26 Ekim 2009 Pazartesi

Garanti Bankası çiftçinin yanında!

Türkiye’nin öncü bankalarından Garanti Bankası A.Ş., DLG-ÖÇP Tarla Günleri 2010 fuarının ana sponsoru oldu. Yurtdışından ve yurtiçinden pek çok firmanın ilgi gösterdiği fuar 27-30 Mayıs 2010 tarihlerinde Tekirdağ - Karaevli köyünde açık alanda sergilenecek.

DLG-ÖÇP Tarla Günleri 2010 Almanya, Fransa, İngiltere ve Amerika gibi ülkelerde uygulanan başarılı modellerinin ardından Türkiye’de de Garanti Bankası A.Ş.’nin ana sponsorluğunda düzenleniyor. 27-30 Mayıs 2010 Türkiye’de ilk kez yapılacak olan fuar, Tekirdağ kenti yakınlarındaki Karaevli köyünde açık alanda sergilenecek. Bölge hızla ve başarıyla gelişen tarım sektörü tarafından şekillenmesiyle dikkat çekiyor. DLG-ÖÇP Tarla Günleri’nin daha sonra Adana, Bursa, İzmir, Konya, Urfa gibi şehirlerde de yapılması planlanıyor.

Tarla Günleri, Alman Tarım Birliği (DLG-Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft) ile Önder Çiftçi Projesi (ÖÇP) ortaklığında kurulmuş olan DLG Fuarcılık Ltd. Şti. tarafından organize ediliyor. Garanti Bankası A.Ş.’nin ana sponsorluğunda düzenlenen fuarı ayrıca, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı ile Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği de destekliyor. Merkezi konumu ve İstanbul'da uluslararası havalimanına 120 km mesafede olması sayesinde DLG-ÖÇP Tarla Günleri 2010 fuarını, Türkiye'nin her bölgesinden ve komşu ülkelerden 15.000 kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Garanti Bankası KOBİ Bankacılığı Pazarlama Koordinatörü Cenk Kaan Gür, “Garanti Bankası olarak tarıma verdiğimiz desteği sektörün gelişimine paralel bir şekilde artırarak sürdürüyoruz. ‘Tarım Destek Paketi’mizle üreticilere, ürün ön finansmanı, yatırım, traktör ve ekipman alımı amaçlı finansman ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunuyoruz. Diğer taraftan, tarımsal yeniliklerin tanıtılması, tarımsal üretimin geliştirilmesi, verimliliğin, kalitenin ve buna bağlı olarak üretici gelirlerinin artırılması açısından yol gösterici olacağına inandığımız Tarla Günleri 2010 Fuarı’na verdiğimiz destekle, çiftçilerimizin sektör dinamiklerini yakından takip etmelerine olanak sağlıyoruz.” dedi.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie