18 Ekim 2009 Pazar

Bogaz Harbi Oyunu Çikti İNDİR ( Türk Yapimi )



Kategori :   FPS (First Person Shooter - Birinci Şahıs Nişancı)
Konu :   Çanakkale Savaşı
Platform :   Windows XP (32 Bit)
 Windows XP (64 Bit)
 Windows Vista (32 Bit)
 Windows Vista (64 Bit)
 




Oyunun Videosu :


Boğaz Harbi Bilgisayar Oyunu Demo Versiyonu from Boğaz Harbi on Vimeo.




Minimum Sistem Gereksinimleri

     Oyun BETA sürümünde olduğu için en son denenen minimum konfigürasyonlar dikkate alınmıştır. (Bu konfigürasyonların haricinde de çalışabilir ancak deneme sürecinde olduğu için henüz denenmiş olan minimum sistem gereksinimleri aşağıdadır.)

İşletim Sistemi : Microsoft® Windows® XP/Vista/7 (32/64 Bit)
İşlemci : Pentium® 4 yada Athlon?/Sempron? 2.2 Ghz
RAM : 1 GB RAM
Ekran Kartı : 256 MB DirectX® 9.0c, Pixel Shader 2.0 (pixel shader hakkında detaylı bilgi için tıklayınız)
Disk Alanı : 450 MB Boş Disk Alanı
CD Sürücü : 16x Hızında CD ROM
Diğer : %100 Windows® XP/Vista/7 uyumlu mouse, klavye ve hoparlör

Oyunun Çalıştırabilmek için Gerekli Kurulumlar

     Oyunun sağlıklı çalıştırılabilmesi için gerekli olan 2 adet kurulumu yapmamız gerekmektedir.

     1) İlk olarak Direct-X 9.0c kurulumunu yapmak için Multimedya/Dosyalar bölümünden indirmiş olduğunuz DX9C.rar isimli dosyayı herhangi bir yere çıkartınız, işlem sonucunda DX9C klasörü içerisindeki DXSETUP.exe isimli dosyayı çalıştırınız. Karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran gelecektir.


Resimdeki göründüğü gibi seçim alanını işaretleyerek, Next butonuna tıklayınız.


Tekrar Next butonuna tıklayınız.


Finish butonuna tıklayarak kurulumu bitirebilirsiniz.


     2) Direct-X 9.0c kurulumunu tamamladıktan sonra sırada Direct-X End User Runtime (November 2008) kurulumu bulunmaktadır. Bunun için Multimedya/Dosyalar bölümünden indirmiş olduğunuz DXNOV2008.rar isimli dosyayı herhangi bir yere çıkartınız, işlem sonucunda DXNOV2008 klasörü içerisinde DXSETUP.exe isimli dosyayı çalıştırınız. Karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran gelecektir.


Resimdeki göründüğü gibi seçim alanını işaretleyerek, Next butonuna tıklayınız.


Tekrar Next butonuna tıklayınız.


Kurulum yapılana kadar herhangi bir tuşa basmayınız.


Finish butonuna tıklayarak kurulumu bitirebilirsiniz.

Oyunun Kurulması

     Oyunun kurulumu için Multimedya/Dosyalar bölümünden indirmiş olduğunuz bogazharbi.exe dosyasını çalıştırınız. Karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran gelecektir.


Başlangıç ekranından ilerlemek için Next butonuna tıklayınız.


Bu kısımda oyunun bilgisayarınızda nereye kurulmasını istiyorsanız onu belirtip Next butonuna tıklayınız. (Hiçbir değişiklik yapmadan bırakmanız önerilir)


Oyunun bilgisayarınızdaki başlat menüsünde oluşturacağı klasörün ismini belirtip Next butonuna tıklayınız. (Hiçbir değişiklik yapmadan bırakmanız önerilir)


Oyunun masaüstünde ve hızlı başlat alanında simgesinin oluşturulmasını buradan seçip Next butonuna tıklayınız. (Hiçbir değişiklik yapmadan bırakmanız önerilir)


Tüm kurulum ayarlarının bittiğini ve seçilen ayarları gösteren penceredir. Install butonuna tıklayarak kurulumu başlatabilirsiniz.


Kurulum yapılıyor eğer kurulum sırasında oyunu kurmaktan vazgeçmek isterseniz Cancel butonuna tıklayınız. (Hiçbir şekilde önerilmez.)


"Launch Boğaz Harbi" seçim kutusunu işaretlediğinizde kurulum bittikten sonra oyun otomatik olarak açılacaktır. Finish butonuna tıklayarak kurulumu bitirebilirsiniz. (Hiçbir değişiklik yapmadan bırakmanız önerilir)

DİKKAT !!!

     Oyun kurulumu tamamlandıktan sonra oyunu çalıştırırken .exe dosyası üzerine ya da masaüstündeki oyunun kısayoluna sağ tıklayarak "Yönetici olarak çalıştır" ı seçmeniz gerekmektedir.



Ayrıca bazı işletim sistemlerinde ise .exe dosyası üzerine ya da masaüstündeki oyunun kısayolunun sağ tıklayarak "Özellikler" seçeneğini tıkladıktan sonra gelen ekrandan "Uyumluluk" sekmesine geçiniz. Bu sekmede pencerenin alt kısmında "Ayrıcalık Düzeyi" kısmında "Bu programı yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçiniz ve "Tamam" a tıklayınız.


Kontroller

 
 
 


 
 
İlgili Aramalar : İndir Bedava - Program İndir Bedava - Rahatsizadamlar Blog Teknoloji Blogu - Blogger Eklentileri -Teknoloji Blogu - İnternet - Yazilimlar - Blog - Online Film İzle - Rahatsizadamlar - Erotik Film İzle - Program indir - tek link oyun indir - Sinema - bogazharbi - Bogaz Harbi Oyunu Çikti İNDİR ( Türk Yapimi ) - Bogaz Harbi tek link İndir - Bogaz Harbi İndir - Bogaz Harbi Resimleri - Bogaz Harbi Videolari - Tek Link Türkçe Oyun İndir - Çanakkale savaşi oyunlari - çanakkalei savaşoyunu

4 yorum:

Unknown on 10 Kasım 2016 08:50 dedi ki...

Link yok

Unknown on 12 Ocak 2017 08:20 dedi ki...

sdfs

Unknown on 9 Ekim 2019 07:46 dedi ki...

bu ne lan

Unknown on 9 Ekim 2019 07:46 dedi ki...

şeriat istiyoruz ALLAH-U EKBER

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie