3 Şubat 2009 Salı

Sut - Süt full izle indir yukle download

Filmin Künyesi

Vizyon Tarihi : 2 Ocak 2009 Süresi : 98 dak.
Yönetmen : Semih Kaplanoğlu
Tür : Dram
Senaryo : Semih Kaplanoğlu, Orçun Köksal
Görüntü Yön. : Özgür Eken
Müzik :
Yapım : 2007, Türkiye / Almanya / Fransa
Oyuncular : Başak Köklükaya, Saadet Işıl Aksoy, Tülin Özen, Rıza Akın, Şerif Erol, Tansu Biçer, Melih Selçuk, Orçun Köksal, Alev Uçarer, Semra Kaplanoğlu

Filmin Özeti

Yusuf ile annesi Fatma, Yusuf'un yıllar önce ölen babasından kalan ineklerin sütüyle geçimlerini sağlamaktadırlar. Son yıllarda etrafta kurulan sanayi tesisleri nedeniyle geleneksel üretim yöntemleri hızla yok olmaktadır. Bu yüzden sattıkları sütle geçimlerini sağlamaları zorlaşmıştır.


Fatma, istasyon şefiyle yaşadığı aşkla kadınlığını hatırlar ve hızla değişir. Yusuf, annesinin istasyon şefiyle ilşkisini geç de olsa fark eder. Askerlik yoklaması ve muayene için apar topar büyük şehre gitmek zorunda kalır.

Şehirde üniversiteli genç kız Semra ile tanışır ama bu heyecan kısa sürer; çocukken yaşadığı ateşli bir hastalık nedeni ile askerlik yapamayacağı ortaya çıkınca kasabaya geri döner.

Hem görmezden gelmek zorunda kaldığı Fatma'nın ilişkisi hem de çürüğe çıkarılmış olmanın ağırlığı, erkek kültürün egemen olduğu topraklarda Yusuf'u bir seçim yapmaya zorlar.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie