29 Ekim 2009 Perşembe

BitTorrent PRO tıkla bedava Program indir

Sürüm: 4.5.0C
Firma: Intel Peers
Boyut: 4.05 Mb
Lisans: Ücretsiz (Freeware)
Dil: Ingilizce
İşletim: Windows (Tümü)
Kısıtlama:

Tanıtım:
Hiç kuşkusuz geniş bant bağlantının internet kullanıcılarına en büyük hediyesi dosya paylaşım ve indirme(download) yöneticisi programlar. İşte Bittorent PRO programı bu iki vazgeçilmez uygulamayı bir araya getirerek hem internet kullanıcılarının Torrent ağlarından dosya indirmesini sağlıyor, hem de indirmeye çalıştığınız dosyaları yönetmenize izin vererek başıboşluğu ve düzensizliği ortadan kaldırıyor. Basit bir tarifle BitTorrent PRO programı hem BearShare P2P uygulamasının sağlamlığına, hem de Internet Download Manager yükleme yöneticisi uygulamasının hızına sahip. Programla birlikte;

• Torrent linklerini tıklayarak indirmeye başlayabilir
• indirme listesini düzenleyebilir
• indirme ve gönderme hız limitlerini ayarlayabilir
• indirme ve gönderme bağlantı limitlerini ayarlayabilir
• Durdurduğunuz veya beklemeye aldığınız yüklemelere devam edebilir
• Bilgisayarınızda bulunan herhangi bir dosyası torrent’e çevirerek paylaşıma açabilirsiniz.

Tüm bu özelliklerine rağmen indirmeye çalıştığınız dosyaya en az bir kullanıcının bağlanarak indirmesine izin vermek zorundasınız. Aksi takdirde indirme hızınızda büyük ölçüde kısıntı yapılıyor. Ayrıca programın entegre bir Torrent arama özelliği yok. Bunun anlamı Torrent linklerini internetten arayarak bulmanız gerekiyor. Ayrıca yazılım, çalışması için Java Runtime Environmente ihtiyaç duyuyor.

UYARI : Bu program ile yasadışı olmayan HER TÜRLÜ dosyayı sorunsuzca indirebilirsiniz. Ancak unutmamalısınız ki paylaşım programları ile alınacak yasadışı içeriklerden doğan sorumluluk, virüslü bir dosya indirimi sonunda karşılaşabileceğiniz hasar veya istenmeyen bir içerikle karşılaşılması sonucu doğabilecek her türlü sorun kesinlikle son kullanıcıya aittir. Bizler, www.blogindir.blogcu.com olarak paylaşım programlarını sadece yasal dosyalar ile çalışılması koşulu ile üreticinin kendi yasal sitesinin linkleri ile yayınlıyoruz. Yasal olmayan içerik konusunda her türlü zarar ve karşılaşılabilecek sıkıntının paylaşım yapan kullanıcı ve sunucularından kaynaklandığını ve olası bir yasal yürütmede, paylaşıma katılan kişi ve şahısların sorumlu olduklarını unutmayınız. .

 

>>> Programı İndir <<<

0 yorum:

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie