30 Ekim 2009 Cuma

Adab-ı Muaşeret Online Film İzle - DVD Kalitesi İzle -


Tür: Dram - Komedi
Yönetmen: Emre Akay
yapım: ABD - 2009
Süre: 1 saat 55 dk.

Oyuncular:
Meral Kaplan, Eylem Şenkal, Yıldız Asyalı, Hasibe Eren, Acun Ilıcalı, Başak Zebil, Yasemin Balık, Dicle Alkan,Yıldırım Öcek, Ruhi Sarı, Esvet şahin, Bora Akkaş, Salih Kalyon, Barış Küçükgüler, Çisil Oral, Şamil Kafkas, Tuğra Kaftancıoğlu, Tarık Ündüz.
Filmin Konusu:
Aykut, müdür olan babasıyla yıl ortasında yeni bir özel okula geçiş yapar. Aykut’un babası Nurettin’in hizaya sokmak için çaba gösterdiği okulda kızlar ve erkekler arasında iki ayrı grup vardır. Kızların grubu ‘Adabımuaşeret’, erkeklerin grubu ise ‘Mokokolar’dır.
Herkesin kabul edilmediği gruplar birbiri arasında hınzırca çekişmektedir. İki tarafa da üye olamayan Aykut ile Zeynep arasında bir aşk başlar ama bu aşkın gizli kalması için ikisinin de sebepleri vardır.













İlgili Aramalar : İndir Bedava - Program İndir Bedava - Rahatsizadamlar Blog Teknoloji Blogu - Blogger Eklentileri -Teknoloji Blogu - İnternet - Yazilimlar - Blog - Online Film İzle - Rahatsizadamlar - Erotik Film İzle - Program indir - tek link oyun indir - Sinema - Counter-Strike Cfg İndir - sXe 8.0 hack - sXe 8.1 Hack - sXe 8.2 Hack - sXe 8.3 Hack -sXe 8.4 hack - sXe sürümsüz Hack - Online Film İzle - Online Film Seyret - Adab-ı Muaşeret Online Film İzle - DVD Kalitesi İzle - Genç Lik filmleri izle - Adab-ı Muaşeret Tek Link izle - Adab-ı Muaşeret Filmini izle - Adab-ı Muaşeret Filmi seyret - Adab-ı Muaşeret Bedava seyret - Adab-ı Muaşeret Bedava izle

0 yorum:

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie