18 Ekim 2009 Pazar

Galatasaray 4 - 3 Trabzonspor

Maça Trabzospor karşısında daha etkili başlayan Galatasaray, orta alanını kalabalık tutarken, özellikle sağ kanattan yaptığı ataklarla rakip kalede gol aradı ve her iki golü de Kewell ile Servet ile yine bu kanattan yapılan ortalarda buldu. İlk yarının son dakikasında Tayfun'un golünü engelleyemeyen sarı-kırmızılılar, soyunma odasına 2-1 önde gitmeyi başardı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise roller bir anda değişti. Trabzonspor'un daha baskılı oynamaya başladığı bu yarıda bordo-mavililer Colman'ın attığı nefis golle bir anda maça eşitliği getirdi.

Müsabaka 2-2'ye gelince Galatasaray toparlanmaya başladı ve 59. dakikada sahneye çıkan Arda Turan tekrar takımını öne geçiren golü buldu. Golden hemen sonra bu sefer sahneye çıkan taraf Baros'tu Çek yıldız attığı golle farkı ikiye çıkarttı. Karşılaşmada Trabzonspor iki farklı geriye düşmesine karşın maçı bırakmadı ve 86. dakikada Colman'ın golüyle farkı bire indirdi.

Son dakikalaro heyecan içinde geçen maçta Trabzonspor'un son saniyelerdeki baskısı sonuç vermedi ve karşılaşma 4-3 sona erdi.

Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 22'ye çıkarırken, Trabzonspor 12 puanda kaldı.

GALATASARAY: 4 TRABZONSPOR: 3

STAT: Ali Sami Yen

GALATASARAY: Leo Franco, Sabri, Gökhan, Servet, Hakan, Mustafa, Ayhan, Keita, Arda (Dk. 83 Aydın), Kewell (Dk. 63 Barış), Baros

TEKNİK DİREKTÖR: Frank Rijkaard

TRABZONSPOR: Sylva, Tayfun, Giray, Egemen, Cale, Serkan (Dk. 75 Barış), Ceyhun, Colman, Gabriç, Engin (dK. 74 Alanzinho), Umut (Dk. 81 Umut)

TEKNİK DİREKTÖR: Hugo Broos

GOLLER: Dk. 22 Kewell, Dk. 37 Servet, Dk. 69 Arda, Dk. 71 Baros (Galatasaray) Dk. 44 Tayfun, Dk. 55, 86 Colman (Trabzonspor)

SARI KARTLAR: Cale, Giray, Engin (Trabzon) Barış, Arda (Galatasaray

0 yorum:

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie