30 Ekim 2009 Cuma

Zoraki Tatil - Four Christmases Online Film İzle - Dvd Kalitesi İzle


Tür: Komedi
Yönetmen : Seth Gordon
Gösterim: 27 Şubat 2009
Senaryo : Matt Allen, Caleb Wilson
Yapım: 2008 - ABD, Almanya
Süre: 82 dk.
Türkçe Altyazılı

Oyuncular:
Vince Vaughn (Brad) , Reese Witherspoon (Kate)
Filmin Konusu:
Kimse tatilleri Brad ve Kate’ten daha çok sevemez. Her Aralık ayının 25’inde, San Francisco üst tabakasına mensup bu mutlu ama evli olmayan çift, tanışmalarından bu yana her sene sürdürdükleri bir tatil geleneğine kucak açarlar: Güneşli, egzotik bir yerde, rahatlatıcı, eğlence dolu bir gezi için ailelerini geride bırakırlar.
Gittikleri yerde havuz kenarında margaritalarını yudumlarlar ve mevsimin tadını çıkarırlar çünkü bilirler ki evlerindeki dört unsurun yarattığı kaos ve keşmekeşten uzaktırlar: Boşanmış anne babalar, sürekli didişen kardeşler, kontrolden çıkmış çocuklar, ve Noel’de her ailenin değişmezi olan küskünlükler ve rahatsız anlar.
Ama bu yıl öyle olmayacaktır. Şortlarını ve güneş gözlüklerini bavullarına koymuş olan Brad ve Kate tüm seferlerin iptal edilmesine neden olan sisten ötürü San Francisco havaalanına kısılıp kalırlar. Bakalım daha neler olacak..













İlgili Aramalar : İndir Bedava - Program İndir Bedava - Rahatsizadamlar Blog Teknoloji Blogu - Blogger Eklentileri -Teknoloji Blogu - İnternet - Yazilimlar - Blog - Online Film İzle - Rahatsizadamlar - Erotik Film İzle - Program indir - tek link oyun indir - Sinema - Counter-Strike Cfg İndir - sXe 8.0 hack - sXe 8.1 Hack - sXe 8.2 Hack - sXe 8.3 Hack -sXe 8.4 hack - sXe sürümsüz Hack - Online Film İzle - Online Film Seyret - Zoraki Tatil - Four Christmases Online Film İzle - Dvd Kalitesi İzle - Zoraki Tatil - Four Christmases Online Film İzle - Dvd Kalitesi İzle - Zoraki Tatil - Four ChristmasesTürkçe Dublaj izle - Zoraki Tatil - Four Christmases Full izle - Zoraki Tatil - Four Christmases Filmini Seyret - Online Zoraki Tatil - Four Christmases İzle - Zoraki Tatil - Four Christmases Filmini seyret

0 yorum:

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie