30 Ağustos 2007 Perşembe

Hard Truck: Apocalypse


Hard Truck Apocalypse
Yükleyen :Turk Navy
Rar Şifresi :www.oyun-arsivi.com
Crack:Mevcut
Dosya Türü:ISO ( Sanal Sürücü )
Açabilmeniz için önerdiğimiz program:Alcohol %120 (Programa ulaşmak için tıklayınız)

Crack: http://jaedenargold.com/gbw/files/HardTruckApocalypsev1.0NoCDFixedexeEng.rar


RapidShare Bağlantıları
1 - http://www.protectlinks.com/3926
2 - http://www.protectlinks.com/3927
3 - http://www.protectlinks.com/3928
4 - http://www.protectlinks.com/3929
5 - http://www.protectlinks.com/3930
6 - http://www.protectlinks.com/3931
7 - http://www.protectlinks.com/3932
8 - http://www.protectlinks.com/3933



Up-File Bağlantıları...
http://up-file.com/download/42d336789333/HT.Apol-OA-.part08.rar.html
http://up-file.com/download/3eac5f481167/HT.Apol-OA-.part07.rar.html
http://up-file.com/download/fb2d0b995838/HT.Apol-OA-.part01.rar.html
http://up-file.com/download/c898b8876300/HT.Apol-OA-.part02.rar.html
http://up-file.com/download/675cfd3967/HT.Apol-OA-.part03.rar.html
http://up-file.com/download/2c66e0596250/HT.Apol-OA-.part04.rar.html
http://up-file.com/download/e8046f374244/HT.Apol-OA-.part06.rar.html
http://up-file.com/download/11c06598385/HT.Apol-OA-.part05.rar.html



İstenen En Düşük Sistem Gereksinimi

Windows® 98/ME/2000/XP
DirectX 9.0c (included on disc)
2 GHz Pentium IV or equivalent AMD Athlon XP processor
512 MB RAM
1.0 GB free hard drive space
4x CD-ROM
128 MB DirectX® 9.0c compatible AGP video card

Oyun Hakkında

Platform: PC
Tür: Action - RPG
Multiplayer: Yok
Yayıncı: Buka Entertainment
Yapımcı: Targem
Çıkış Tarihi: Haziran 2006

Hard Truck, ilk çıktığında Amerika'daki her türlü kargo şirketinin işini yaptığımız bir oyun olarak kendini tanıtmıştı. New Orleans'tan aldığımız yükü California'ya kadar götürürken bir yandan da "yumurtaların ne kadarı kırılmış? Nükleer Reaktörde sızıntı var mı?" (yanlış anlamayın, kamyonlar reaktör'le falan çalışmıyordu) gibi çeşitli heyecanlara sürüklüyordu bizi. Sonra bir süre, Hard Truck serisi yerini 18 Wheel Of Steel, King of the Road serisi oyunlarına bırakmıştı. Uzun süre pasif kalan ama kamyon simülasyonlarında bir kült olan Hard Truck serisinde yeni bir eleman kendisini bugünlerde gösteriyor. İşte Hard Truck: Apocalypse.

Oyunun ilk olarak Buka tarafından ExMachina adı altında çıkarılacağı duyurulmuştu. Fakat daha sonradan hem eski Hard Truck oyuncularının ilgisini çekebilmek, hem de yeni oyunlara sıcak bakmayan oyuncular için Hard Truck serisinin Apocalypse versiyonu olarak zeki bir pazarlama taktiğiyle piyasaya düştü. (hoş, Alt+Tab kombinasyonuyla oyun araç çubuğuna atıldığında ExMachina olarak gözüküyor. Bu da oyunun sadece ambalajlanmış halinin Hard Truck olduğunun bir göstergesi olsa gerek.)

Hey adamım sakin ol ha?

Oyuna girdiğimizde klasik oyun seçenekleriyle karşı karşıyayız. Bu arada yeni çıkan oyunlarda pek de izine rastlanmayan türden tek CD'ye konuşlandırılmış olan oyun, vasatın altındaki grafiklerine rağmen anlamsız derecede hafiften kasılıyor. Bunu ilk olarak sadece menüdeki videolardan kaynaklandığını düşünmüştüm ama oyuna girdiğimde de aynı şeyin yaşanması bir süre dumur denizinde yüzmeme neden oldu. Bu grafikler ve tek CD bir oyundan beklenmeyen bir performans ile oyun 1024x768 çözünürlüğünde yavaş çalışıyordu.

Oyuna girdiğimizde kayan yazılar ve puslu sesli bir amcanın sesini duyuyoruz. Her türlü klişenin kabul olduğu oyun türünden biri olarak dünyanın yozlaşmasını anlatan amcamız, dünyadaki her şeyin yozlaştığından, büyük savaşlar atlattığından bahsediyor. Daha sonra kendimizi çiftlik türü bir yerde buluyoruz. Babamız, hemen başlangıçta Half-Life 2'deki G-Man'den aşina olduğumuz ünlü "Rise and Shine" repliğini kullanarak HL2'ye ufak bir gönderme yapıyor. Konudan biraz bahsedersek; babamız doğum günümüz nedeniyle artık bir yetişkin olduğumuzu, her istediğimizi yapabileceğimizi ve artık kendi kamyonumuzu kullanabileceğimizi düşünerek bize bir kamyon bırakıyor. Fakat bu kamyon klasik Hard Truck kamyonlarından değil, üzerinde Chain Gun (evet yanlış duymadınız, gerçi kuruntu yapıyorum, oyunun konusu bu ya!) olan hafif modifiye edilmiş bir kamyon! Normal yön tuşlarıyla kamyonumuzu kontrol ederken, fare ile silahlarımızı yönetmekteyiz. Tabii bu ikiliyi kontrol etmek kolay değil. Karşıdan gelen elemanı Chain Gun ile öldürmeye çalışırken, tam kaportasına toslayıp, trafik kazasından ölmesini sağlayabilirsiniz.

Dünyaya olanlardan sonra insanlar, hiç vitamin alamaz olmuştu.

Oyunun başındaki kayan yazıları okumadan oyuna daldığımda gözüme çarpan olay insanların ve NPC'lerin benzlerinin rengi olmuştu. Ya çocukken hiç vitamin almadılar, ya da bu insanlar bir şekilde mezardan fırlamış zombi olmalılar diye düşünmüştüm. Meğerse tüm karakterler maske takıyormuş. Tabii, insanların nefes alamadığı bir dünyada tarlamızda aynı zamanda otların ve ağaçların bitmesi de ayrı bir güzellik olsa gerek. Kendimce, bembeyaz tenleri ve iri gözleriyle pek gerçekçi görünmüyorlar yorumunu yaptıktan sonra o yazıları görünce kendime epey gülmüştüm. Her ne kadar kendi düşüncemde bir bug olarak bu olay kalsa da, modellemelerin de felaket olduğu bir gerçek, bilerek mi yaptılar bilmiyorum ama çoğu karakter karikatürlerden çıkma gibi, ayakları palyaço ayakkabılarının içine sığabileceği türden...

Alıntı / Devamı: TrGamer @ Erkam Evlice


Görüntüler



Video

0 yorum:

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie