30 Ekim 2009 Cuma

Prenses Lissi ve Karadamı Yeti - Lissi Und Der Wilde Kaiser Online Film İzle



Tür :   Animasyon / Macera / Komedi
Gösterim Tarihi : 30 Ocak 2009
Yönetmen : Michael Herbig
Senaryo : Alfons Biedermann , Michael Herbig
Müzik : Ralf Wengenmayr
Yapım : 2007, Almanya , 85 dk.

Seslendirenler : Michael Herbig  , Christian Tramitz , Rick Kavanian , Lotte Ledl
Lissi ve İmparator Franz, muhteşem bir hayat yaşamaktadırlar. Lissi kaçırılana kadar çiftin mutlulukları dillere destandır. Çirkin ve ukala Kar Adamı Yeti, Prenses Lissi’yi kaçırır.
Kendi hayatını kurtarmak için girdiği pazarlık sonucu, bulduğu en güzel kadını şeytana götürmek zorundadır. Fakat korkusuz kral Franz, güzel prensesini Yeti’ye yar etmeye niyetli değildir.
Prenses Sissi filmlerini ti’ye alan, Alman yapımı bir animasyon filmi. İlginç projenin yönetmeni Michael Herbig, aynı zamanda aktör ve yazar olarak da sinema dünyasına katkıda bulunuyor.















İlgili Aramalar : İndir Bedava - Program İndir Bedava - Rahatsizadamlar Blog Teknoloji Blogu - Blogger Eklentileri -Teknoloji Blogu - İnternet - Yazilimlar - Blog - Online Film İzle - Rahatsizadamlar - Erotik Film İzle - Program indir - tek link oyun indir - Sinema - Counter-Strike Cfg İndir - sXe 8.0 hack - sXe 8.1 Hack - sXe 8.2 Hack - sXe 8.3 Hack -sXe 8.4 hack - sXe sürümsüz Hack - Online Film İzle - Online Film Seyret - Prenses Lissi ve Karadamı Yeti - Lissi Und Der Wilde Kaiser Online Film İzle - Çocuklar İçin Güzel Filmler - Çocuklar için filmler - bebekler için filmler - Animasyon Filmleri - Prenses Lissi ve Karadamı Yeti - Lissi Und Der Wilde Kaiser Online Film izle - Prenses Lissi ve Karadamı Yeti - Lissi Und Der Wilde Kaiser Tikla izle - Prenses Lissi ve Karadamı Yeti - Lissi Und Der Wilde Kaiser Dvd Kalitesi izle - Prenses Lissi ve Karadamı Yeti - Lissi Und Der Wilde Kaiser Filmini izle -  Prenses Lissi ve Karadamı Yeti - Lissi Und Der Wilde Kaiser Filmini Seyret

0 yorum:

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie