11 Eylül 2009 Cuma

HyperSnap-DX 6.03.01


En popüler ve en iyi ekran görüntüsü yakalama (screenshot capture) yazılımı yeni versiyonlarında imaj düzenleme (image editing) işinde de iddialı olduğunu gösteriyor.


HyperSnap-DX kullandığınız sürece monitörünüze yansıyan her görüntüyü çalabilirsiniz çünkü Yazılımın görüntü alamayacağı uygulama yok. Görüntü alınması olanaksız DirectX yazılımları bile HyperSnap-DX'ten kaçamıyor.

Son versiyonlarında yazılım ana işlevi olan ekran görüntüsü yakalamanın dışında yepyeni bir işlev daha kazandı: HyperSnap-DX'le artık imaj dosyalarını da düzenleyebiliyorsunuz. En basitinden yakaladığınız ekran görüntülerini düzenlemek için ikinci bir program kullanmanıza gerek kalmıyor. Fakat bunun yanında yazılımın bu fonksiyonundan basit ve orta dereceli bütün imaj düzenleme işlemlerinde faydalanabilirsiniz.

HyperSnap-DX'in bu deneme sürümünü dilediğiniz kadar kullanabiliyorsunuz fakat aldığınız ekran görüntülerine büyükçe bir HyperSnap-DX logosu eklenyor. Bu ve benzeri 2-3 kısıtlamadan kurtulmak için yazılımı satın almalısınız.
downlod link
http://www.hyperionics.com/downloads/HS6Setup.exe

0 yorum:

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie