11 Eylül 2009 Cuma

Mis < Evinizdeki Eşyaları Bilgisayarınızdan Kontrol Edin

Sürüm : 3.0
Boyut : 475 Kb
Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)
Dil : Türkçe
İşletim Sistemi : Windows (Tümü)
Tıklayın

Tanıtım:
Üreticinin açıklaması:
Bu uygulama basit yapısı sayesinde elektroniğe meraklı kişilerin evlerindeki cihazları bilgisayar üzerinden sürmelerine olanak verir.

Önceki sürümde söz verdiğim gibi mis 3.0 'ı hazırladım. Artık bilgisayarınızın paralel kanalını bütün Windovs sürümleri üzerinden sürebilecek; yani kanala bilgi gönderip, bilgi okuyabileceksiniz.

Mis, bilgisayarın paralel ( yazıcı ) kanalına , veri almak ve göndermek için erişmeyi sağlar. * Bu erişim sayesinde çok basit bir röle düzeneğiyle evinizdeki elektrikli eşyaları bilgisayar üzerinden açıp kapatabilirsiniz. * Paralel kanalda mis üzerinden 8 bitlik bilgi çıkışı ile 8 farklı cihazı ( kapı otomatiği , televizyon, odanın ışıkları vbg ) sürebilir, 5 bitlik girişi ile de dışarıdan 5 farklı bilgiyi (bir düğmeden (buton) , bir algılayıcıdan (sensör) vbg...) okuyabilirsiniz. * İsterseniz giriş ve çıkışları ayrı ayrı kullanır, isterseniz dilediğiniz giriş çıkış uçları arasında ilişki kurarak örneğin bir - iki milyon liralık bir masrafla lazerli hırsız ikaz (alarm) düzeneği kurabilirsiniz. Bilgisayar başında otururken bir tıkla otomatik kapıyı açıp bir tıkla ışıkları yakmayı kim istemez ?

0 yorum:

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie