30 Ağustos 2007 Perşembe

Desperados 1 Wanted Dead or Alive


Despreados 1 Wanted Dead or Alive
Yükleyen :terrorrizer
Rar Şifresi :www.oyun-arsivi.com
Crack:Rar içinde mevcut
Serial:İstemez
Dosya Türü:İso
Açmak için önerdiğimiz program:Deamon tools (Programa ulaşmak için tıklayınız)



Rapid linkleri ile up-file linkleri uyumludur.Rapidden indirmeye başladıysanız up-file ile devam edebilirsiniz.



RapidShare Linkleri
http://rapidshare.com/files/49810646/Desperados_Wanted_Dead_or_Alive.part1.rar
http://rapidshare.com/files/49820716/Desperados_Wanted_Dead_or_Alive.part2.rar
http://rapidshare.com/files/49830783/Desperados_Wanted_Dead_or_Alive.part3.rar
http://rapidshare.com/files/49839775/Desperados_Wanted_Dead_or_Alive.part4.rar
http://rapidshare.com/files/49848211/Desperados_Wanted_Dead_or_Alive.part5.rar
http://rapidshare.com/files/49855999/Desperados_Wanted_Dead_or_Alive.part6.rar
http://rapidshare.com/files/49858187/Desperados_Wanted_Dead_or_Alive.part7.rar



Alternatif Up-File Linkleri...
http://up-file.com/download/cbc7aa171535/Desperados-Wanted-Dead-or-Alive.part1.rar.html
http://up-file.com/download/10a54b33849/Desperados-Wanted-Dead-or-Alive.part2.rar.html
http://up-file.com/download/ad8730635563/Desperados-Wanted-Dead-or-Alive.part3.rar.html
http://up-file.com/download/b20898532596/Desperados-Wanted-Dead-or-Alive.part4.rar.html
http://up-file.com/download/885076714983/Desperados-Wanted-Dead-or-Alive.part5.rar.html
http://up-file.com/download/c0b1fb547982/Desperados-Wanted-Dead-or-Alive.part6.rar.html
http://up-file.com/download/5016e0821829/Desperados-Wanted-Dead-or-Alive.part7.rar.html



Min. Sistem

#PII 233 MHz,
#4 MB grafik kartı (3D hızlandırıcı gerekmiyor),
#64 MB RAM,
#600 MB sabit disk alanı

Oyun Hakkında

Kendi türünde ilk denebilecek bir oyunla daha karşılaştık. Oyunumuz Wild Wild West gibi bir film akışı ve hikayeye dayalı sıkı bir adventure oyununun strateji özellikleriyle birleşmiş hali ve özellikle Commandos türü tutkunlarını fazlasıyla memnun edecek bir konu ve oynanışa sahip. Vahşi batıyı konu alan sayısız film yapıldı, ancak tam tersine bu konuda yapılan oyun sayısı oldukça az. Bu nedenle oyuna ilk başladığınızda vahşi batı atmosferine alışmak birazcık zaman alsa bile bu zamana değdiğini görüyorsunuz. Oyunumuzun benzer tipteki oyunlardan tek farkı geçtiği zaman ve kullandığınız silah ve eşyalar.
Konumuz, oyuna başladığınızda seyrettiğiniz tren soygununun üzerine gelişen olayları içeriyor. Ödül avcısı başrol oyuncumuz John Cooper, tren firması tarafından soyguncuların başına konan 15 bin dolarlık ödülü almak için işe başlar ve ilk işi de eski ekibini toplamak olur. Bu amaçla arkadaşlarıyla ilgili bilgi bulabileceği şehre gelir. Bu bilgileriz izleyerek oyunun ilk 8-9 bölümünde arkadaşlarını biraraya toplar ve kanun kaçaklarının peşine düşer. Burada hikayenin tamamını anlatmayı kesiyorum, çünkü oynayacak olanların keyfini kaçırmak hiç hoş olmaz; özellikle hikayenin iyi bir western filmini aratmayacak kadar güzel ve oyunun bir filmden tek farkının da silahları kullanacak olanın siz olduğunu düşünürsek.
Cooper'ın ilk 8-9 bölümde eski arkadaşlarını toplayacağını söylemiştik. Evet, oyuna tek başınıza başlıyorsunuz. Bu ilk bölümler hem eğitim hem de toplam 25 bölüm olan oyun için iyi birere alıştırma sayılabilecek görevleri içeriyor. Bu sizi yanıltmasın, göründüğü gibi pek de kolay değiller. İlk bölümde Cooper için temel eğitimleri alıyor, daha sonra da arkadaşlarınız ekibe katıldıktan sonra onların yeteneklerini ve özelliklerini öğrendiğiniz küçük bölümleri oynuyorsunuz. Oyun süresince ekibinizde önceden yer alacağını hesaba katmadığınız iki kişi daha size katılıyor ve bunlar için de iki ufak eğitim bölümü daha oynuyorsunuz.
Görevlerin çeşit ve amacı oldukça fazla ve değişik olabiliyor. Birilerini kurtarmak, hiç adam öldürmeden bir yeri ele geçirmek, hapishaneden adam kaçırmak, çatışan adamlar arasından sıyrılıp trene gizlice binmek, banka soymak, pusudan kaçmak veya önünüze geleni öldürmek gibi birçok amacınız olabiliyor. Her görevin başında Cooper bir plan yapıyor ve bu plana göre ekipteki tüm adamlarınızı yeteneklerine uygun kullanarak başarıya ulaşmak ise sizin göreviniz. Ekipte yer alacak adamlarımızın her birinin farklı yetenekleri, silahları ve özel alet veya eşyaları var... Aynı Commandos'taki gibi; ancak burada epey farklı özellikler göreceksiniz. Önce oyundaki adamlarımızı biraz tanıyalım.
Başrolümüz John Cooper; Kullandığı temel silah 6 mermi alan Colt tabanca. Bunun yanında saplayabildiği veya istediğinde fırlatabildiği bıçağı, bayıltmada epey etkili olan yumruğu ise diğer silahları. John, baygın veya ölü adamları taşıyabiliyor. Oyunda atlara eyersiz binilmiyor ve eyer taşıyabilen tek adam da John. John'un diğerlerinde olmayan bir özelliği de duvar, yamaç vb. dik yüzeylere tırmanabilmesi (tırmanabileceği bu yerler haritada aşağı+yukarı bakan yeşil oklarla gösteriliyor). John'un diğer bir özelliği ise 3 atışlı "quick action" özelliği. Bu özellik, bu tür oyunlar için yeni sayılabilir. Temelde ateş etme veya saldırı için düşünülmüş olan hareket dizisini önce kaydediyor ardından da tek tuşa basarak uyguluyorsunuz. Bu hareket dizisini aynı anda diğer ekip elemanları için de uygulayabiliyorsunuz, ancak John dışında kalan diğer elemanlar sadece 1 atış/saldırı hareketi yapabiliyorlar. John için örnek verelim; önce kayıt moduna geçiyor, silahınızı (Colt) seçiyor ve üç hedefi seçiyorsunuz. İşaretleme bittikten sonra kayıt otomatik bitiyor ve hareketi başlattığınızda adamınız seçtiğiniz hedef veya hedeflere çok hızlı saldırıyor. Bu da oyuncunun nişan almaya çalışarak zaman kaybetmemesini sağlıyor ve bu sayede farkedilip vurulma olasılığını da azaltıyor. John'un düşmanların dikkatini çekmede kullandığı eşyası ise çalar saati.
Patlayıcılar konusunda uzman olan Samuel Williams'ın kullandığı temel silah 12 mermi alan Winchester marka tüfek. Dinamit fırlatmak, TNT fıçılarını kullanarak büyük patlamalar yaratmak ve sabit makinalı tüfekleri kullanmak diğer öldürücü yetenekleri. Sam, ayrıca, bayıltılmış adamları bağlayabiliyor. Yanındaki torbada taşıdığı çıngıraklı yılan ile düşmanlarının dikkatini dağıtabiliyor veya atlarını ürkütebiliyor. Sam'in adamları bağlama yeteneğinin epey gerekli bir özellik olduğunu oyun sırasında göreceksiniz. Çünkü, bayıltılan adamlar başları üzerinde dönen yıldızlar azalıp kaybolduktan sonra kendilerine geliyor ve alarm veriyorlar. Ayrıca eğer baygın veya bağlı adamlar başkaları tarafından görülürlerse ayıltılabiliyor veya çözüp kurtarılabiliyor. Bu nedenle bağlanan veya ölü adamların gerektiğinde John gibi taşıma özelliği olan adamlar tarafından farkedilmeyecekleri bir yere taşınmaları şart.
Doc McCoy, ekibin hem doktoru hem de kendine özgü ilginç silahlarıyla mucidi. Doc'un da temel silahı John gibi 6 mermi alan tabancası. Ancak Buntline marka bu sihah John'unkinden daha uzun menzilli ve Doc bu silahta Precision bullet (hassas mermi Smiley) kullanarak çok daha uzun mesafelere keskin atış yapabiliyor. Ekipte kimsede dürbünlü tüfek olmadığı için bu mermi ve atış türü oldukça yararlı. Doc kendi icadı olan gaz tüplerini (Gas tubes) fırlatarak düştüğü yerdeki adamları bayıltıyor. Ayrıca Doc, bu tüpleri içi gaz dolu bir balona bağlayabiliyor. Sadece rüzgar yönünde ilerleyen balonu istediği hedefin üzerine geldiğinde silahla patlatıyor ve altındakilerin bayılmasını sağlıyor. Doc, ekibin yaralı elemanlarını ve kendini iyileştirmek için malzemeye de sahip. Buna ek olarak çeşitli nedenlerle bayılmış olanlan ekip elemanlarını da sadece Doc ayıltabiliyor. Uzun paltosunu ise bir korkuluk gibi dikerek düşmanlarını yanıltma özelliği de var. Ancak tüm bunların yanında Doc'un en önemli özelliği ise tüm kapı ve kasaların kilitlerini açabilmesi (bazı bölümlerde bazı kapıları patlatmanız gerekiyor Smiley).

Nejat SERPEN – TrGamer

Devamı için : http://www.trgamer.com/yazi.asp?id=704&pg=2


Oyundan görüntüler

0 yorum:

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie