3 Şubat 2009 Salı

Guz Sancisi full indir yukle download

Filmin Künyesi

Vizyon Tarihi : 23 Ocak 2009 Süresi :
Yönetmen : Tomris Giritlioğlu
Tür : Dram / Tarih / Politik
Senaryo : Etyen Mahçupyan, Yılmaz Karakoyunlu (Kitap), Nilgün Öneş
Görüntü Yön. : Ercan Yılmaz
Müzik :
Yapım : 2009, Türkiye
Oyuncular : Murat Yıldırım, İlker Aksum, Umut Kurt, Engin Şenkan, Tuncel Kurtiz, Okan Yalabık, Kenan Bal, Hüseyin Avni Danyal, Zeliha Berksoy, Beren Saat, Belçim Erdoğan

Filmin Özeti

Behçet, siyasetle yakın ilişkili, zengin bir toprak ağasının oğludur. İstanbul'da Hukuk Fakültesi'nde asistanlık yaparken, yetiştiriliş tarzı ve babasının etkili kimliğinin gölgesinde milliyetçi bir bakış açısına sahip olur.

Behçet'i siyasi görüşlerinde çıkmaza sokucak olan olay, oturduğu dairenin karşı dairesinde oturan Rum kızı Elena'ya aşık olması olcaktır.Elena, Beyoğlu'nda eski bir fahişe olan babaannesini tarafından üst düzey bürokratlara sunulan bir fahişedir.


Gerginleşen siyasi ortamda, Elena ile Behçet arasındaki aşk daha da imkansız bir hal almaya başlar. İkisi tamamen farklı taraftardadırlar. Behçet, politik düşüncelerin daha da belirginleştiği bir yolda yürürken; attığı her adım onu, düşman uyruğundaki Elena'dan, biraz daha uzaklaştırmaktadır. Elena ise, babaannesinin ona biçtiği, çıkışı olmayan hayatın engellerini Behçet'e duyduğu aşkla zorlarken, sevgilisini teslim alan milliyetçi siyasetin duvarlarına çarpacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie