3 Şubat 2009 Salı

The Day The Earth Stood Still Dunyanin durdugu gun full izle indir yukle download

Filmin Künyesi

Vizyon Tarihi : 12 Aralık 2008 Süresi : 95 dak.
Yönetmen : Scott Derrickson
Tür : Bilim Kurgu / Dram / Gerilim
Senaryo : Edmund H. North, David Scarpa
Görüntü Yön. : David Tattersall
Müzik : Tyler Bates
Yapım : 2008, ABD
Oyuncular : Keanu Reeves, Jennifer Connelly, Jaden Smith, John Cleese, Kathy Bates, Lorena Gale, Jon Hamm, Hiro Kanagawa, Andrew Wheeler, Aaron Douglas, Serge Houde, Daniel Bacon, Chris Bradford, Tyler Mcclendon, Ben Cotton, J.c. Mackenzie, Alisen Down, Mousa Kraish, Patrick Sabongui, Richard Tillman, Sunita Prasad, Craig Stanghetta, George Sharperson, Aaron Craven, Kevan Kase, Shaine Jones, Victor Favrin, Bertrand Roberson Jr.

Filmin Özeti

1951 yapımı bir bilimkurgu klasiği olan The Day the Earth Stood Still'in yeniden yapımı olan filmde,Washington D.C'de, uzaylı Klaatu ve onun birçok güce sahip robotu Gort'u taşıyan bir UFO şehrin tam ortasına iniş yapar. UFO'nun içinden çıkan Klaatu ve Gort,yeryüzüne barış getirmek için görevlendirilmişlerdir.Yeryüzünde ünlü bilimci Helen ile tanışırlar.

Helen’in kontrolü dışındaki bir takım güç merciileri Klaatu’ya düşman gözüyle bakarlar ve dünya liderleriyle temasa geçmesini önlerler. Helen ve oğlu Jacob da Klaatu’nun “Dünya dostu” bir uzaylı olmasının ölümcül sonuçlar doğuarabileceğini farkederler.Helen’in yapması gereken, dünyayı yok etmek için gelen bu varlığa dünyanın kurtarılmaya değer bir yer olduğunu göstermektir.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie