29 Ekim 2009 Perşembe

Tetikçi 2 - Crank High Voltage Online Film İzle - Dvd Kalitesi



Tür : Aksiyon - Macera
Açıklama :
Gösterim Tarihi : 8 Mayıs 2009
Yönetmen ve Senaryo : Mark Neveldine , Brian Taylor
Görüntü Yönetmeni : Brandon Trost
Müzik : Mike Patton
Yapım : 2009, ABD

Oyuncular
JasonStatham (Chev Chelios) , Amy Smart (Eve) , David Carradine (Poon Dong), Clifton Collins Jr. (El Huro) , Ling Bai (Ria) , Corey Haim (Randy)

Tam olarak ilk filmin bıraktığı yerden devam eden Tetikçi 2 , bu sefer kalbini çalanların peşine düşer. Hayatta kalmak için her şeyin yapılabildiği Los Angeles şehrinde tekrar heyecan dolu bir macera başlar.

Chev’inin Los Angeles caddelerine yaptığı ölümcül atlayıştan kurtuluşu ve hemen akabinde gizemli bir Çin mafyası tarafından kaçırılışından üç ay sonra gözlerini açtığında kalbinin ameliyatla çıkartılıp, yerine çalışabilmesi için düzenli olarak elektrik takviyesi gerektiren pilli bir aletin takıldığını görür.

Kendini tutsak tutanlardan tehlikeli bir şekilde kaçan Chev, tekrar bir kovalamacanın içindedir. Bu kez karizmatik Meksika çete lideri ElHuron’dan ve Çin SuçÖrgütü’nün başı olan 100 yaşındaki PoonDong’dan kaçmaktadır ve kalbini çalanlardan intikamını alma peşindedir. Hayatta kalmak için her şeyin yapılabildiği Los Angeles şehrinde tekrar heyecan dolu bir macerabaşlar.

2006 yılının hit aksiyon filmi Crank ‘te suikastçı Chev Chelios damarlarında akan ölümcül zehirle mücadele etmek için 24 saatini dövüşerek, öldürerek ve adrenalin düzeyini üst seviyede tutarak geçirmişti.








__________________________________________________________________________
İlgili Aramalar : İndir Bedava - Program İndir Bedava - Rahatsizadamlar Blog Teknoloji Blogu - Blogger Eklentileri -Teknoloji Blogu - İnternet - Yazilimlar - Blog - Online Film İzle - Rahatsizadamlar - Erotik Film İzle - Program indir - tek link oyun indir - Sinema - Counter-Strike Cfg İndir - sXe 8.0 hack - sXe 8.1 Hack - sXe 8.2 Hack - sXe 8.3 Hack -sXe 8.4 hack - sXe sürümsüz Hack - Tetikçi 2 - Crank High Voltage Online Film İzle - Dvd Kalitesi - Tetikçi 2 - Crank High Voltage Full İzle - Tetikçi 2 - Crank High Voltage İndirmeden izle - Tetikçi 2 - Crank High Voltage Tikla izle - Tetikçi 2 - Crank High Voltage Bedava izle - Tetikçi 2 - Crank High Voltage İZLE -

0 yorum:

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie