11 Eylül 2009 Cuma

Kendi fontlarınızı yapın fontstudio

 
FontLab Studio 5.0


Font düzenleme işleri için biçilmiş kaftan OLAN FontLab oldukça kolay kullanım stiliyle beğeni topluyor. "Glyph" bölümünü kullanarak fontlar üzerinde her türlü değişikliği yapabilirsiniz. Windows ile gelen fontlar size yetmiyorsa ve ya kendi fontlarınızı yapmak istiyorsanız Fontlab Studio programı Tam Size Göre..
Font düzenlemek ve oluşturmak için kullanabileceğiniz gelişmiş araçları ile kolayca istediğiniz işlemi yapabilirsiniz. Action Set bileşeni sayesinde sürekli gerçekleştirdiğimiz işlemleri kaydederek çalışma kolaylığı sağlanıyor. VectorPaint araçları ile boyama işlemlerini vektör tabanlı bir yazılım ile yapmak mümkün. 100 aşamalı işlemi geri alma/yineleme seçeneği sunan FontLab Studio'da karakterleri tek tek ESP formatında başka bir yazılıma aktarmak ya da dışarı aktarmak olanağı bulunuyor. CID anahtarlı fontları da destekleyen yazılım, karakterlerin dönüşümünü 25 filtresiyle otomatik hale getirebiliyor.

Aynı zamanda size yol gösterecek font ve karakter örnekleri barındırması da güzel bir artı. Sürükle-bırak destekli arabirimi, açılır menüleri ve araç çubuklarının kullanımı oldukça kolay.Programın diğer bir özelliği de özellikle diğer dillerdeki fontlara türkçe karakter eklerken, sadece o karakterin tuşuna bastığınızda font dosyası içindeki yerini bulması. Bu çalışmalarda büyük kolaylık sağlıyor.



0 yorum:

Yorum Gönder

 

About

,

Site Info

Not :Sitemizde yayınlan tüm yazılım oyun v.b. dosyaların hepsi denem sürümü veya demodur. sex filmleri

SemboLForum

adult2 cizgi film izlesitemap

Text

Net Eviniz Copyright © 2009 Community is Designed by Bie