30 Ekim 2009 Cuma

Portatif Super Mp3 Download Pro - MP3 Bulma Programi



Super MP3 Download bir MP3 innDirme programıdır. program 100 milyonun üzerinde MP3 dosyasını ve internette müzik listelerinde olan MP3leri innDirebiliyor. Bunu yapması da oldukça kolay. Öyle karışık ve ayrıntı içinde boğulmadan sade bir arayüzle kolay bir şekilde istediğiniz MP3ü ya da milyonlarca MP3ü inndirebilirsiniz.

Site site dolaşmakla uğraşmadan ya da birde şuraya, buraya, oraya bakayım belki bulabilirim demeden şarkıcı adı, şarkı adı ya da albüm adını yazıp, bulduğu MP3leri innDirmeye başlayabilirsiniz. Bunu yaparken de ayrı bir pencere ya da başka bir yere yönlendirme de yapmıyor.

Program tek pencere üzerinde herşeyi gerçekleştirebiliyor. İnndireceğiniz şarkıları ya da sadece dinleyeceğiniz şarkıları şeçebiliyorsunuz.

Gelişmiş arama özelliği ile doğrudan sonuca da ulaşabilirsiniz.

Hot Songs kısmına tıkladığınızda Amerikada Top 100 içinde yer alan şarkıları dinleyip innDirebilirsiniz. Arama sonucu aynı şarkı isminden birden fazla çıkartabiliyor ama bunların kalitesi de farklı olabiliyor. Belki de bulamadığınız konser kayıtlarında bile erişebilirsiniz.

Categories başlığı altında aramaları belli kategorilere (ya da All-tümü) göre yapabilirsiniz. Blues, pop, rap-hip-pop, soul, rock, seçenek , jazz, folk, elektronik, klasik, dünya müziği ya da diğerleri şeklinde.

Yazının bittiği yerde size sadece programı inndirip, çalıştırıp ve MP3leri innDirmek kalıyor.

Boyutu: 5.7 Mb

Not:Eğer bir güvenlik duvarı programı (Firewall) kullanıyorsanız, bu programın internete çıkışına izin vermelisiniz.

Buyrun burdan indirebilirsiniz.Umarım işinizi görür.



Not : ALİNTİDİR:

İlgili Aramalar : İndir Bedava - Program İndir Bedava - Rahatsizadamlar Blog Teknoloji Blogu - Blogger Eklentileri -Teknoloji Blogu - İnternet - Yazilimlar - Blog - Online Film İzle - Rahatsizadamlar - Erotik Film İzle - Program indir - tek link oyun indir - Sinema - Counter-Strike Cfg İndir - sXe 8.0 hack - sXe 8.1 Hack - sXe 8.2 Hack - sXe 8.3 Hack -sXe 8.4 hack - sXe sürümsüz Hack - Online Film İzle - Online Film Seyret - MP3 Bulma Programi - Mp3 Bulucu - Mp3 Bulma programlari - Lime Wire Gibi programlar - Portatif Super Mp3 Download Pro - MP3 Bulma Programi - Portatif Super Mp3 Download Pro TEK Link İndir - Portatif Super Mp3 Download Pro İndir - Portatif Super Mp3 Download Pro Full İndir  - Mp3 yapma programlari - Mp3 programi - Mp3 İndirme programi  - mp3 indir

0 yorum:

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie