26 Ekim 2009 Pazartesi

SanDisk’in yerleşik 8 GB iNAND flaş sürücüsü LG’nin ileri teknolojiye sahip Arena multimedya cihazlarında!

SanDisk'in yerleşik 8 GB iNAND flaş sürücüsü LG'nin ileri teknolojiye sahip Arena multimedya cihazlarında!

20.02.2009

LG'nin amiral gemisi Arena cihazları SanDisk'in İNAND depolama ve sistem ön yükleme cihazlarını kullanarak hem alandan, hem tasarım karmaşıklığından hem de maliyetten tasarruf sağlıyor.

Flaş veri depolama kartlarının yaratıcısı ve dünyanın en büyük sağlayıcısı olan SanDisk (NASDAQ: SNDK) LG Electronics'in tam yüklü LG Arena (LG-KM900) multimedya cihazında SanDisk'in iNAND™ 8 gigabayt (1) (GB) yerleşik flaş sürücüsünün (EFD) kullanıldığını duyurdu. İNAND depolama cihazı, bu cihazlar tarafından hem ön yükleme hem de veri depolama cihazı olarak kullanılarak ayrı bir ön yükleme cihazına duyulan ihtiyacı ortadan kaldırıyor.

2009 Mobile World Congress kapsamında duyurulan ve LG'nin yeni 3D S-Class kullanıcı arayüzü ile zenginleştirilerek son derece ileri ses ve video teknolojisi özellikleri taşıyan LG Arena cihazı, 2009 yılının ilk yarısı için firmanın amiral gemisi olarak tanıtılıyor. SanDisk'in İNAND yerleşik flaş sürücüleri, özellikle LG Arena gibi ileri teknoloji multimedya cihazlar için tasarlanmış olup küçük ve enerji tasarruflu paketlerde hızlı ve güvenilir depolama çözümleri sunuyor.

Yüksek kapasiteli MLC NAND flaş tabanlı depolamaya ek olarak İNAND, sistem ön yükleme kodunu da tamamen depolayabilme özelliğine sahip. Sistem ön yükleme cihazı olarak İNAND kullanmak, geleneksel tasarımlarda kullanılan ilave bir kod depolama cihazına gerek duyulmaması anlamına geliyor. Bu da hem son derece değerli alan kazanımını, hem cihaz tasarımında karmaşıklığın azalmasını, hem de ayrı bir ön yükleme cihazı kullanınca ortaya çıkacak maliyetten tasarrufu sağlıyor. SanDisk'in flaş tabanlı yerleşik flaş sürücüleri 2003 yılından bu yana NAND MLC flaş tabanlı kişisel depolama ve ön yükleme ihtiyaçlarını karşılıyor.

SanDisk, OEM Group'tan kıdemli Başkan Yardımcısı Dan Inbar konuyla ilgili şunları söylüyor, "Mobil endüstrinin lider isimlerinden biri olan LG ileri teknolojileri hızla yakalayıp uygulayan bir firma. LG Arena cihazının ileri depolama mimarisi bu oyunda önde gelen mimarilerden ve SanDisk süregelen bu sürecin bir parçası olmaktan gurur duyuyor. Hem depolama hem de ön yükleme yeteneğiyle cihazlarda gereken depolama cihazlarının sayısını bire indiren SanDisk İNAND yerleşik flaş sürücüleriyle, 'iki yerine bir' kavramını somutlaştırıyor. Böylece depolama mimarisini en verimli noktaya getirerek LG gibi cihaz tasarımcılarına rekabetin son derece yüksek olduğu mobil pazarda ciddi bir avantaj kazandırıyor."

LG Electronics Mobil Cihazlar Ar-GE Merkezi Genel başkan Yardımcısı Kwak Wooo Young ise, "LG'nin mobil multimedya kullanıcı deneyiminde hızlı ve dijital depolamanın önemi son derece büyüktür. Bu yüzdeni yeni LG Arena multimedya telefonlarında SanDisk'in üstün kaliteli belleğini seçtik," diyor.

Cihaz tasarımlarına hızlı entegrasyonu sağlamak için eSD ve eMMC standart arayüzleri ve paketleri kullanan SanDisk'in İNAND yerleşik flaş sürücüleri çok farklı depolama kapasitelerine sahip. Kolay yönetilen fiziksel bölümler, özelleştirilebilir nitelikler ve güç kesintisi bağışıklığı ile SanDisk İNAND, çok güvenilir bir kod depolama ve ön yükleme cihazı olmasının yanı sıra son derece geniş kapasiteli bir depolama çözümüdür. İNAND, 1 GB ile 32GB ve daha fazlası arasında değişebilen ölçekleriyle hem münferit hem de çoklu yonga paket yapılandırmaları sayesinde OEM'in tasarımlarında da büyük bir esneklik sağlıyor.
(1) 1 gigabayt (GB) = 1 milyar bayt.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie