21 Ekim 2009 Çarşamba

BLOG'sa Yeni Bir Yazilim



Merhaba Arkadaşlar BLOG sa Çoğu Kişibilmiyor bende bilmiyordum : ) aslinda ama www.vuralegemen.net sayesinde Öğrendim.. ve hemen sizinle paylaşağim dedim. ilk önce bakalim BLOG'sa Neymiş??

Blogsa ücretsiz, açık kaynaklı Tamamen Asp.NET ve C# kodlama dili ile yazılmış bir Blog sistemidir.


Aynı zamanda bir blog sistemi üzerinde içerisinde bir çok eklentiyi barındıran sayfanın her alanında size düzenleme imkanı sunan, zengin ve düzenlenebilir tema seçenekleri ile sizlere geniş bir site özelliği sağlayabilen bir sistemdir. Ayrıca Blogsa diğer blog sistemlerine karşın çok hızlıdır.


Blogsa da işlem yapmak çok kolaydır. Kurulumu çok basittir. Güncel birçok Veritabanını destekler yapıdadır. Günden güne ise desteklediği veritabanı yapılarını artırmaktadır.


Blogsa aynı zamanda dil seçeneğine sahip bir sistemdir. Kolay düzenlenebilir dil dosyaları sayesinde(XML) blog sisteminizi istediğiniz dilde yayınlayabilirsiniz. Sayfaların heryerinde tek tek oynama yapmanıza gerek kalmaz. Sadece dil dosyasını değiştirmeniz sayfanızın tamamen farklı bir dilde olması için yeterli. Sayfanızın dilediğiniz yerinde dil değiştirmek için eklenti ekleyebilirsiniz.

İsterseniz blogsayla yapilmiş bir site tanitayim sizlere siteye BURADAN ulaşabilirsiniz Görgunuz Gibi Görsel Açidan çok güzel üstelik TÜRK yazilimi İndirmek için ise aşşağidaki link e tiklayiniz "Wordpress Gibi Kurucaksiniz yani Ftp Adresinize Dosyalari aticaksiniz :) "



İNDİR

______________________________________________________________________________
İlgili Aramalar : İndir Bedava - Program İndir Bedava - Rahatsizadamlar Blog Teknoloji Blogu - Blogger Eklentileri -Teknoloji Blogu - İnternet - Yazilimlar - Blog - Online Film İzle - Rahatsizadamlar - Erotik Film İzle - Program indir - tek link oyun indir - Sinema - Counter-Strike Cfg İndir - sXe 8.0 hack - sXe 8.1 Hack - sXe 8.2 Hack - sXe 8.3 Hack -sXe 8.4 hack - sXe sürümsüz Hack - Bedava blog açma - bedava site yapma - blog yapma -blogsadan blog yapma - blogsa temalari -blogsa nedir - blogsa - blogger eklentileri - blogsa Wp gibi

0 yorum:

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie