18 Ekim 2009 Pazar

Evde Kendi Kendine Kilo VER


Evinizde zahmetsizce zayıflatan önerileri bu yazımızda bulup uygulayabilirsiniz.. İşte ev ortamında zayıflamak için ipuçları ve basit egzersizler..

Evde her zaman yaptığınız şeylerde aslında zayıflamanız için yöntemler geliştirmeniz mümkündür. Televizyon başında vakit geçirmeyi sevdiğinizi varsayalım. Örneğin uzaktan kumanda kullanmaktan vazgeçin. Kanal değiştirmek için ayağa kalktığınızda odada en az 1 dakika dolaşın.

Elektrikli süpürge ile yarım saat yerleri süpürmeniz, zayıflama konusunda başka bir tavsiyemizdir.

Televizyonda sevdiğiniz bir diziyi izlerken, reklam aralarında yürüyüşe çıkmayı deneyin.

Sabah uyandınız. Uyandıktan sonra bir müddet daha yatakta kalın ve yan yatarak 15 defa bacaklarınızı açıp kapayın. Sırt üstü yatın ve bacaklarınızı sırayla 15 saniye havada tutun. Eğer alışkanlık haline getirebilirseniz, çok faydasını görebilirsiniz.



Vücudunuza kese yapın. Evet, banyo sırasında keselenmeyi adet haline getirin. Zayıflama konusunda önerimizdir.

Yemek pişirirken dolu şişeleri kaldırarak ağırlık hareketi yapabilirsiniz. Ağırlık indirme kaldırma sırasında kalçalarınızı sıkı tutun ve bacaklarınızı açın. Ağırlık olarak dolu su şişeleri, dolu ağzı kapalı kavanozlar kullanabilirsiniz. 20-30 kez kaldırıp indirin.




İlgili Aramalar : İndir Bedava - Program İndir Bedava - Rahatsizadamlar Blog Teknoloji Blogu - Blogger Eklentileri -Teknoloji Blogu - İnternet - Yazilimlar - Blog - Online Film İzle - Rahatsizadamlar - Erotik Film İzle - Program indir - tek link oyun indir - Sinema - evde zayiflamak - Zayiflama yöntemleri - Kilo verme evde kilo verme - Evde Kilo Vermek - Zayiflama - Evde Kilo verme yöntemleri

0 yorum:

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie