3 Şubat 2009 Salı

Scar - iz full izle indir yukle download yukle

Filmin Künyesi

Vizyon Tarihi : 16 Ocak 2009 Süresi : 90 dak.
Yönetmen : Jed Weintrob
Tür : Gerilim / Korku / Suç
Senaryo : Zack Ford
Görüntü Yön. : Toshiaki Ozawa
Müzik : Roger Neill
Yapım : 2007, ABD
Oyuncular : Angela Bettis, Christopher Titus, Devon Graye, Kirby Bliss Blanton, Ben Cotton, Brittney Wilson, Monika Mar-lee, Brandon Jay Mclaren, Carey Feehan, Al Sapienza, Bill Baksa, Emma Duncan, Ashley Chomik, James D. Hopkin

Filmin Özeti

Ernie Bishop kasabanın cenaze levazımatçısıdır, on altı yıl önce Ernie, kasabanın gençlerinden birkaçını kendi evinin bodrumundaki ölüler için hazırlanmış olan morgda alı koyar. Onları bağlar, keser, doğrar ve vücutlarına verdiği her zararı her yara izini küçük bir ayna ile kendilerine izlettirir.Kurbanlarından biri olan , Joan Burrows, onaltı yaşındadır ve kendisini keserek bağlandığı yerden kurtulup Bishop öldürür. Bu korkunç efsanenin sonunu getirmiş ve kasabada kahraman ilan edilmiştir.

Joan bu olaydan sonra kasabayı terk eder.Joan on altı yıl sonra kasabaya geri döndüğünde de gariğ bir şekilde seri cinayetler yeniden başlar.Joan'ın yeğeni Olympia,da ortadan kaybolur bunun üzerine Joan katilin peşine düşer. Joan, Bishop’ın bir şekilde ölmediğini düşünmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie