD Drive

32MB DirectX 9.0b compatible video card*

DirectX 9.0b Compatible 16-bit Sound Card

2GB Hard disk space




Oyun İçi Görüntüler

Resimleri Büyütmek İçin Tıklayınız...




Oyun Hakkında

Namco oyunlarını bilirsiniz. Şimdiye kadar gerek dövüş olsun gerek yarış, hiç sektirmeden oldukça kaliteli oyunlara imza atmışlardır. Şimdiye kadar oynadığım Namco oyunları arasında en sevdiklerim araba yarışlarıydı. Hemen ardından da motorsiklet yarışları geliyordu ki, sizin de bildiğiniz gibi MotoGP, bunların içinde üst sıralarda yer alıyor. Hatta en yukarıda yer alıyor dersem, birçoğunuzla aynı fikirde olacağım.

MotoGP oyunu, ilk 2 serisinde bize oldukça eğlenceli vakit geçirtmişti. Lisanslı motorları ve sürücüleriyle birlikte, bize çok gerçekçi sürüş deneyimleri sunuyordu. Atmosfer olarak da bizi sarmayı çok iyi başarıyordu. Şimdi MotoGP3 geldi, seriye yeni bir soluk getirdi. 2. oyunla fazla bir farkı olmasa da, oynanış ve diğer ufak ayrıntılar olarak oldukça iyi iş çıkartmışlar. Zaten biliyorsunuz konsol oyunlarında grafiksel olarak bir sınır vardır, o yüzden mükemmel grafikli bir oyunu daha da mükemmelleştirmek olanaksızdır. PC için bu gereçli değildir, hemen hemen her ay sistem çıtası yükseliyor. Herneyse...

Oyunda, bildiğiniz tüm modlar mevcut. Adet olduğu üzere, bir şampiyona modu var. Burada kendinize gerçek yarışmalardan bildiğiniz takımlardan birini seçiyorsunuz ve sırayla yarışarak diğer takımlarla kapışıyorsunuz. Single Race kısmında ise belirli bir takıma bağlı kalmadan istediğiniz motoru seçerek, istediğiniz bölümde yarışabiliyorsunuz. Time Trial seçeneği, zamana karşı yarışma olanağı sunuyor. Oyunda tek başınıza yarışırken, en iyi zamanlamanız her zaman hayalet olarak sizinle birlikte oluyor. Bu da her turda kendinizi geliştirmeniz için iyi bir gösterge oluyor.

Toplam 15 pist var oyunda. Hepsi birbirinden iyi ve zorlu. Zaten bu pistleri biliyorsunuz çoğunlukla. Bundan bir önceki oyunda 10 tane pist vardı. 41 tane de motorsiklet bekliyor sizi. Gerçekleriyle tamamen aynı tasarlanmış motorların yanında, gizli olan ve tek kelimeyle canavar olarak nitelendirilebilecek motorlara da yer verilmiş.

Oyunun kontrolleri oldukça geliştirilmiş durumda. Önceki oyunlardan tek farkı da aslında bu kontroller. Oyun daha bir gerçekçi olmuş, daha zorlaşmış ve daha bir esnek kontrol imkanı sunuyor. Şimdi biraz karışık oldu gibi ama aslında değil. Oyunda kontrol etmeniz gereken artık daha fazla motor kısmı var. Ön ve arka frenler, öne ve arkaya ağırlık verme gibi seçenekleriniz oluyor ve bunların hepsini analog olarak kontrol edebiliyorsunuz. Çok ince detaylarla hareket edebildiğiniz gibi, eğer oyuna alışabilirseniz, viteslerin de manuel olmasıyla, süper yarışlar çıkartabiliyorsunuz. Bazı şeyleri (vites gibi) otomatiğe de alabiliyorsunuz. Böylelikle üzerinizdeki yük biraz hafifliyor ama eğer manuel olursa, gerekli yerlerde daha yararlı hareketler yapabiliyorsunuz.
Yarışlara başlamadan önce, motorlarınızda çeşitli ayarlar değiştirebiliyorsunuz. Tekerlek ayarlarından, fren sertliğine kadar değişik seçenekleriniz var. Bunları ayarlamanız, bazı zorlu bölümleri kolayca geçmeniz anlamına gelebiliyor. Yarış esnasında dönüş ve fren yardımları yapılıyor size, eğer kolay modda oynarsanız. Orta ve zor modda ise, bu yardımlar kapanıyor ve bir bakıyorsunuz virajlar daha zorlu olmuş. Oyunun yardım modu, pek kendini size hissettirmiyor. Oyuna alışana kadar bu modu kullanmanızda yarar var. Ama kapattığınız zaman, bir an afallıyorsunuz. Ama bu yeni eklenen öne arkaya yatma olayının analog olması falan size viraj dönmelerde öyle bir rahatlık sağlıyor ki, en zorlu virajlarda bile kendi yaptıklarınıza bile inanamıyorsunuz.

Sezon yarışları, alıştırmalar ve değişik çeşitte karşılaşmalardan oluşuyor. Teke tek yarışlardan slalomlara kadar her çeşit yarış var neredeyse. En eğlenceli olanı teke tek olanı bence. Kapışma her dakika kaçınılmaz oluyor, çok eğlenceli oluyor. Ayrıca oyunda bitirmeniz gereken alıştırma seçenekleri de oluyor. Bunlar 3 ayrı zorluk seçeneklerinde bulunmakta, zorluk arttıkça yapay zeka artıyor ve yardım modlarından bazıları kapanıyor.

Oyunun grafikleri oldukça kaliteli. Bu kaliteye rağmen de asla yavaşlamıyor. Motorları gerçekleriyle tamamen aynı tasarlanmışlar, üzerlerindeki efektler, parlamalar oldukça iyi görünüyorlar. Motor üzerindeki reklamlar da okunabilir nitelikte. Pilotlar da, aynı şekilde kaliteliler. Hareketleri oldukça gerçekçi. Viraj dönerken yana yatmaları, öne veya arkaya hareket etmeleri falan oldukça iyi. Bazen kendi kendilerine birşeyler de diyebiliyorlar. Pist tasarımları oldukça kaliteli. Etrafta panolar, seyirciler, değişik araçlar ve bitkiler var. Yol çok iyi gönüyüro, çimenler de öyle. Parlama efektleri yine çok iyi yapılmış. Seyirciler pek iyi olmasalar da hızla geçip gittiğiniz için pek kafaya takmıyorsunuz. Oyunun bu denli detaylı olması, etraf ne kadar kalabalık olsa da, oyunun frame rate'inin asla düşmesini sağlamıyor. Bu da oyunun iyi optimize edildiğini gösteriyor.

Seslendirmeler de oldukça iyi. Her motorun sesi, gerçeğinden kaydedilerek oyuna aktarılmış. Exhaust sesleri gerçekçi, tekerlek kayması ve diğer ufak tefek sesler de es geçilmemiş. Müzik olarak tahmin ettiğiniz gibi, yine rock müzikler ağırlıkta. Sağlam parçalar da var, kötü parçalar da. Ama müziği kapatıp kendinizi yola odaklamak daha eğlenceli oluyor.

Şimdi bu oyunu kıyaslayacak bir oyun bulalım. Hepinizin bildiği bir oyun var, PC için de çıkmıştı. Oyunların isimleri de aynı olması lazım. Onda kontroller daha kolaydı ve hatta daha eğlenceliydi. Motorun viraj dönerken yana yatarak yağ gibi süzülmesi benim çok hoşuma gitmişti. Bu oyunda da aynı şeyler oluyor ama bu esnada pek rahat olamıyorsunuz. Tabi ki teknoloji olarak PC ve XBOX versiyonu olan diğer oyun daha iyiydi ama gerçekçilik olarak bu oyun daha iyi. Gerçekçi simulasyon oyunlarını sevenler bu oyunu kesinlikle arşivlerine katmalılar. Pişman olmayacaklarından eminim. İyi eğlenceler...

0 yorum:

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie